Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Once again - אוזניות!
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
skelz
.:: b0o ::.

Registered: Mar 2003

quote:
Originally posted by s0undw4v3
ראיתי את החדשות
RP-DH1200
נראות משופרות...
אבל אין עדיין בארץ ויקח לדעתי עוד איזה שנה-שנתיים עד שמישהו יחליט להביא.

www.djstore.co.il

מחירים בשמים.. אבל יש בארץ
גם אני מת להביא תאוזניה הזאת.. אבל מה מתת!!!!
בעיקרון היא משווקת בלי נרתיק נשיאה ושטויות
אבל יש חנויות שבהן כן נותנים נרתיק נשיאה..

וצח תתחדש על האוזניות

Old Post Jan-11-2005 14:29  Israel
Click Here to See the Profile for skelz Click here to Send skelz a Private Message Add skelz to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
SMoKeR
tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by skelz
www.djstore.co.il

מחירים בשמים.. אבל יש בארץ
גם אני מת להביא תאוזניה הזאת.. אבל מה מתת!!!!
בעיקרון היא משווקת בלי נרתיק נשיאה ושטויות
אבל יש חנויות שבהן כן נותנים נרתיק נשיאה..

וצח תתחדש על האוזניות

אכן כן, אני מחזק את ההמלצה על האוזניות האלה..אוזניות פשוט סוסות מכל הבחינות...ובקשר למחיר
DJStore
אכן יקרים אבל אפשר גם לקנות מאלירן רפאל, הבחור מסיקסטר דיג'יי, שאצלו בכל אופן המחיר קצת יותר זול ב-250 ש"ח...וזה לוקח יותר זמן כי המשלוח הוא מחו"ל

Old Post Jan-12-2005 23:56  Israel
Click Here to See the Profile for SMoKeR Click here to Send SMoKeR a Private Message Add SMoKeR to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

טוב אז ככה
יש לי חבר שהוא אחד המנהלים של "חלילית".הייתי בחנות היום ודיברתי איתו לגבי קניה של אוזניות שהן בעיקר לשמיעה בבית
התקציב שלי הוא בסביבות 600 שקל.
שאלתי אותו לגבי הסנהייזר שהמליצו פה והוא אמר שזה אוזניות חבל על הזמן ושאפילו הוא בעצמו קנה אותן,אך הן עולות בסביבות 1200-1400 שקל(הוא לא היה בטוח כי הוא מוכר אותן רק בהזמנה מראש ולא היה לו כרגע בסטוק)
בכל מקרה,האוזניות שהוא המליץ לי עליהן בטווח המחיר שלי הן
Roland RH-200
שעולות 550 שקל.הוא נתן לי לשמוע איזה כמה טראקים של פרוגרסיב עם האוזניות.ואלה התפלאתי שהוא פתאום הפליץ לי דיסק של פרוגרסיב טוב.בהתחלה הוא חיבר אותי לאיזה סידי שניגן ג'אז כזה,ואז הוא אומר לי:בואנה בעצם אין לך מה לשמוע את זה.בוא ניתן לך משהו עם קיקים!
בקיצור שמעתי כמה זמן,וואללה הסאונד לא רע בכלל.
בכל מה שקשור לתדרים הנמוכים,זה סוחב אותם חבלז,והבאס מאד עמוק וטוב.
הוא נתן לי גם להשוות עם אוזניות אולפן של סנהייזר שלא זוכר בדיוק את הדגם אבל זה היה משהו עם
pro
והמחיר שלהן הוא בסביבות ה900 שקל ואמנם שמעו בהן יותר טוב תדרים גבוהים ותדרים של היי-מיד,אבל היה חסר לזה עומק בבאס,והסאונד אפילו צרם קצת...
אגב המערכת היתה על פלאט לשם השוואה
בקיצור גם המחיר של הרולאנד הוא יותר טוב,וגם יותר נהנתי לשמוע בהן את המוסיקה.
מה גם,שברולאנד יש אטימה טובה והן יושבות מאז טוב ונוח על האוזניים,כלומר הן יכולות להיות יעילות גם לצורכי תיקלוט במקרה הצורך.
השאלה היא עד כמה הן אמינות,ומה דעת המומחים פה על אוזניות אלו
ואנא הגיבו כמה שיותר מהר כי כבר ממש בא לי להעיף את הרמקולים המעפנים של ווינר שקיבלתי עם המחשב

Old Post Jan-24-2005 18:41  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Once again - אוזניות!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackcome on and take me away [2004] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackNico Parisi - "Eclipse 2000" [2008]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 08:10.

Forum Rules: