|
זה מכתב שנשלח להורים של בוגרי י"ב בבי"ס שלי אחרי הפוגרום שהם עשו.
זה נראה לי דיי משעשע
אני פונה עליכם במכתב אישי על מנת לשתף אתכם בסערת הרגשות המתחוללת בקרבי...(עכשיומ מגיעה כמות מכובדת של זיוני שכל על חינוך לקוי).
בכל שנה בוגרי י"ב משאירים לבית הספר מזכרת שרב בה ההומור מן הרצינות.
לאחר שהגיעו לאוזניי שמועות על תוכניות של הבוגרים ביקשתי מנאוה המחנכת לשוחח עם הכיתה על "פרוייקט הסיום". גם אני שוחחתי עם מספר תלמידים בהזדמנויות שונות באופן אישי ובקבוצות...(עוד זיוני שכל), ואף איימנו שבמידה ותיהיה השפלה או פגיעה פיזית במורים או ברכוש תישקל הגשת תלונה במשטרה.
לצערי הרב כל שיחותינו נפלו על אוזניים ערלות. מעשי הקונדס עברו את גבול הטעם הטוב:
נזרקו ביצים חיות על תלמידים ועל מורים, ופוזר קמח בביה"ס. זו היא השפלה!
לרחבת בי"הס הובא זבל מן הרפת של קלי"ה ותלמידי י"ב הגישו את הצלחות לחלק מן המורים ברוב פאר והדר בליווי אמירה פוגעת: "אנחנו אכלנו חרא 12 שנה עכשיו תורכם". זו היא השפלה!!
קירות ביה"ס החיצוניים והפנימיים, וחלק מהרצפות רוסס בצבעים. זו השחתת רכוש!!!
הובערה אש ברחבת ביה"ס שהמשיכה לבעור עד שעות אחר הצהוריים המאוחרות מבלי שמישהו מהאחראיים לכך ידאג לכיבוי מלא של המדורה, זה זלזול וחוסר אחריות!!!
על אחד מלוחות המודעות נכתב בצבע על גבי לוח עצמו, מה שלא ניתן למחיקה, "למה צריך לפטר את המורים?, כי הם חרא מורים". זו פגיעה , זו העלבה!!!
בחדר המורים הם תלו לבני נשים, במחשב מוקרן סרט פורנוגרפי, על הקירות תלויות תמונות פורנוגרפיות ובמרכז החדר שוכבות זוג בובות בתנוחה אינטימית. אין כאן הומור, זו תת רמה, זו פגיעה!!
ריאם, האישה שעובדת בניקיון ביה"ס אמרה לי בדמעות :"הם אכלו חרא?, אני אצטרך לאכול את החרא שהם השאירו לי, כי אני אצטרך לנקות הכל".
אז אם ילדכם רצה לפגוע בנו וברכוש ביה"ס הוא הצליח... (עוד זיוני שכל).
צוות המורים ואני נמשיך לחנך וללמד דורות נוספים של תלמידים, מעורבותכם חיונית להצלחת המעשה החינוכי.
חחחחחחח
איזה קיבוצניקים חולים בראש

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."
--=My Music=--
|