מי שלא את התחת של הקצינת ת"ש שלנו לא רא תחת יפה מימיו
אם כבר מדברים על חתימות חדשות... אנשים תעלו תמונות קטנות שלכם שאריאל יכניס לחתימה שלו זה יהיה כזה אדיר!!!!
___________________ .
פצצה של חתימה@@@@@ איןם לי ממש כוח לכתוב ולפרט מה אהבתי יותר ומה פחות... אבל אני חושב שהפרחים מיותרים קצת... אולי גם החוטיני... חחח
קצת כבוד לאקסית שלו...
___________________ Never again.
אחי אין יותר מדי ענפים בחתימה שאפשר לשפד עליהם ראשים של אנשים
quote:Originally posted by Ariels אחי אין יותר מדי ענפים בחתימה שאפשר לשפד עליהם ראשים של אנשים תזרוק אותם על הרצפה
רק שישלחו תמיד אפשר לשלוח לאימייל אני אפילו יעדיף [email protected]
quote:Originally posted by Ariels רק שישלחו תמיד אפשר לשלוח לאימייל אני אפילו יעדיף [email protected] יאללה אחי חכה עוד יומיים שלוש אני שולח לך תמונה שלי מאילת......
אם כבר מדברים על חתימה חדשה... זה אומנם לא ממש חתימה אבל זה יפה...
סרקתי תמונה של עצמי אבל זה עם אמא שלי ואחי ואחיינית שלי אני יגזור אותם ויביא אותה בערב שתראו או אולי רק מחר