Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Clubsolutely vol.2 <---tracklist please
Pages (3): « 1 2 [3]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

אני זוכר ת'ימים שהיינו כל יום שישי בערב מתנחלים בצ'אט של רדיו חיפה...אחח, איזה תוכניות אלו היו...

Old Post Apr-03-2007 16:35  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

אם כבר מתעסקים בכל זה אז מישהו יודע את השמות של 2 הטראקים בתוך הריפ הבא:?
http://www.sendspace.com/file/188cpl

זאתי נוסטלגיה

Last edited by Viber on Apr-03-2007 at 16:50

Old Post Apr-03-2007 16:44 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

**** התגובה נערכה ע"י המוד ****
התשובה לטראק השני נמצאת בידיינו.
ברגע שנקבל את ההקלטות אתה תקבל את התשובה.
ובמילים אחרות, יש פה מוד והוא רשע.

**** המשך ההודעה האורגינלית ****
הראשון, לא מוכר. הוא נשמע נחמד אבל פשוט, כי הוא ישן.

Last edited by uzi on Apr-03-2007 at 18:13

Old Post Apr-03-2007 17:15  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJMIKE
Supreme tranceaddict

תערוך את ההודעה!!! אל תגלה לא!!!

שקודם יעלה לנו איזה תוכנית או שתיים!!!

Old Post Apr-03-2007 17:20  Israel
Click Here to See the Profile for DJMIKE Click here to Send DJMIKE a Private Message Add DJMIKE to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

עם כל הכבוד לאמבטיית קצב, שעה ראשונה היה דאנס ולהיטי אם-טי-וי ובשעה השניה הוא היה טוחן את אותם טראקים שוב ושוב כי הוא אמר שהוא מנגן רק מה שיש עליו אישור מחברות התקליטים. במילים אחרות, אתם מכירים את מה שאלעד ניגן, זה הטראנסים המוכרים של סוף שנות התשעים.
carte blance
another way
communication
וכדומה.

נכון, הוא ריאיין את וינסט ועוד כמה אומנים נחמדים, אבל התוכנית לא הייתה משהו שממש שווה להקליט אותו לקבצים. חוץ מזה שאין לכם מה לצפות מהראייון של וינסט, הוא שואל אותו את הדברים הרגילים. מבחינת סטים אורחים אני זוכר שהיו כל מני אבל מעטים הסטים שממש היו אדירים, גם לא מחייב שהם היו טראנס. אני שמעתי את התוכנית הזו במשך איזה שנתיים-שלוש כי אז לא היה לי דרך אחרת לשמוע טראנס חדש, אבל היום עם האינטרנט אתם יכולים להשיג טראקים מהתקופה ההיא שיסכמו לכם את ההרגשה. זה הכי נוח והכי יעיל.

גם התוכנית של רוברט גיטלמן בסוף שנות התשעים, קלאב 99, ניגנה פחות או יותר אותם דברים, אולי אפילו הייתה יותר טובה לטראנס.
אבל כדי לשמוע את
adagio for stings (ferry corsten remix)
אתם לא צריכים תוכנית שלימה.

דרך אגב, רוברט הוא חבר טוב של עמדי.

Last edited by uzi on Apr-03-2007 at 20:19

Old Post Apr-03-2007 17:57  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

quote:
Originally posted by uzi
עם כל הכבוד לאמבטיית קצב, שעה ראשונה היה דאנס ולהיטי אם-טי-וי ובשעה השניה הוא היה טוחן את אותם טראקים שוב ושוב כי הוא אמר שהוא מנגן רק מה שיש עליו אישור מחברות התקליטים. במילים אחרות, אתם מכירים את מה שאלעד ניגן, זה הטראנסים המוכרים של סוף שנות התשעים.
carte blance
another way
communication
וכדומה.

נכון, הוא ריאיין את וינסט ועוד כמה אומנים נחמדים, אבל התוכנית לא הייתה משהו שממש שווה להקליט אותו לקבצים. חוץ מזה שאין לכם מה לצפות מהראייון של וינסט, הוא שואל אותו את הדברים הרגילים. מבחינת סטים אורחים אני זוכר שהיו כל מני אבל מעטים הסטים שממש היו אדירים, גם לא מחייב שהם היו טראנס. אני שמעתי את התוכנית הזו במשך איזה שנתיים-שלוש כי אז לא היה לי דרך אחת לשמוע טראנס חדש, אבל היום עם האינטרנט אתם יכולים להשיג טראקים מהתקופה ההיא שיסכמו לכם את ההרגשה. זה הכי נוח והכי יעיל.

גם התוכנית של רוברט גיטלמן בסוף שנות התשעים, קלאב 99, ניגנה פחות או יותר אותם דברים, אולי אפילו הייתה יותר טובה לטראנס.
אבל כדי לשמוע את
adagio for stings (ferry corsten remix)
אתם לא צריכים תוכנית שלימה.

דרך אגב, רוברט הוא חבר טוב של עמדי.

תכל'ס מסכים אין על האינטרנט עם כל הכבוד לנוסטלגיה הסיבה שמחקתי את כל ההקלטות היו בגלל שכבר יש לי את כל הטראקים מהם

והמוד פה באמת רשע!!!!

Old Post Apr-03-2007 18:56 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by sh33p
http://www.discogs.com/release/866366

תודה רבה אח שלי.

הסדרות האחרונות קצת צלעו... אבל הראשונות בהחלט היו מפנקות..!!!

Old Post Apr-03-2007 20:57  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
romigi
Senior tranceaddict

Registered: Mar 2007

עוזי היקר, מאילן האדמין הרשע שמעתי שאתה חי נושם ובועט טראנס כבר כמה שנים טובות. יחד עם זאת התגובה שלך קצת הכעיסה אותי.
א. אלעד עמדי לא ראיין רק את וינסנט דה-מור אלא גם את טטיסטו כשהואו היה שביאו שכל גיג שהגיע לאומן 17 י-ם, הרבה דיג'יים של טכנו שביקרו בארץ. וכן המון המון די ג'יים ישראלים תותחים אחד אחד סטייל רולו, אלעד ורון, ליריק ונטלי ועוד המון טובים ואחרים. בהקשר לתוכנית אז אני בלי להתשחצן הייתי אחד היותר קבועים החל משנת 1997. כשאז עוד הייתה רק תוכנית בשבת שנקרעה ים של גרוב. והיה את המצד השבועי שהיה נקרא צועדים - המצעד הישראלי היחיד שייצג את ישראל בעולם. מבחינת שידרוג עולמי וכל זה.
וביחס לתוכניות אחרות: לגבי הצפון אין לי כלכך מה להגיד שכן לא ניתן לקלוט באזור שלי אבל על פי הדיסקים שיצאו באותה תקופה ניתן להגדיר כממוצע ביותר. לגבי רוברט גילטלמן אז ככה.
GOING UP היה טרק מעולה.
חוץ מזה שום דבר מיוחד. סדרת האוספים שלו הייתה טובה ( גם קלאב 99 וגם פארטי טיים יחד עם זאת אין בכלל מה להשוות לקלאבסולוטלי.
להזכירך בתוכנית של אלעד היו השמעות בכורה עולמיות. וזה בעיקר בזכות העורך הראשי של התוכנית אסף אוחנה שהיה הכי תותח בארץ ואחד האנשים הכי מבינים שיצא לי לפגוש, איש מדהים.
המון להיטים בין אם זה מוזיקת דאנס - כי אז עוד היה מושג כזה ובין אם זה שירים או טרקים שהושמעו חודשים לפני כל תחנה אחרת בארץ.
ואני לא מדבר באויר אלא על עובדות מוצקות. הדוגמה הכי טובה היא הפריסטיילר שנוגן כמעט שנה לפני שיצאה.
מעבר לזה נוסך התוכנית היה באמת באמת טוב ויצא לי לשמוע תוכניות אחרות אבל זה פשוט לא זה.
פרט נוסף חשוב קלאבסולטולי הייתה הסדרה אוספי הקלאב הכי טובה והכי מוכרת בישראל הסדרה היחידה שהגיעה ל 10 חלקים אם כי השניים האחרונים הם בעע...
היו ווליומים מסויימים שמכרו אלבום זהב ואלי אף פלטינה אני כבר לא זוכר איזה בדיוק אבל לא היה אוסף באותה תקופה אז לפחות שמכר 20000-40000 אלף עותקים.
ולגבי אלעד עצמו אז את המהפכה שהוא עשה בירושלים ובסביבתה אני לא אוכל לסכם במילים אבל לא סתם קראו לו מלך המלודיות הישראלי. למזלי אני גדלתי בשנים הללו. חויתי את השנים שבהם הנועד היה מחונך כמו שצריך ביחס לימינו אלה. בהם מסיבה הייתה מלודית וטובה . השקת קלאבסולטלי 3 הייתה אחת המסיבות הכי טובות בחיים שלי. ואני מדבר על 1500 איש שכולם ידיים באויר. לא יודע מה במרכז או בצפון אני רק יודע שתקופת תוכניות הערב של אלעד לא תחזור יותר וטוב שכך. היו זמנים טובים ואף יותר.
ולגבי גיטלמן או שנקרא לו שוב " מר זכרונות מהעתיד" שילך ויעשה משהו עם עצמו כי הטרק האחרון שלו עושה עוול לסי ג'יי סטון אפילו.

Old Post Apr-03-2007 21:28  Israel
Click Here to See the Profile for romigi Click here to Send romigi a Private Message Add romigi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

romigi
אני ממש לא התכוונתי לזלזל בעמדי, להיפך הייתה תקופה שאני הייתי מכור לתוכניות שלו, שמעתי את כולן וגם את "בא בלילה". אבל בשביל לשמוע טראנסים של סוף שנות התשעים אתה ממש לא צריך הקלטות של תוכניות שלימות.
הטראקים האלו דיי מפורסמים, וניתן להשיג אותם דיי בקלות.

אם משהו רוצה לשמוע א-ג-ד-ה אז שינסה להשיג תוכניות של עופר נחשון מרשת ג' האדירה של פעם, לפני שהתחילה לשדר רק מוזיקה עיברית. זה היה לפני 12 שנים פלוס מינוס, ועופר היה מנגן מגוון עצום של דאנס, האוס, יורודאנס, פיור דאנס ומוזיקה אלקטרונית מתקדמת (ככה קראו לזה אז). היום כבר ממש אי אפשר להשיג את החומרים האלה.
התוכניות היו "קופסת הלהיטים", ו"האוס לי האוס" בהן היה מנוגן טראנס ודאנס בחיתוליו. אלו היו שנים של קסם!

עופר ורז ניצן היו עובדים יחד ועשו את "קופסת הלהיטים" למה שהיא. הם היו משיגים חומרים הולנדים, גרמניים, בריטיים, בלגים בתקופות שלא היה אינטרנט!
הינה הרבה מהאוספים שעופר עזר להפיק וגם עשה בעצמו:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/m...es/?forumId=957
(שימו לב לסדרות בצד ימין, להן אני מתכוון)

Old Post Apr-04-2007 07:08  Israel

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Clubsolutely vol.2 <---tracklist please
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 2 [3]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackPlease Id this beast guitar track [2004] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackDJ Jaimy - Why Gloria [Fatal Tracks] [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 11:40.

Forum Rules: