return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 3 
המדינה יוצאת מכלל שליטה!!!!!!!!
View this Thread in Original format
itamarsan
טוב חברים תאמת עכשיו חזרתי מחתונה שהיתה לפרטנר שלי מהטניס והיה מה זה אחלה והכול...
קודם כול הקטע של הפיגוע בצריפין אז אכן כן 7 הרוגים בניהם סרן ומג''ד
ולאחר מכן מכן בשעה 23:15 עוד פיגוע בירושלים בקפה הילל במושבה הגרמנית
ועוד 7 הרוגים
חברי'ה לאן אנחנו מדרדרים!!!!!!!!
המדינה מתחילה לצאת מכלל שליטה
אני לא רוצה להיכנס לפוליטיקה אבל לפי דעתי הסכם השלום שחתמנו איתם עשינו את הטעות של המדינה הזו!!!
שנתנו להם נשקים לכול האירגונים האלו וגרמנו להם להיתחזק
אם לא היינו חותמים איתם ואני נותנים להם לדאוך אז הםא לא היו מזיזים לנו בכלל....
בקיצור חבר'ה לא יודע זה די מפחיד!!!
:nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous:
cluBBer
quote:
Originally posted by itamarsan
:nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous:

מפחיד החוש
Scorchio
נו מה חשבת זה בגלל הניסיון חיסול של יאסין
deluxe
quote:
Originally posted by Scorchio
נו מה חשבת זה בגלל הניסיון חיסול של יאסין

תעשו לי טובה אנשים...
אל תהיו נאיבים... באמת. אתם באמת חושבים שהפיגועים הללו ניתנים לנו כמעין "עונש" על ידי החמאס על זה שניסינו לחסל את הצמרת?! אתם באמת מאמינים שאם לא היינו מנסים לחסל אותם הפיגועים האלו לא היו יוצאים?! תעשו לי טובה. שבוע לפני נסיון החיסול היה פיגוע בירושלים באוטובוס למי שכבר הספיק לשכוח. בתור איזה עונש קיבלנו אותו?! לזכרונכם הפיגוע הזה יצא כדי להראות שעם הודנה או בלי הודנה החמאס ממשיך להרוג ישראלים. הם לא משחקים איתנו משחקים של מכה-תגובה. ולכן גם אנחנו לא משחקים איתם. הפתרון היחיד שיש למצב הזה הוא חיסול הצמרת שלהם שתביא למשבר באירגון ופחד לצאת לפיגועים, ובנוסף יש לנטרל את הבנאדם שבאשמתו ובניצוחו כל המצב הזה מתנהל היום... לדעתי אם יגרשו את ערפאת זה יהיה גרוע לנו. אנחנו באמת רוצים שהוא יתחיל להרצות בכל העולם נגדנו?! אבל חייבים לנטרל אותו. לחסל אותו מצידי.
אני הגעתי למסקנה שכל המצב היום הוא שליפות מהבטן. משני הצדדים... לדעתי עד שלא יתחלף דור שלטוני אצלם לא יהיה בכלל מה לחשוב על שלום...
:confused:
KrazyDJs
אני די מסכים עם
deluxe
עראפת בעיקרון הוא הגורם המרכזי לכל זה...

בכל מקרה זה מפחיד סרטים...
אתמול הייתה לאבא שלי עוד יומולדת 50
אז עשינו מסיבה והכל
תחשבו מה זה באמצע שכול שניה בודקים כמה הרוגים והכל

סעמק...
:whip:
DjChook
עזוב דור
להעיף את ערפאת

זהו
NyKoN
די עם הפוליטיקה
אל תגיבו יותר
coby
מספיק עם ההההההה סנקציות !
Viber
quote:
Originally posted by deluxe
תעשו לי טובה אנשים...
אל תהיו נאיבים... באמת. אתם באמת חושבים שהפיגועים הללו ניתנים לנו כמעין "עונש" על ידי החמאס על זה שניסינו לחסל את הצמרת?! אתם באמת מאמינים שאם לא היינו מנסים לחסל אותם הפיגועים האלו לא היו יוצאים?! תעשו לי טובה. שבוע לפני נסיון החיסול היה פיגוע בירושלים באוטובוס למי שכבר הספיק לשכוח. בתור איזה עונש קיבלנו אותו?! לזכרונכם הפיגוע הזה יצא כדי להראות שעם הודנה או בלי הודנה החמאס ממשיך להרוג ישראלים. הם לא משחקים איתנו משחקים של מכה-תגובה. ולכן גם אנחנו לא משחקים איתם. הפתרון היחיד שיש למצב הזה הוא חיסול הצמרת שלהם שתביא למשבר באירגון ופחד לצאת לפיגועים, ובנוסף יש לנטרל את הבנאדם שבאשמתו ובניצוחו כל המצב הזה מתנהל היום... לדעתי אם יגרשו את ערפאת זה יהיה גרוע לנו. אנחנו באמת רוצים שהוא יתחיל להרצות בכל העולם נגדנו?! אבל חייבים לנטרל אותו. לחסל אותו מצידי.
אני הגעתי למסקנה שכל המצב היום הוא שליפות מהבטן. משני הצדדים... לדעתי עד שלא יתחלף דור שלטוני אצלם לא יהיה בכלל מה לחשוב על שלום...
:confused:

אתה צודק עם הקטע של סיבות לתגובות אבל לא צודק עם מה שאמרת על עראפת,אם ישראל תהרוג את עראפת הוא יהפוך לקדוש מעונה בסדר גודל של ישו האיסלאמי מה שיוביל לעוד פאנאטיות מהטרור האיסלאמי וחוץ מזה הפיתרון הוא לא רק להעיף את עראפת אלא את כול ההנהגה הטוניסאית שכשלה במלחמת הטרור הפיקטיבית שלה כבר ממזמן ואפילו אבו מאזן אמר על הרשות הפלסטינית שהיא מושחטת כולה אז כבר יודעים כמה הם שווים
deluxe
quote:
Originally posted by Viber
אתה צודק עם הקטע של סיבות לתגובות אבל לא צודק עם מה שאמרת על עראפת,אם ישראל תהרוג את עראפת הוא יהפוך לקדוש מעונה בסדר גודל של ישו האיסלאמי מה שיוביל לעוד פאנאטיות מהטרור האיסלאמי וחוץ מזה הפיתרון הוא לא רק להעיף את עראפת אלא את כול ההנהגה הטוניסאית שכשלה במלחמת הטרור הפיקטיבית שלה כבר ממזמן ואפילו אבו מאזן אמר על הרשות הפלסטינית שהיא מושחטת כולה אז כבר יודעים כמה הם שווים

בשביל זה אני אומר שכנראה שנצטרך לחכות לדור חדש של מנהיגות. השאלה היא מה עושים עד אז. התשובה לנסות להביא לשינויים במערכת הפוליטית שם, כך שבסופו של דבר היא לפחות תראה דמוקרטית, ולא כמו היום שמי ששולט זה גוף שנקרא "הרשות" שלמעשה מעולם לא נבחר ע"י העם...
אבל יש שינויים קטנים עם הזמן. מי היה מאמין לפני שנה שיהיה דבר כזה בכלל "ראש ממשלה פלסטיני" והנה היום יש. למרות שלמעשה זה מריונטה של ערפאת... אני אופטימי. אני מאמין שיקום דור שיבין שבלי סדר שם זה לא ילך ולא יכול להיות שכל העם הזה ישלט ע"י כנופיות רחוב
:mad:

Hell_Copter
quote:
Originally posted by deluxe
תעשו לי טובה אנשים...
אל תהיו נאיבים... באמת. אתם באמת חושבים שהפיגועים הללו ניתנים לנו כמעין "עונש" על ידי החמאס על זה שניסינו לחסל את הצמרת?! אתם באמת מאמינים שאם לא היינו מנסים לחסל אותם הפיגועים האלו לא היו יוצאים?! תעשו לי טובה. שבוע לפני נסיון החיסול היה פיגוע בירושלים באוטובוס למי שכבר הספיק לשכוח. בתור איזה עונש קיבלנו אותו?! לזכרונכם הפיגוע הזה יצא כדי להראות שעם הודנה או בלי הודנה החמאס ממשיך להרוג ישראלים. הם לא משחקים איתנו משחקים של מכה-תגובה. ולכן גם אנחנו לא משחקים איתם.

קודם כל הפיגוע באוטובוס בירושלים היה לפני שבועיים וחצי...
וזה חתיכת פרק זמן... בהשוואה לזמן של הפיגועים כל יום שהיה בזמנו...
דבר שני זה שניסו לחסל את הצמרת לא בהכרח אומר שזה מה שגורם לפיגועים האלה...
אבל זה מה שנותן לרשות הפלסטינית ולחמאס את ה"לגיטימציה" לעשות פיגועים...
אני מסכים איתך שהיו ממשיכים הפיגועים גם אם לא היו מנסים להרוג את יאסין, אבל זה עדיין לא אומר שזה יהיה בכזה קצב רצחני
גורמים בכירים במדינה אמרו לעיתון ואני מצטט: "נרסק אותם" בואו רק נקווה שהם באמת מתכוונים למה שהם אומרים!
למקרה שאתם לא יודעים אתמול בבוקר בחברון התבצרו שני מחבלים של החמאס בבניין של 7 קומות... צהל ביצר את הבניין והכל... ואז המחבלים התחילו לירות אש חיה על החיילים... אז צה"ל הגיב בירי טנקים... ואז החליט להוריד את כל הבניין!
ככה צריך לעשות... להראות להם ששמים עליהם זין וכוס אמא שלהם שימותו!!!
לפרק את כל הערים של הרשות ככה אם צריך!!
ומה הערבים עשו? לא הגנו על המחבלים... מה פתאום...
הם הפיצו שמועות שבבניין סמוך לבניין שצה"ל הוריד נהרג ילד! ככה הבני זונות הולכים... מביאים לנו פסיכולוגי כאילו אנחנו לא בסדר במה שאנחנו עושים
אנחנו פשוט צריכים להמשיך להגיב ככה ולשים עליהם זין לפי דעתי!!

ועוד משהו...
לא הגיוני שראש הממשלה יקצר את הביקור שלו בגלל הפיגועים האלה!!
אני לא מבין את ההחלטה הזאת!!
מה זה יעזור אם הוא יחזור?! עדיף שיתרכז בפיתוח היחסים הדיפלומטיים והכל עם הודו אם הוא כבר שם... מתי כבר יצא לנו לפתח כאלה קשרים...
הודו בעיקר קונה מאיתנו את מטוסי הפלקון ועוד כל מיני דברים וזה מה שאנחנו צריכים...כסף
זה ששרון יהיה בארץ לא ישפיע על הפיגועים בשיט!!!
כמובן שזאת רק דעתי האישית!
DjChook
אני מסכים איתך רועי
אבא שלי כזה

"מה הוא חוזר, שישאר שם"

ובקשר לערפאת קדוש מעונה
פחחח, רוב הפלאשתינאים שונאים אותו ושמים עליו זין רק מתים שהוא ימות
אני בטוח שערפאת לא יהיה. יהיה יותר טוב
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 3 
Privacy Statement