|
הגיע הזמן לסכם את השנה (pg. 3)
|
View this Thread in Original format
| Vortex_SA |
| quote: | Originally posted by KosmiK-G8
נאום ארוך... |
אחי, אל תעלב אבל כמה זיוני שכל כתבת פה זה משהו...
עזוב את זה שאני לא אוהב את אותם האומנים כמוך וסבבה שיש לך דעה שונה ואני מכבד את זה... אבל בקטע של החמשת הטראקים הכי גרועים ממש אכזבת אותי מבחינה גם מקצועית וגם סתם בתור בן אדם, אתה כאילו בא ואומר מי שאוהב את מה שקטלת הוא דפוק...
קודם כל, תרשה לי להגיד לך שהפלסטיק בוי פשוט ענק נקודה, טראק עם מלודיה חייתית וסאונד פצצה ולא הבנתי מה לא אהבת בו, וכשתלמד הרמוניות ואז תחזור אליי ותטען שאין שם הרמוניות, כי הרמוניות זה הדבר האחרון שאין בטראק הזה, כל הטראק בנוי על הרמוניות... אולי אתה לא אוהב את ההרמוניות האלה, אבל אתה לא יכול לבוא ולאמר אין פה הרמוניות כי פשוט יש...
שנית, טראפיק טראק גדול, מקפיץ רחבות, גם אני לא מת עליו, אבל לך עכשיו תתווכח עם האלפי אנשים שקופצים כשהם שומעים את הטראק הזה (כולל אותי), לא כל טראק חייב להיות פלצני ואומנותי או לא יודע מה כדי שיהיה טוב או מקפיץ, תקרא לזה מסחור או איך שבא לך אבל זה פשוט נכון, טראק שמקפיץ וגורם לאנשים להנות שווה טראק שילך טוב כלומר טראק טוב...
הפרי קורסטן אני לא הייתי ממהר לקטול אותו כמוך, לך תדע אולי הסגנון הזה יצליח, אתה שופט את זה לפי הפרופורציות שקיימות היום, אולי הסגנון הזה יילך בסוף...
מה שכן אני מסכים איתך זה על קריסטל לייק, באמת חרא, אבל שוב זאת דעתי, ותתפלא אבל יש גם אנשים מאוד חכמים שאוהבים את הטראק... זה לא קשור לאייקיו זה קשור לידע וסגנון במוזיקה... ודווקא ויק שסוף סוף הוציא משהו שמצליח בקהל פה בארץ אתה קוטל אותו? כל הדברים שהוא הוציא עד עכשיו לא התקרבו לפרסום שזה קיבל, הטראק פשוט מצליח, למה אתה נלחם עם זה? אל תאהב, אבל אל תקטול... |
|
|
| KrazyDJs |
פיי אילן
הגזמת...
traffic
הוא קטע די טוב לדעתי...
גם
rock your body rock
שיצא לי לשמוע כולה 3-4 פעמים...
הוא קטע די נחמד..
בנוגע ל
live another life
אני די מבכים, כי אני לא אוהב את הטראק הזה..
קריסטל לייק, מה אני יגיד..
אני תאמת אוהב לשמוע חידושים מעפנים ומצחיקים כאלו..
כי סתם משעמם לי..
אבל בתאכל"ס - זה פשוט חרא..:)
ודי ג'יי ויק..
אני דווקא חולה על הטראק הזה..
אוהב את המילים :)
bananasssssssssss |
|
|
| Hell_Copter |
אין לי כוח לכל הדברים למלאות והכל
אבל ארמין מלך!!! |
|
|
| Rising |
Best DJ: armin van buuren
Best Producer: Subsky
Best Tune: too manyyyyyy
Best Remix: Motorcycle - As The Rush Comes (Armin Van Buuren Remix)
Best Album: hmmmmmm???
Best Mix Compilation: hmmmmm???
Best Set: tiesto live at breda dvd release
תגלית השנה : Envio, Outback, m.i.d.o.r vs 648!!! |
|
|
| KosmiK-G8 |
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
אחי, אל תעלב אבל כמה זיוני שכל כתבת פה זה משהו...
עזוב את זה שאני לא אוהב את אותם האומנים כמוך וסבבה שיש לך דעה שונה ואני מכבד את זה... אבל בקטע של החמשת הטראקים הכי גרועים ממש אכזבת אותי מבחינה גם מקצועית וגם סתם בתור בן אדם, אתה כאילו בא ואומר מי שאוהב את מה שקטלת הוא דפוק...
קודם כל, תרשה לי להגיד לך שהפלסטיק בוי פשוט ענק נקודה, טראק עם מלודיה חייתית וסאונד פצצה ולא הבנתי מה לא אהבת בו, וכשתלמד הרמוניות ואז תחזור אליי ותטען שאין שם הרמוניות, כי הרמוניות זה הדבר האחרון שאין בטראק הזה, כל הטראק בנוי על הרמוניות... אולי אתה לא אוהב את ההרמוניות האלה, אבל אתה לא יכול לבוא ולאמר אין פה הרמוניות כי פשוט יש...
שנית, טראפיק טראק גדול, מקפיץ רחבות, גם אני לא מת עליו, אבל לך עכשיו תתווכח עם האלפי אנשים שקופצים כשהם שומעים את הטראק הזה (כולל אותי), לא כל טראק חייב להיות פלצני ואומנותי או לא יודע מה כדי שיהיה טוב או מקפיץ, תקרא לזה מסחור או איך שבא לך אבל זה פשוט נכון, טראק שמקפיץ וגורם לאנשים להנות שווה טראק שילך טוב כלומר טראק טוב...
הפרי קורסטן אני לא הייתי ממהר לקטול אותו כמוך, לך תדע אולי הסגנון הזה יצליח, אתה שופט את זה לפי הפרופורציות שקיימות היום, אולי הסגנון הזה יילך בסוף...
מה שכן אני מסכים איתך זה על קריסטל לייק, באמת חרא, אבל שוב זאת דעתי, ותתפלא אבל יש גם אנשים מאוד חכמים שאוהבים את הטראק... זה לא קשור לאייקיו זה קשור לידע וסגנון במוזיקה... ודווקא ויק שסוף סוף הוציא משהו שמצליח בקהל פה בארץ אתה קוטל אותו? כל הדברים שהוא הוציא עד עכשיו לא התקרבו לפרסום שזה קיבל, הטראק פשוט מצליח, למה אתה נלחם עם זה? אל תאהב, אבל אל תקטול... |
אחי תאהב משבא לך
שום דבר שיגיד לא יכניס הרמוניה בקטע המלודי של ליב יור לייפ
פשוט כלום
יש דיליי עצבני בין המלודיה לבין הבאס התואם אותה...
תקשיב טוב ותראה
אתה אולי אוהב את זה
אני חושב שזה משהו שמייק ניסה ולטעמי פשוט יצא זוועה
שלא תבין המלודיה שם ממש טובה אבל מלודיה טובה לא מספיקה...
אין סינכרון פשוט לאורך כל הטראק וזה לא קשור עכשיו לאוהב לא אוהב...
תסכים איתי שאין סינכרון אולי אתה אהבת את זה שאין ...
די גיי ויק...
שמע...
ידעתי שמישהו יגיד את משאמרת
ובגלל זה ציינתי לטובה כמה יוצרים ישראלים שדווקא יש לי דברים טובים להגיד עליהם
אבל משבסופו של דבר אני אומר זהשיש לנו בעיה חמורה מאוד אם מבין כל הטראקים הטובים שיוצאים כל שנה מחליטים להכניס דווקא את הזבל הזה למועדון
הווקאל שם זה עלבון לאינטלגנציה...
מילים דפוקות והקול של דנה ממש מעצבן בטראק הזה
ומה יש בטראק חוץ מווקאל.??
אנשים מאוד חכמים שאוהבים את קריסטל לייק...
שמע ההערות שלי היו ברובן ציניות כי רציתי להיות הכי חריף שאפשר כלפי ויק וכלפי קריסטל לייק
אז בסדר... אין קשר בין טעם מוזיקלי לאיי קיו אולי
אבל לעזאזל קריסטל לייק בתור להיט מועדונים.????????
יש לי חבר שמכיר תבחור הזה...והכשרון שלו מוטל מאוד בספק
וגם בלי זה... הוא לא תורם לטראק כלום חוץ מקצב יותר מהיר
ומלודיה יורוטראנסית על בסיס הווקאל שמופיע ממילא כבר
זה לא ציז
זה האמ-אמ-אמ-אמ-אמא של הציז
וציז לא ראוי בכלל שאני יבזבז עליו אותיות
אההה ולגבי טראפיק
בוא אני יסביר לך במילה אחת למה אלפי אנשים קופצים
ט-י-א-ס-ט-ו
אתה יכול לנסות להתווכח עם זה אבל לצערנו הרב זה עובדה...
והטראקים הזוועתיים האלה של טיאסטו בסופו של דבר גורמים בסופו של דבר גם לאי הבלטת הטראקים היותר טובים שלו
ככה זה כשכל טראק שהוא מוציא ישר מתייגים אותו כיפה כבן זונה כמקפיץ...
תסביר לי מה מקפיץ בטראק הזה.??
אני עכשיו מביא לך ולכל הפורום שמות של 300 טראקים מהשנה יותר מקפיצים מזה או מקפיצים כמו זה
שאף אחד לא שם עליהם כי הם בינוניים...גם אני לא שם עליהם...
אז אין סיבה שאני ישים על טראק פחות מבינוני של טיאסטו
מוזיקה זה לא כמו סרט כחול
בסרט כחול עם מישהי כוסית אחושרמוטה נראית לא מאופרת שיער אסוף בגדים שנות 60 (מתי שיש בגדים בכלל) תחתוני סבתא ומה לא... אבל כשהיא מזדיינת אין זה עושה את זה...אפשר בכיף לגמור מזה...
במוזיקה השם לא גורם לגמור...
צריך תסרוקת יפה איפור שיער פזור חוטיני דק ואז.... אפשר לגמור |
|
|
| Vortex_SA |
עוד נאום ארוך... |
אוקי, עכשיו קודם כל הרמוניה זה כמה תדרים שמתחברים יחד כדי ליצור צליל יענו נעים לאוזן... (אני אומר יענו כי יש הרמוניות שבאו במטרה לצרום לאוזן... כמו בסרטי אימה :) ) בקיצר כמה תדרים שבאו יחד, בד"כ כשמדברים על הרמוניה במוזיקה זה האקורדים והסולם, וגם את האוברטונים של הצליל... (התדרים מעל הבס... בד"כ יש להם סדר מתמטי... תדר אחד כפול מהשני וכאלה...)
קיצר זאת הרמוניה, אבל אני לא מוצא חוסר סינכרון בבאס של פלסטיק בוי, כאילו רציני בן אדם, תן לאוזן שלך לחיות, אל תקטול משהו שחדש לאוזן שלך, זה תרגיל ידוע לאחר או להקדים את הבס לאקורד הבא כדי ליצור משהו חדש ושונה קצת או משהו כזה... ודוגרי אני לא מצליח גם למצוא את החוסר סנכרון הזה או מה שלא יהיה... קיצר סבבה אל תאהב... בסדר...
ובקשר לויק... יש הרבה בעיות חמורות בעולם, זה לא קשור :) ההפקה חזקה ודברים שטותיים שמופקים טוב בד"כ הולכים ואנשים אוהבים את זה (ראה ערך אינפקציה... אבל זה לא דוגמא ממש טוב :) ) וסלח לי אבל ההפקה פשוט טובה כאילו הסאונד נקי והכל אתה לא יכול להגיד שזה רק ווקל...
וגם אני מסכים ואני עוד אמרתי ממזמן שקריסטל לייק דיי נטול כשרון, אבל מה אכפת לך אם אנשים אוהבים את זה? זה שתבוא ותגיד אתם אידיוטים שאתם אוהבים ציז לא יעזור הרבה... בסך הכל בלי ציז היינו במקום הרבה יותר אפל ועצוב, כי מה עוד היית יכול לשמוע כדי סתם לשחק אותה ערס או לשים משהו ברקע כשבא לך להרגיש שמח חוץ מאיזה ציז מסריח?? בסך הכל ציז נועד לשמח אנשים לא הרבה מעבר... אז תתייחס אליו ככה ואל תשפוט אותו לפי ההגדרות של הטראנס בכלליותו...
וטראפיק, מצידי שיהיה של בני השכן, הקצב פשוט טוב, איך אפשר לא לקפוץ כשאתה שומע את המלודיה עם הקיק בפול ווליום?? ודווקא מטייסטו אני לא תופס כל כך הרבה כמו אנשים אחרים אז אין לך מה להגיד את זה עליי... |
|
|
| DJ Alex E. |
לכל אלה שמלכלכים על קריסטל לייק!
אז נכון שכל הקטעים שלהם מסחריים ודי מגעילים אבל יש להם קטע איכותי אחד שמוקסס על ידי הגדולים מכולם ג'י&אם פרוג'קט
שם הקטע הוא:
crystal lake feat. barbie-deep rising(g and m project mix) |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
אין לי כוח לכל הדברים למלאות והכל
אבל ארמין מלך!!! |
וכך ניקבע
ארמין הוא המלך!!!:D |
|
|
| KosmiK-G8 |
מלודיה.?
בטראפיק.???
אההה... זה היה מלודיה כל הקטע ההוא....
טוב...
אחי כמו שאמרתי לפעמים השלם שווה פחות מסך חלקיו...
מה לעשות... לא מתחבר..
תאמת אין הרבה בטראק הזה..
והוא פשוט לא עושה כלום..
אבל זאת דעתי האישית
אם במועדונים בארץ היו מוותרים על ויק הזבל הזה והיו משמיעים את טראפיק ולו כדי שאני יוכל לשפוט עד כמה טוב זה במועדון הכל היה יכול להיות אחרת
אבל מה אני מצפה מדי גיי מסכנים שמפחדים לא לשים בפלייליסט שלהם את דארק ביט כבר במשך יותר משנה!!!!
דחילק גם הטראק באמת רייייייייייייייקק
אין בו כלום והוא סתם לאנשים שרוצים לשיר עוד כמה מילים
אבל לחרוש עליו.???
למה לעזאזל הוא שווה חרישה.??
ולמה אי אפשר להשעות את הדי גיים שעוד משמיעים את זה מעבודתם למשך חודש..???
שילמדו מה זה לטחון לי תאוזן עם כל הקיא שיצא לאוסקר גי |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by DJ Alex E.
לכל אלה שמלכלכים על קריסטל לייק!
אז נכון שכל הקטעים שלהם מסחריים ודי מגעילים אבל יש להם קטע איכותי אחד שמוקסס על ידי הגדולים מכולם ג'י&אם פרוג'קט
שם הקטע הוא:
crystal lake feat. barbie-deep rising(g and m project mix) |
מצטער לאכזב אותך אבל זה פייק של רמיקס ישן של ג'י אנד אם פרוג'קט |
|
|
| ronsh |
אנשים אתם מוכנים להשאר צמודים לנושא??
זיינתם פה את השכל... |
|
|
| Vortex_SA |
מלודיה.?
בטראפיק.???
אההה... זה היה מלודיה כל הקטע ההוא....
טוב...
אחי כמו שאמרתי לפעמים השלם שווה פחות מסך חלקיו...
מה לעשות... לא מתחבר..
תאמת אין הרבה בטראק הזה..
והוא פשוט לא עושה כלום..
אבל זאת דעתי האישית
אם במועדונים בארץ היו מוותרים על ויק הזבל הזה והיו משמיעים את טראפיק ולו כדי שאני יוכל לשפוט עד כמה טוב זה במועדון הכל היה יכול להיות אחרת
אבל מה אני מצפה מדי גיי מסכנים שמפחדים לא לשים בפלייליסט שלהם את דארק ביט כבר במשך יותר משנה!!!!
דחילק גם הטראק באמת רייייייייייייייקק
אין בו כלום והוא סתם לאנשים שרוצים לשיר עוד כמה מילים
אבל לחרוש עליו.???
למה לעזאזל הוא שווה חרישה.??
ולמה אי אפשר להשעות את הדי גיים שעוד משמיעים את זה מעבודתם למשך חודש..???
שילמדו מה זה לטחון לי תאוזן עם כל הקיא שיצא לאוסקר גי |
אז תגיד שהבעיה שלך היא עם הדיג'יים בארץ... זה גם אני... אבל תשמע אני לא ימשיך להתווכח איתך על טראקים, כי לכל אחד אוזן משלו וזהו, בקיצור מה שרציתי להגיד לך זה אל תאהב, אבל אל תבוא ותגיד שאנשים מטומטמים בגלל זה... קיצר אל תקטול.. |
|
|
|
|