return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 
טייאסטו הולך לנגן בפתיחת האולמפידה (pg. 10)
View this Thread in Original format
KrazyDJs
עכשיו באמת הת'רד התחיל להתדרדר...

בהתחלה שאני ורועי [ וייבר..צדקתי בשם ? ] התווכחנו בסדר סגרנו את זה בצד אחרי 2 פוסטים.

עכשיו אתם סתם עושים לי פה מחנות..

כל אלו שאוהבים את ארמין הם נגד טיאסטו כי ארמין לא מקום ראשון וטיאסטו כן.

כל אלו שפשוט לא אוהבים את טיאסטו אז הם מזיינים בשכל שהוא חרא.

וכל אלו שכן אוהבים את טיאסטו...

ודוגרי זה מזה מעצבן...

אז יאללה..
מעכשיו לא נכנסים לת'רד הזה ולא מגיבים בו יותר

נעול :wtf:
[ חן תציל אותי ]
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by taltul
אולי זה לא לעניין אבל

WTF IS THIS???

אתה רציני שאתה אומר דברים כאלה או סתם ככה נפלט לך מרוב ההתרגשות...?

מה אתה כזה רגיש?
וחוץ מזה מה זה כל המשלחות של השבטים האלה??
היה שם כמה משלחות שהאנשים שם היו כמעט ערומים ונראו כמו איזה אינדיאנים
פאקינ' שיט!שנת 2004!קצת מודרניזציה אנשים!אנחנו בפתיחת האולימפיאדה לא בתהלוכת תחפושות!עם כל הכבוד למסורת שלהם,פתיחת האולימפיאדה זהו ארוע גדול ומכובד וצריך להתלבש בהתאם ולא באיזה חצאית קש ופסים צבעוניים על הגוף
אף אחד לא מבקש מהם לבוא בחליפות של ארמני,אבל שלפחות לא ירוצו שם ערומים כאילו הם בג'ונגל
לזה יהיה להם זמן כשהם יחזרו הביתה:toothless
Viber
חחח הם מתים מרעב שם ואתה רוצה שיביאו להם חליפות ובלינג בלינגים שיעשו רושם?
רק על זה שהם חיים עדיין הם צריכים לקבל מדליה,אולי טיאסטו יתן להם מהמליונים שיש לו
:D
MasterP
אוףףףף
איזה וויכוחים של ילדים קטנים מה אתם נורמלים?

איש איש בדעתו יחיה וזהו...
זה ממש נהיה מלחמה בין אוהדי טייסטו לשונאיו
:conf:
yaman
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
מה אתה כזה רגיש?
פאקינ' שיט!שנת 2004!קצת מודרניזציה אנשים!אנחנו בפתיחת האולימפיאדה לא בתהלוכת תחפושות!עם כל הכבוד למסורת שלהם,פתיחת האולימפיאדה זהו ארוע גדול ומכובד וצריך להתלבש בהתאם ולא באיזה חצאית קש ופסים צבעוניים על הגוף
אף אחד לא מבקש מהם לבוא בחליפות של ארמני,אבל שלפחות לא ירוצו שם ערומים כאילו הם בג'ונגל

בייחייאט ראבאק אלכס חלאס לזיין במוח
taltul
quote:
מה אתה כזה רגיש?

זה אתה או ההורים שלך שגדלו וחונכו בתקופת הברה''מ?... אני אומר את זה כי אני שומע דברים דומים לשלך מאבא שלי מדי פעם ופשוט לא יכול לסבול את זה... אני שונא את הגישה הגזענית הזאת ובכלל הגזענות כולה... ואל תגיד לי שזה לא...אני לא בא להטיף לך פה או משהו אבל עדיין הופתעתי לשמוע את זה ממך - חשבתי פה זה אנשים אינטילגנטים פחות או יותר... ואתה מדבר כמו איזה ילד גזעני קטן שעבר כמה שטיפות מוח טובות...

ומה קשור רגיש?

נ''ב: נראה לפי מה שאתה אומר - אתה רוצה שכולם יהיו אותו דבר כל אחד ילבש ג'אקטים ויביא איתו לאפטופ שלו... מה אתה גנוב??? תפסיק לעשן את מה שאתה מעשן אחי כי זה לא נשמע טוב בנתיים... :)
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by taltul
זה אתה או ההורים שלך שגדלו וחונכו בתקופת הברה''מ?... אני אומר את זה כי אני שומע דברים דומים לשלך מאבא שלי מדי פעם ופשוט לא יכול לסבול את זה... אני שונא את הגישה הגזענית הזאת ובכלל הגזענות כולה... ואל תגיד לי שזה לא...אני לא בא להטיף לך פה או משהו אבל עדיין הופתעתי לשמוע את זה ממך - חשבתי פה זה אנשים אינטילגנטים פחות או יותר... ואת מדבר כמו איזה גזען קטן שעבר כמה שתיפות ראש טובות...

ומה קשור רגיש?

נ''ב: נראה לפי מה שאתה אומר - אתה רוצה שכולם יהיו אותו דבר כל אחד ילבש ג'אקטים ויביא איתו לאפטופ שלו... מה אתה גנוב??? תפסיק לעשן את מה שאתה מעשן אחי כי זה לא נשמע טוב בנתיים... :)

כן זה ההורים שלי...וגם אני שומע את זה מאבא שלי ומה לעשות שיש משהו בדבריו!
כן אני מודה שאני לא אוהב את כל הפרימיטיביים האלה שעדיין לא ירדו מהעץ
זה בכלל לא קשור מאיפה הם
זה לא שיש לי משהו נגד כושים
למה אין רוסים באיזה עיירות נידחות שחיים כמו בתקופת ימי הביניים?גם עליהם אני לא מת וזה לא קשור לגזע
מה הקשר בכלל לגזענות??
אני גם שונא את כל הדוסים האלה שבחיים לא ראו מכשיר חשמלי ומזדיינים דרך שמיכה וכל היום רק מתנענעים קדימה ואחורה כמו כיסא נדנדה.
הנה אני גם שונא אנשים מהעם שלי!מה תגיד עלי עכשיו?שאני נאצי?
פשוט לא אוהב את כל הפרימיטיביים האלה
זה הכל
בלי קשר לגזע
ודווקא בגלל שיש פה אנשים אינטליגנטיים הם צריכים להבין שלאנשים כאלה אין מקום בסביבה מודרנית ואינטלקטואלית
ואין לי מושג איך המארגנים של הארוע הרשו להם להופיע ככה
לדעתי זה פשוט מבייש את המעמד
זה כמו שיבוא בנאדם וישיר את ההימנון בגופיה וכפכפים
זה פשוט לא מכובד!
ואם ככה הם גודלו וחונכו ולא יכולים לשנות את זה אז אין להם מקום בסביבה מודרנית
וזה לא שאין להם כסף לבגדים
למה מה,נראה לכם שהם טסו ככה חצי ערומים גם במטוס?שהם הסתובבו ככה בנמל תעופה ובעיר?
לא!
אז בדיוק באותה מידה הם היו יכולים לבוא בצורה נורמלית לטקס
וסטיבי בוי,אל תכניס לי דברים לפה
לא ביקשתי שכולם יהיו אותו דבר ולא לפטופים ולא נעליים,כולה אמרתי שיש סטנדרט לבוש מסויים שמצופה מאנשים שמשתתפים בארוע כזה
אף אחד לא מבקש מהם לבוא עם תחנת שידור ניידת עליו
ואל תדאג אני לא מעשן שום דבר...אם כבר אז זה אתה שלוקח דברים שמעלים את הרגישות שלך לכל מילה שהיא טיפה לא פוליטיקלי קורקט
taltul
quote:
זה בכלל לא קשור מאיפה הם
למה אין רוסים באיזה עיירות נידחות שחיים כמו בתקופת ימי הביניים?גם עליהם אני לא מת וזה לא קשור לגזע
מה הקשר בכלל לגזענות??
אני גם שונא את כל הדוסים האלה שבחיים לא ראו מכשיר חשמלי ומזדיינים דרך שמיכה וכל היום רק מתנענעים קדימה ואחורה כמו כיסא נדנדה.
זה הכל
בלי קשר לגזע
ודווקא בגלל שיש פה אנשים אינטליגנטיים הם צריכים להבין שלאנשים כאלה אין מקום בסביבה מודרנית ואינטלקטואלית
זה פשוט לא מכובד!
למה מה,נראה לכם שהם טסו ככה חצי ערומים גם במטוס?שהם הסתובבו ככה בנמל תעופה ובעיר?
לא!
אז בדיוק באותה מידה הם היו יכולים לבוא בצורה נורמלית לטקס
וסטיבי בוי,אל תכניס לי דברים לפה
לא ביקשתי שכולם יהיו אותו דבר ולא לפטופים ולא נעליים,כולה אמרתי שיש סטנדרט לבוש מסויים שמצופה מאנשים שמשתתפים בארוע כזה
ואל תדאג אני לא מעשן שום דבר...אם כבר אז זה אתה שלוקח דברים שמעלים את הרגישות שלך לכל מילה שהיא טיפה לא פוליטיקלי קורקט

...טוףף...הבנו אחד את השני... איי סאפואוז
DJ Alex E.
העיקר שאתה הבנת...;)
Rising
quote:
זה בכלל לא קשור מאיפה הם
מה הקשר בכלל לגזענות??

מה קשור?? איפה אתה חי...
מה אכפת לך איך בנאדם מתלבש?
אתה לא אוהב בנאדם או לא מת עליו כמו שאמרת בגלל שהוא לא מודרני כמו שאתה?
מה זה צריך להיות..
להיפך כל המודרניזציה עלתה לאנשים לראש..
אם הייתי יכול לשנות את העולם ולחזור לתקופת אדם וחוה שהכל ירוק ואין טכנלוגיה לא הייתי מהסס לרגע.

quote:
זה הכל
בלי קשר לגזע

אתה לא מפסיק לסתור את עצמך..
זה לא גזענות כי לא מדובר בסוג של "גזע"
אבל שנאת עם? זה אפילו יותר גרוע...
לשנוא מישהו מהעם שלך??? וזה לא בנאדם אחד זה פשוט קבוצת אנשים שלמה שהם פרימיטיבים לטענתך.
ודוסים לא "מתקדמים" מתוך בחירה.. הם רוצים לשמור על המסורת ועל הצניעות. כמובן שתהליך המדורניזציה השפיע עליהם שהם רק בשנים האחרונות הוסיפו מכשירים חשמליים לבית וכו.. כי החברה משפיעה אין מה לעשות בקשר לזה.
אבל אנשים רוצים לשמור על אורח החיים הצנוע והפרימיטיבי כיביול כדי לשמור על המסורת - וזה מתוך בחירה, למה לשנוא בנאדם בגלל הבחירות שהוא עושה בחיים.

quote:
זה פשוט לא מכובד!
לא!

ודווקא שאתה בנאדם אינטלגנטי אתה צריך להבין שלא משנה איך בנאדם נראה או מתלבש או לא משנה מה יש לו כן מקום בחברה..
עוד פעם... למה לשלול לבנאדם זכויות על פי תכונה או אופי מסוים?
אתה לא יותר טוב ממנו... ממש לא!

מה אמרת? אני לא יכול לשיר תהמנון בגופיה וכפכפים?
ההמנון זה מה שמאחד את כל עם ישראל.. גם אותנו חילוניים וגם את הדוסים "הפרימיטביים" שאתה לא מת עליהם
וכל השכבות בעם ישראל.. כולנו אחים ואין סיבה
לא לשיר את ההמנון.. זה רק נותן גאווה לא משנה באיזה מצב אתה נמצא.

ואם באמת אין להם כסף? אתה חושב שהם ממנים לעצמם את הכרטיסים לשדה תעופה?
בחייאת דינאק.. מה אכפת לך איך הם מתלבשים ואיך הם הופיעו במשלחת שלהם?
וחוץ מיזה אני חושב שזה היה מתוכנן מראש מה כל משלחת תלבש ..שהיא תראה פחות או יותר קרובה לדימוי שלה..
שכל ארץ תיראה יחודית לעצמה - וזה פועל על אותו בסיס שאמרתי לך מקודם
שיש ריבוי קבוצות וכל קבוצה היא שונה ויש לכבד כל אחת לפי היחודיות והשונות שלה.

quote:
כולה אמרתי שיש סטנדרט לבוש מסויים שמצופה מאנשים שמשתתפים בארוע כזה

"וחוץ מיזה אני חושב שזה היה מתוכנן מראש מה כל משלחת תלבש ..שהיא תראה פחות או יותר קרובה לדימוי שלה..
שכל ארץ תיראה יחודית לעצמה - וזה פועל על אותו בסיס שאמרתי לך מקודם
שיש ריבוי קבוצות וכל קבוצה היא שונה ויש לכבד כל אחת לפי היחודיות והשונות שלה."

נגיד אם יהיה טקס של יום השואה בבית ספר..
אתה תבוא כדי לכבד את הטקס..
אין מה להגיד - אבל אתה תשפוט בנאדם שיבוא אחרת?
אתה לא יודע מה הסיבות שלו.. אם אין לו כסף או שסבא וסבתא שלו נהרגו בשואה והוא מרגיש שהוא מעדיף לבוא בלבוש רגיל ויום יומי לטקס כי זה יותר כואב לו שעושים טקס והוא לא ממש רוצה להיות חלק מזה... ויכולות להיות אלף סיבות.

בקשר לפוליטיקלי קורקרט..
נגיד ויש מילים ששינו את המשמעות של הדברים שלך.. אבל הניסוח עצמו וההודעה שלך הייתה מספיק ארוכה שאפשר להבין את הצורה שבה אתה חושב על כל המצב.
---

מאכזב אותי שאתה חושב ככה בכל מקרה.

Dr.SuS
חברה הגזמתם לאלה

דבר ראשון נראה לכם שמי שהזמין את טיאסטו לאולמפידה שומע טראנס..
זהו שלא..
הוא חפש אמן שפונה ומוכר בכל מקום, שמספיק שנים בסצנה בשביל שאבא שלי אפילו יגיע אה טיסטו באולמידה מה באמת?
טיאסטו לא ממש גיוון בסט שלו ושם דבריפם ישנים בשביל שגם אנשים שמעט יתקלו בטראקים שלו יהיה להם נחמד כי הם מכירים
מי שלא מסצנה נהנה יותר ממה שהוא מכיר כבר ויכול לזמזם ולא מה שחדש ובועט, לא כולם מעודכנים כמוכם, ובטח ובטח שלא מכירים הרבה די גיים
אז תודה רבה שחשבו לעשות דבר כזה היסטורי ולהכניס אותנו גם לרשימה הטובה, ותעזבו אתכם שטויות
לפי דעתי הם פשוט פתחו די ג'יי מגזין ראו מי במקום הראשון ובקשו ממנו לבא...
טיאסטו שם דברים שכולם יכירו, ולא איזה מיקסוס של יפני חדש, בכוונה
חוץ מזה זה היה אמור ליהיות מוסיקת רקע נעימה לדבר הרבה יותר גדול, ולא סט במסיבה של מינסטרי אופ סאונד...

קיצור כל הכבוד לאנשים שחשבו להכניס את הסצנה הזו גם לעניינים ולהראות לעולם שטראנס זה לא רק סמים אלה גם דבר נחמד ואנרגטי שהולך טוב במקום כמו אולמפידה,
ולטיאסטו שהתלבש יפה ושחק אותה קול

ריספקט !!!
yahel222
ממש אין לי כוח לקרוא 11 עמודים

אבל הבנתי שדי ירדו פה על טייסטו

אז רק לפרוטוקול

בלי קשר למי אני אוהב יותר או פחות

טייסטו יהיה שוב מקום ראשון במגזין DJMAG

ואתם יכולים לאכול תלב

זה מה שיהיה
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13