return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 
טייאסטו הולך לנגן בפתיחת האולמפידה (pg. 11)
View this Thread in Original format
Viber
quote:
Originally posted by yahel222
ממש אין לי כוח לקרוא 11 עמודים

אבל הבנתי שדי ירדו פה על טייסטו

אז רק לפרוטוקול

בלי קשר למי אני אוהב יותר או פחות

טייסטו יהיה שוב מקום ראשון במגזין DJMAG

ואתם יכולים לאכול תלב

זה מה שיהיה

that MUST mean he's the best!
black mammmba
חלאס כבר לריב

אתם כמו ילדים קטנים בגן שרבים
איזה פאור רנג'רס הוא יותר חזק

הירוק או הזהב.

מיצינו את הדיון אם טיאסטו יותר טוב או לא.

כל הרעיון בפתיחה של האולמפידה היה
שברקע שמעו טראק אירופי טהור וכשר
מאשר איזה תזמרות של יוצאי צבא אתונה שמחוברים לשח"ל כדי שלא יתפגרו בדרך.

כפיים לסצנת הטראנס.

הודעה זאת נכתבה בחסות
שירותי הגיבה של ערוץ 11
שירות 24 שעות ביממה ,עובד בשיתוף עם משרד הרישוי,יכולים להעקל לך את הרכב על המקום אם לא תשלם את האגרה
אין תמורה לאגרה.
:nervous:
m0sh
וואי וואי איזה חום
טוב קראתי את ההתחלה ואז כבר נמאס לי וואי וואי הולך להיות חםםם

כמה זיוני שכלללללללללללללללל

quote:
Originally posted by Star
אויייייי למה אתה בא בגישה כזאת
כך ותראה
Phynn - Exotica
זה עדיין לא מנוגן בשום מקום רק אצלו בסט הזה
Tiësto @ Godskitchen Global Gathering 2004, Stratford Upon Avon, UK 0000
אתה מכיר את הקטע הזה?
Filterheadz - Yimanya (Original Mix)
חצי שנה טיאסטו חרש את אמאמא שלו
עד שארמין שם עליו לב בכלל ואבוב אנד ביונד
וכל השארכל אלו

יא טמבל הם חתומים בלייבל שלו אז ברור שיהיה לו אותם לפני

quote:
Originally posted by Viber
קודם כול זה רועי(רועי2 אם בא לך:) )ובקשר לטיאסטו,אהי לא מבין מה משלמים לטמבל הזה 60 אלף דולר ללילה בשביל שימקסס חרא,יעשה פוזות וינגן טראקים שאחרים עשו...

אמרתי את זה כבר ואני אגיד את זה שוב:
יש לזלזל בכול התקליטנים!!!

אני לא אומר...זה נחמד שאם אתה במסיבה יש אחד שמנגן מוזיקה טובה ושיקבל את הכסף בסביבות הנורמאלי אבל אני לא מבין מה זה כול ההערצה הזאת,יענו אתה יודע כמה תקליטנים מושתנים אפשר למצוא בארץ שהסטים שלהם ישמעו בדיוק כמו של ההולנדי הזה??! מה מיוחד בו בכלל??!!
הפוזות שלו לא שוות את הכסף...
ובטח שהפוזות שלו לא שוות את הכבוד של להיות באולימפיאדה,אני ישמח אם יחליפו אותו באיזה בריטני ספירס או משהו כזה

רואים שאין לך מושג מהחיים שאתה אומר שתקליטן זה סתם אחד ששם שירים ועושה פוזה

זה הרבה יותר מזה...בשביל להיות תקליטן טוב אתה צריך ללמוד להרקיד את הקהל ולדעת מה לשים
ומה זה אתה יכול למצוא מלא אחרים? נכון מלא יכולים להוריד או לקנות תקליטים אבל לא יהיה להם שום דבר מיוחד

הקטע פה
וכדאי שתבין למה אתה צריך לכבד את טיאסטו יא טמבל קטן

טיאסטו הפיק שירים ובנה את עצמו , הוא בן אדם עם כריזמה עצומה ואין מה לעשות הוא עושה את זה להרבה אנשים
זה לא משנה עם המיקסים שלו לא מושלמים , הוא מרקיד והוא גורם לאנשים להרגיש טוב, וזה שיש פה מיעוט קטן שהוא חולה טראנס ויורד עליו זה סתם אנשים שלוקחים את כל הקטע הזה קשה מידי והם חסרי חיים.

TIESTO IS THE MAN
אם תגיד טיאסטו לסתם כוסיות שלא שומעות בכלל טראנס , הם יבואו בגלל שזה טיאסטו

אבל מה אתה חושב שעשו ממנו כוכב סתם או שהוא בנה את זה והוא עבד קשה?
תגיד לי מה אתה עושה שאתה בכלל יכול לבוא ולהגיד שהוא סתם אפס
סבבה אתה יכול לא לאהוב אותו
אבל סתם להגיד שהוא לא שווה כלום ולא עושה כלום בכלל זה אידיוטי ולא נכון

quote:
1.הכבוד הזה שהוא קיבל זה בגלל שהוא פופלרי וביגלל שעשו לו יחסיי ציבור מצויינים,זה לא מגיע לו!
2.רגע מה זה מותג,מלך כול השטויות האלה??! שילך להזדיין למה מי שם עליו???!
ומשום מה הוא מקבל את הפרומאים של טיבי ונורמאן לפני כולם מיכוון שהם בלייבל שלו!! וזה לא עושה אותו למשהו!! הוא לא עשה את הפרומואים האלה!
3.טיאסטו לא הופך את הסטים למשהו הטראקים - הם שעושים את הסט לטוב והקונצרט הזה היה מסריח,ניסיתי לשכנע את עצמי שזה טוב והכול אבל זה פשוט ביזבוז של מקום ואפילו צריבה של שקל!
4.אנשים מהולנד באים לראות אותו אולי אבל רק אולי בגלל שהוא פופולרי רצח שם!!!
וחוץ מזה הם באים לאירוע ולשם ולא רק לטיאסטו לדעתי,זה כמו בארץ באים מפוצצים את המועדון אנשים במסיבה של טיאסטו ואולי 14 מתוכם מכירים את החומר שלו ושמעו את הסטים מלאי
הTrain Wrecks!!
שלו...

5.כניראה שחילן ופרי לא מנגנים את הטראקים שטיאסטו שם ולכן הקהל מתחבר פחות אליהם,אבל על זה לתת לו קרדיט? בשום פנים ואופן!

:disbelief

והנה אני סתם יחזור על עצמי בקצרה
הוא פופלרי בזכותו
בזכות מה שהוא הפיק ובזכות האישיות הכובשת שלו והכשרון

נכון גם לדעתי יש תקליטנים טובים ממנו בטכניקה , אבל טיאסטו זה יותר מזה ופשוט משהו אצלו עושה את זה שאצל אחרים זה לא קיים.

ואכן הוא כבר מותג , הוא כבר סופרסטאר ועושה את זה בכבוד ובקשר למסחריות אני לא מבין מה אתה רוצה
אם אנשים רוצים שכולם ישמעו טראנס אז טראנס יהיה מסחרי
טיאסטו עושה שהוא באמת רוצה לעשות ומה שהרבה לא יכולים לעשות והוא גם איש עסקים.
אני בעד שאנשים ששומעים מסחרי ,יקפצו שיגידו טיאסטו כי ככה זה עכשיו וככה זה יהיה ואמן

בקיצור חבוב יהיה בסדר אם תדבר כמו בן אדם
Viber
quote:
Originally posted by m0sh

יא טמבל הם חתומים בלייבל שלו אז ברור שיהיה לו אותם לפני

רואים שאין לך מושג מהחיים שאתה אומר שתקליטן זה סתם אחד ששם שירים ועושה פוזה

זה הרבה יותר מזה...בשביל להיות תקליטן טוב אתה צריך ללמוד להרקיד את הקהל ולדעת מה לשים
ומה זה אתה יכול למצוא מלא אחרים? נכון מלא יכולים להוריד או לקנות תקליטים אבל לא יהיה להם שום דבר מיוחד

הקטע פה
וכדאי שתבין למה אתה צריך לכבד את טיאסטו יא טמבל קטן

טיאסטו הפיק שירים ובנה את עצמו , הוא בן אדם עם כריזמה עצומה ואין מה לעשות הוא עושה את זה להרבה אנשים
זה לא משנה עם המיקסים שלו לא מושלמים , הוא מרקיד והוא גורם לאנשים להרגיש טוב, וזה שיש פה מיעוט קטן שהוא חולה טראנס ויורד עליו זה סתם אנשים שלוקחים את כל הקטע הזה קשה מידי והם חסרי חיים.

TIESTO IS THE MAN
אם תגיד טיאסטו לסתם כוסיות שלא שומעות בכלל טראנס , הם יבואו בגלל שזה טיאסטו

אבל מה אתה חושב שעשו ממנו כוכב סתם או שהוא בנה את זה והוא עבד קשה?
תגיד לי מה אתה עושה שאתה בכלל יכול לבוא ולהגיד שהוא סתם אפס
סבבה אתה יכול לא לאהוב אותו
אבל סתם להגיד שהוא לא שווה כלום ולא עושה כלום בכלל זה אידיוטי ולא נכון

והנה אני סתם יחזור על עצמי בקצרה
הוא פופלרי בזכותו
בזכות מה שהוא הפיק ובזכות האישיות הכובשת שלו והכשרון

נכון גם לדעתי יש תקליטנים טובים ממנו בטכניקה , אבל טיאסטו זה יותר מזה ופשוט משהו אצלו עושה את זה שאצל אחרים זה לא קיים.

ואכן הוא כבר מותג , הוא כבר סופרסטאר ועושה את זה בכבוד ובקשר למסחריות אני לא מבין מה אתה רוצה
אם אנשים רוצים שכולם ישמעו טראנס אז טראנס יהיה מסחרי
טיאסטו עושה שהוא באמת רוצה לעשות ומה שהרבה לא יכולים לעשות והוא גם איש עסקים.
אני בעד שאנשים ששומעים מסחרי ,יקפצו שיגידו טיאסטו כי ככה זה עכשיו וככה זה יהיה ואמן

בקיצור חבוב יהיה בסדר אם תדבר כמו בן אדם

חחח יא חתיכת חרא,למה מי אתה חושב את עצמך???!!!
תמצוץ לי!!! ואחרי זה תמצוץ לטיאסטו (שוב)
לא אמרתי שהוא אפס,אמרתי שאני חושב שהוא מפיק מהגדולים ושאני מכבד אותו רק שאני חושב שמגזימים עם ההייפ איתו וחבריו והסטים שלהם אך למרות זאת אני אומר שאתה אפס! תיראה איך אתה מגיב לי,כאילו אתה איזה מיליארדר או מישהו על רמה שעשה הכל בחיים,למה מי אתה? מה אתה עשית בחיים? לך תחפש...

אם היית שומע סטים באובייקטיביות והיית בן-אדם בוגר היית יודע שהסטים של טיאסטו הם לא כל כך מיוחדים,ראיתי אנשים רוקדים לרמיקס של סקאטמן כמו משוגעים,זה אומר שאיזה די.ג"יי בני שניגן את זה הוא גאון והוא מיוחד כמו
ארמין,טיאסטו וכול אלה?

וזה לא מיעוט,כול מי ששמע סטים של טיג"ס יודע שהם פחות טובים מבחינת מיקסוס ושהוא מוצא איזשהו טראקליסט ודובק בו,ואם לא אז מה הוא עושה? הוא לוקח מה שניראה לו הכי מקפיץ ושם את זה בסדר לוגי אם זה בלייב ואם לא...זה שאיזה די.ג"יי מיקי לא יודע לעשות את זה זה לא אומר שטיאסטו מיוחד כול כך והוא צריך לקבל שליש מליון על זה.

אני באתי להביע דעה,אתה כניראה על משהו חזק בן זונה ולא הבנת אותה אפילו,אני סולח לך

אבל אמליץ לך בחום ללכת לסוחר שנתן לך את החומר הזה...
§chop¥
די כבר !!!!!:whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip:

שמישהו יסגור כבר את הטרד המזד''ן הזה:whip:

בחייאת זה לא יגמר בחיים,
שתבינו אין כזה דבר מי יותר טוב,
כל אחד והטעם שלו!!!!!!
Rising
quote:
לא אמרתי שהוא אפס,אמרתי שאני חושב שהוא מפיק מהגדולים ושאני מכבד אותו רק שאני חושב שמגזימים עם ההייפ איתו וחבריו והסטים שלהם אך למרות זאת אני אומר שאתה אפס! תיראה איך אתה מגיב לי,כאילו אתה איזה מיליארדר או מישהו על רמה שעשה הכל בחיים,למה מי אתה? מה אתה עשית בחיים? לך תחפש...

מאיפה הקללות האלה תרגע..
מה לקחת אישי?

quote:
אם היית שומע סטים באובייקטיביות והיית בן-אדם בוגר היית יודע שהסטים של טיאסטו הם לא כל כך מיוחדים,ראיתי אנשים רוקדים לרמיקס של סקאטמן כמו משוגעים,זה אומר שאיזה די.ג"יי בני שניגן את זה הוא גאון והוא מיוחד כמו
ארמין,טיאסטו וכול אלה?
וזה לא מיעוט,כול מי ששמע סטים של טיג"ס יודע שהם פחות טובים מבחינת מיקסוס ושהוא מוצא איזשהו טראקליסט ודובק בו,ואם לא אז מה הוא עושה? הוא לוקח מה שניראה לו הכי מקפיץ ושם את זה בסדר לוגי אם זה בלייב ואם לא...זה שאיזה די.ג"יי מיקי לא יודע לעשות את זה זה לא אומר שטיאסטו מיוחד כול כך והוא צריך לקבל שליש מליון על זה.

אתה לא מבין אחי.. לתת סט עם טראק ליסט מביא בראש והקהל ירקוד זה כל אחד יכול... אבל אצל טיאסטו זה יותר מזה.. הוא קורא את הקהל..
זה יותר מורכב מסתם למקסס סט.. ונכון טיאסטו לא איי איי במיקסוס.
זה מעבר לזה... אני זוכר הייתה כתבה בטלויזיה על אוקנפולד שמה שמייחד אותו מתקליטנים אחרים זה שהוא פשוט קורא את הקהל וסוחף אותו ביחד עם המוזיקה והוא יודע בדיוק מה לשים ומתי כדי שהקהל ימשיך לזרום איתו ולא ינוח לרגע..
זה תנועות ידיים, זה חיוך כובש זה נשמע מפגר אבל זה מעבר למיקסוס הדברים האלה.
לדעתי טיאסטו הגיע גם לרמה הזאת.. ואיפה שהוא נמצא זה בזכות עצמו כי הוא לא היה ככה בהתחלה זה תהליך של שנים.

וכדי להבהיר פה משהו.. טיאסטו תותח והוא זכה בתארים שלו בזכות עצמו
לא הייתי אומר שהוא יותר טוב מהאחרים .. אבל מגיע לו וכל הכבוד לו שהוא הגיע לאן שהוא הגיע.
m0sh
quote:

ארמין,טיאסטו וכול אלה?

אני באתי להביע דעה,אתה כניראה על משהו חזק בן זונה ולא הבנת אותה אפילו,אני סולח לך

אבל אמליץ לך בחום ללכת לסוחר שנתן לך את החומר הזה...

בונאה אתה בכיתה א יא ילד קטן
תרגיע עם הדיבור שלך
סבבה אני הולך למצוץ
זה שיש לך רגשי נחיתות זה עצוב

תלמד
BEING A DJ IS NOT JUST ABOUT BEATMATCH
אני הרי תקליטן ואני יודע את זה טוב מאד

זה שאתה שומע סטים על המחשב ואחר כך אומר שהוא לא משהו זה דבילי
כי הרי שאתה שומע על המחשב זה שונה לגמרי

אני אמרתי כבר שטיאסטו לדעתי טכנית לא הכי טוב אבל במסיבה שאתה הולך לשמוע אותו הוא יוצר אווירה אסטרונומית וקורא את הקהל...זה פשוט הקסם שלו שגרם לו להפרסם והוא לא סתם ככה מפורסם שאיזה משותן קטן כמוך יכול להגיד שהוא אפס

אתה צריך להבין שעכשיו שהוא מספר אחד הבלתי מעורער הוא יכול לעשות מה שבא לו ואנשים יפלו ממנו
אבל הוא הרוויח את זה בכבוד ואתה צריך לכבד את זה.

בדיוק כמו שאתה צריך לכבד את ג'יימס הולדן במה שהוא עשה בכמה שנים בלבד
הולדן פשוט המציא סגנון משל עצמו , ופשוט המציא את האפקטים מחדש
מאיפה אתה חושב בני באנסי המציא את הסאונד שלו?
גם הולדן לא תקליטן טכני מושלם,אבל אני מבטיח לך שאתה תלך למסיבה אתה תבין

זה שיש אנשים ששומעים את הסטים על המחשב ולא הולכים למסיבות זה עלוב ועצוב ואם ככה אתה שופט אז אתה מאוחר שכלית
וזה גם מעציב אותי שבמקום שתענה כמו בן אדם בוגר אתה מקלל כמו ילד קטן...ככה זה שאתה מרגיש נחיתות
יום טוב
Viber
quote:
Originally posted by m0sh
בונאה אתה בכיתה א יא ילד קטן
תרגיע עם הדיבור שלך
סבבה אני הולך למצוץ
זה שיש לך רגשי נחיתות זה עצוב

תלמד
BEING A DJ IS NOT JUST ABOUT BEATMATCH
אני הרי תקליטן ואני יודע את זה טוב מאד

זה שאתה שומע סטים על המחשב ואחר כך אומר שהוא לא משהו זה דבילי
כי הרי שאתה שומע על המחשב זה שונה לגמרי

אני אמרתי כבר שטיאסטו לדעתי טכנית לא הכי טוב אבל במסיבה שאתה הולך לשמוע אותו הוא יוצר אווירה אסטרונומית וקורא את הקהל...זה פשוט הקסם שלו שגרם לו להפרסם והוא לא סתם ככה מפורסם שאיזה משותן קטן כמוך יכול להגיד שהוא אפס

אתה צריך להבין שעכשיו שהוא מספר אחד הבלתי מעורער הוא יכול לעשות מה שבא לו ואנשים יפלו ממנו
אבל הוא הרוויח את זה בכבוד ואתה צריך לכבד את זה.

בדיוק כמו שאתה צריך לכבד את ג'יימס הולדן במה שהוא עשה בכמה שנים בלבד
הולדן פשוט המציא סגנון משל עצמו , ופשוט המציא את האפקטים מחדש
מאיפה אתה חושב בני באנסי המציא את הסאונד שלו?
גם הולדן לא תקליטן טכני מושלם,אבל אני מבטיח לך שאתה תלך למסיבה אתה תבין

זה שיש אנשים ששומעים את הסטים על המחשב ולא הולכים למסיבות זה עלוב ועצוב ואם ככה אתה שופט אז אתה מאוחר שכלית
וזה גם מעציב אותי שבמקום שתענה כמו בן אדם בוגר אתה מקלל כמו ילד קטן...ככה זה שאתה מרגיש נחיתות
יום טוב

קודם כול אני אפתח בזה שאני אודה שיש לי הרגל קטן שכשאיזה טמבל כמוך תופס עליי תחת כמו שאתה עשית להחזיר לו מנה אחת אפיים.
ומה אתה מזיין תמוח עכשיו עם רגשי נחיתות? כאילו אתה מכיר אותי כל כך טוב... אם היית מעל גיל 11 בראש היית יודע שיש אנשים שמחזירים לדמויות כמוך ולא נישארים חייבים,זה אומר שיש להם כבוד וגאווה ושהם לא יתנו לחירבונים כמוך לחדור את שתי אלה.

ואולי אתה "תקליטן" (חובבן כמו עוד 100 מיליון בעולם) אבל אני יודע שבשביל שסט יהיה מיוחד יותר ושיהיה טוב יותר הוא צריך לכלול במיקסינג אחד מהבאים:
1.התקליטן מבליט את המעבר בין טראק לטראק על מנת ליצור תמורות ואנרגיות במיקס כמו שג"אדג" ג"ולס ואםג"אי נהגו לעשות.
2.לגרום לסט להישמע כמו טראק אחד בלי שישימו לב כמעט למעברים וליצור איזהשהי תחושת עומק בעזרת פרוגרסיה כמו שאוקנפולד היה עושה
3.-הכי פופולרי ולכן גם קצת פחות מיוחד
להשים טראקים מקצביים,להתפתח למלודי ומקפיץ ומדי פעם לחזור למקצבים לחמם את הקהל ואז לחזור לאפליפטינג.

טיאסטו לא עושה אחד מאלה ולכן עדיף כבר לקחת את הטראק ליסט שלו ולהשים אותו בוינאמפ שימקסס אותם ואפילו בסדר שונה וזה ישמע אותו הדבר.

ומה אתה מבלבל לי במוח: "הוא יוצר אווירה אסטרונומית" ,"הוא קורא את הקהל"
איזה בלבולי זין יא אללה,תיקרא את זה שתהיה בן 30 ותבין כמה מטומטם היית בנעוריך...

חשבת על זה שאולי רוב הזמן טראקים של אחרים יוצרים אווירה זו?
לקרוא את הקהל זה לא כל כך קשה,צריך לדעת פשוט מה הקהל אוהב ולדעת שהקהל לא אוהב הרבה צ"יז וזבל...

ובגלל שיש לך בעיית ראייה אני אגיד את זה שוב בכתב יותר גדול:
אני לא חושב שהוא אפס,אני חושב שהוא מפיק גדול בניגוד לזה שאני חושב שאתה אפס.

CAPISH?

ושוב אני מכבד את טיאסטו,ג"יימס הולדן,648 ומידור וכול המפיקים רק מה שאני אומר זה שבחלקם כמו טיאסטו מגזימים עם ההייפ כלפי הסטים שלהם בגלל פירסום ועושים מזה משהו מיוחד וענק,אבל אתה טומטום כך שבטח תיכתוב לי שוב שאני חושב שהוא אפס...

תלך לגמילה ותגמור עם הבירבורים שלך כבר!!
Viber
quote:
Originally posted by Rising
אתה לא מבין אחי.. לתת סט עם טראק ליסט מביא בראש והקהל ירקוד זה כל אחד יכול... אבל אצל טיאסטו זה יותר מזה.. הוא קורא את הקהל..
זה יותר מורכב מסתם למקסס סט.. ונכון טיאסטו לא איי איי במיקסוס.
זה מעבר לזה... אני זוכר הייתה כתבה בטלויזיה על אוקנפולד שמה שמייחד אותו מתקליטנים אחרים זה שהוא פשוט קורא את הקהל וסוחף אותו ביחד עם המוזיקה והוא יודע בדיוק מה לשים ומתי כדי שהקהל ימשיך לזרום איתו ולא ינוח לרגע..
זה תנועות ידיים, זה חיוך כובש זה נשמע מפגר אבל זה מעבר למיקסוס הדברים האלה.

חחח אחי אין מה להשוות בכלל את טיאסטו לג"אדג" ג"ולס,אוקנפולד,פיוידי וכול הדור הזה שעבד בשביל הכסף שלו ובנה את הסצנה.

להם יש איזשהו משהו מיוחד בסטים שאין באחרים,הם יוצרים אנרגיה,עומק או קיקים מקפיצים שמייחדים אותם,אוקנפולד בשירותו בקרים למשל עבד קשה כול היום,חתך קטעים מסרטים ובנה לעצמו מוניטין יחודי ומועדון מעריצים בליברפול ששמעו אותו בילבד.

אני אומר שזה כן יכול להיות אומנות רק שזה לא כך היום,ולכן נעלם לי הכבוד לכול הסטים וההופעות האלה היום כי הם סתם פוזות כאלה.

אבל יאללה כול אחד שיעשה מה שהוא רוצה
אין לי כוח כבר
DJ-Kreing^^
quote:

ומה אתה מבלבל לי במוח: "הוא יוצר אווירה אסטרונומית" ,"הוא קורא את הקהל"
איזה בלבולי זין יא אללה,תיקרא את זה שתהיה בן 30 ותבין כמה מטומטם היית בנעוריך...

חשבת על זה שאולי רוב הזמן טראקים של אחרים יוצרים אווירה זו?
לקרוא את הקהל זה לא כל כך קשה,צריך לדעת פשוט מה הקהל אוהב ולדעת שהקהל לא אוהב הרבה צ"יז וזבל...

quote:
להם יש איזשהו משהו מיוחד בסטים שאין באחרים,הם יוצרים אנרגיה,עומק או קיקים מקפיצים שמייחדים אותם

אתה סותר את עצמך גבר...

quote:
ואולי אתה "תקליטן" (חובבן כמו עוד 100 מיליון בעולם) אבל אני יודע שבשביל שסט יהיה מיוחד יותר ושיהיה טוב יותר הוא צריך לכלול במיקסינג אחד מהבאים:
1.התקליטן מבליט את המעבר בין טראק לטראק על מנת ליצור תמורות ואנרגיות במיקס כמו שג"אדג" ג"ולס ואםג"אי נהגו לעשות.
2.לגרום לסט להישמע כמו טראק אחד בלי שישימו לב כמעט למעברים וליצור איזהשהי תחושת עומק בעזרת פרוגרסיה כמו שאוקנפולד היה עושה
להשים טראקים מקצביים,להתפתח למלודי ומקפיץ ומדי פעם לחזור למקצבים לחמם את הקהל ואז לחזור לאפליפטינג.

אחד מהזיוני שכל החזקים ששמעתי פה בזמן האחרון.

quote:

מוש בא להנהל איתך ויכוח לגיטמי, בא והביע דעה מנוגדת לשלך. זאת לא סיבה להישתגע ולהתחיל לקלל... תלמד לנהל דיון כמו בן אדם ולא כמו ילד פעור.

רוצה לקבל כבוד מאנשים? תלמד קודם לכבד אחרים...

m0sh
quote:
קודם כול אני אפתח בזה שאני אודה שיש לי הרגל קטן שכשאיזה טמבל כמוך תופס עליי תחת כמו שאתה עשית להחזיר לו מנה אחת אפיים.
ומה אתה מזיין תמוח עכשיו עם רגשי נחיתות? כאילו אתה מכיר אותי כל כך טוב... אם היית מעל גיל 11 בראש היית יודע שיש אנשים שמחזירים לדמויות כמוך ולא נישארים חייבים,זה אומר שיש להם כבוד וגאווה ושהם לא יתנו לחירבונים כמוך לחדור את שתי אלה.

!

כבוד? פחח מה אתה ערס
תתבגר כבר ילד קטן

quote:
ובגלל שיש לך בעיית ראייה אני אגיד את זה שוב בכתב יותר גדול:
אני לא חושב שהוא אפס,אני חושב שהוא מפיק גדול בניגוד לזה שאני חושב שאתה אפס.

CAPISH?

!

טוב אם אני טמבל אז אני לא רוצה לחשוב מה אתה בכלל

quote:

אלוהים איזה זיון שכל!!!!
חחחחחחחחחחחחח

טוב בסדר מה שתגיד ילד.

DJ-Kreing^^
כל מילה שלך ברכה

VIBER
אני כבר לא יכול לשמוע אותך
אני פשוט שמישהו עשה לך משהו שאתה פשוט כל כך רוצה להחזיר לו

הייתה לך פשוט ילדות קשה אה?
Viber
quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
אתה סותר את עצמך גבר...

לא סתרתי
דיברתי על הסטים של פעם

quote:

אחד מהזיוני שכל החזקים ששמעתי פה בזמן האחרון.

טיעון חזק יש לך,עכשיו אני מבין למה טעיתי
:rolleyes:

quote:

מוש בא להנהל איתך ויכוח לגיטמי, בא והביע דעה מנוגדת לשלך. זאת לא סיבה להישתגע ולהתחיל לקלל... תלמד לנהל דיון כמו בן אדם ולא כמו ילד פעור.

רוצה לקבל כבוד מאנשים? תלמד קודם לכבד אחרים...

הוא לא בא לנהל ויכוח לגיטימי,תראה באיזה מילים הוא מישתמש!,זה לגיטימי ביותר שאני יחזיר לו במילים יותר קשות, כשהוא התחיל את השוק שלו הוא נתן לי להיכנס ולהשתמש באיזה מילים שאני רוצה.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 
Privacy Statement