return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 4 
כל בעלי מועדון האומן 17 נכנסים לכלא (pg. 2)
View this Thread in Original format
Viber
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
זה לא הגיוני...
ממש לא...
משהו לא מסתדר לי עם המספרים הגבוהים האלה

פסדר נו הם דוחפים איזה מיליון אנשים בערב גם אחרי שאין להם מקום לזוז וכול הפריארים האלה משלמים איזה 80 שקל בשביל להזיע שם
שתייה באיזה 15-30 שקל+

ראובן לובלין הזה ניראה לי תכמן בן תכמן טרוריסט פושע שיכול לגנוב הרבה כסף בלי סוף סמוך עליי...
Shahar
מה זה קנס של 30 מיליון ... בקופה בבית יש להם יותר מזה
taltul
אני לא מאמין שאתם בעד המאסרים - תגידו אתם נורמאליים???
קנס סבבה אבל עונש מאסר על דבר כזה... תגידו אתם שפויים? - וכל זה עוד אחרי התרומה כל כך עצומה לסצינה - תנסו למצוא עוד הפקה כזאת מאורגנת
כמו באומן....[אני מדבר על ימי חמישי כמובן]... בכל מקרה מה נסגר איתכם
אני בהלם מהתגובות שלכם רק אל תחיו בסרטים שאתם נפגעתם מזה כי אף אחד לא משלם יותר בגלל שמישהו מעלים...

אבל זה לא כל כך קשור... אם מדברים על הצינה אז שום דבר לא מת - אומן החדש בתא ייפתח כמו שתוכנן שום דבר לא יעצור את זה המידע התקבל מאנשי ההפקה עצמם ככה שאין לכם מה לדאוג...

...יהיה טוב חבר'ה לא לבכות
:cool:
Viber
quote:
Originally posted by taltul
קנס סבבה אבל עונש מאסר על דבר כזה... תגידו אתם שפויים? - וכל זה עוד אחרי התרומה כל כך עצומה לסצינה - תנסו למצוא עוד הפקה כזאת מאורגנת
כמו באומן....[אני מדבר על ימי חמישי כמובן]... בכל מקרה מה נסגר איתכם
אני בהלם מהתגובות שלכם רק אל תחיו בסרטים שאתם נפגעתם מזה כי אף אחד לא משלם יותר בגלל שמישהו מעלים...

אבל זה לא כל כך קשור... אם מדברים על הצינה אז שום דבר לא מת - אומן החדש בתא ייפתח כמו שתוכנן שום דבר לא יעצור את זה המידע התקבל מאנשי ההפקה עצמם ככה שאין לכם מה לדאוג...

...יהיה טוב חבר'ה לא לבכות
:cool:

מה זה קשור לחיים הם פושעים מלוכלכים שלוקחים ימבה כסף על כול מסיבה ומגיע להם עונש,למה מה קרה אנשים במצב קשה ואפילו הרבה ערבים משלמים מיסים בארץ ורק המליינים האלה חושבים שהם יעשו מה בא להם?

זה כאילו ישפטו איזה בחורה על שוד בנק ואז יקום העורך דין שלה ויגיד "אבל כבוד השופט תראה איזה יפה היא ואיזה ציצים יש לה והיא גם קומיקאית ומבדרת אנשים!!!"
taltul
quote:
Originally posted by Viber
מה זה קשור לחיים הם פושעים מלוכלכים שלוקחים ימבה כסף על כול מסיבה ומגיע להם עונש,למה מה קרה אנשים במצב קשה ואפילו הרבה ערבים משלמים מיסים בארץ ורק המליינים האלה חושבים שהם יעשו מה בא להם?

זה כאילו ישפטו איזה בחורה על שוד בנק ואז יקום העורך דין שלה ויגיד "אבל כבוד השופט תראה איזה יפה היא ואיזה ציצים יש לה והיא גם קומיקאית ומבדרת אנשים!!!"

לא אמרתי שלא צריך להעניש, אבל מאסר זה ממש הגזמה!!!

וזה בזמן שפושעים הרבה יותר מסוכנים [שלא מתעסקים בהעלמות אלא דברים הרבה יותר מלוכלכים כמו סמים זנות וכדומה] מסתובבים בחוץ חופשיים...

זה הקטע שאת הפושעים האמיתיים לא מענישים בכלל ומצד שני מביאים לבן אדם עונש מאסר על העלמת מס...

זה נראה לך הגיוני???

אני חוזר - ברור שמה שהם עשו זה פסול כי זה לא חוקי וחייבים לתת להם עונש רק לא עונש מאסר אלא קנס...

חלאס להיות אטומים יש במדינה הזאת פושעים הרבה יותר גדולים גם מבחינת הממדים וגם מבחינת חומרת הפשע שביצעו...
yaman
מה כולם נהיו קדושים?

משהו כאן אשכרה אוהב לשלם מס?????????????????????.

אולי אתם מסתכלים על זה כאלו זה כלום אבל חכו שתעבדו בעבודות רצניות ויחתכו לכם חצי מהמשכורת

בדוגרי אם אהי הייתי במקום ראובן הייתי גם מעלים מס ואין כאן אחד שבאמת היה משלם
Viber
quote:
לא אמרתי שלא צריך להעניש, אבל מאסר זה ממש הגזמה!!!

וזה בזמן שפושעים הרבה יותר מסוכנים [שלא מתעסקים בהעלמות אלא דברים הרבה יותר מלוכלכים כמו סמים זנות וכדומה] מסתובבים בחוץ חופשיים...

זה הקטע שאת הפושעים האמיתיים לא מענישים בכלל ומצד שני מביאים לבן אדם עונש מאסר על העלמת מס...

זה נראה לך הגיוני???

אני חוזר - ברור שמה שהם עשו זה פסול כי זה לא חוקי וחייבים לתת להם עונש רק לא עונש מאסר אלא קנס...

חלאס להיות אטומים יש במדינה הזאת פושעים הרבה יותר גדולים גם מבחינת הממדים וגם מבחינת חומרת הפשע שביצעו...

שמע עם כול הכבוד קנס ניראה לך כדבר ריאליסטי ומונע במיקרה הזה? זה כמו שקונסים את מייקרוסופט ב60 מיליון דולר...כסף בא והולך אבל דבר כזה לא נעלם לך מהמחשבות ומהתודעה.
ואני לא מבין מה זה קשור שיש אנשים שעושים דברים יותר חמורים,מערכת הצדק חייבת לטפל ולאכוף את החוק בכול התחומים ולא רק נגד האנסים,שודדים,מיתערטלים וכו' באופן סלקטיבי.
אני לא חושב שסתם המדינה צדה אותם כי היא שונאת אותם או משהו ולדעתי אם היא לא תפסה את הפושעים במימדים הגדולים יותר זה מיכיוון שהיא לא מצליחה ולא מיכיוון שהיא לא מקצה כמות דומה של משאבים לטיפול בפושעים אלה.
Shahar
quote:
כמו באומן....[אני מדבר על ימי חמישי כמובן]...

השופטת התיחסה לתרומה שלהם לקהילה ולקהילה החלשה... (יש חינם לסטודנטים) והקלה בעונש

אבל בכל זאת הכניסו אותם לכלא בשביל להראות לבעלי מועדונים אחרים דוגמא
חבל שזה קרה לאומן17 ולא לאחד המועדונים בשרון
אבל זה טוב שזה קרה ואנשים ילמדו
markfeldman
באמת מצער הסיפור, אבל ניחא.

האומן 17 לא היווה עבורי אבן שואבת לקלאבינג הישראלי.

אולי סוף סוף מישהו אחר יביא את טייסטו לארץ וישתדל להביא אותו למרכז.

חוץ מזה שעכשיו כל הירושלמים יתנקזו במרכז והקלאבינג במרכז יפרח !!
Huge-A
quote:
Originally posted by markfeldman
באמת מצער הסיפור, אבל ניחא.

האומן 17 לא היווה עבורי אבן שואבת לקלאבינג הישראלי.

אולי סוף סוף מישהו אחר יביא את טייסטו לארץ וישתדל להביא אותו למרכז.

עוד חודש נפתח האומן התל אביבי לך תדע .
;)

markfeldman
quote:
עוד חודש נפתח האומן התל אביבי לך תדע .

זה לא מוטל בספק בעקבות האירועים ?
Shahar
quote:

אחי המסיבות וההפקות של האומן ממשיכות רגיל כאילו לא קרה כלום

quote:
זה לא מוטל בספק בעקבות האירועים ?

לא מאמין
להפך
למס הכנסה טוב שיש מקום כזה כי הם מרוויחים עליו
ואם מעלימים מס ומס הכנסה עולה על זה אז עוד יותר הוא מרוויח על המועדון
ואם האומן יפתח גם בת"א אז תהיה בטוח שיבדקו אותו כל הזמן ככה שלמס הכנסה לא נראה לי תהיה בעיה עם המקום
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 4 
Privacy Statement