return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 3 
שאלה לגבי הקלטה לייב
View this Thread in Original format
YoraY
איך עושים הקלטת אודיו שגם שומעים את המוזיקה באיכות טובה וגם שומעים את הקהל באיכות טובה

הרי שאם אני אוציא סתם מקרופון ויקליט באוויר אז כמובן שישמעו את הקהל כמו שצריך (למרות שגם פה זה בעייתי כי המוזיקה כל כך חזקה שזה דופק את הסאונד מהקהל) ואז האיכות של המוזיקה תהיה מסריחה

ואם אני אקליט ישירות מהמיקסר אז כמובן שלא ישמעו שום סאונד של קהל..

אז מה אתם אומרים...? איך עושים את זה כמו שצריך כמו שמשחררים שיר לייב באלבום...
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by YoraY
איך עושים הקלטת אודיו שגם שומעים את המוזיקה באיכות טובה וגם שומעים את הקהל באיכות טובה

הרי שאם אני אוציא סתם מקרופון ויקליט באוויר אז כמובן שישמעו את הקהל כמו שצריך (למרות שגם פה זה בעייתי כי המוזיקה כל כך חזקה שזה דופק את הסאונד מהקהל) ואז האיכות של המוזיקה תהיה מסריחה

ואם אני אקליט ישירות מהמיקסר אז כמובן שלא ישמעו שום סאונד של קהל..

אז מה אתם אומרים...? איך עושים את זה כמו שצריך כמו שמשחררים שיר לייב באלבום...

תאמת בהקלטה ממיקסר שומעים גם תקהל
אין לי מושג איך זה קורה אבל זה פשוט קורה....

איך אני יודע?
באירוע שעשינו בזמנו על החוף ניסינו להקליט את האירוע לאיי ריבר שלי... (גילינו שההקלטה היתה גרועה אחרי זה)
אז טוב האיכות סאונד היתה על הפנים דיסטורשן מתמשך אבל בין לבין פתאום שמעו אנשים שהתקרבו לעמדה ודיברו איתי...שמעו חלש אבל אפשר להבין מה אומרים אם מתעמקים
עכשיו תחשוב על קהל של מאות שצועק ומתלהב...ברור שישמעו אותו גם..

מקווה שזה ענה לך על השאלה ואני יצטרף עם שאלה משלי...איך בכלל מקליטים בצורה איכותית במועדון?
YoraY
זה מה שאני שואל.....

זאת אומרת להקליט סתם סט מהמיקסר זה לא אמור להיות בעייתי... אולי זה בעייתי שעושים את זה עם איי ריבר אבל תכלס תמיד אפשר להלקליט עם איזה מחשב עלוב...
Shahar
התחנות רדיו שמקליטות את הסטים פשוט שמות מקרופונים רגישים או לא רגישים על העמדה..וככה אפשר לשמוע גם תקהל

יגאל אולי לאייריבר שלך יש גם מקרופון שקלט את הקהל
YoraY
אוקי שחר מה שאתה אומר מתחיל לפנות לפאן קצת יותר מיקצועי בהקלטות וזה מה שאני מחפש.....

יענו ... באמת... לא משנה אם זה גם יעלה כסף על מיקרופונים מיוחדים... אבל איך עושים את זה בדיוק...
Shahar
quote:
אוקי שחר מה שאתה אומר מתחיל לפנות לפאן קצת יותר מיקצועי בהקלטות וזה מה שאני מחפש.....

יענו ... באמת... לא משנה אם זה גם יעלה כסף על מיקרופונים מיוחדים... אבל איך עושים את זה בדיוק...

מה הבעיה לעשות את זה?
זה מקרופון לכל דבר
שמחובר למכשיר שמקליט את זה..
פשוט זה לא מקרופון רגיל כנראה הרגישות שם שונה..בטח הוא ממש לא רגיש וככה הוא קולט את המוזיקה באיכות טובה וגם את הקהל
אבל אני מקווה שאתה מבין שהמועדון צריך להרשות לך לשים את המקרופונים על העמדה

הייתה לי תמונה של ממסיבה עם ארמין
ממש רואים את המקרופונים ליד המיקסר
המיקום לא משנה
רק שלא יהיו ממש קרובים למוניטור
YoraY
אוקיייי...

הבנתי...
אבל עדיין משו לא מסתדר לי....

תחושב שהאיכות של המוזיקה! שמיקרופון כזה מגיעה לאיכות מספקת? לא נראה לי ... כי כשאני משווה את
04-ferry_corsten-punk_live_at_spundae_mix-ds.mp3
(מתוך המקסי rock your body)
ואחר כך שומע את הגירסה של
punk
המקורית יענו באיכות טובה
אני מתקשה להבדיל באיכות במוזיקה..... כך שקשה לי להאמין שזו איכות של מיקרופון שהונח באמצע מועדון ולא של חיבור ישיר מהמיקסר
YoraY
בכל אופן אני חושב שזה משהו שנקבל עליו תשובה או ממישהו מנוסה בתחום או שפשוט צריך לעשות ניסויים.....
DvJ
שאל בפורום של הפקת מוזיקה.....
SPL
זה פשוט...
מוציאים יצאה מהמיקסר למיקסר אחר ולמיקסר השני מחברים מיקרופון שמקליט את הקהל ולמיקסר הזה מחברים מכשיר הקלטה
או שאם יש במועדון מיקסר מספיק מתוחכם אפשר למנוע את כל הכאב ראש הזה אם אתה יכול לגרום למיקרופון שישמעו אותו רק בהקלטה

Shahar
quote:
אוקיייי...

הבנתי...
אבל עדיין משו לא מסתדר לי....

תחושב שהאיכות של המוזיקה! שמיקרופון כזה מגיעה לאיכות מספקת? לא נראה לי ... כי כשאני משווה את
04-ferry_corsten-punk_live_at_spundae_mix-ds.mp3
(מתוך המקסי rock your body)
ואחר כך שומע את הגירסה של
punk
המקורית יענו באיכות טובה
אני מתקשה להבדיל באיכות במוזיקה..... כך שקשה לי להאמין שזו איכות של מיקרופון שהונח באמצע מועדון ולא של חיבור ישיר מהמיקסר

נו מה תגנוב?
זה לא מקרופון ב 100 שקל
זה מקרופון יקר שתחנות רדיו משתמשות בו

ותבין
אם אתה מחבר תמקרופון למיקסר הוא מקליט מהמיקסר!!!

quote:
Originally posted by SPL
זה פשוט...
מוציאים יצאה מהמיקסר למיקסר אחר ולמיקסר השני מחברים מיקרופון שמקליט את הקהל ולמיקסר הזה מחברים מכשיר הקלטה
או שאם יש במועדון מיקסר מספיק מתוחכם אפשר למנוע את כל הכאב ראש הזה אם אתה יכול לגרום למיקרופון שישמעו אותו רק בהקלטה

מה זה הסיבוכים האלה?
אני אומר לך שראיתי מיקרופונים קטנים מחוברים ועומדים מעל המיקסר
מזה משנה אם זה בצורת מכשיר הקלטה או בצורת מקרופון?
שיהיה גם בצורת פרח
שניהם מקליטים
ההבדל ביניהם זה הרגישות
YoraY
quote:
Originally posted by Shahar
נו מה תגנוב?
זה לא מקרופון ב 100 שקל
זה מקרופון יקר שתחנות רדיו משתמשות בו

ותבין
אם אתה מחבר תמקרופון למיקסר הוא מקליט מהמיקסר!!!

קשה לי להאמין שמיקרופון ב10000 שקל שווה באיכות שלו לחיבור ישיר ממיקסר

אבל מה אני אגיד לך.... פלאי הטכנולוגיה הפתיעו אותי לא פעם..
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 3 
Privacy Statement