return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 4 5 
טייסטו (pg. 2)
View this Thread in Original format
YO-I
חבר'ה, אני חייב לחלוק עליכם, בשש השנים האחרונות יצא לי לפגוש אישית את טייסטו פעמיים ואני אומר בוודאות, הבן אדם לא נגע בסמים פעם אחת בחיים שלו, הוא אוהב אלכוהול אבל לא סמים

טייסטו סובל מדלקת בשריר הלב, המעטפת של הלב, כתוצאה מכך הוא מרגיש כאבים בחזה וקוצר נשימה, לפי דעתי זה קרה לו עקב הלו"ז הצפוף שלו, תחשבו על זה, הבן אדם בשמונה השנים האחרונות לא נח לרגע, זה היה צפוי

מקווה שאחרים כגון ארמין ופרי קורסטן ילמדו מזה ויידעו שיש גם חיים חוץ מהעבודה, לטייסטו אני מאחל בריאות, מגיע לו
§chop¥
quote:
Originally posted by YO-I
חבר'ה, אני חייב לחלוק עליכם, בשש השנים האחרונות יצא לי לפגוש אישית את טייסטו פעמיים ואני אומר בוודאות, הבן אדם לא נגע בסמים פעם אחת בחיים שלו, הוא אוהב אלכוהול אבל לא סמים

שטויות אחי,
הוא בעצמו הודה בראיון שהוא מעשן סמים, אמנם קלים אבל עדיין...
Major_X
YO-I אחי הצחקת אותי!

תגיד לי נראה לך שמשתי פגישות עם טייסטו נהפכתם להיות חברים?

נראה לך שהבנאדם ירביץ שורה מול הפנים שלך רק בגלל שיצא לך להגיד לו שלום וללחוץ לו את היד? תעשה לי טובה.

אם הוא מרביץ שורות או כדורים אז הוא עושה את זה בחדר שלו במלון שרק הקרובים שלו יודעים על העניין ושילוב של קוקה עם אלכוהול זה הדבר הכי טוב בעולם.

אני יכול להגיד לך בוודאות שכולם לוקחים, למשל: MARCO V שהיה בארץ במסיבה של ZONA בת"א, חבר טוב שלי הוא זה שהביא אותו לכאן. אתה לא מבין אחי... הסוכנת שלו אמרה לו במפורשות שהוא חייב לארגן לו קוקה שיהיה בחדר במלון. למשל ארמין שהיה כאן באומן בפעם האחרונה, אני יכול להגיד לך ממישהו שעובד באומן שארמין הרביץ שורות לפני הסט. אז שלא יעבדו עליכם!

אייל.
cluBBer
quote:
Originally posted by Major_X
YO-I אחי הצחקת אותי!

נראה לך שהבנאדם ירביץ שורה מול הפנים שלך רק בגלל שיצא לך להגיד לו שלום וללחוץ לו את היד? תעשה לי טובה.

מה קשור
???
Glenn-Holmes
quote:
YO-I אחי הצחקת אותי!

אם הוא מרביץ שורות או כדורים אז הוא עושה את זה בחדר שלו במלון שרק הקרובים שלו יודעים על העניין ושילוב של קוקה עם אלכוהול זה הדבר הכי טוב בעולם.

אני יכול להגיד לך בוודאות שכולם לוקחים, למשל: MARCO V שהיה בארץ במסיבה של ZONA בת"א, חבר טוב שלי הוא זה שהביא אותו לכאן. אתה לא מבין אחי... הסוכנת שלו אמרה לו במפורשות שהוא חייב לארגן לו קוקה שיהיה בחדר במלון. למשל ארמין שהיה כאן באומן בפעם האחרונה, אני יכול להגיד לך ממישהו שעובד באומן שארמין הרביץ שורות לפני הסט. אז שלא יעבדו עליכם!

אייל.

למיטב ידיעתי ארמין לא משתמש בסמים
לא יודע לגבי טיאסטו אבל תקשיבו אני ראיתי את ארמין 5 פעמים
יש גם סוג של התנהגות של אדם שלקח סמים זה דברים שאתה יכול לראות בעין גם. ראיתי מספיק אנשים שלקחו סמים (בעיקר קלים) ואת סוגי ההתנהגות השונות במצב הזה אני חושב שאני כבר יודע לזהות לא רע (ממבט מבחוץ כמובן)
YO-I
YO-I אחי הצחקת אותי!

==================================================================

את טייסטו לא פגשתי לשתי דקות ללחיצת יד, ניפגשתי איתו פעמיים לצורך ראיון שערכתי איתו בשנים 2001 ו 2003 בפעם הראשונה זה היה ראיון של חצי שעה באומן בירושלים ובפעם השניה בבית המלון שבו הוא התאכסן בארץ

אני זוכר ששאלתי אותו במפורש מה דעתו על סמים והוא אמר שכל אחד יעשה כרצונו אבל הוא מעדיף לשתות כדי להיכנס לאווירה, אז לפני שאתה מזלזל בי כדאי שתוודא עובדות לפני זה

אני לא מאמין שמשהו השתנה בשנים האחרונות ואם כן אז אני מצטר בשבילו אבל טייסטו הוא גם מין שליח ודמות נערצת בהרבה מקומות בעולם אז לא נראה לי שהוא לקח סמים איי פעם

ולגבי ארמין, אין מצב שהוא נגע בחרא הזה, הוא ילד יותר מידי טוב בשביל זה

מי כן? טוב תשאלו את סאשה ואנטוני פאפה והם יגידו לכם
Major_X
בחיית YO-I גבר,

לא הייתה לי כל כוונה לזלזל בך קודם כל...

פשוט אנשים כמו טייסטו שכל היום נמצאים במרוץ נגד הזמן כדי להספיק להגיע להופעה הבאה בקצה אחר של העולם ועם תהילה עולמית פשוט נשברים ונדפקים ולוקחים סמים אחי. וכן ארמין בחור טוב והוא גם יודע להסניף טוב.

אני לא הייתי מעיז להגיד את זה אל אף אדם במיוחד אם לא הייתי יודע בוודאות. לצערי יש מעין חיבור בין טראנס לסמים שהוא שלילי מיסודו.

בכל מקרה,

אני רק מאחל שטייסטו יבריא ויבוא לפה לפנק לנו את הצורה! הבנאדם לא היה פה כבר איזה 3 שנים, נכון?

יאללה שיהיה שבוע טוב!!!

אייל.
Glenn-Holmes
quote:
בחיית YO-I גבר,

לא הייתה לי כל כוונה לזלזל בך קודם כל...

פשוט אנשים כמו טייסטו שכל היום נמצאים במרוץ נגד הזמן כדי להספיק להגיע להופעה הבאה בקצה אחר של העולם ועם תהילה עולמית פשוט נשברים ונדפקים ולוקחים סמים אחי. וכן ארמין בחור טוב והוא גם יודע להסניף טוב.

אני לא הייתי מעיז להגיד את זה אל אף אדם במיוחד אם לא הייתי יודע בוודאות. לצערי יש מעין חיבור בין טראנס לסמים שהוא שלילי מיסודו.

בכל מקרה,

אני רק מאחל שטייסטו יבריא ויבוא לפה לפנק לנו את הצורה! הבנאדם לא היה פה כבר איזה 3 שנים, נכון?

יאללה שיהיה שבוע טוב!!!

אייל.

שנה וחצי מאז הפעם האחרונה שהוא היה פה

והחיבור בין טראנס לסמים הוא נכון יותר לגבי הטראנס הפסיכודאלי
לא שעשיתי סקר אבל אני לא יהיה מופתע אם די גיים יוצרים וכמובן מאזינים ובליינים קבועים של קלאב טראנס הם מהאנשים שבאחוזים משתמשים הכי פחות בסמים מבין כל קשת הסגנונות האלקטרוניים..

תאמינו לי שדי גיים של האוס לסוגיו הם הרבה יותר מנוסים בשימוש בסמים
princess cc
:sadgreen:
goni_12345
שיבריא כמה שיותר מהר. הוא לדעתי ה
DJ הטוב בכל הזמנים

uzi
אתם יודעים מה אתם מזכירים לי עכשיו?!
אתם זוכרים שהייתה פעם לארמין הופעה במלון קרלטון באילת? אל תתבלבלו, זה לא היה העיר האדומה. בקיצור, בסוף ההופעה ארמין ירד אל הקהל מן הבמה ורקד קצת איתנו במעגל! היה ממש מרגש! פתאום, היה שם איזה מבוגר אחד שהיה מסטול לאללה והציע לארמין להסניף איזה בקבוק-קטן שהוא השתמש בו בעצמו. ארמין חייך אליו ועשה "לא" בראש. איזה קטעים! הייתי כזה נבוך בשבילו!
אני מדמיין את המבוגר הזה כאילו מדבר אליו ועושה לו "קח גבר, זה חומר פצצות", הוא אולי חושב שארמין לא מכיר את הדברים האלה! :D
חס וחלילה, אני באמת לא יודע אם ארמין משתמש.
cluBBer
quote:
Originally posted by uzi
אתם יודעים מה אתם מזכירים לי עכשיו?!
אתם זוכרים שהייתה פעם לארמין הופעה במלון קרלטון באילת? אל תתבלבלו, זה לא היה העיר האדומה. בקיצור, בסוף ההופעה ארמין ירד אל הקהל מן הבמה ורקד קצת איתנו במעגל! היה ממש מרגש! פתאום, היה שם איזה מבוגר אחד שהיה מסטול לאללה והציע לארמין להסניף איזה בקבוק-קטן שהוא השתמש בו בעצמו

כנראה שזה היה פופרס
:nervous:
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 4 5 
Privacy Statement