|
טייסטו (pg. 4)
|
View this Thread in Original format
| DvJ |
| quote: | Originally posted by .A.Y.
חחחחחחח עוד לא הבנתי מה קשור כל השיחות סמים האלה
למה נראה לכם שמריחואנה או כל סם קל אחר יכול לגרום לו לכזה דבר?
סמים קשים זה משהו אחר אבל סמים קלים בחיים לא יביאו אותו לבית חולים ואין שום דרך לראות על בנאדם אם הוא לוקח סמים קלים או לא..
קיצר מה שזה לא יהיה אני מאחל לו החלמה מהירה ובחייאת די לנסות לסבך דברים |
וואלה אחי סמים קלים כן מזיקים
סמים קלים שורפים לך תאי זיכרון במוח ומורידים תזיקפה וכמובן סותמים תריאות אז תחשוב שבנאדם מעשן לך כמה פעמים בשבוע למשך תקופה מסויימת של כמה שנים טובות זה ישפיע עליו ממש לא רק בהתנהגות אלא גם בתפקוד של הגוף שלו לא יודע אם טיאסטו מעשן בכלל אבל סיבה טובה מאד ללחצים בחזה שהיו לו... |
|
|
| .A.Y. |
| quote: | Originally posted by DvJ
וואלה אחי סמים קלים כן מזיקים
סמים קלים שורפים לך תאי זיכרון במוח ומורידים תזיקפה וכמובן סותמים תריאות אז תחשוב שבנאדם מעשן לך כמה פעמים בשבוע למשך תקופה מסויימת של כמה שנים טובות זה ישפיע עליו ממש לא רק בהתנהגות אלא גם בתפקוד של הגוף שלו לא יודע אם טיאסטו מעשן בכלל אבל סיבה טובה מאד ללחצים בחזה שהיו לו... |
כל עוד אתה מעשן לא בהגזמה
נגיד פעם בשבוע
ברגע שאתה מפסיק אתה חוזר לתפקד בול כמו קודם (הזיכרון חוזר לעבוד כמו תמיד, וזה לא מוריד תזיקפה אלא זה מקטין את מספר תאי הזרע אם אני לא טועה, אבל ברקע שהפסקת לעשן הכל חוזר לעצמו)
ובקשר לסתימת הריאות זה הכל תלוי בדרך שהוא לוקח
אם הוא משתמש בופורייזר זה לא מזיק לריאות
והתנהגות?
בחיים שלי לא שמעתי על מישהו שהשתנתה לו ההתנהגות בגלל עישון סמים קלים
כי זה גם לא אמור להשפיע על זה |
|
|
| Glenn-Holmes |
לא השתנתה ההתנהגות בגלל סמים קלים?
זה לא פוגע בזכרון?
מה זה השטויות האלה?
ההתנהגות משתנה ותלויה אצל כל אחד באופי שלו אבל בוודאי שזה משפיע גם על התנהגות
עוד מעט תגיד שסמים זה הדבר הכי טוב וטהור שיש בכדור הארץ נו באמת
ביחד עם הצדדים החיוביים שבגללם אנשים צורכים סמים קלים יש תופעות לוואי לא רצויות וממש לא מועילות שלא לדבר על מזיקות.
בן אדם שמשתמש באופן קבוע בסמים קלים ירגיש וזה בדוק ותשאל אנשים שמשתמשים קבוע אם אתה מכיר בתחושה של קושי בזכרון
קושי בריכוז
מה נראה לך שזה...סתם עייפות? או אולי תאי מוח שהסמים האלה לא ממש באו להם בטוב.? תחשוב קצת בהגיון באמת....
לגבי טיאסטו. אני לא יודע מה האמת מאחורי הכל אבל בואו רק נתאר מצב מסוים....ג'ט לגים בכמות של פעם פעמיים בחודש לפחות במשך כל השנה ללא הפסקה
זה נראה לכם דבר בריא לגוף?
לא יודע אם זה משיגרום לאדם להתמוטט אבל חוסר שינה + ג'ט לג זה בטח לא משהו שמועיל יותר מדי... |
|
|
| YO-I |
חבר'ה, בואו אני אספר לכם את האמת על הסמים הללו,אם מה שתישמעו כאן יגרום לפחות לבן אדם להימנע מזה, אני את שלי עשיתי
יש לי שני בני דודים שגדלו בבית של אבא נרקומן, מגיל צעיר מאד הם נחשפו לכל העישונים של אבא שלהם, הוא נכנס מלא פעמים לכלא, השתחרר, עישן שוב וחוזר חלילה
לפני כמה שנים, אותם בני הדודים שהם בסביבות גיל 28 התחילו לעשן סמים עם אבא שלהם, הייתי בהלם שראיתי את זה, חתיכת החרא הזה סיפק לילדים שלו סמים
תמיד ידעתי שהם עישנו סמים קלים, זה קרה הרבה פעמים לידי ואני הייתי ישר יוצא מהחדר כדי לא להיות מעשן פאסיבי
הם כאמור התחילו בסמים קלים ואז התחילו הבעיות, נדפק להם הראש לגמרי, כל היום התהלכו כמו מסטולים, ניסו לשכנע את כל העולם שזה אפילו בריא, היו באובססיה לחפש עוד סמים, היו מעשנים בבאנגים, ג'וינטים ומה לא
הם התבטלו כל היום בבית, לא היה להם חשק לעבוד, אחרי תקופה מסויימת הג'ונטים לא הספיקו להם אז הם עברו לאקסטות וטריפים ושם הייתה הנפילה
אחד מהאחים לקח טריפ שגרם לו להשתגע לגמרי, הוא פשוט הפך להיות מפלצת, שבר כל שני וחמישי דברים בבית, טלוויזיה, מזנון, ארונות, דודה שלי שהיא אמא שלו הזמינה כל הזמן משטרה, עצרו אותו והעבירו אותו לבאר יעקב, הוא חזר משם אחרי שבוע ושוב זה קרה
האבא כמובן לא היה בבית וטוב שכך, הוא היה בכלא ובינתיים דודה שלי התגרשה ממנו האח ניסה לעזור אבל גם הוא עד היום ממשיך בסמים קלים שכבר הפכו אותו לזומבי, היום אותו בן דוד נמצא על תרופות הרגעה ובפיקוח של באר יעקב
מה שאני מנסה להגיד זה שאולי בהתחלה הסמים הקלים נותנים תחושה של היי אבל לטווח הארוך הנזק הוא בילתי הפיך, שלא נדבר על זה שאחרי שהסמים הקלים הופכים להיות משעממים אנשים מתחילים לחפש ריגושים אחרים ועוברים לדברים אחרים שהנזק שלהם מוכח
חבר'ה, אל תיגעו בחרא הזה, סמים, זה הורג, לבני הדודים שלי כבר נהרסו החיים, לפחות אתם תשמרו עליהם |
|
|
| Glenn-Holmes |
יוחאי נשמה...
לפני שתתרגז על ההודעות הבאות שיהיו כאן אני רק יזכיר לך
אנחנו ישראלים
בשתי דברים אנחנו טובים
א. לסמוך על זה שיהיה בסדר
ב. להאמין שסיפורים הם דבר יפה ורחוק...כל עוד זה לא קרה לך זה סתם אגדה. יותר מדי אנשים ולא רק בסמים זה לא משנה במה לא לומדים מטעויות של אחרים...דוגמה הכי טובה? תאונות דרכים שנגרמות בגלל הגורם האנושי... |
|
|
| .A.Y. |
יותר מדי הרצאות של אל סם?
תקראו מחקרים מדעיים שעשו בנושא וזהו
אין לי כוח כל פעם להיכנס לזה
yo-i
מה שכתבת פשוט לא נשמע כמו סיפור של סמים קלים
ואתה לא יכול לדעת אם מה שסיפרו לך נכון ובאיזה חומרים הם נגעו בדיוק
מריחואנה פשוט לא מסוגלת לדפוק לך תמוח ולמכר אותך ולגרום לך לרצות דברים חזקים יותר
מה לעשות זה לא חלק מההשפעות של הצמח ולא משנה מה ארגונים כמו אל סם יעשו כדי לנסות לגרום לאנשים לחשוב ככה |
|
|
| DJ Alex E. |
אילן,ההשפעות ש"אפשר לראות" בעיניים זה של חום וירוק
לא נראה לי שיהיה לבנאדם עיניים מפוצצות מקוק...והאמת?אני גם לא יודע איך נראיםא נשים שמסניפים ואיך הם מתנהגים אחרי זה
וארמין באמת לא נראה אחד כזה אבל לכו תדעו...
ואני מאד מסכים עם עמית
די חלאס לזיין תשכל
YO-I
זה שדודים שלך נפלו לסמים קשים זה לא תולדה של הסמים הקליםש הם עישנו
זה תולדה של אופי חלש
מה זה "ישעמם לכם אז תעברו לסמים קשים?"
מה זה השטויות האלה?
בנאדם שירצה סמים קשים יעשה אותם גם בלי שיעשה לפני זה קלים
יש אנשים שמעשנים שנים סמים קלים ולא מתקרבים לשום דבר מעבר לזה והם חיים אורח חיים נורמלי
התהלכו כמו זומבים כל היום? חחחח אולי כי הם פשוט היו מסטולים כל היום??
מה נראה לך שהם היו ממשיכים להיראות כמו "זומבים"אם הם היו מפסיקים לעשן?
תבינו,בעיקר המבוגרים יותר מבינכם(כיתה י"א ומעלה),אין בנאדם שלא ניסה
אין !
ומעטים הם שלא ממשיכים עם זה
כל אחד בתדירות שלו
אתם פשוט לא יודעים מזה ולא מרגישים בזה
אולי החבר הכי טוב שלך YO-I
עושה באנגים כמה פעמים בחודש ואתה פשוט לא יודע מזה?
אתה יודע כמה פעמים אנשים היו באים מסטולים אצלנו לבצפר ולאף אחד לא היה מושג?
ההשפעה של זה לא נוראית כמו שכולכם חושבים ואתה לא נדפק כשאתה מסטול ואנשים יכולים להיות מסטולים לגמרי ולהתנהג כאילו לא עישנו כלום כבר שנה
דופק את המוח ואת הריכוז?נכון
אבל לטווח קצר
ותבינו זה הכל תלוי כמה בנאדם מעשן
כל דבר שהוא בהגזמה גורם נזק אבל מיש מעשן פעמים בודדות בחודש לא יקרה לו כלום אז תפסיקו לאכול סרטים
נראה לי איזה 70 אחוז המסטודנטים בארץ מעשנים ועובדה הם מתפקדים יפה מאד |
|
|
| uzi |
| quote: | Originally posted by Major_X
אם היא משותקת, איך היא אמרה משהו? :) |
משותק זה לא צמח... ונכות יכולה להיות גם בחלק מהגוף ולפעמים אחרי שיקום אפשר להחזיר במידה מסויימת את התיפקוד. היא לא אמרה ההורים שלה חברים של ההורים שלי והם אוכלים הרבה חצץ עכשיו בלטפל בבת שלהם בת 30 שרק מדי פעם הייתה מעשנת או לוקחת משהו...חוץ מזה אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח במה שמכרו לך ובטח לא בסמים!!!!!! |
|
|
| .A.Y. |
| quote: | Originally posted by uzi
משותק זה לא צמח... ונכות יכולה להיות גם בחלק מהגוף ולפעמים אחרי שיקום אפשר להחזיר במידה מסויימת את התיפקוד. היא לא אמרה ההורים שלה חברים של ההורים שלי והם אוכלים הרבה חצץ עכשיו בלטפל בבת שלהם בת 30 שרק מדי פעם הייתה מעשנת או לוקחת משהו...חוץ מזה אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח במה שמכרו לך ובטח לא בסמים!!!!!! |
בדיוק.. רב הבעיות שקורות בגלל הסמים ה"קלים" היא שמוכנס בהם הרבה חומר לא קל בכלל
ככה זה כשדברים לא חוקיים ואף אחד לא מפקח על הייצור
וכל הקורבנות למקרים כאלה יכולים להודות לממשלה |
|
|
| YO-I |
טוב, אילן הזהיר אותי מראש לא להתרגש אז אני לא אתרגז אבל מה שכן אני יכול להגיד, שמסוממים באשר הם ולא משנה אם זה סמים קלים או קשים, תמיד יתכחשו לעובדה שזה חרא ושהסמים דופקים להם את החיים
לא ניסתי לחנך כאן, שכל אחד יעשה מה שבזין שלו אבל ימים יגידו
ואגב, יש לי חדשות בשבילך אלקס, אני לא נגעתי אפילו בסיגריה בחיים שלי ויש לי תשעה חברים שהם כמו אחים שלי שהם בחיים לא נגעו בסמים והם לא מעשנים סיגריות, אל תנסה להיות צודק, תיהיה חכם לפעמים במה שאתה אומר כי אני מכיר יותר טוב ממך את החברים שלי
יאלללה הייייי |
|
|
| DvJ |
| quote: | Originally posted by .A.Y.
בדיוק.. רב הבעיות שקורות בגלל הסמים ה"קלים" היא שמוכנס בהם הרבה חומר לא קל בכלל
ככה זה כשדברים לא חוקיים ואף אחד לא מפקח על הייצור
וכל הקורבנות למקרים כאלה יכולים להודות לממשלה |
מה לעשות שאנחנו גרים במזרח תיכון וכל החומר בא לארץ מארצות ערביות שמרססות תחומר מי יודע במה כדי שזה ידפוק לאנשים תשכל....
| quote: | Originally posted by DJ Alex E.
תבינו,בעיקר המבוגרים יותר מבינכם(כיתה י"א ומעלה),אין בנאדם שלא ניסה
אין !
ומעטים הם שלא ממשיכים עם זה
כל אחד בתדירות שלו
אתם פשוט לא יודעים מזה ולא מרגישים בזה
אתה יודע כמה פעמים אנשים היו באים מסטולים אצלנו לבצפר ולאף אחד לא היה מושג?
ההשפעה של זה לא נוראית כמו שכולכם חושבים ואתה לא נדפק כשאתה מסטול ואנשים יכולים להיות מסטולים לגמרי ולהתנהג כאילו לא עישנו כלום כבר שנה
דופק את המוח ואת הריכוז?נכון
אבל לטווח קצר
ותבינו זה הכל תלוי כמה בנאדם מעשן
כל דבר שהוא בהגזמה גורם נזק אבל מיש מעשן פעמים בודדות בחודש לא יקרה לו כלום אז תפסיקו לאכול סרטים
נראה לי איזה 70 אחוז המסטודנטים בארץ מעשנים ועובדה הם מתפקדים יפה מאד
|
לא כלכך מסכים איתך בקשר ל"אופי החלש" כביכול
אנשים מתחלים בקלים ואז אתה מתרגל לזה אחרי תקופת זמן מסוימת זה פחות משפיע עליך אתה מחפש משהו יותר חזק ואז תמנסה קוק אלאסדי אקסטה ומתמכר
ואז עובר להזריק הרואין וקשה מאד להגמל...
זה בכלל לא אופי חלש זה טבעי שבנאדם יעשה אתזה ויתמכר החומרים האלו ממכרים ותראה שיש אלפי מאות בניאדם בעולם שמתים מזה מידי שנה וגם מתמכרים לזה דרך הקלים
אף פעם לא שמעתי על בנאדם שאףעם לא נגע בסמים ופתאום אמר לעצמו
אני יזריק לעצמי קצת הוראין....
וואלה אחי מסכים איתך בקשר ללעשן לפני לימודים
המורים לא שמים לב גם חברים ושאר התלמידים ואפשר לתפקד טוב
הקטע שבוא לא נשכח שאנחנו מדברים על טיאסטו שהןא בן 30 ו...
ואומרים שהבנאדם נהג לעשן קבוע לך תדע אם כן או לא
אן בשביל מה להשוות בין אדם מבוגר שגר בארץ שהסמים חוקיים שם יש לו שפע של סוגי סמים והוא מעשן קבוע (אם מסתמכים עלזה שהוא מעשן קבוע) לבין תלמיד כיתה יא-יב שבקושי יודע איך להכין ראש או לגלגל... |
|
|
| .A.Y. |
גבר זה שטויות מה שאתה אומר
אף סם קל לא יכניס לך לראש מחשבות על סם קשה
זה נכון שיש ערסים וכל מיני דפוקים עם פוזה שמתחילים בקל ואז רוצים להיסחף עם זה ועוברים לקשים ודופקים לעצמם את החיים
אבל אנשים נורמלים לא דוחפים לריאות\לאף\לורידים שום חומר בלי לברר עליו קודם
ואין שום סיבה שאדם שקורא על השפעות החומר וכו'
יעשה את הטעות של לעבור לסמים קשים
ותאמין לי שהמון אנשים "מסתפקים" כל החיים שלהם בסמים קלים ובחיים לא עוברת להם מחשבה בראש של "יאללה הזרקה אחת מה כבר יקרה"
אלא נשארים על הדברים הקלים כל החיים שלהם ולא קורה להם כלום
ואם מריחואנה הייתה בארץ חוקית אז לא היה מצב כזה שאנשים יצטרכו לקנות ברחוב חומר מרוסס שלא עבר בדיקה
YO-I
"שמסוממים באשר הם ולא משנה אם זה סמים קלים או קשים, תמיד יתכחשו לעובדה שזה חרא ושהסמים דופקים להם את החיים"
אתה יכול גם להגיד באותה מידה לא לשבת מול מסך מחשב כי זה הורס תעיניים, לא לדבר בפלאפון כי זה מוציא קרינה, לא לנסוע כי יש סיכוי לתאונה, לא לנשום כי האוויר מזוהם
כי וואלה תגיד מה שאתה רוצה אבל עישון סביר של ירוק \ חום ועוד כל מיני חומרים קלים כמו סאלוויה וגת
פשוט לא דופק לך תחיים נקודה.
ואם ההשפעה הכל כך מינימלית של החומר כל כך מפריעה לך אז באותה מידה גם תפסיק לדבר בפלאפון ולראות טלוויזיה ולצאת מהבית בכלל כי אין הבדל |
|
|
|
|