|
99Zone Party #6 @ Zillion (12.10.2006) (pg. 7)
|
View this Thread in Original format
| Dj-Lico |
יוראיייייייי
אכן טראק ענק
חבל שלא הכרת אותו
כי זה של אריק פריידז
וזה קטע חרוש רצחחחחח
ונוגן ע"י כללללל הדיגיים הגדולים
גם בטראנס גם בהאוס וגם בטכנו
פשוט גאונות |
|
|
| DJMIKE |
יוראי הקטע שחיפשת בסא של אלי ואריק
4 Strings - Mainline |
|
|
| YoraY |
| quote: | Originally posted by Dj-Lico
יוראיייייייי
אכן טראק ענק
חבל שלא הכרת אותו
כי זה של אריק פריידז
וזה קטע חרוש רצחחחחח
ונוגן ע"י כללללל הדיגיים הגדולים
גם בטראנס גם בהאוס וגם בטכנו
פשוט גאונות |
אריק פיידז הפאקינג ג'יניאס הזה.....
וואלה לא ידעתי שזה אליאס שלו:)
ותודה מייקי על הזיהוי....
נראה אם זה זה. :p |
|
|
| YoraY |
| quote: | Originally posted by DJMIKE
יוראי הקטע שחיפשת בסא של אלי ואריק
4 Strings - Mainline |
מייק אתה מזייף בגירסאות
זה
Mainline (4 Turntable Remix)
:>
ואלי הייתי מגיע לקטע הזה לפניך אם לא הייתי בכזה פיגור בכלל הצבא ההומו הזה.. :) |
|
|
| Black Dragon |
חחחחחח
חמוד אתה
קטע טוב זה שמח שאהבת אותו |
|
|
| YoraY |
| quote: | Originally posted by Black Dragon
חחחחחח
חמוד אתה
קטע טוב זה שמח שאהבת אותו |
אחלה חומר לאייפוד ללא ספק בכלל...... |
|
|
| YoraY |
| איזה תמונות יפות יצאו לצלם של רזידנט |
|
|
| .A.Y. |
מייק כתבת בטראקליסט של בלאקדרגון שהטראק השני הוא של ג'ונס
אם אני זוכר נכון הטראק השני שהם ניגנו היה:
Sassot - Where It All Begun |
|
|
| arik |
| quote: | Originally posted by .A.Y.
מייק כתבת בטראקליסט של בלאקדרגון שהטראק השני הוא של ג'ונס
אם אני זוכר נכון הטראק השני שהם ניגנו היה:
Sassot - Where It All Begun |
צודק זה היה הטראקליסט שלי דרך אגב:) |
|
|
| DJ Alex E. |
איגור
לא יודע סוגדים או לא חחחחחחח אבל הם חבר'ה טובים שאני מת עליהם
הם החליטו להקדיש לי חולצה של עופרה כי אני הכי שונא אותו בעולם ומוכן לרצוח אותו בכל רגע נתון חחחח
אגב שמתי לב ששכחתי לפרסם פה את הריוויו שלי על המסיבה
אז ככה
זה ריויו שכתבתי ב99 זון,והאנשים שאני מזכיר הם רובם ככולם מפורום 99 זון(למרות שיש אזכורים גם של חבר'ה מפה) ככה שאם אין לכם מושג על מי מדובר,תעברו שורה הלאה
אה,ותצטיידו גם במשקפיים כי זה הול להיות ארוך :cool:
"
לפני שאני מתחיל אני חייב לציין
גיל אתה מלך !!!!!!! תודה רבה על הסטים !! ::respect:: ::
ועוד לפני שאני מתחיל בכתיבה אני ממליץ לכולם להחזיק טיפות עיניים בקירבת מקום כי העיניים שלכם הולכות לעבוד שעות נוספות בדקות הקרובות
טוב התחלתי...
אז מאיפה להתחיל?
טוב נתחיל מהתחלה
ההתחלה לא נראתה טוב
כאילו לא מספיק ששכחתי את בקבוק הוודקה בבית,גם התחלתי לנסוע ופתאום היה פקק אחושרמוטה ברחוב שלי,מה שבחיים לא קורה !!כל שניה אני מסתכל על השעון ומתפלל שהזמן יעצר...
פחדתי שאני ווולר(שאספתי בדרך)נגיע מאוחר מדי ולא נספיק לרכבת
מה שבסופו של דבר כמעט קרה
מה זה כמעט?
אנחנו נכנסים לתחנת הרכבת,והרכבת כבר עומדת על הרציף !! וליד מכונת הכרטיסים עומדים אנשים !!
סרט רע
זורק 2 מילים לשומר והנה אנחנו רצים במדרגות בניסיון לתפוס את הרכבת
ותפסנו כמו מלכים !
כרטיסים קנינו אצל האיש של הביקורת כרטיסים.איזה בחור חמוד עם צחוק קורע ואפילו הוא קלט שוולר סטלן !!
פוגשים על הרכבת את מייק,אור זי אורז בת גלים שכונה שקטה,ניר המנהל של טראנס ועוד חבר של מייק.
את הנסיעה העברנו בהתבוננות בתקליטים של מייק ובאחוריים של זקנות (אל תשאלו חחח)
יורדים מהרכבת ופוגשים את רועי פסיי-גוסט
מעבירים את הזמן באיזה חפירה קטנה על מוסיקה עם שמות של ארצות(לכו תבינו פסיי )ומגיעים לכותלי המועדון ב10 ורבע
את פני מקבלות פניו המעט עייפות אך הבהחלט יפות של שולצי שיזכה למצוות
לידו כבר התמקמו דיג'יי שור שזהותו נחשפה סוףסוף,יולי כלתי שהיא גם יפה וגם חופרת,רוטמן שחימם מנועים לפני החפירות,יוני תחת(או כפי שאתם מכירים אותו,יוני S) התותח שהגיע סוףסוף למסיבת פורום(שמחתי לראות אותך אחי !!),
גרוסמן שעוד רגע נתן לי ת'מפתחות לאוטו שלו רק שאני אקנה אותו חחחחחח איזה ליצן,
אמיר שפשוט נהיה חתיך מיום ליום אין מילים אחרות חולה עליך אח יקר,בוריס שלא ממש זכר אותי, נועם שגב(אהבתי את המכנס אחי) עם מרי ג'יין(שאני עדיין לא בטוח אם זאת היתה היא למרות שהיא טוענת שזה היה היא אבל אני לא מאמין לה חחחח),טינקרבל הרוסיה השחורה,בוניטה,
וכמובןןןןןןןןן ניקי אהוב ליבי ::respect:: חולה עליך ניקוסיה
ויסלח לי מי ששכחתי למרות שתקופת השיכחה הגדולה עוד לפנינו חחחחחחח
כמו שאמרתי,את השתיה שכחתי.אז הלכנו לקנות פינלנדיה והתחלנו לתת בראש.
בדרך פגשתי כמה חבר'ה מטראנסאדיקט(MLTK שסוףסוף אני יודע מי זה אחרי שראיתי אותו מלא פעמים ,ואיגור אוריג'ין שהפציץ במסיבה גם בתחום הריקודים אך גם בתחום הנקבות ;) )
בקיצור שותים שותים ואז מגיע לו אורח הכבוד אלכס אנדר התותחחחחחח.חולה עליך
ויחד איתו מקס הסטלן המצחיק הזה חחחחחחחח רוסי אמיתי תאמינו לי אין כמו הרוסים של הפורום חולה עליכם !!!
איתם באו גם גם עומר ועומרי שטען שהשמש שלו ממשיכה לזרוח גם כשיש גשם
אני יוצא לחיפושים אחרי האיש והראסטות כי אי אפשר באמת לשתות בלעדיו,ובדרך פוגש את האיש והיומולדת,נדב שיבאס.בואנה אתה גבוה אחי חחחחחחח.אגב הבנאדם הבטיח צמד רוסיות וקיים בגדול !! תותח
ממשיך לחפש ראסטות באזור,ואז סוףסוף רואה אותו.הנה הוא מגיע, האיש שכולם חיכו לו,גולן
יא מניאק מה עשית לאנשים עד שבאת חחחחחח
מסיימים את העניינים בחוץ ונכנסים פנימה.בנתיים לא עושה רושם מי יודע מה.איזה 20 איש בפנים.
על הרחבה כבר מגרגרים מנועי החפירה של מיוחס ועמית AY החפרנים האהובים עלי,לצליליו של ליכו
ואיזה צלילים יש לליכו !!!
נכנסתי למועדון ממששש לא סחי,יותר נכון בקושי עמדתי על הרגליים.ומה שהלך בשעה אחרי זה היה יכול להיות בגדר בלאק-אווט אם לא היתה מוסיקה כזאת טובה.
כמו שהתחלתי להגיד,אני נכנס לצלילי האוס טוב שהתאים מצויין לחימום.היו כמה קטעי אלקטרו קצת צ'יזיים אבל נסלח לליכו כי היו כמה קטעים באמת טובים כמו גירלז ברמיקס של רקס הכלב,רוקר של אלטר איגו שפירק אותי ואת גולן,ואפילו tell me why בא בטוב
באמת שאני לא יודע מה היה הקטע בלצוות את קלי אליו.וטוב שהיא לא באה בסוף חחחח ליכו הסתדר מצויין לבדו.אהבתי את הסט אחי הוא פגע בול !!
מה לא אהבתי ?
שמייק,בזמן שאנחנו עוד היינו בחוץ ושתינו,היה חייב לבוא ולהגיד לי שפספסתי הרגע את Ame-Rej שזה אחד הקטעים האהובים עלי !!!
כמעט שברתי לעצמי את הבקבוק על הראש !
למה עשית את זה מייק למה??????אם הייתי יכול הייתי בוכה באותו רגע על הפיספוס הזה אבל הייתי שיכור מדי חחחחחח
בקיצור הרחבה מתמלאת עוד קצת,בשלב הזה אני כבר לא זוכר את מי פגשתי ומתי חחחח,אבל יש כמה שחובה להזכיר:
קודם כל אילן יגאל המנהל של טראנסאדיקט שאני תמיד שמח לראות ולהעביר איתו חוויות תוך כדי הסט,רוני רומנו שפשוט לא הפסיק לזהות קטעים ונזף בנו קשות על החולשה שלנו בתחום ואפילו התעלף או משהו במהלך אחד הקטעים בסט של רוברט חחחחחחחח,
שרון שהפתיע והגיע ובדרך הבהיל אותי שלא מכניסים אותו !! אבל נכנס כמו גדול עם הביצים שלי(טוב לא ממש שלי אלא של חבר שלו או יותר נכון זה היה חבר שלו...קיצור ביצים שלי מהפורום !!)שעשקו אותו ב40 שקל על וודקה רדבול חחחחח איזה גנבה,
ערן אלעד הקורע עם החיוך שלו שעשה לי את המסיבה בחיי כשהבנאדם מחייך העולם נראה יותר יפה איזה בנאדם מלך,דור שטוען שהוא חפר אבל לא ראיתי !,מושון יא מלךךךךך תעשה לי סקראצ' !! והוא בא עם החולצה שביקשתי שיבוא איתה חחחחח איזה תותח,
עמית הקליע שנראה קצת דרוס עקב שתיה מרובה,אדם נלוקס שהפעם רקד וחפר יפה מאד ופיצה על הפעם הקודמת כמ גדול,אלכס המנותק שנצפה בעיקר בחוץ,
נתן והמצלמה שעבדה שעות נוספות בכל מה שקשור אלי(אגב זה לא שביקשתי ממנו,הוא סתם נדלק עלי או משהו... ::roll:: )
ערן אפטרשוק שחשבתי שהוא פרש אבל הוא הפתיע ובא והביא לי את החיבוק של החיים חחחחחחח חולה עליך אחי,
תום ליס שעד היום לא מובן מה יש לו בחתימה,ענברי הסוכן שפרצופו האמיתי נחשף(מוהאהאהאהא) ואת דיג'י ציקי ציקי חחחחח הבן חסות שלי
ואם כבר בנים אז היה גם את הילדים שפגשתי בקיוסק שפתאום התנפלו עלי במסיבה להצטלם איתי חחחח חמודים כאלה... אני גאה בכם שבאתם לחפור למרות הגיל !!
אתם העתיד של הפורום תאמינו לי כל הכבוד
שורה מיוחדת אני שומר למפגש עם האחת והיחידה,נטלי
ערן אני עד עכשיו נזכר במה שאמרת עליה ונקרע מצחוק חחחחחחח אבל די לא יפה !! נטלי הכל מאהבה אנחנו אוהבים את הציצי שלך !
איפהשהוא בסוף הסט של ליכו או בהתחלה של הסט הבא אני עולה להשתין וקולט את ולדי שפוך על הספות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולד אתה קרוע באמא שלי אין כמוך.
ואיך אפשר שלא להזכיר באותה נשימה את איתי הידרואיד???איזה מלך.הוא עוד יסב לי כמה רגעים בלתי נשכחים של אושר בסט שלו.
באיזהשהוא שלב פגשתי גם את פוסי שלא נראה ברחבה ואת אלמוג ינאי שדווקא כן הצטרף לחוגגים !
את מאור פגשתי רק בסוף(איפה היית כל הזמן אחי??)
טוב נראה לי מספיק עם האנשים שפגשתי לא?מקווה שלא שכחתי אף אחד חחחח ואם כן אז זה סתם בגלל חוסר סחיות חחחח
נחזור למסיבה
ליכו יורד,ואז מתחיל הבלאק אווט הגדול
לא,אני לא מדבר על בלאק דראגון,אני מדבר על בלאק אווט
כי אני פשוט לא זוכר שום דבר מהסט שלהם חחחחחחחח
מקווה שהיה טוב.בעצם אני בטוח שהיה טוב.אריק ואלי תותחים ::Rockin'::
פתאום המיקרופון נכנס לפעולה.לא סגור על עצמי מי זה היה,ליכו או שולץ,אבל עם קול של מנחה חתונות אחד מהם מכריז על העליה של רוברט ושולץ
כולם צרחות !!
ואז מתחיל סט....
פשוט....
ר-צ-ח-נ-י
איזה קלאסיקות היו שם !!!!!!!!
זה התחיל עם
Solar Stone - SolarCoaster
וכששמעתי את זה הייתי יותר בשוק מ S.H.O.K.K עצמו!! :עמום:
איזה קטע !!!!!!!איזה קלאסיקה פאקקקקקקקק !!!!
פתאום מגיע
Southside Spinners - Luvstruck
WTF???????
:eek:
.חשבתי אני הוזה !!! יאלה בלאגןןןןןןןןןןן
ממשיכים לקדוח ולקדוח,ואז מגיע עוד קטע שבהתחלה לא זיהיתי ופירק אותי לחתיכווווווווווות
Ton TB - Electronic Malfunction
כולם להוציא את האתים ולחפוררררררררררררררררררררר ::Rockin'::
אחריו מגיח לו
Arctic Monkeys - Sun Goes Down (Sander Van Doorn Remix
למרות שאני לא מכיר את הטראק הוא פירק אותי לחתיכות !!!
חשבתי זה איזה קטע דפוק כי יש שם ברייק שמתחיל קטע רוק כזה מפגר.אני כבר חושב לעצמי לשבת על איזה סיגריה בצד ואז נכנס הסינט הכסאחיסטי הזה,אני תופס את הראש מסתכל על אורז ואומר לו "מה זההההה ????".איזה קטע מפרק
לפני שאני מספיק להתאושש ,צמד המטורפים על העמדה שמים את
Paul Van Dyk - For An Angel
עכשיו אני באמת רוצה לשאול שאלה את שולץ.....
תגיד לי,אתה נורמלי????אתה דפוק???????? אתה יודע מה עשית לי????????
מה הוא שם לי את האמא של כל הקלאסיקות באמצע החיים בלי אזהרה מוקדמת???? אתה רוצה שאני אחטוף התקף לב בגיל 19 ?????
אייי שולץ שולץ מה הייתי עושה לך אם לא היתה לך חברה
אגב יש לי את זה אפילו כצילצול לפלאפון חחחח אני זוכר כששתינו בחוץ מישהו התקשר וולר נראה לי שאל אותי מה זה הצילצול הזה.עכשיו הוא יודע טוב מאד !
חזרה לסט,ממשיכים בכל הכוח עם עוד צלילי גיטלמן ברקע,הפעם עם שיאצו בגרסא המעיפה של גיטלמן,ואם כבר מדברים על גרסאות שלו,אני חשבתי שהולכת ליפול לי האוזן כשנוגן
Out Of Grace - 140BPM (G&M Project Remix)
אההההההההההההההההההההההההההה איזה קרחנההההההה בלאט הלכה שם איזה טירוףףףףףףףףףףף
זה נראה לי היה רגע הקידוח הגדול הראשון שלי במסיבה אלא אם טעיתי בסדר השירים.המעגל הפנימי פעל בכל הכוח לכל אורך המסיבה ואיזה חפירות הלכו שם וואי וואי וואי.זה לא משתווה אפילו לחפירות של המסיבה הקודמת !!
והחפירות הראשיות התחילו אמנם עוד ב
Sun Goes Down
אבל כששמו את 140 ביפיאים....וואי וואי וואי !!!!!!!!!!!!!!
ויסלחו לנו בעלי המקום שפגענו להם בכל צינורות המים שעוברים מתחת לרחבה.מי שרצה לשטוף ידיים באמצע המסיבה,נדפק :lol:
לכל מי שלא מכיר,אני מציג לכם את חברי המעגל הפנימי:
אנוכי,וולר,מיוחס,עמית,רוטמן,והמנצח על התזמורת-גולן החפרן.
אנשים עשיתם לי תמסיבה תאמינו לי
אבל אין זמן לנוח חבר'ה אין זמן !!
כי פתאום...משום מקום...שולץ החולה נפש הזה....שם לי את
Cygnus X - Superstring (Rank 1 Remix)
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
הההההההההההההההההההה %@#%#$*&^)&*#@%**&^%!
איזה דבר לסיים איתו סט !!!
הדבר היחיד שלא היה במקום בסט,היה הקטע הרגוע של אנדאין.אולי מהצד זה נראה ונשמע רעיון טוב לשבור את השיגרה ובאמצע הטירוף לתקוע צ'יל,אבל אותי זה סתם הרדים
בקטנה...לעומת סט כזה,באמת שבקטנה !!
שולץ ורוברט אני מצדיע לכם ! הדבקתם לי את הלבלב לתיקרה
שולץ יורד ואני ברוחי עדיין ממשיך לשמוע את אנג'ל ו 140 ביפיאם.אבל לא להרבה זמן.כי המפרקים הראשיים עולים
אלללה אופמן איתייייי !!!!
איתי פותח עם קטע טוב שאמרו לי שהוא שלו..סבבה זורמים בכיף
פתאום שומע את Touch Me של רוי דה סילבה באיזה רמיקס לא מוכר...אחלה !
ומשם העניינים התחילו להידרדר...
מה זה להידרדר?
הידרדר עד כדי כך שזה כבר לא היה חוקי !!!הידרדר עד כדי מצב קליני שאתה צריך אינפוזיה דחוף אחרת אתה מת מהמוסיקה !!!
הבחור מרמת גן כנראה החליט לשלוח אותי באלונקה הביתה,כי כבר מהתחלה הוא פירק עם עקיצות כואבות כמו
Alex Bartlett - Amnesia
ברמיקס של פלוטליכט אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזה טירוף !!!!ובואנה איזה קטע זה היה...כי בדיוק לפני כמה ימים פרסמתי את הקטע הזה בפורום הזיהויים לא היה לי מושג איך קוראים לזה וזה שכב אצלי שנים על המחשב...ופתאום איתי שם את זה וווואייייי איזה טירוף.מה הסיכויים כאילו???
ממשיך עם טק טראנס עצבני סטייל יוהאן מילר וסאם שארפ ואני מבסוטטטטט
ואז פתאום
Donald And Giles - manufactured (original mix) שזימן את המעגל הפנימי לעוד קדיחה עצבניתתתתתתתתתתתת כמו גם
The Freak - Rising Angel הענקקק איזה פירוקים רצו ברחבהההההה
והנה זה בא...
הקטע שפשוט הרג אותי
M.I.K.E. - Massive Motion
וואי ווואי וואי וואיאיייאיעכטיעכיחעכיחעעכיעגכעיעכחלךףסכחעךדגהמתץ.זסצה,ףגכחםיפ 5$%^&!@$)&^##@%^@$^$#$^$%^$%&$%& ::Rockin'::
כל סטרינג כל טיפת סאונד פשוט פירקווווווווווו ובברייק כשמתחיל הסינט האלקטרוני העצבני הזה ווואיייייי איזה קרחנההההההההה הראסטות של גולן איבדו שליטה כמו גם שאר חברי המעגל,
בזווית העים אני קולט את אנדרשבכללל בעולם אחר,ואני מייק ורומנו פשוט השתגענוווווווווו
אחרי הקטע הזה פשוט גמרתי את האוויר הייתי חייב לצאת לדקה...והבנתי שפספסתי את אחד הקטעים המפרקים,טקנו מאדאפאקא איך שלא קוראים לזה
קיצור נכנס ישר אחרי שהקטע הזה נגמר ומקבל בפנים את
Ricky Fobis - No Regular
תגידו לי איתי ואופמן
מהההההההההההההה זההההההההההההה הטירווווווווף הזהההההההההההההה ???????מהההההההה????
ווואיייייייייייייייייייייי יוווווווו אתם אנשים חולים מה זה הקטעים האלה שהבאתם לי מהעבר מהההההההה
התחלתי לשבור קירות !!!!!!!!!
אפשר לעלות יותר גבוה מזה??
בטח אפשר !!!
Mark Norman - Phantom Manor
בשניה שנכנס המיקס עם הקטע הזה,וולר אומר לי אחי זה פאנטום מאנור
אני אומר לו מה פתאום יא צעיר מפגר לך תלמד קלאסיקות טק טראנס זה לא זה אין מצב
עוברת דקה....ואני מגלה שזה זה!!!!
אז קודם כל קרדיט לוולר על הזיהוי הסופר מהיר יא תותח אני אוכל את הכובע
ודבר שני...
פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה פאנטום מאנור אההההההההההההההההההההההה אני מתתתתתתתתתתתתת
זה זה גמר אותי זה !! זהו לא יכול יותר אני עוד רגע חוזר בוכה הביתה לאמא באלונקה
מה הסיכויים שאני באמת שומע פאנטום מאנור ברקע מה????????
איזה חולני הקטע הזה פאקקקקקקקקקק אני נשבע שפגעתי בצינור נפט בזמן הקטע הזה
טוב די מספיק הגוף לא יכול לעבור יותר את ההתעללות מספיק!!!
אני כבר מריח את סוף הסט...חושב לעצמי"יאללה היה כיף חוזרים לחיפה"
אבל לא כל כך מהר
פתאום משום מקום,אני חוטף בעיטה מסובבת לתוך עור התוף....
ברגע זה אני רוצה לעשות פוס משחק
עד עכשיו ראיתם את התגובות שלי לכל הקטעים ,ומכל קטע נראה לכם שהתלהבתי יותר מהקודם
עכשיו,תשכחו מכל ההתלהבות הזאת.
כי מה שקרה עם הטראק האחרון של הסט פשוט לא ניתן לתיאור.
אני לא יודע מה קרה שם בסוף, זה כנראה היה היומולדת שלי בלי ששמתי לב...כי איך תסבירו את הדבר הזה..המדהים הזה..המופלא הזה....איך אני אגיד לכם את זה...
טוב אני פשוט אגיד !!!!
Basic Dawn -Pure Thrust (Nu-NRG remix)
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ההההההההההההההההההההההההההה %$&$%&^#%#%&%#^&*#%^&^^%$&^#$&^@&*#%^&*%^*^$^&&&*#%^@#%^#$^#$^#$^#$^$&^#$&$%&*$%^*&*%^#$%
שמישהו יעזור לי אני על סף התמוטטות עצבים !!!!!!!!!!!!!!!!! אמבולנס דחוף מישהו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרחנהההההההההההה בלאטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
אני נזכר בזה עכשיו ואני פשוט חסר נשימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין טראק יותר מפרק מהקטע הזה אין פשוט איןןןןן לא קיייייייייייייייייים פאקקקקקקקקקקק מה שאני עשיתי על הרחבה ברגעים האלה פשוט לא היה בשליטתי פשוט יצאתי מקונטרול
איזה טירוף פאקקקקקקקקקקקקקקק
התחלתי לנגוח במראות ובעמודים מרוב טירוף !!!!!!!!!!!!!!
איתי ואופמן אין לי מילים בא לי לבכות כשאני נזכר בסט
בחיי שאני לא יכול להעביר במילים מה שהרגשתי כששמעתי את זה...פשוט רציתי להתפוצץ לרסיסים ושכל אחד מהרסיסים שלי יחפור ברחבה כמו מניאקקקקק
והכי מצחיק זה שביום של המסיבה,אני ונדב מדברים בדיוק על הקטע הזה וכמה שהוא מטורף,מנתחים כל שניה ממנו,איזה שעתיים לפני שצריך לצאת למסיבה,ואז פתאום אני מתנגן במסיבה....
וואי ואוי וואי.........
חכו אני חייב לשתות מים לרגע מתחיל להסתובב לי הראש אין לי אוויר....
זהו חזרתי
יאלה סיכומים ותודות:
היה ענק
ענק !!!!!!!!!!!
המוסיקה היתה פי 2 יותר טובה מאשר במסיבה הקודמת
החפירות,שלי לפחות,היו פי 2 יותר קשות למרות שבקושי עמדתי על הרגליים
המסיבה הקודמת היתה הראשונה שלי ואולי חלק מזה גורם לה להיות עדיפה בעיני בצורה מסויימת על פני המסיבה הזאת,אבל אין ספק שהמסיבה הזאת מבחינה מוסיקלית פשוט שברה אותי לאטומים.
כל אחד ואחד מהדיג'יים מלך בפני עצמו.אין לי מילים לתאר את האהבה אליכם חבר'ה.הסבתם לי אושר לא נורמלי
תודה ענקית למייק ושולץ אני פשוט אוהב אתכם בלעדיכם לא היו מתקיימים שני הימים הכי מאושרים בחיים שלי(שזה 2 הימים בהם היו המסיבות כמובן חחח) אני אזכור אתכם לנצח מלכייייייייייייייייים
תודה רבה רבה לכל מי שהגיע ועשה אתה מסיבה למה שהיא.בלי האווירה והחפירות זה פשוט לא היה זה.חולה על כל אחד ואחד ממכם עשיתם לי ערב מושלם.
עוד כמה דברים קטנים:
בפינת ההפתעה של הערב,אני גאה להציג את וולר ורועי M,שקרעו אותי מצחוק עם החולצה שהקדישו לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מלכים אתם אוהב אתכם המון !!!
למי שפספס:

איזה מלכים חפרנים
בלטו בחסרונם: ליעד(טוב הוא היה אבל לא אמר שלום.טוב הוא טוען שאמר שלום אבל אני ממש לא זוכר את זה!.בעצם הוא טוען שהוא ניפנף ביד חחח כאילו שבאמת ראיתי את זה.ליעד אתה לא רציני תן לי איזה כיף בראש בפעם הבאה !),תומר דוקטור טי שכנראה לא הסתדר לו עם הלימודים,תמיר דיג'יי טייסטו שממשיך לאכזב ולא לבוא,מאור הערבי ויותם האשכנזי,סיר רוי שהיה לו קצת רחוק אבל מקווים לראותך פעם הבאה אחי,וכמובן שיראל המפקירה !!
ועוד כל הכבוד אחד
כל הכבוד לשולץ ששלח את קלי הביתה עם הזנב בין הרגליים חחחחחחחח על הקטע הזה אני באמת תופס ממך אחושרמוטה ::respect::
שתלמד שאין פה פרוטקציות ואפליות !כולם משלמים ! מה זה פה מסחרה??חוץ מזה בטח החברות שלה היו מגעילות !
כל הכבוד שולץ !ומזל שליכו ניגן לבד היא נראה לי רק היתה הורסת לו.נשים...
במשפט סיכום אחרון אחרי הפוסט המעייף הזה:
זה היה יום שאני בחיים לא אשכח אבל בחיים !! ,מייק ושולץ אני רוצה ילדים ממכם,ובת גלים שכונה שקטה
:stongue:
יום טוב ומלא חפירות לכולם " |
|
|
| YoraY |
אבל תכלס לכלכת - רייביו בגודל קילומטר השם שלי אפילו לא מוזכר בו.....
אולי כדאי שאני יערוך את הרייביו הקצר! שלי שהשם שלך מופיע בו פעמיים!@$$ |
|
|
| DJ Alex E. |
פאק לא מאמין ששכחתיאותך !!
מאה אחוז כתבתי עליך משהו אני זוכר,אבל כנראה מרוב עריכות שעשיתי לטקסט אז בלי ששמתי לב זה נמחק
מצטער אח שלי חולה עליך שמחתי מאד מאד לראות אותך ושמח לדעת שנהנת !! |
|
|
|
|