return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: [1] 2 3 
"thread" o Kalwi & Remi
View this Thread in Original format
b.simon
Panowie graja w jednym z lepszych klubow w Chicago, jednak nikt nie ma pojecia kim sa.

"Thread" mozna zobaczyc tu:
Kalwi & Remi w Crobar

Zerknijcie, jakies komentarze by sie przydaly.:)
stren
komentarz zapostowany
b.simon
dzieki.:)
GiB01
panowie kalwi i sremi to najwieksza polska chalota muzyki klubowej :whip: ich kawalki są strasznie prostackie, prymitywne i zalatują vixąą, nigdy ich nie lubilem i nigdy nie bede lubic :p
Hanki
quote:
Originally posted by b.simon
Panowie graja w jednym z lepszych klubow w Chicago, jednak nikt nie ma pojecia kim sa.

I lepiej, niech tak zostanie... :rolleyes:
BTL
jasna kurwa to jzu nawet za granica psuja nam zdanie :( i potem wszyscy maja takie a nie inne zdanie o nas ;/
MaRvX
hehe gdzie oni tam sie pchaja??? teraz patrze i znalazlem na forum ktorym jestem ten artykul

quote:
Jeden z największych polskich przebojów ostatnich miesięcy "Explosion" Kalwi & Remi zaczyna podbijać Amerykę Północną. Klipem zainteresowała się najpopularniejsza kanadyjska telewizja specjalizująca się w muzyce klubowej BPM:TV. Piosenka duetu Kalwi & Remi jest aktualnie promowana przez stację jako jeden z trzech faworytów na kolejne notowania amerykańskich list przebojów (m.in. obok słynnego Robbiego Rivery).
Po telewizyjnej premierze za oceanem "Explosion" wzbudził zainteresowanie tamtejszych wielu stacji radiowych, które zamierzają wkrótce włączyć utwór do playlist.
Należy wspomnieć, że nie jest to pierwszy zagraniczny sukces duetu.
"Explosion" został wyemitowany w czerwcu w rozgłośni BBC Radio One. Utwór został zaprezentowany przez DJ-a Judge'a Julesa. Prezenter puścił wersję zmiksowaną przez Johna Marksa.
Dodajmy, że Kalwi i Remi właśnie realizują teledysk do nowego singla "Imagination".

źródło: Interia.pl

nie wiem jak Wy ale ja z tego leje :haha: hehe tak jak na esce Explosion w remixie dj theo w roku 2006 byl jako nowosc choc wyszedl w 2003 roku jesli dobrze pamietam ;p a imaginiation to to jest calkowita porazka

albo czytajcie to

quote:
Nasz najlepszy kawałek to ten, który nie ujrzał światła dziennego w Polsce - "From Poland to Brasil". Był grany w tym roku w klubach na Ibizie, a także w zachodnioeuropejskich stacjach radiowych. Dla Polski jest na razie zbyt ambitny, dlatego pojawi się na naszym albumie dopiero w przyszłym roku

zbyt ambitny :haha: ale kolesie heh szkoda slow =/ jeszcze troche to ten wixiarski c-bool i hazel beda w stanach =/
GiB01
szkoda gadac na ich temat, są dla mnie wielkimi szmotkami i jeszcze w dodatku obrazaja polskich fanow muzyki trance tekstami typu "zbyt ambitny dla polakow", trzeba zorganizowac jakis strajk czy cos przeciwko tej chalocie :whip: oni promują naszą muzyke na zachodzie a to jest jak dla mnie STRASZNY WSTYD ze tacy prostacy są chetnie grani na zachodzie :eyes:
GiB01
szkoda gadac na ich temat, są dla mnie wielkimi szmotkami i jeszcze w dodatku obrazaja polskich fanow muzyki trance tekstami typu "zbyt ambitny dla polakow", trzeba zorganizowac jakis strajk czy cos przeciwko tej chalocie :whip: oni promują naszą muzyke na zachodzie a to jest jak dla mnie STRASZNY WSTYD ze tacy prostacy są chetnie grani na zachodzie :eyes:
MaRvX
utwor From Poland to Brasil byl zrobiony razem z Fabio Stein'em i wedlug mnie i innych zdecydowanie slychac styl Stein'a a nie tych dwoch lepkow =/ i wogole utwor ten niczym szczegolnym sie nie wyroznia, jest to poprostu taka sredniawka...jedyny utwor jaki mi sie podoba to kalwi and remi - reveleted (john marks vison remix) i nic po za tym :P nie chce mi sie szukac tej nutki na hdd wiec tytul pisalem z pamieci i byc moze moglem sie pimyslic w pau literkach :P

ROW_RYBNIK
heh ja na temat tych panow sie nie wypowiadam :) beznadzieje :P
Sunclyder
Pieniądze i znajomości rządzą światem muzyki :mad:

Jeszcze media i ciach mach - mamy to co mamy

Pozdrawiam i zapraszam na moją stronke z ambitną muzyką trance

www.sunclyder.com
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 3 
Privacy Statement