return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 3 
אנימציה ממוחשבת, סרטון מדהים!
View this Thread in Original format
uzi
3d animation movie, MAGNIFICENT!
"nazzi robot attack"

http://www.e-motionaldesign.com/blog/nazi-robot-attack/
Viber
יום אחד כל המשחקים יראו ככה וזה לא יזיז לנו בכלל

סרט חמוד אבל, כמו מדאל אוף הונור פוגש את הלף לייפ 2
uzi
ובכן... משחקי מחשב בשנתיים האחרונות ובשנה שלפנינו כבר דיי נראים ככה.
לא משווים סרט אנימציה למשחק מפני שבמשחק נדרוש מנוע לחשב בכול רגע נתון את האנימציה לפני מה שהשחקן עושה. סרט יכול גם הוא להיות מאוד מושקע ועתיר אפקטים ויכול להעסיק אולפנים של עשרות ומאות גרפיקאים.
Viber
quote:
Originally posted by uzi
ובכן... משחקי מחשב בשנתיים האחרונות ובשנה שלפנינו כבר דיי נראים ככה.
לא משווים סרט אנימציה למשחק מפני שבמשחק נדרוש מנוע לחשב בכול רגע נתון את האנימציה לפני מה שהשחקן עושה. סרט יכול גם הוא להיות מאוד מושקע ועתיר אפקטים ויכול להעסיק אולפנים של עשרות ומאות גרפיקאים.

כן אהה אני רק מדמיין איך ניראה הפיתוח ברוקסטאר לקראת הג"יטיאיי הבא

כח משחק הם מוסיפים עוד חטיבה של מפתחים,גרפיקאים ומתכנתים שזה כבר מטורף . זה לדעתי צריך להיות כבר ברמה של סרט.

ומשחקי הקונסולות אפשר לומר כבר מתחילים להיראות ככה, המחשב כבר איבד את מעמדו כמכשיר משחקים , שמת לב שכבר איזה שנה לא יצאו משחקים טובים למחשב?? קצת עצוב בהתחשב שבמחשב הכי נח לשחק.
uzi
אני פרסמתי כבר טריילר של
GTA4
בפורום פה לא ממזמן.

בקשר למחשב שמעבד את מעמדו כקונסולת משחקים, לדעתי זה לא מדייק אך יש בזה משהו.
בשנים אחרונות הופיעו קונסולות טלביזיה או ניידות מאוד מדליקות וחזקות והפירסום שלהם והמשחקים שלהם היו אדירים. רוב המשחקים בהם דיי רגילים והיו כותרים ממש אדירים והרבה מהם הגיעו גם למחשב. רוב המשחקים המושקעים ביותר יוצאים בגרסאות לכל הקונסולות האפשריות. אסור לך לשכוח שהמחשב הוא הקונסולה הכי חזקה וכרטיסי הגראפיקה שלה הכי חזקים (יותר מפלייסטיישן 3 ואקסבוקס 360). הקונסולות לטלביזיה הם מיועדות למשחקים ובגלל זה ניצול המשאבים והביצועים נראה לפעמים יותר טוב מיכולות המחשב. אם תשאל אותי על פלייסטיישן 2 או אקסבוקס הראשון (הקונסולות החזקות הישנות) אז אולי היו שם איזה 5 עד 7 כותרים מעולים שפספסו שחקני המשחב, אבל ממש לא חסרים כותרים איכותיים למשחב מכל הסגנונות! גם לגבי המשחקים המושקעים לקונסולות החדשות יש שמועות שהם עומדים להגיע גם למחשב אוטוטו.

אני ממליץ לך ללכת לאתרים כמו
gamespot
gamespy
ign
וכדומה...
ותוכח בעצמך שהכותרים המושקעים והטובים ביותר בדרך כלל יוצאים לכל הקונסולות. שים לב שיש גם המון משחקים שיוצאים רק למחשב והשנה עומדים לצאת כמה מטריפים ופורצי דרך מבחינת מנוע גראפי.
Viber
סוני דווקא טוענת שיכולת העיבוד של הפלייסטיישן3 גדולה פי30 מיכולת זו של מחשב.

ולא יודע, חוץ מריינבו החדש לא ראיתי שיחרור כזה מושך למחשב בשנה האחרונה לעומת הקונסולות שבהם משתחררים המו משחקים ראויים כל הזמן ובהם משחקי מכות,משחקי הכדורסל הטובים, "בולי" של רוקסטאר ועוד ועוד.

אהה ודרך אגב ראית מה משחק היום בגיימספוט? פאקין פוקימון!!
:haha:

מוץ מזה רק משחקי יריות מגוף ראשון מאוסים משתחררים לפי מה שאני רואה (להוציא את הלף לייף
uzi
הכרטיס הגראפי
nvidia 8800
ממזמן כבר עובר את הביצועים הגראפיים של הפלייסטיישן3 ! סוני יכולה לזיין את השכל עד מחר, אני יכול לשלוח לך בדיקות שנעשו ע"י בודקי החומרה הטובים בעולם... בא לך?

דבר שני, קונסולות הטלביזיה מוקדשות לעיבוד משחקים ולכן יש להם ניצול משאבים יותר טוב ולכן לפעמים הביצועים יותר טובים.

הפלייסטיישן 3 יקר כי יש לו כונן בלו-ריי, שזה בפני עצמו יקר בטירוף!
פלייסטיישן3 עולה 4000-4500 שקל, רק הכרטיס שכתבתי למעלה עולה 3000-3500
אז אתה מתאר לעצמך שמחשב יותר חזק. עוד חצי שנה (עד שנה) אתה תקנה את הכרטיס בחצי מחיר שלו ואז אנחנו נראה מה אתה תגיד. ועוד דיירקט איקס 10 יצא עכשיו ועומדים להגיע כותרים מפלצתיים!
:D

לך לגיימספוט, תמצא איזה כותר שממש מושך אותך, ותריץ חיפוש אם יש אותו במחשב.... 80% מהכותרים המושקעים יצאו גם למחשב רק פשוט לא שמעת על זה, אני מבטיח לך. אני מכיר את
ubisoft
ea
id
epic
rockstar
Midway
epic games
atari
valve
בסופו של דבר רוב הכותרים שלהם יצאו גם למשחב או ראשונים למשחב.
תבין, כשהם עובדים על מוצר מושקע הם לא רוצים לאבד את לקוחות שחקני המחשב ולכן הוא יוצא לרוב הקונסולות.
מה גם שהמנועים הגראפיים שלהם הם הכי מתקדמים והכי טובים בעולם, אז המשחקים שמבוססים עליהם באופן כמעט אוטומטי הכי מוצלחים. המפתחים בדרך כלל רוצים להרוויח ככל שאפשר על המוצרים האלה ומפה זה נובע!

ולסיום דוגמאות הכי קיצוניות, קח את
nintendo
konami
capcom
שרוב הכותרים שלהם יוצאים רק לקונסולות הטלביזיה. אחרי שנתיים פתאום בלי ששמעת יוצאת גרסה למחשב.
הינה עכשיו עומד להגיע
resident evil 4
למחשב אחרי שהיה "משחק השנה" לפני איזה שנתיים.
metal gear solid
יצא גם הוא למחשב ואף אחד לא יודע בכלל.
המשחק שהוכתר כמשחק השנה של שנה שעברה (לפי הרבה אתרים ומגזינים) הוא
gears of war
ובאמת הגיע לו... ואני אומר לך שיש כבר כתבות שהם יוציאו אותו למחשב.

ואל תשכח שיש ים של כותרים שיוצאים למחשב ראשונים או רק למחשב!

שורה תחתונה, לצערי, בארץ לא משתלם לקנות פלייסטיישן, במיוחד שהקונסולה יקרה והמשחקים שלה עוד יותר. אם אתה קונה אותו בשביל לפרוץ אותו (עולה עוד וחבל על הסיכון) אז אתה גם צריך לקנות מחשב בשביל להוריד משחקים. ורוב השימוש שלו זה רק למשחקים אז מה שווה?
Viber
תשמע אני יודע את כל הדברים האלה
מה היה בפלייסטיישן2?? ג"יפורס 4??חח

בעיקר אני ממורמר על כך שמספר כותרים וסדרות שמעניינות אותי לא משתחררות למחשב:

WWE VS RAW 07
VIRTUAL FIGHTER 4+
MORTAL KOMBAT SERIES
TEKKEN SERIES
STREET FIGHTER SERIES ׂ (VS SNK,MARVEL ETC...)
NBA 2K7 (SEGA)
GTA 'STORIES' SERIES
HALO
BULLY
R TYPE FINAL

ועוד ועוד

מילא היה משתחרר כבר האמולטור ל
CPS-3
)של מכונות ארקייד מתקדמות):wtf:

ובארץ בלי קשר הכל יקר ובסוף אתה סתם מקבל חרא מקולקל - כמו החיים פה
:haha:
uzi
לגבי משחקי מכות אני חייב להודות שאתה צודק, גם אני מת עליהם, אבל תסכים איתי שמשחק מכות אפילו הטוב ביותר הוא מאוד דל בתוכן במיוחד כשאתה משחק לבד, למשחקים האלה אין הרבה אורך חיים.

לגבי משחקי ספורט, בחייך, יש יותר מדי כותרים מעולים למחשב, הרוב יוצאים לכל הקונסולות.

לגבי
GTA
אני לא בטוח לאיזה סדרה אתה מדבר אבל הכל הגיע למחשב בסופו של דבר (אחרי חצי שנה מהפליסטיישן).

לגבי היילו, שחקתי אותו במחשב וסיימתנו אותו. אולי משחק היריות הכי דבילי שיש. תסכים איתי שהמחשב יותר מדי טוב במשחקי יריות בגוף ראשון. היילו 2 אותו קשקוש, אם תרצה אני אבדוק אם הוא יצא למחשב. היילו 3 עומד לצאת עוד זמן מה.

בולי, הוא משחק מוצלח ואכן שחקני המשחב פספסו אותו. אני מאמין שרוקסטאר ישחררו אותו למחשב... ואים לא אז פספסנו עוד משחק דמוי
GTA
רק עם איזה ילד בריון שמרביץ במקום פושע שיורה.

תראה, הכל שאלה של טעם, אם אתה חולה משחקי מכות וארקייד, אז אכן יש בפלייסטיישן יותר משחקים. מבחינת איכות, אולי פספסנו איזה 5-6 כותרים ענקיים כמו:

ninja gaiden (siries)
god of war (series)

וכל מני כאלה, אבל סך הכל הרוב יצאו גם למחשב או למחשב בלבד.
משחקי אקשן בגוף שלישי, רוב המעולים יצאו גם למשחב.

אני באמת ממליץ לך לעבור על משחקי מחשב שיצאו ושייצאו באתר כמו גיים-ספוט ברגע שתעבור כל שבוע שבועיים תראה שלא פספסנו הרבה.

לגבי חומרה פלייסטיישן2 לעומת המחשב, זו קונסולה ששרדה ושורדת כבר איזה 5 שנים. אתה לא שם לב כמה כרטיסי מסך למחשב משתכללים כל שנה, בשנתיים או שלוש האחרונות הם הרבה יותר חזקים! היה לנו סדרות של
RADEON
X
GEFORCE
ואני מזכיר לך שהיום במחיר של 1000 שקל אתה קונה כרטיס שמזיין את פלייסטיישן2 מבלי להתאמץ! רוצה דוגמא,
GEFORCE 7900

אני יכול לחזק את העמדה שלך רק במעט כי יש משחקים כמו
god of war 2
שיצא לפני איזה חודש-חודשיים לפלייסטיישן2 והוא עדיין מוכיח שהקונסולה הזו חזקה, אבל עצם העובדה שהם הוציאו את פלייסטיישן3 מוכיחה שהם רוצים להוציא עכשיו משחקים יותר מושקעים כדי להתחרות במחשב.
עכשיו, עם פלייסטיישן 3, הקודם לו עומד למות ואכן רואים משחקים עם איכות גראפית מטורפת, אבל תאמין לי שכמו בעבר, המשחקים הטובים בדרך כלל יוצאים לכולם, זה שאלה של זמן וחיפושים באינטרנט.
uzi
עדכנתי את ההודעה שבדיוק מעל כמה פעמים ואני מקווה שיהיה לך סבלנו לקרוא. אל תקח את זה אישית אני פשוט יודע על מה אני מדבר. :D

Viber
quote:
Originally posted by uzi
לגבי משחקי מכות אני חייב להודות שאתה צודק, גם אני מת עליהם, אבל תסכים איתי שמשחק מכות אפילו הטוב ביותר הוא מאוד דל בתוכן במיוחד כשאתה משחק לבד, למשחקים האלה אין הרבה אורך חיים.

לכן יוצא אחד חדש כל שנייה
אין לך מושג כמה אני מכור לסטריט פייטר בכלל
אני עדיין משחק באלפא\זירו3 הישנים[/QUOTE]

quote:

לגבי משחקי ספורט, בחייך, יש יותר מדי כותרים מעולים למחשב, הרוב יוצאים לכל הקונסולות.

לא בשבילי
המשחק NBA
הטוב היחיד כרגע בשוק הוא מסידרת ה
2Kx
שלא יוצא למחשב

quote:

לגבי
GTA
אני לא בטוח לאיזה סדרה אתה מדבר אבל הכל הגיע למחשב בסופו של דבר (אחרי חצי שנה מהפליסטיישן).

GTA VC STORIES
LIBERTY CITY STORIES

פעם עוד האמנתי שזה יצא באיזה דאבל פאק
אבל עכשיו אני כבר לא מאמין

quote:

וכל מני כאלה, אבל סך הכל הרוב יצאו גם למחשב או למחשב בלבד.
משחקי אקשן בגוף שלישי, רוב המעולים יצאו גם למשחב.

אני באמת ממליץ לך לעבור על משחקי מחשב שיצאו ושייצאו באתר כמו גיים-ספוט ברגע שתעבור כל שבוע שבועיים תראה שלא פספסנו הרבה.

אני עדיין לא מסכים איתך
תראה יש לי כמה מקורות של הורדת משחקים ואין פשוט מה להוריד
הכל משעמם כרגע
אולי זה ישתפר אבל כרגע מאוד יבש
uzi
לגבי שני גרסאות משחקי ה
GTA
שכתבת. אילו הם שני תת-כותרים שלא סתם קבלו ציון חרטא, זה מה שנקרא
FLOP
אילו הם כותרים שהיעד שלהם היה לקונסולה הניידת
PSP- playstation portable
והם הוציאו את זה גם לפלייסטיישן2 כדי לעשות עוד כסף.
זה סתם מסחרה!
לך תקרא בכל אתר שבא לך ותראה בעצמך, לא מדובר פה באיזה גרסה חדשה, זה סתם עוד שלבים ומשימות.

בקשר למשחק הכדורסל הזה, הוא יצא רק לקונסולות הטלביזה והוא אכן משחק הכדורסל הטוב ביותר כרגע. לשחקני המחשב יש את
nba live
הממוחזר כל שנה של
EA
למרות שהוא באמת ממוחזר וטחון יש דיי הרבה שיפורים גראפיים השנה.
סך הכל הוא עדיין משחק כדורסל טוב שיוצא גם למחשב.
תאמין לי ששחקני המחשב ממש לא סובלים מחוסר, אולי אפילו להיפך, אנחנו הופכים יותר בררניים... לא שזה דבר רע...
:D
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 3 
Privacy Statement