return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 
יום הסטודנט באוניברסיטת ת"א 3.5.2007
View this Thread in Original format
Shahar
שמעתי שיש הופעות של
Talamasca
Soulomon
Vic

למישהו יש מושג מי עוד מנגן?
DJMIKE
בחיפה יש את

Yahel
Astral Projection
ונינט :D
Glenn-Holmes
אני אמנם יהיה בתל אביב אבל מאוד קשה לי להגיד שהשמות הללו מעניינים אותי... כאשר את השם השני אני כלל לא מכיר...

אם מישהו ירצה כרטיסים לארמין אני יהיה שם עם כרטיסים למכור
uzi
אם לא יהיו שינויים בעקבות שביתת הסטודנטים המחריפה, ייפתח בחמישי הקרוב יום הסטודנט של אונ' תל אביב עם ברי סחרוף, סינרגיה ועוד. 'לילה' מרחיב עליו, על כמה ימי סטודנט נוספים בארץ ועל אינפקטד אחד בחיפה

----- אונ' ת"א בשיתוף מיטב מכללות המרכז– 3.5
חגיגות יום הסטודנט של אונ' תל אביב מציגות על פני שתי במות מרכזיות את מיטב האמנים הישראלים כשחצי שעה לאחר צהריי היום יתארחו על במת הרוק הישראלי טל פרידמן ולהקת הקריות, סינרגיה, איזבו, העברית ועוד. על הבמה המרכזית יתחברו מוזיקלית ברי סחרוף ויהודית רביץ במופע משותף, הדג נחש שיארחו את רמי פורטיס, הג'ירפות, אריק ברמן ומופע הארנבות של ד"ר קספר שיעלו כאילו לא היה פירוק מעולם. במתחם הקולנוע המיוחד יציגו בוגרי הפקולטה של האונ' את יצירותיהם הקולנועיות במהלך כל האירוע וזאת במקביל לשאר מתחמים מיוחדים, יריד ספורט ושלל מופעי פירוטכניקה. לקראת הערב ועמוק אל תוך הלילה יתארחו די.ג'יי ויק, Talamasca ועוד בהאוסים וטראנסים.

בקופות: לחברי אגודות הסטודנטים של אונ' ת"א, המכללה האקדמית ת"א-יפו, מכללת רמת גן, מכללת שנקר, המכללה האקדמית נתניה ומכללת שערי משפט הכניסה חופשית. 30 ₪ עבור כל השאר.

אינפו: 03-6407662.

----- הטכניון ומכללת אורנים– 9.5 – 10.5
כמיטב המסורת החיפאית, חברי אגודת הסטודנטים של הטכניון תופסים יומיים בשבוע למה שמכונה, ובצדק, פסטיבל הסטודנט. להקת סינרגיה, מופע הארנבות של ד"ר קספר, שלמה ארצי, ברי סחרוף, נינט טייב, שי גבסו ומוניקה סקס הם רק חלק מהאמנים שיעלו על בימת ההופעות הפעלתנית באותם יומיים גדושים. גם השנה מסיבת בריכה מיוחדת תפתח את בוקר היום השני של החגיגות, בימה משנית תארח ביום הראשון אמנים מהמגזר הערבי, וסטנדאפיסטים ביום השני כשמסביב, כל הזמן, מתחם סלסה מיוחד, מתחם אקסטרים, מתחם ריקודים עם דיג'ייז של חברות המוזיקה המקומיות ומתחם שאנטי יפנקו את החוגגים. די.ג'יי יהל וצמד הטראנס Astral Projection יהיו אמונים על הצד האלקטרוני ואם אפשר לסמוך על ההצלחה מהשנה שעברה– גם השנה הולך להיות מגה שמייח.

בקופות: סטודנטים של הטכניון ומכללת אורנים במכירה מוקדמת ישלמו 20 ₪ בכניסה ליומיים, 10 ₪ ליום אחד ו-5 ₪ בכניסה למסיבת בריכה בלבד. אורחי חוץ ישלמו 100 ₪, 60 ₪ ו-20 ₪ בהתאם. בקניית כרטיסים מקום ישלמו סטודנטים של הטכניון ומכללת אורנים 30 ₪, 15 ₪, 5 ₪ בהתאמה ואורחי חוץ 120 ₪, 80 ₪ ו-15 ₪ בהתאמה.

אינפו: 04-8234149.

----- האונ' העברית ואגודות הסטודנטים המובילות בי-ם- 14.5-16.5
תחת הקונספט 'מרעידים את החומות' מתאגדים חברי הקמפוסים השונים בבירה ופרבריה ומציגים שלושה ימי פעילות גדושי אירועים. ערב היום הראשון יציג ערב שוטטות בשוק מחנה יהודה שיהפוך עם צאת הכוכבים למסיבת לילה שמחה במיוחד. למחרת, ערב יום ירושלים, יהפוך גן העצמאות הירושלמי למתחם הופעות מיוחד בו יתארחו תומר שרון, שלום חנוך, אביב גפן, שוטי הנבואה, הג'ירפות והדורבנים. לאחר ההופעות ינצח די.ג'יי גיא מר לבית 'הדג נחש' על רייב אלקטרוני מיוחד אל תוך הלילה במקביל לסיורים ליליים שיערכו ברחבי העיר העתיקה. ביום ירושלים, יום הסטודנט המרכזי, שיסגור את שרשרת האירועים יתארחו חברי להקת מוניקה סקס, דין דין אביב, בית הבובות, תומר יוסף, דפנה והעוגיות ועוד. בנוסף יפתחו יריד תעסוקה, מתחם שאנטי מיוחד, מתחם אומנותי כשהכניסה חופשית לכל האירועים.

אינפו: 02-5813604 .

----- מכללת אורט בראודה– 15.5
מעניין מאוד הולך להיות בקמפוס של מכללת אורט בראודה מכרמיאל והרבה בזכות כלוב ברזל מיוחד שיתלה בגובה 60 מטר מעל האדמה יחד עם 6 אנשים בכל פעם וכדי להגיע למטה יש לרדת דרך כבלי סנפלינג מיוחדים. בנוסף משאיות פלייסטיישן, יריד אומנים, ברים ניידים, מתחמי שאנטי ועוד ילוו את האירוע לכל אורכו. על הבמה יתארחו שמות ענק כמו ברי סחרוף, שלמה ארצי, משינה ועוד כששלוש רחבות ריקודים יסגרו את הלילה.

בקופות: 25 ₪ עבור סטודנטים וחברי אגודות הסטודנטים של המכללה. 60 ₪ עבור סטודנטים חיצוניים, חיילים ובוגרים ו-75 ₪ עבור אחרים – כל זאת במכירה מוקדמת. במקום יאמירו המחירים לכדי 40 ₪, 80 ₪ ו-100 ₪ בהתאמה.

אינפו: 04-9901842.

----- מכללת רופין בשיתוף מכללת וינגייט– 16.5
אגודת הסטודנטים של מכללת רופין מציגה את יום הסטודנט תחת הכותרת 'Rupstock' כשבערב המוקדש כל כולו לסטודנטים המקומיים יופיעו להקת שוטי הנבואה, ברי סחרוף ולהקת הסטודנטים 'אפקט הפרפר' שתפתח את הערב. לגירזון הסופי יציגו במקום את צמד הטראנס הישראלי, אסטרל פרוג'קשן בקונצרט אלקטרו לייב אל תוך הלילה. מסביב מתחמי צ'אי שופ, הגרלות פרסים, דוכני מזון עשירים, דוכני אומניות ועוד ועוד.

בקופות: 30 ₪ במכירה מוקדמת עבור סטודנטים מהמכללות המארגנות, 60 ₪ לאחרים. 60 ₪ למשלמים במקום עבור סטודנטים מהמכללות המארגנות, 90 ₪ לאחרים.

אינפו: 09-8983014.

----- המכללה האקדמית עמק יזרעאל– 21.5
ירוק בעמק, יום הסטודנט היזרעאלי כפי שמכנים אותו באגודת הסטו' של מכללת עמק יזרעאל, מוקדש להרבה רוק ולירוק האין סופי שמסביב. על הבמה יתארחו לערב מיוחד שילובים מוזיקליים חד פעמיים כגון ברי סחרוף עם מוש בן ארי וארקדי דוכין, שוטי הנבואה במופע אנרגטי, יהודית רביץ עם גידי גוב ואביב גפן והתעויט. את הקרחנה יספקו אנשי אסטרל פרוג'קשן שיחשמלו את הקהל אל תוך הלילה. בנוסף יגבו במקום וויסאם חביב במופע לקהל הערבי ותקליטיני קונספט 'פפריקה דיג'ייז'.

בקופות: 30 ₪ עבור סטודנטים מהמכללה, 35 ₪ עבור תושבי המועצה האזורית עמק יזרעאל. 60 ₪ עבור סטודנטים שאינם מהמכללה ו-80 ₪ עבור אחרים.

אינפו: 052-9990005.

----- אונ' חיפה– 7.6
המסורת החיפאית נמשכת מבחינת אגודת הסטו' של אונ' חיפה שגם השנה תחגוג את יום הסטודנט העשיר במתחם 'קצף' שבמבואות חיפה. גולת הכותרת של אירוע הענק נחתמת בשני מילים– אינפקטד משרום, צמד פטריות הטראנס שלא מפסיק לכבוש פסגות של הצלחה מגיע באופן בלעדי וחד פעמי לקרחן את הסטודנטים כשכגיבוי יעלו אמנים כמו אביב גפן, פורטיסחרוף, עברי לידר, ירמי קפלן ודנה ברגר. חיזוק אלקטרוני לפטריות בדמות אסטריקס יסגור לילה ענק. דוכני מזון, בזארים שונים ומתחמי נושא שונים יחד עם עמדת באנג'י מיוחדת ילוו את האירוע כשהצפי עומד על לפחות 20,000 מבקרים אנרגטיים במיוחד.

בקופות: הכניסה חופשית עבור חברי אגודת הסטו' של אונ' חיפה כשחיילים וסטודנטים אחרים משלמים 60 ₪ בכניסה וכל השאר 80 ₪ במכירה מוקדמת.

אינפו: 054-2425220, 1-800-303222.
YoraY
----- מכללת רופין בשיתוף מכללת וינגייט

וואלק בא לי בטוב ככה לסוף השירות מסיבה בוינגייט חחחח
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by YoraY
----- מכללת רופין בשיתוף מכללת וינגייט

וואלק בא לי בטוב ככה לסוף השירות מסיבה בוינגייט חחחח

וואלק אם אתה שואל אותי בא לך הרבה יותר בטוב ארמין חודש לפני השחרור....
KrazyDJs
איזה מחירים :(
טוב ננסה להשיג הנחה לחיפה...מתאים לי אינפקטד אחרי בגרות...
.A.Y.
הלוואי עליי ללכת לאינפקטד..
Shahar
איזה מסריח עשו בת"א..לא מתאים להם
תמיד הם מפציצים עם שמות יותר גדולים

אולי נקפוץ
uzi
בחייכם, תיהיו כנים ותגידו מה אתם עושים עם החברות לאגודת הסטודנטים?
האם זה שווה את השישים-שיבעים שקל שאתם משלמים?
באוניברסיטת תל אביב הבנתי שהאגודה עוזרת ומשנה דברים במערכת אבל במקומות אחרים אתה פשוט משלם סתם על החברות הזו.
אצלינו במכללת אורט לא עושים עם זה כלום וגם כשהייתי במכללת אפקה לא עשיתי עם החברות הזו כלום! סתם שילמתי!
האים אתם באמת מנצלים את ההנחה המסקנה הזו של 5 אחוז אצל קפה-ארומה? אפשר לחשוב, זה יחסוך לי איזה שני שקל על טוסט.

Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar
איזה מסריח עשו בת"א..לא מתאים להם
תמיד הם מפציצים עם שמות יותר גדולים

אולי נקפוץ

כן...
כמו שקפצת לאפטר עצמאות
omergunr
quote:
Originally posted by uzi
בחייכם, תיהיו כנים ותגידו מה אתם עושים עם החברות לאגודת הסטודנטים?
האם זה שווה את השישים-שיבעים שקל שאתם משלמים?
באוניברסיטת תל אביב הבנתי שהאגודה עוזרת ומשנה דברים במערכת אבל במקומות אחרים אתה פשוט משלם סתם על החברות הזו.
אצלינו במכללת אורט לא עושים עם זה כלום וגם כשהייתי במכללת אפקה לא עשיתי עם החברות הזו כלום! סתם שילמתי!
האים אתם באמת מנצלים את ההנחה המסקנה הזו של 5 אחוז אצל קפה-ארומה? אפשר לחשוב, זה יחסוך לי איזה שני שקל על טוסט.

בא להרצות לנו בבית ספר אחד שהיה ראש אגודת הסטודנטים..
הוא אומר שזה האגודה הכי מושחטת בארץ , יותר מהכנסת יותר מהכל.
שעד לפני כמה שנים היושבי ראש קיבלו משוכרות של עשרות אלפי שקלים בחודש.
והם לא עשו כלום :|

:sadgreen:
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement