return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: [1] 2 
Fajne cluby w polsce
View this Thread in Original format
kayrio
hejj,
mieszkam w pazyzu ale mam rodzine w polsce, ide czesto do polski niedawno temu bylem na nowe rok i za niedlugo znow ide do kraju i chcialbym wiedzyc jakie sa fajny kluby w polsce, ide do kielce, warszawa, lublin, katowice i krakow ( krakow da best ! ;) )
Czy ktos moze mi pomoc ... dzieki :)

polska, piwo, dziewczyny i muza kurwa swoja mac ! lol :happy2:
Outsider
imo :)
baron
Protector Ostrow Wlkp.
Hanki
quote:
Originally posted by baron
Protector Ostrow Wlkp.

:haha: :haha: :haha:
baron
1.Hanki byles w Ostrowie?
2.polec mi dobry klub we wrocku!
Outsider
quote:
1.Hanki byles w Ostrowie?
2.polec mi dobry klub we wrocku!

Słyszałem troche dobrych rzeczy o Drodze do Mekki. I grywaja tam calkiem niezli DJe.
Hanki
Taaa, Mekka ma sie dobrze! :D
baron
to byles Hanki w tym Ostrowie czy nie? a Mekka nie jest chyba typowo trancowym klubem wiem ze czesto jest D&B
Hanki
quote:
to byles Hanki w tym Ostrowie czy nie? a Mekka nie jest chyba typowo trancowym klubem wiem ze czesto jest D&B

A na co komu trensowe kluby - im mniej tableciarni, tym lepiej.
Artexpol
Fantazja, Jaswily kolo Bialegostoku

Sunclyder
Witalsky Kayrio :)

W Polsce ciężko o dobry klub, jeśli chodzi o Wawkę, to M25 na ulicy Mińskiej ... W wawie rządzi elektro i hity radia eska...nie wspominając o disco polo - warszawiacy kochają disco polo

P.S. Odebrałeś linka z myspace?

Pozdrawialsky
UNITED MINDS
Outsider
quote:
Originally posted by Sunclyder
Witalsky Kayrio :)

W Polsce ciężko o dobry klub, jeśli chodzi o Wawkę, to M25 na ulicy Mińskiej ... W wawie rządzi elektro i hity radia eska...nie wspominając o disco polo - warszawiacy kochają disco polo

P.S. Odebrałeś linka z myspace?

Pozdrawialsky
UNITED MINDS

Hola hola, ja nie slucham disco polo na przyklad a od urodzenia mieszkam w Warszawie :) Nie szufladkuj proszę Warszawy - z racji, ze to najwieksza aglomeracja mamy tez najwiekszy przekroj muzyki.
Nie mowie ze jest rewelacyjnie ale podaj mi inne miasto (no moze poza Poznaniem) gdzie sa lepsze miejsca.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement