return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: [1] 2 
Sasha & Digween @ Creamfields PL
View this Thread in Original format
Outsider
No mega wypas http://creamfields.pl/

spodziewalem sie wkrotce przynajmniej jednego z nich ale dwoch... jade na stowe :tongue3
Hanki
A myslalem, ze tylko na Creamfields Europe sie pojawia i juz zamierzalem wybierac sie do Czech, no ale skoro tak... :D
stren
piekna sprawa
infinity HiGH
*heart attack*
Outsider
mam tylko nadzieje ze mowia serio :nervous:
infinity HiGH
quote:
Originally posted by Outsider
mam tylko nadzieje ze mowia serio :nervous:

NO! Moze to tylko "April Fools"
marckoza
Boże drogi, Sasha i Digweed w moim miescie, ide na 100%
Kubek1oh1
Oficjalnie juz ponoc sa podpisani i maja byc, wiec fajnie, szkoda ze w tym roku w Polsce w lecie nie beda, bo jednak imprezy sa coraz lepsze w Polsce, Cream w porownaniu do zeszlego roku to tych dwoch bije jak na moje oko cala reszte z zeszlorocznego eventu, no prawie wszystkich, oraz Tunnel, AudioRiver, a sa jeszcze inne imprezy tylko ze narazie raczkuja Nature One naprzyklad

quote:
Dysponując niepotwierdzonymi do końca informacjami, ale raczej pewnymi, na tegorocznym festiwalu zagoszczą również Richie Hawtin, Hernan Cattaneo, Mo-Shic, Ricardo Villalobos, Groove Armada, Luciano, Apparat, Valentino Kanzyani, Plump DJ's
marckoza
quote:
Originally posted by infinity HiGH
NO! Moze to tylko "April Fools"

Chyba jednak Apil Fools z tym Sasha i Digweedem na Creamfields, na profilu na Naszej-Klasie organizatorzy "mają nadzieję że nie uwierzyliśmy w ten lekki żart" na jaki sobie pozwolili, szkoda tylko że Sasha i Digweed w naszym kraju to raczej temat żatów niż prawda o jaką mogliby sie postarać organizatorzy takich eventow jak Creamfields, Global Gathering czy Godskitchen. Stać nas na Tiesto to i Digweeda można zaprosić.
Hanki
+ Hernan Cattaneo i Eddie Halliwell

:eyespop: :eyespop: :eyespop:

Kubek1oh1
Nie wiem jaki Dzien Glupca trwa wiecej niz jeden dzien, bo jesli na ftb.pl jest info o tym ze ma byc Sasha, Digger, Eddie i Hernan to troche dziwne by bylo gdyby napisali za miesiac daliscie sie nabrac czy cos takiego. Sorry ze uzywam ftb.pl ale creamfields.pl nie chodzi, nowa strone laduja.

Zrodlo -- > http://www.ftb.pl/news/57130_0_1/he...halliwell-k.htm
marckoza
Tylko jedno jest dziwne dla mnnie w tym polskim Creamfields, każde europejskie Creamfields (łącznie z tym najwiekszym z UK które ma być tydzien po naszym) ma już przewidziany line-up i to niektóre szczegółowo z podziałem na sceny (patrz Cream Central Europe w Czechach). W naszym znamy praktycznie tylko 4 gwiazdy i to tak właściwie potwierdzone/niepotwierdzone (na stronce digweeda jest info o udziale w czeskim Creamie, na oficjalnej stronce Creamfields potwierdzono udział Digweeda w UK, o naszym cisza). Czy to jakaś celowa gra organizatorów i sztuczne nakręcanie emocji, czy jakaś "polska" indolencja organizacyjna. Oby tak wszystko było jak piszą.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement