return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 
נחשו מי עוד קיבל מסיבת מזבלה בטיול השנתי...
View this Thread in Original format
oDrori
חזרתי אתמול... טיולל בסיידר והיה צחוקים באכסנייה (קצרין) לילה אחרון איזה מסיבה מחורבנת ארגנו לנו...

כזה מתחילה אפחד עוד לא הולך אני בטוח עוד מנגנים שירים קרים נכנס להתקלח... איך שאני יוצא מתברר לי ששללושת השירים שהוא כרגע שם זה

Scooter - Ramp
Kai Tracid - Trance & Acid
4 Clubbers - Children (FB vs. JJ)

אני מתבאס שפספסתי מנסה לגייס עוד אנשים שיבואו... הכל מקרה הדיג'יי כנראה התבאס שאף אחד לא רקד בכלל עבר לכל מיני פופ ראפ וכו' מתחילים לזרום איש... טוב ממשיך ככה בהיפהופ איזה כמה זמן... עובר לכל הדאנסים ישראלים האלה וכו ואז לרוק ישראלי... ללא רע... עובר הזמן והוא מחליט לעבור לטראנסים וכו שם את הלהיטים הרקידים כאלה

Melt to the Ocean
Operation Blade
Samb Adagio (Cosmic Gate remix) >>> הבן זונה העביר את השיר ישר בברייק
ואז הוא שם את
We Will Survive....
בסיידר רוקדים וכו... בברייק השני הוא כזה עוצר... מעביר ל...

!!!!!מזרחית קיבינימאט

משם הערב לא זז לשום מקום והחלטנו שנמאס כבר למשוך זמן הלכנו לשתות
(:thepirate ?מי סיפק את המשקאות אתם חושבים)

כל הערב האידיוט כזה צועק במיקרופון עושה פאוס באמצע כל שיר ומעביר באמצע שיר... אההה ולמקרה ששכחתי לאז לא היה ביט מיקס כללללללל הערב. איכס

Fire
קבל הזדהות ותמיכה
eran
למה כבר אפשר לצפות ממסיבות\די.ג'יים שביצפר מארגן :conf:
MoSH_MaN
חחחחחחחחחחחחח אשכרה....

אני זוכר לדי ג'יי שהיה אצלנו שזה היה מסיבת קריוקי בכלל באתי והוצאתי לו את החוטים....:haha: :tongue2 :toocool: :gsmile:
eran
חוליגן :tongue2:
MoSH_MaN
חחחחח איך הוא התעצבן :tongue3
Gil Shwarts
דווקא המסיבות שהיו אצלי בטיולים השנתיים בתיכון היו אחלה
אני הייתי התקליטן בקטע של הטראנס וההאוס וחבר שלי היה אחראי על השחורה וכל השאר :)

רק חבל שלא קיבלנו כסף על זה... בעעע
eXeTik
אני הכי שונא את האלה ששמים הכל מהכל
.............................................................................................................................................................
.............................................................................................................................................................
וזהו!
Agent-Fire
חחחחחחח לא נורא עודד...

מה שאני לא מבין בדיג'אים האלו זה למה להעביר לאיזה סגנון מגעיל כאשר כולם רוקדים בסבבה בטראנסים...
Gil Shwarts
quote:
Originally posted by Agent-Fire
חחחחחחח לא נורא עודד...

מה שאני לא מבין בדיג'אים האלו זה למה להעביר לאיזה סגנון מגעיל כאשר כולם רוקדים בסבבה בטראנסים...

:)"זה כי חורף"

בטח באה אליו איזה כוסית וביקשה ממנו
DjChook
אתם יודעים מה עושים במקרה הזה?
מוציאים מהערמת דיסקים שצרבתם לטיול איזה דיסק טוב
ואומרים לו

"נגן את זה - עכשיו !"

עדיף להביא לו דיסק ממוקסס מראש

:crazy:

Hell_Copter
וואלה אחי מצטער שהיה מסריח ב"מסיבה" הזאת אבל זה מה שאפשר לצפות מבית ספר בטיול שנתי... בטיול השנתי שלנו השנה הדי ג'יי שיחק לי אותה מבין וששאלתי אותו אם הוא רוצה שאני יביא לו דיסק טוב הוא אמר לי אתה יודע מי זה סאן פרוג'קט והתחיל לזיין לי את השכל על פסיכודאלי שהוא בכלל לא נגע בזה כל הערב... אולי טראק אחד
ואז שם מלא מזרחית וחרא... דרך אגב... היה לו שם דיסקים של טייסטו והוא לא שם
Ariels
אם מחליפים סוגים אז עושים את זה בהדרגה
מתחילים באמטיוי והחרא הזה
עוברים לשחורה
נכנסים לפרוגרסיב
עוברים לאפליפטינג
נכנסים למלודי
וגומרים בהארד
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 
Privacy Statement