return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 3 
ציוד...
View this Thread in Original format
luckystrike
בטח היה כזה ט'רד בעבר אבל לא אסון

היוצרים שביניכם - סתם מתוך סקרנות

באיזה ציוד אתם משתמשים (מודולים, תוכנות מחשב, סינטייזירים, מיקסרים וכו' וכו')
?
oDrori
אני מגביל את עצמי בינתיים לציוד מאוד מינימלי אבל שוקל בקרוב באמת להשקיע ברצינות ולהפסיק להיות חאפר...

נכון לעכשיו יש לי פנטיום דואל קור ופרוטי ...

חוצמזה פלאגינס מומלצים (וזולים) כמו
Blue Series
Pro53
FM7
GuitarRig
Impulse
Z3ta+
Vanguard
Vortex_SA
מוניטורים - Yamaha MSP5 שזה די מעפן בדעות המקצועיות של אנשי הסאונד, אבל אני כבר מכיר אותם ולמדתי אותם כבר ארבע שנים אז הם בסדר גמור בשבילי
כרטיס קול - Focusrite saffire pro 10 i/o כרטיס קול עם שמונה כניסות שמונה יציאות ופרה אמפים ממש איכותיים לטעמי
מקלדת שליטה - Xboard 25
מחשב - מחשב טוב, משהו ארבע ליבות ארבע ג'יגה ראם ועוד כל מיני דברים שחבר שלי עזר לי בהם כי אני ממש לא מבין בחומרת מחשבים של היום וגם אין לי כח להתעסק בזה יותר מדי, רק שיהיה טוב ויעבוד כמו שצריך...

תוכנה-
Ableton Live 7.14 - עוד מעט אני משדרג ל8! איזו התרגשות, יש כאלה שטוענים שהיא מוציאה צליל מתכתי וחד מדי, אני טוען שזה שטויות ופשוט צריך לדעת לעבוד איתה ולא סתם לתקוע לופים...
סינטים (פלאגים, תוכנה) בכללי -
Native instruments FM8 - סוס עבודה
arturia minimoog V - סוס בסים, יש להם גם גרסה שמחקה את המוג מודולר שהיא הרבה יותר מגניבה אבל הרבה יותר מסובכת אתה ממש מעביר כבלים בסינטי (בכאילו כן? אבל זה נותן תחושה של באמת :) ) אבל אני ממליץ על זה יותר פשוט ויותר זריז
Native instruments Massive - בהמת משא, זה באמת חתיכת סינטי, ממליץ בכל בית... יש לו באגים וקראשים אבל אפשרי לטפל בהם בקלות
ועוד איזה מליון אבל באלה אני משתמש ממש תדיר...

חוץ מזה יש לי גם גיטרות וקרן יער

במה אתה מתעניין בדיוק? אולי אני אוכל לעזור...

ועודד, אתה קיים? חשבתי שדהית עם הזמן :)
oDrori
מורן הזעיק אותי לפה לתת איזה חלטורה :)
אני גם ככה בצה"ל
2/3
מהזמן אבל החלטתי להתקאמבק :)

אם החבר מומחה שלך יכול להמליץ לי על מפרט למחשב אני אשמח כי בקרוב אני רוצה לקנות חדש ושיהיה מקצועי...
luckystrike
הכל נהיה מחשבים אה
?

אני לא בתחום יותר מדי של ההפקה (עדיין לא) אבל הלכתי לברר כמה פעמים ודווקא מודולים וקלידים למיניהם בזמנו לפחות היו להם צלילים אמיתיים יותר וסינטוז ממוקצע עם סאונד אמיתי ועמוד

קראתי ראיון עם ארמין והוא אומר שם שהיום כל הצעירים עובדים עם מחשבים ופחות עם קלידים ותחנות עבודה ושקשה להדביק את הפער בין הצעירים והציוד החדש לבין הוותיקים שעובדים כמו פעם
:)

בכל אופן , יש לי בבית סינטי תחנת עבודה
I30
של קורג

ישן תיכו היום אבל בזמנו פול ואן דייק עבד עם זה - כבוד
:)
פחחחח...
.A.Y.
לא נוגע בציוד חיצוני
לא שהייתי מתנגד =]
manor
אני עכשיו מחפש כרטיס קול(מעדיף שיהיה יד שנייה).
לא משהו בשמיים, אלה משהו שאני יצליח להסתדר איתו כי כרגע אני תקוע בגלל זה.
אני אשמח אם מישהו כאן ימליץ לי על משהו, או שבכלל מעוניין למכור.

מבחינת פלאגים יש לי די ויותר.יש לי אפילו את האומינספייר החדש.
אבל האמת שלא צריך כל כך הרבה, כי מי שמבין ויודע יצליח להסתדר אם כל פלאג שהוא שמכיל אפשריות סינטוז רבות.
luckystrike
quote:
Originally posted by .A.Y.
לא נוגע בציוד חיצוני
לא שהייתי מתנגד =]

הכל על המחשב ?

לא יודע למה אבל הסאונד לא נשמע לי אף פעם אותו דבר
Vortex_SA
quote:
Originally posted by luckystrike
הכל על המחשב ?

לא יודע למה אבל הסאונד לא נשמע לי אף פעם אותו דבר

בדף אומן שלי יש טראקים (במייספייס) אני לא חושב שתוכל להבדיל בין מה נוצר עם אנלוגיים ומה עם תוכנות...

קיצר יש לי פה שוכב כרטיס
E-MU 0404 PCI

תדבר איתי אם אתה מעוניין לרכוש.

ומורן, תמיד הכל היה מחשבים, תמיד היה בלב ההפקה מחשב מסוג כזה או אחר כשמדובר במוזיקה אלקטרונית כמובן...
luckystrike
quote:
Originally posted by Vortex_SA
בדף אומן שלי יש טראקים (במייספייס) אני לא חושב שתוכל להבדיל בין מה נוצר עם אנלוגיים ומה עם תוכנות...

קיצר יש לי פה שוכב כרטיס
E-MU 0404 PCI

תדבר איתי אם אתה מעוניין לרכוש.

ומורן, תמיד הכל היה מחשבים, תמיד היה בלב ההפקה מחשב מסוג כזה או אחר כשמדובר במוזיקה אלקטרונית כמובן...

ברור, אני לא מתווכח, הרי גם בסוגי מוזיקות אחרות כבר היום הרוב נהיה ממוחשב ואלקטרוני (כולל השירה אפילו) אבל אני מדבר על האיכות של הסימפולים והצליל שהמכשיר מפיק. גם אני לא מעודכן ובטח בשנים האחרונות כבר יצאו דברים מטורפים. למדת את הכל לבד שגיא ?

Vortex_SA
quote:
Originally posted by luckystrike
ברור, אני לא מתווכח, הרי גם בסוגי מוזיקות אחרות כבר היום הרוב נהיה ממוחשב ואלקטרוני (כולל השירה אפילו) אבל אני מדבר על האיכות של הסימפולים והצליל שהמכשיר מפיק. גם אני לא מעודכן ובטח בשנים האחרונות כבר יצאו דברים מטורפים. למדת את הכל לבד שגיא ?

לצערי כן :)

היה לי רקע תיאורטי לפני, באתי מעולם הקלאסית למדתי שמונה שנים לנגן על קרן יער, ותוך כדי גיליתי את המוזיקה האלקטרונית, ההקלטות וכל הבלאגנים.. ואני עדיין לומד, ואני תמיד אלמד, זה הכי כיף ללמוד :)
luckystrike
quote:
Originally posted by Vortex_SA
לצערי כן :)

היה לי רקע תיאורטי לפני, באתי מעולם הקלאסית למדתי שמונה שנים לנגן על קרן יער, ותוך כדי גיליתי את המוזיקה האלקטרונית, ההקלטות וכל הבלאגנים.. ואני עדיין לומד, ואני תמיד אלמד, זה הכי כיף ללמוד :)

מקנא בך אחי

גם אני בא מעולם דומה. שהייתי ממש קטן למדתי פסנתר ואח"כ עד הצבא עברתי ללמוד קצת אולפן ועיבוד מוזיקלי וסינטי וכאלה
אני זוכר שדיברנו פעם פה לא מעט

קרן יער - כלי מדהים !
איך הגעת ללמוד מוזיקה דווקא על קרן יער ?
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 3 
Privacy Statement