|
באיטליה - די גיי נתפס ע"י המשטרה באשמת החזקת מוזיקה לא חוקית (pg. 3)
|
View this Thread in Original format
| DJ Alex E. |
סבבה אבי באמת אתה צודק בקטע של זה שמי שיכול להשקיע 10,000 על פטיפונים מסוגל לקנות תקליטים
זה אני מסכים איתך מאה אחוז !
אני דיברתי על אלה שלא יכולים להרשות לעצמם ציוד רציני וקונים איזה 2 קומפקטים של סידיג'יי 100 ואיזה מיקסר מעפן ומתקלטים על דיסקים
זה לא ציוד יקר אלא משהו שיספיק להם בשביל לתקלט במועדון המקומי
ובגלל שאין להם כסף להרשות לעצמם פטיפונים שהם הרבה יותר יקרים,הם גם לא יכולים להזמין תקליטים
אם היה ווינילים על דיסקים אולי המצב היה שונה...אבל בשביל להזמין תקליט אתה חייב שיהיה לך פטיפון!וזה הרבה יותר יקר מקומפקט
זה מה שניסיתי להגיד
שלא כל אחד יכול לקנות את המערכת פטיפונים בשביל לשמוע תקליטים....
| quote: | | אין לך כסף אל תהיה דיי גי' !!!זה לא תירוץ שאין כסף!! |
בגלל זה אתה לא רואה אותי עדיין על הזמנות למסיבות ;) |
|
|
| markfeldman |
| quote: | | אין לך כסף אל תהיה דיי גי' !!!זה לא תירוץ שאין כסף!! |
זה כמו לומר:" אין לך כסף, אל תאהב את המוסיקה !"
נו באמת.... |
|
|
| DJ Alex E. |
| quote: | Originally posted by markfeldman
נו באמת.... |
חיכיתי לאיזה משפט חוכמה של מארק שאני אוכל להסכים איתו ! |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by markfeldman
נו באמת.... |
?נו באמת - למה להיות ראש קטן
הרי ברור שאנחנו מדברים פה על התקלוט עברו כסף..אני אישית לא התככונתי בכלל לדי ג'ים שמנגנים בבית בחדר שלהם לעצמכם... זה סבבה זה החיים הפרטיים שלהם שיעשו מה שבא להם - אלא מה הדגש הוא על האלה שמתקלטים במועדונים ומקבלים על זה כסף קרי זה העיסוק שלהם...
במילים אחרות זה בושה לדעתי לבוא עם אמפי3 לא חוקי ולקבל על זה כסף...
זה כמו לגנוב אוטו ולהתחיל לתת שיעורי נהיגה ולקחת כסף מאנשים על השיעורים האלה...
!!! |
|
|
| HyPeRSoNiC |
מסכים לגמרי עם אלכס ועם מארק!!!
תודה על החיזוקים :D
אבל מצד שני, אני גם מסכים עם טלטול......
בגלל זה אני באופן אישי, כשאני הולך לתקלט בחוץ, אני רק לוקח לעצמי סכום סמלי שמספיק לממן לי דלק הלוך-חזור, חניה מטר מהמועדון (במקרה ויש שם חניון בתשלום), בקבוק מים במועדון, ואיזה משהו לאכול אחרי המסיבה :D
ואם הם רוצים לתת לי יותר - זה כבר שיקול שלהם....
איך אומרים.... נותנים לך - תיקח ;)
בגלל זה אני גם לא מחשיב את התקלוט בתור המקצוע שלי...
יש לי עוד זמן עד שזה יקרה :cool: |
|
|
| Shahar |
אבי וטלטול
חלאס עם כל זה
אותו דבר אפשר להגיד על יוצרים שמשתמשים בתוכנות פרוצות..
מה קרה זה בסדר?
וואלה יוצר משחרר טראק יפה אז כולם שוכחים שהוא משתמש בתוכנה פרוצה ובסינטים פרוצים
אבל דיג'יי שינגן אמפי3 וואלה חבל עליו
למה הקיפוח הזה?
ואני זין אם כ-ל היוצרים החדשים שצצו ב 2004 משתמשים בתוכנות חוקיות
קיצור חלאס...דיג'יי רוצה לנגן אמפי3 שינגן....אחרי שיהיה לו יותר כסף שיקנה כבר חומר חוקי..
מסכים שדיג'יי לא צריך להחזיק 2000 קבצים לא חוקיים!!
אבל אפשר לשלב בתור התחלה..
ואבי ראיתי כבר שכתבת שאם יש לו 10000 (ד"א קומפקטים ומיקסר ממוצע אפשר ב 6000 לסגור)
אז הוא יכול לקנות גם טראקים
אבל אל תשכח שציוד זה להרבה שנים
ודיסק זה כולה לחודש חודשיים
אז הוא יקנה דיסקים במלא כסף בשביל התחלה ואחרי חודש יצרך שוב לעשות השקעה
זה לא כזה קל לכולם
תחשבו על מה שאמרתי
ושוב תגידו מה שתגידו
אני רוצה לראות את זה שיוכיח לי שחצי מהיוצרים שהתגלו ב 2004 משתמשים בתוכנות חוקיות...
ואבי תחשוב לפני שאתה מגיב אל תזרוק משפטים והכללות |
|
|
| Star |
| quote: | | ואבי ראיתי כבר שכתבת שאם יש לו 10000 (ד"א קומפקטים ומיקסר ממוצע אפשר ב 6000 לסגור |
בוא נתפס לקטנות |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Star
בוא נתפס לקטנות |
אה זה התגובה שך על כל הפוסט?
יש הבדל בין 6000 ל 10000 ואני מסכים שב4000 שישאר אפשר לקנות דיסקים
אבל הדיסקים האלה יום אחד יפסיקו להיות עדכניים ומה אז?
עוד 4000?
קיצור תתיחס לשאר הפוסט לא לשורה אחת שגם ככה לא הגבת לה.. |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by Shahar
אבי וטלטול
חלאס עם כל זה
אותו דבר אפשר להגיד על יוצרים שמשתמשים בתוכנות פרוצות..
מה קרה זה בסדר?
וואלה יוצר משחרר טראק יפה אז כולם שוכחים שהוא משתמש בתוכנה פרוצה ובסינטים פרוצים
אבל דיג'יי שינגן אמפי3 וואלה חבל עליו
למה הקיפוח הזה?
ואני זין אם כ-ל היוצרים החדשים שצצו ב 2004 משתמשים בתוכנות חוקיות
קיצור חלאס...דיג'יי רוצה לנגן אמפי3 שינגן....אחרי שיהיה לו יותר כסף שיקנה כבר חומר חוקי..
מסכים שדיג'יי לא צריך להחזיק 2000 קבצים לא חוקיים!!
אבל אפשר לשלב בתור התחלה..
ואבי ראיתי כבר שכתבת שאם יש לו 10000 (ד"א קומפקטים ומיקסר ממוצע אפשר ב 6000 לסגור)
אז הוא יכול לקנות גם טראקים
אבל אל תשכח שציוד זה להרבה שנים
ודיסק זה כולה לחודש חודשיים
אז הוא יקנה דיסקים במלא כסף בשביל התחלה ואחרי חודש יצרך שוב לעשות השקעה
זה לא כזה קל לכולם
תחשבו על מה שאמרתי
ושוב תגידו מה שתגידו
אני רוצה לראות את זה שיוכיח לי שחצי מהיוצרים שהתגלו ב 2004 משתמשים בתוכנות חוקיות...
ואבי תחשוב לפני שאתה מגיב אל תזרוק משפטים והכללות |
זה הקטע אילו יוצרים בדיוק משתמשים בתוכנות פרוצות??? נכון - יוצרים חאפרים כמו אותם אותם די ג'ים חאפרים... אז אין הבדל בין שני הדברים... אל תעביר נושא ליצירה זה נושא אחר תתמקד בדיג'ינג...סבבה?... עכשיו עוד דוגמא שאולי תעזור לך להבין מה פסול בלנגן אמפי3 לא חוקי:
זה כמו שאתה תגנוב מניות של איזה משקיע וביום החלוקה תקבל חלק מהדיוידנד המחולק על פי היחס של המניות שגנבת בסך המונפקות... ז''א במילים הפשוטות - זה כמו רווח ללא השקעה והדבר אינו אפשרי ולא מציאותי אלא רק במקרה של ירושה וכדומה...
גם בדיג'ינג המצב הוא אפשרי במקרה ואתה מקבל את התקליטים בחינם מהלייבל או שיוצר נותן אישור להשתמש בחומר שיצר...
אל תגיד לי שאי אפשר לבדוק כל אחד - כמובן שאי אפשר הרי הכל מנוי על המצפון של האנשים ולא רק בעסק הזה...אם אתה בן אדם מתורבת ומספיק אינטילגנטי אתה מבין איך העסק הזה עובד...
אני חוזר זה לא רק במקרה הזה...נתתי לך דוגמא טובה של ההשקעה בבורסה...
וכמו שאמרתי אין דבר כזה לקבל רווחים על משהו שלא שמת עליו כסף...
ואל תגיד לי רק שבזה שהשקעת כסף בציוד זה נותן לך זכות "לקבל פיצויים על זה שתתקלט עם החומר הגנוב" זה ממש טפשי לחשוב ככה...
מבחינתי השקעה בציוד היא כמו עלות קבועה קרי עלות שפירמה לא מתייחסת אליה ומזניחה אותה לא משנה כמה היא גבוהה... הרי בן אדם שפותח מפעל ומשקיע ים של כסף בבניית הבניין לא ילך ויגנוב חומרי גלם מספקים אלא יקנה אותו....
אז חלאס לזיים את המוח עם זה שאין כסף לקנות...
כמו שאני ואבי אמרנו - אין כסף אז אל תיכנס לזה...
ואני באמת לא מבין מה כל כך קשה להבין בעובדות כה בסיסיות שעליהם מבוסיים החיים שלנו????
או הכל הפך ל"על הזין שלי כל העולם אני אגרוף כמה שיותר לא משנה באילו אמצעים אשתמש"...!?!?!?!
...אם המצב הוא כזה - אז אני לא יודע כבר מה להגיד לכם
PS: שחר הטיעון שלך לגבי היצירה של מוזיקה אינו תקף פה כי זה תחום אחר אנחנו מדברים פה על תיקלוט נטו...חלאס לסטות מן הנושא...
אם אין מה להגיב בנושא עצמו אז אל תגיב ואל תסטה מהדיון הראשוני...
טוב? |
|
|
| Star |
| quote: | Originally posted by taltul
זה הקטע אילו יוצרים בדיוק משתמשים בתוכנות פרוצות??? נכון - יוצרים חאפרים כמו אותם אותם די ג'ים חאפרים... אז אין הבדל בין שני הדברים... אל תעביר נושא ליצירה זה נושא אחר תתמקד בדיג'ינג...סבבה?... עכשיו עוד דוגמא שאולי תעזור לך להבין מה פסול בלנגן אמפי3 לא חוקי:
זה כמו שאתה תגנוב מניות של איזה משקיע וביום החלוקה תקבל חלק מהדיוידנד המחולק על פי היחס של המניות שגנבת בסך המונפקות... ז''א במילים הפשוטות - זה כמו רווח ללא השקעה והדבר אינו אפשרי ולא מציאותי אלא רק במקרה של ירושה וכדומה...
גם בדיג'ינג המצב הוא אפשרי במקרה ואתה מקבל את התקליטים בחינם מהלייבל או שיוצר נותן אישור להשתמש בחומר שיצר...
אל תגיד לי שאי אפשר לבדוק כל אחד - כמובן שאי אפשר הרי הכל מנוי על המצפון של האנשים ולא רק בעסק הזה...אם אתה בן אדם מתורבת ומספיק אינטילגנטי אתה מבין איך העסק הזה עובד...
אני חוזר זה לא רק במקרה הזה...נתתי לך דוגמא טובה של ההשקעה בבורסה...
וכמו שאמרתי אין דבר כזה לקבל רווחים על משהו שלא שמת עליו כסף...
ואל תגיד לי רק שבזה שהשקעת כסף בציוד זה נותן לך זכות "לקבל פיצויים על זה שתתקלט עם החומר הגנוב" זה ממש טפשי לחשוב ככה...
מבחינתי השקעה בציוד היא כמו עלות קבועה קרי עלות שפירמה לא מתייחסת אליה ומזניחה אותה לא משנה כמה היא גבוהה... הרי בן אדם שפותח מפעל ומשקיע ים של כסף בבניית הבניין לא ילך ויגנוב חומרי גלם מספקים אלא יקנה אותו....
אז חלאס לזיים את המוח עם זה שאין כסף לקנות...
כמו שאני ואבי אמרנו - אין כסף אז אל תיכנס לזה...
ואני באמת לא מבין מה כל כך קשה להבין בעובדות כה בסיסיות שעליהם מבוסיים החיים שלנו????
או הכל הפך ל"על הזין שלי כל העולם אני אגרוף כמה שיותר לא משנה באילו אמצעים אשתמש"...!?!?!?!
...אם המצב הוא כזה - אז אני לא יודע כבר מה להגיד לכם
PS: שחר הטיעון שלך לגבי היצירה של מוזיקה אינו תקף פה כי זה תחום אחר אנחנו מדברים פה על תיקלוט נטו...חלאס לסטות מן הנושא...
אם אין מה להגיב בנושא עצמו אז אל תגיב ואל תסטה מהדיון הראשוני...
טוב? |
למה שאני יגיב הבחור רשם הת הדעה שלי מילה במילה |
|
|
| Shahar |
טלטול הדוגמא של היצירה זה בדיוק כמו אמפי3
תגיד שעברתי נושא תגיד מה שתרוצה
אבל זה דוגמא כמו הדוגמא עם המניות שלך!
אני יודע על יוצרים ספציפים שמשתמשים בתוכנות לא חוקיות ואנלא יכתוב פה תשמות אבל אני ואתה וכל השאר פה ועוד הרבה בעולם תופסים מהם תותחים
זה בדיוק כמו אמפי3
בקשר לשניהם אתה יכול להגיד "אם אתה אוהב תמוזיקה תקנה את הציוד שלך" אם אתה יכול להגיד את זה לדיג'יי אתה יכול להגיד את זה גם ליוצר אז תעשה טובה אל תתחמק ותגיד שהעברתי נושא כי זה דוגמא כמו כל דוגמא אחרת
כמו שאף אחד אף פעם לא כתב "חלאס להשתמש בפרוטי פרוץ" תפסיקו לכתוב "חלאס להשתמש באמפי3 פרוץ" אני בטוח שגם אתה וגם אבי אם תחשבו קצת תמצאו יוצרים מפורסמים
כן כן בסדר גודל של אוזגור ואילמז ופאסיבה שמשמשים בתוכנה לא חוקית
אנלא מתכוון דווקא ליוצרים הספציפים שכתבתי אבל אני מתכוון ליוצרים ברמה שלהם ותאמינו לי שיש כאלה..
אם זה אפשרי אז גם שימוש לא חוקי באמפי3 אפשרי
אני אישית לא מסכים עם שניהם
אבל לפחות תהיו אובייקטיבים ואל תגידו זה אסור אבל ההוא מותר...
וטלטול אם אתה הולך לכתוב "עזוב" אז אל תכתוב נדבר על זה כבר לא פה.
[edit]
| quote: | Originally posted by Star
למה שאני יגיב הבחור רשם הת הדעה שלי מילה במילה |
תקרא את התגובה שלי לבחור
והבחור כתב את זה אחרי שכתבת תתגובה הלא קשורה
וואלה אני תופס ממך אל תהרוס את זה... |
|
|
| Star |
קודם כל לא חושב שראית איפה שהוא שרשמתי שזה מותר תוכנה לא חוקית
אל תקפוץ או תנסה להוציא ממני דברים שלא קיימים!!!!
דיברנו על אמפי3 סבבה
אז אתה אומר שאם מותר ליצור בתוכנה פרוצה מותר להוריד אמפי3?
אנשים פורצים וגונבים מכוניות אז אפשר גם לסחור בסמים?
אחי אפשר להגיד המון דברים זה לא אומר שזה בסדר וזה לא
אבל שוב דיברנו פה על אמפי3 וכל התירוצים שיש לאנשים להגיד כמו" אין לי כסף לתקליטים רק 6000 - 10000 לפלטה
וגם ככה היא יד שנייה"
אני מדבר פה על מוסיקה על אמפי 3 וכל התירוצים הנלווים שיש לאנשים להגיד כדי לשכנע את עצמם ואחרים שזה בסדר |
|
|
|
|