return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 4 
איך הכל התחיל.? (pg. 2)
View this Thread in Original format
Viber
quote:
Originally posted by DJ__BoN
Tiesto live @ Trance Energy 2000... אחד הסטים הטובים אי-פעם... .

:eyespop:

תישמע יותר סטים

:)
DjChook
וואי וואי איך אני מתרגש לקרוא פה על טרקאים שעושים לי טוב על הלב שאני מתחיל לנגן לעצמי אותם בראש

בגדול, אני התאהבתי סופית בטראנס, כלומר שמעתי גם לפני אבל
ההאהבה הגדולה הגיע עם
Clubbers guide to Ibiza 99
אני לא זוכר הרבה טראקים מהאוסף הזה, אבל בעיקר היה שם את TILL I COME
שזה בעצם מוביל אותנו פלוס מינוס ל INNERCITY המדהים ביותר לטעמי אי פעם.

מהר מאד התחברתי לHARD עם COSMIC GATE בעיקר ו DJ ISSAC
אח"כ תקופת כוסיות... ועכשיו אני בתכלס שומע כל דבר טוב שתתנו לי =]
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by DjChook
ועכשיו אני בתכלס שומע כל דבר טוב שתתנו לי =]

שלוש שעות נאום של מתן וילנאי הולך..?
omergunr
ואייי חחחח מר. קלאב טראנס... קרזיי דפנה.. איזה נוסלטגיה חחח
עכשיו אני מסתכל פה.. ההורים שלי קנו לי
las trdes en pacha ibiza 2001...
ואי ואי בהתחלה שנאתי את המוזקיה הזו.. לאט לאט למדתי לאהוב אותה.. בגיל 12
::::OOOOOOO
DvJ
אצלי הכל התחיל שחבר שלי הביא לי דיסק של קוסמיק גייט ו 666
דווקא לא הייתי מחובר כלכך לישראלים חוץ
.... מויאגגרה,מר קלאבטראנס וחולת נפש
הייתי יותר מחובר לאומנים כמו ATB,Marc Et Claude,Cosmic Gate,Talla 2xlc בעיקר אלו
אפשר להגיד שגדלתי עליהם ....
משם התגלגלו העניינים ל טיאסטו פרי ארמין וכו...
הייתה לי איזה הפסקה של שנה בערך מטראנס יותר לכיוון הניורק האוס (כן כן הייתי מפגר ברמות הלכתי אחרי כולם ואפשר להגיד גם שהלכתי בקטע הזה לפני כולם)
אז החלטתי שאני לא יוכל יותר בלי הטראנס חזרתי ונגמלתי מזה לגמרי
עכשיו אני לא יכול לשמוע אפילו קטע אחד של ניורק.....
לפני כ שנה וחצי פחות או יותר נחשפתי לפרוג והאלקטרו חזקק......
עכשיו אני בעיקרון שומע טראנס ופרוג הרבה אבל ממש הרבה פה ושם אלקטרו
פסיי אני ממשש לא שומע לא מתחבר עם זה כלכך פה ושם יש קטעים יפים....

משהו זוכר תקטע
666-alarma ?
אויי הייתי םשוט משתגע מלשמוע אותו.....

Edit - Ayla וואי היה אחד הדברים
גם היה קטע נקרא
Bullit in your heart משהו כזה גם היה חזק...
omergunr
אה חח כיתה ז שמעתי גם קוסמיק גייט ברוקלין באנוס..
ובקטנות יורו דאנס..
-AP-
פייייי..... אני אפילו לא יודע איפה להתחיל, כי אני באמת לא יודע איפה זה התחיל. אני מאמין שהכל התחיל בסביבות שנת 96, אולי אפילו לפני. הקטע הראשון שאני זוכר זה רוברט מיילס - צ'ילדרן, שהשמיע לי שכן, שהיה גם יוצר מוזיקה אלקטרונית. (הסיפור שלו קצת עצוב, וכולל התמכרות לאלכוהול סמים ומוות בדקירה, אבל זה לא ממש קשור עכשיו) אחר כך אני זוכר את עצמי שומע קטעים של ATB, היותר ישנים, ומנסה לנגן את זה על הסינטיסייזר העתיק של אותו שכן.
הייתי אז ילד ממש קטן, כיתה ד' אולי אפילו לפני, אז אני לא ממש זוכר הרבה מהתקופה, חוץ מהמוזיקה, שנשארה עד היום.
אחרי כל הדרים האוס\טראנס הזה, או אולי אפילו במקביל, נחשפתי גם לגואה משכנים אחרים שהיו חופרים ברייבים ומביאים הביתה דיסקים. אסטרל, אינפקטד, ואפילו אייל ברקן, ואמנים שבחיים לא שמעתי ולא נשמע עליהם יותר.
ככה זה היה עד כיתה ו', שאז נשאבתי קצת יותר לדאנס ולכל מה שהיה מסחרי. אני זוכר את עצמי מחכה בקוצר רוח לקליפים של מובי, ולקליפ "קינג אוף מיי קאסל", ולכל קליפ (הזוי) של אלקטרונית שהיה משודר באמ טי וי באותה תקופה. והיו הרבה. לצערי שמות אני לא זוכר.
כיתה ז' שמעתי בחנות המחשבים ממנה הייתי קונה חומרה באותם ימים איזשהו סט. לא הייתי מודע למושג "סט" באותם ימים, אבל הייתי מספיק חכם בשביל להציץ בפלייליסט. נקלטו לי בראש המילים "פרי קורסטן" ו"סיסטם אף" שהיו בצבע לבן בוינאמפ העתיק שבמחשב הנייד במשרד שלהם. ברגע שקיבלתי גישה לאינטרנט (לא בבית כמובן, היה לי רק ב2001) נכנסתי לנאפסטר החביב והורדתי משם את הסט של פרי קורסטן מאינרסיטי 99. ומה להגיד, שמעתי הרבה סטים, וזה אחד הסטים היותר יפים ששמעתי. עד עכשיו אני טוען כי זהו הסט הכי יפה שאי פעם נוצר ושוחרר על גבי דיסק. המשכתי להוריד דברים של פרי קורסטן, ולאט לאט נחשפתי לעוד אמנים, אבל מאז פרי הפך לאליל שלי. בשנים האחרונות הצטרף אליו גם ארמין. בסביבות כיתה ח' ניסיתי לפתוח אופקים ולנסות לשמוע עוד סגנונות מוזיקה. זה החזיק בדיוק שבועיים, והרחבת האופקים הכי גדולה שעשיתי זה לפסיי, שאותו שמעתי עד סוף כיתה י' בערך.
לקראת סוף 2004 חל מפנה חשוב נוסף באהבה המוזיקלית שלי, והתאהבתי במה שאז קראתי לו "הטראנס האיכותי", בניגוד להרבה מוזיקה מסחרית ופסיי שהייתי שומע באותה תקופה. לקראת תחילת 2005 התאהבתי גם בפרוגרסיב, ומאז הפסקתי לשמוע פסיי כמעט לחלוטין.
את טראנס אדיקט גיליתי ממש בטעות, כשחיפשתי שמות של אמנים מוכרים. לאתר הייתי נכנס עוד משנת 2001, כשרק קיבלתי אינטרנט, להוריד לייב-סטים מהאתר הראשי, ומהפורום של הסטים. עד עכשיו נשמרו לי כמה סטים שממש אהבתי מ2002 ו2003 שהורדתי אותם מטראנס אדיקט.

וואו. אני חש כל כך זקן.
Dj Alex (ISR)
Ayla - Ayla
DjChook
quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
Ayla - Ayla

Part II + 1 ;)
Sm0keMachine
וואי 666..
הייתי חורש עליהם בוולקמן בטיולים השנתיים..

מישהו זוכר מה זה וולקמן? :rolleyes:

DJ__BoN
quote:
Originally posted by Sm0keMachine
וואי 666..
הייתי חורש עליהם בוולקמן בטיולים השנתיים..

מישהו זוכר מה זה וולקמן? :rolleyes:

זה כמו אמפי3 רק עם מקום אחסון לסנדויץ' לא?
Sm0keMachine
quote:
Originally posted by DJ__BoN
זה כמו אמפי3 רק עם מקום אחסון לסנדויץ' לא?

משהו כזה !
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 4 
Privacy Statement