return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 [4] 5 
כושר גופני/באדי בילדינג וכל הקשור בנושא (pg. 4)
View this Thread in Original format
Shahar
quote:
Originally posted by mitre
כאבים בגב תחתון אם זה מרכיבה אז הבעיה היא בגובה של כידון ביחס לכיסא (יותר) או מרחק בין כידון לכיסא (פחות), לדעתי המדריך של ספינינג אמור לדעת לעזור לך

טוב אתה משווה פרירייד וכביש שזה 2 דברים קצת שונים, בכביש אתה צריך כמה שיות סיבולת וכוח לאורך זמן, ואחרי שאתה מרגיש כמה עוד כוח נותנת משיכה של הפדל, שאתה לא רק דוחף למטה עם משקל הגוף אלה גם מושך למעלה את הפדל השני ואז ככה נותן קצת קונטרה. הרגליים לא בורחות מהפדלים שאתה מעביר הילוכים בזמן שתאה מדווש חזק. מה שכן בהתחלה זה קצת מפחיד, כי אתה לא שולט על הרגליים שאתה נופל. יצא לי כמה פעמים ליפול בצורה מצחיקה ברמזורים...

אני יכול לנסות לעזור לחבר :)

שימאנו עושים הכל... ממערכות הילוגים ועד ביגוד ונעליים. 780 זה מכובד מאוד, אבל אתה יודע אין גבול למחירים.. אפשר למצוא נעליים ב-2000 שקל, קסדה ב-2500, טיץ ב-1000 :eyespop:, פשוט מדהים כמה שהכל יכול להיות יקר...

בקשר לכידון
אני אישית רוצה להוריד אותו למטה עד הסוף
המדריך שלי אמר לי לעלות אותו שן אחת
הקטע שכשהוא בצורה שהמדריך שלי אמר אני באמת מרגיש שיש עלי קצת לחץ ב"מצב 2"..אבל כשהורדתי תכידון למטה עד הסוף הוא אמר לי שזה קורע תגב ב"מצב 1" אז מה יהיה?

ד"א זה מדריך עם ידע מצוין, אולי המדריך עם הכי הרבה הסמכות אצלנו ככה שאני חושב שהוא מבין בזה
הוא אמר לי שכדאי לי לעשות לי תרגילי חיזוק לגב (לא משקולות..דברים שונים לגמרי שלא קשורים לכח) ובלי קשר אולי אני פשוט לא עושה את מצב 2 כמו שצריך ?
mitre
quote:
Originally posted by MASTERsplinter
הקסדה שלי עלתה בערך 1000..
כמה פעמים היא הצילה אותי..

לשי עלתה 200 ולשמחתי לא יצאה לה לגעת במשהו חוץ מהראש שלי

quote:
Originally posted by Shahar
בקשר לכידון
אני אישית רוצה להוריד אותו למטה עד הסוף
המדריך שלי אמר לי לעלות אותו שן אחת
הקטע שכשהוא בצורה שהמדריך שלי אמר אני באמת מרגיש שיש עלי קצת לחץ ב"מצב 2"..אבל כשהורדתי תכידון למטה עד הסוף הוא אמר לי שזה קורע תגב ב"מצב 1" אז מה יהיה?

ד"א זה מדריך עם ידע מצוין, אולי המדריך עם הכי הרבה הסמכות אצלנו ככה שאני חושב שהוא מבין בזה
הוא אמר לי שכדאי לי לעשות לי תרגילי חיזוק לגב (לא משקולות..דברים שונים לגמרי שלא קשורים לכח) ובלי קשר אולי אני פשוט לא עושה את מצב 2 כמו שצריך ?

זה התפקיד של מדריך לעזור לך עם כל הכוונונים, חוץ מלהעביר אימון תכלס.
אולי אם תגדיל או תקטין מרחק בין כיסא לכידון זה יעזור
צריך לראות אותך על המכשיר כדי להגיד מה לא נראה טוב

יש גם פורומים ב"תפוז", אולי אם תשאל שם יוכלו לעזור לך.
Shahar
quote:
לשי עלתה 200 ולשמחתי לא יצאה לה לגעת במשהו חוץ מהראש שלי

זה התפקיד של מדריך לעזור לך עם כל הכוונונים, חוץ מלהעביר אימון תכלס.
אולי אם תגדיל או תקטין מרחק בין כיסא לכידון זה יעזור
צריך לראות אותך על המכשיר כדי להגיד מה לא נראה טוב

יש גם פורומים ב"תפוז", אולי אם תשאל שם יוכלו לעזור לך.

הכיסא לא משחק תפקיד כאן כי הבעיה היא רק ב"מצב 2" (עמידה כפופה כמו ב"סקווט") בקשר למדריך שלי, לא דברתי איתו אחרי שגיליתי שהבעיה נוצרת רק בזווית של מצב 2..אולי זה יעזור לו לתקן לי
אני רק יודע שמאז שאמרתי לו שזה מפריע לי בגב הוא כל הזמן בא לבדוק איך אני עובד
Hell_Copter
לא קראתי יותר מדי על מה כתבתם כי האתר לא זז...
אבל אני יכול להגיד שאין נוסחה קבועה של 4 אימונים בשבוע במשך איקס זמן ואוכלים ככה וככה ובולעים חלבונים ונהיה גוף יפה
אני יכול להגיד לכם שבתקופה שהייתי מתאמן שזה היה לפני 3 שנים הייתי עושה שני אימונים בשבוע, אמנם קורע לעצמי את הצורה שם, ולא מקפיד על תזונה ולא עושה יותר מדי אירובי, וכמובן לא נוגע בחלבונים...
והתפתח לי גוף כמו שצריך... וגם עכשיו אחרי יותר מ 3 שנים שאני לא מתאמן עדיין יש לי קצת שרידים ממנו... ומי שמכיר אותי יכול לאשר את זה...
קיצר תאמינו בעצמכם ובאמת עצה שלי... אל תתחילו עם כל החלבונים והדברים המלאכותיים... כי הגוף מתרגל לקבל כאפות של חלבון ואז כשמפסיקים הגוף כבר רגיל לצרוך את זה והוא לא מקבל....
mitre
quote:
Originally posted by Hell_Copter
לא קראתי יותר מדי על מה כתבתם כי האתר לא זז...
אבל אני יכול להגיד שאין נוסחה קבועה של 4 אימונים בשבוע במשך איקס זמן ואוכלים ככה וככה ובולעים חלבונים ונהיה גוף יפה
אני יכול להגיד לכם שבתקופה שהייתי מתאמן שזה היה לפני 3 שנים הייתי עושה שני אימונים בשבוע, אמנם קורע לעצמי את הצורה שם, ולא מקפיד על תזונה ולא עושה יותר מדי אירובי, וכמובן לא נוגע בחלבונים...
והתפתח לי גוף כמו שצריך... וגם עכשיו אחרי יותר מ 3 שנים שאני לא מתאמן עדיין יש לי קצת שרידים ממנו... ומי שמכיר אותי יכול לאשר את זה...
קיצר תאמינו בעצמכם ובאמת עצה שלי... אל תתחילו עם כל החלבונים והדברים המלאכותיים... כי הגוף מתרגל לקבל כאפות של חלבון ואז כשמפסיקים הגוף כבר רגיל לצרוך את זה והוא לא מקבל....

כל עוד אתה שורף אתה כמות של אוכל של אתה צורך או פחות ועושה לפחות פעמיים בשבוע משהו, כוח, אירובי לא משנה מה, האור שלך נהיה דק יותר ואז השרירים גם מתפתחים קצת וגם בולטים יותר בגלל העור הדק.
חוץ מזה יש אנשים שנוטים יותר להשמין וקשה להם יותר לאכול פחות ויש כאלה שלא בא להם לעשות פעילות ספורטיבית כלשהי ויש גם כאלה שעושים 100 קילו חזה אבל לא רואים להם את החזה בכלל... הכל בגנים... אתה צריך להגיד תודה לגוף שלך שהוא כמו שהוא.

בקשר לחלבונים זה תוספי תזונה, זה לא בא להחליף את האוכל שלך, זה אל שאתה צריך להפסיק לאכול עכשיו בשר וכל דבר אחר שמכיל חלבון - מקסימום הוא לא ייספג ופשוט יצא החוצה. רוב אלה שמתעמנים בחדר כושר, אתלטים של המון ענפי ספורט משתמשים בחלבון מהקופסא. למה? בגלל נוחות. אתה לא צריך לאכול 200 גר' טונה בשביל להגיע ל-50 גר' חלבון. חוץ מזה הדברים האלה טבעיים לגמרי - חלבון מי גבינה ויש עוד כמה סוגים שאני לא זוכר.
Hell_Copter
quote:
אתה לא צריך לאכול 200 גר' טונה בשביל להגיע ל-50 גר' חלבון. חוץ מזה הדברים האלה טבעיים לגמרי - חלבון מי גבינה ויש עוד כמה סוגים שאני לא זוכר.

זה כאילו טבעי כי הגוף שלך לא היה רגיל לקבל כזאת כמות של חלבונים ואם הוא מתרגל לקבל ואז מפסיקים לו את האספקה אז זה בעייתי מבחינת הגוף
תחשוב כמו אחד שמכור לסיגריות ומעשן קופסה וחצי ליום, ופתאום אתה מוריד לו ל 10 סיגריות ביום איך הוא יתנהג
mitre
quote:
Originally posted by Hell_Copter
זה כאילו טבעי כי הגוף שלך לא היה רגיל לקבל כזאת כמות של חלבונים ואם הוא מתרגל לקבל ואז מפסיקים לו את האספקה אז זה בעייתי מבחינת הגוף
תחשוב כמו אחד שמכור לסיגריות ומעשן קופסה וחצי ליום, ופתאום אתה מוריד לו ל 10 סיגריות ביום איך הוא יתנהג

חלבון זה לא חומר ממכר אתה לא יכול גם לצרוך אותו יותר מדי כי הוא פשוט לא ייספג.
Hell_Copter
quote:
חלבון זה לא חומר ממכר אתה לא יכול גם לצרוך אותו יותר מדי כי הוא פשוט לא ייספג.

זה לא נכון שהוא לא ייספג... הוא פשוט יהפוך את עצמו לשומנים...
Scorchio
חלבון לא ייהפך לשומנים אלא פשוט יותר מ-30 גרם לא ייספגו לתוך השריר וישמשו לתהליכים אחרים של הגוף... או שפשוט שהגוף לא יפרק ויצאו בהפרשות...

עזבו אותם אבקות חלבון, זה הכל שטויות
אני לא נוגע בחלבון ומגיע לתוצאות יפות מאוד מ-3 אימונים בשבוע + 2-3 אימוני אירובי, או שיש גנים או שלא

למי שאין את הגנים גם 1000 מנות חלבון לא יעזרו לגדול...
omergunr
עשיתי עכשיו 36 מתח אחרי שלא התאמנתי מאז אוגוסט..
הפלג גוף העילון שלי עוד שניה מתנק..
איזה כאבים אמא ;(

mitre
quote:
Originally posted by omergunr
עשיתי עכשיו 36 מתח אחרי שלא התאמנתי מאז אוגוסט..
הפלג גוף העילון שלי עוד שניה מתנק..
איזה כאבים אמא ;(

יפה יפה
השאלה היא איך אתה עושה אותם... כי באיזשהו שלב צריך להשקיע יותר באיכות ולא בכמות.
omergunr
quote:
יפה יפה
השאלה היא איך אתה עושה אותם... כי באיזשהו שלב צריך להשקיע יותר באיכות ולא בכמות.

מהר מאוד מהר.
אבל זה היה סתם בשביל להראות לחבר =\
אני מרגיש כאליו יש לי סכינים בתוך הכתפיים :sadgreen: :sadgreen:
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 [4] 5 
Privacy Statement