|
John Digweed @ TLV, 27-09-2007 (pg. 5)
|
View this Thread in Original format
| romigi |
לגבי הסט אז הוא הוקלט!!! ג'ון הקליט לאי-ריבר הפרטי שלו..
ב 9:30 בבוקר כשעמדתי ליד העמדה אמרתי לאילן עזוב אותך את הקייס שלו בוא ניקח את הנגן...
קיצר יש סיכוי לא רב אומנם אבל יש שהוא ישדר חלק מהסט הזה במסגרת התוכנית שלו ברדיו KISS
וזהו.. עד אז אפשר להמשיך לחלום ולהיזכר ברגעים המדהימים שהיו שם |
|
|
| .A.Y. |
בנג'י, רציני שאתה אידיוט
בגלל שאתה לא אוהב את הטראנס הפסיכודלי אתה חושב שהמוסיקה הזאת גרועה וכל הקהל שלה מורכב מאנשים לא מפותחים?
וואלה שתיהיה בריא
ואגב זה ממש לא נכון שכל הטראנס הפסיכודלי אגרסיבי וזה רק מראה כמה צ'אנס נתת למוסיקה הזאת
כי וואלה הפסי לא מסתכם בסקאזי אסטריקס וגם לא באינפקטד מאשרום
יש המון אמני פרוגרסיב גם בסצינה הפסיכודלי
ויש את מוסיקת הגואה שיותר מורכבת ממלודיות ואווירה סוחפת מאשר "פיצוצים"
וזה שיש לטראנס הפסיכודלי תרבות קצת שונה ממה שאתה רגיל לא הופך את אותם אנשים למה שציינת
ובכלל מזה ההכללות האלה? מאיפה לך מה אותם אנשים מחפשים?
קיצר דבר אחד בטוח אני יכול להגיד לך
שמבחינת קהל
אין, אבל פשוט אין מה להשוות בין סצינת הקלאב\הטראנס האירופאי\איך-שתרצה-לקרוא-לה, לקהל של הטראנס הפסיכודלי
ומהמעט שיצא לי לקרוא כאן ממה שכתבת
אתה נראה לי דוגמא יפה להבדלים..
ואגב רק בשביל הפרוטוקול
אני הרבה יותר אוהב את הטראנס האירופאי מאשר הפסיכודלי
אבל כבר מזמן יצא החשק להגיע למסיבות האלה כי פשוט יש אווירה של באסה
אה ורק לסיום חח מצטער שככה פלשתי לכם לאשכול
פשוט מגעיל אותי לראות אנשים כאלה אז הייתי חייב להגיב |
|
|
| romigi |
(זהירות ארוך)
טוב די קשה לי לסכם את הערב הזה, אבל אני מרגיש צורך עז.
אם מישהו היה מדבר איתי באותו ערב בשעה 18:00 הוא היה יכול לקבל רושם שאני הולך להלוייה ולא למסיבה עם הג'ינגי. הייתי עם ציפיות נמוכות ומצב רוח לא הכי בעולם. אבל אז החלטתי שככה לא יוצאים ובטח שלא לדיגי. דחפתי למערכת את הדיסק השני של האוסף הכי טוב בעולם - רנסאנס הראשון של הרוסי והג'ינגי (שאגב הוחתם יחד עם הנורזן אקפסוזור הראשון - עכשיו כבר על ידי שני הממזרים).
וזה פשוט העלה לי את המצב רוח בצורת נפלאה.
אם רק הייתי יודע שבשעה 8 בבוקר אני אקבל את אותם צלילים קלאסיים מהג'ינגי הייתי צובט את עצמי וחושב שאני חולם..
פרה-פארטי קטן ומצומצם עם איחור קל אבל אנשים טובים באמצע הסלון בהחלט הוסיפו למתכון המוצלח ללילה נהדר..
אילן גם גילה רגישות יתר, אבל זה נשאיר לסוף כבר..
לקראת 2:15 נכנסים ושלומי נותן חימום מצויין.. איכשהו יש לו את היכולת הזאת ...עדיין
השעה 2:45
רגע משמעותי בלילה הזה.. הג'ינגי על העמדה והנה לוחץ את הפלי בפעם הראשונה. הטרק הראשון שהוא פתח פשוט המיס אותי על ההתחלה.. מה זה היה ??? (כל היודע דבר על הטרק הפתיחה מתבקש למסור מידע במידית)
ההמשך היה כלכך מיוחד שפשוט לא האמנתי.. חומרים שבחיים לא שמעתי שאפילו לא ידעתי שקימים אצל דיגי בקייס.
כשהגיע במפתיע " אייר קונדישינר" היה לי כבר ברור שזה הולך להיות מסע מופלא..
באמת באמת שלא ציפיתי לסט שכזה.. אפילו כשיצאתי, לתדלוקון קטן מאוד הייתי לחוץ לחזור כי הרגשתי שאני ממש מפסיד..
דיגיי חפר בכל סוגי הפרוג תוך מיקסים מטורפים ושלל תוספות אפקטים שפשוט לא נתפסו אצלי.. הייתה מוזיקה פשוט מעולה. בניית הסט היפנטה אותי לחלוטין וכל טרק רק ניסיתי לגלות מה זה שנכנס עכשיו. לא הכרתי כמעט כלום זיהיתי אולי 5 וגם זה כי היו מוכרים או קלאסיים..
אני חייב לציין שכל עשרות החברים מסביב בהחלט תרמו ללילה הזה.
אתם פשוט איך נגיד את זה: מ-ד-ה-י-מ-י-ם!
הזמן רץ ואני כל שנייה מאבד עוד ועוד את יכולת הדיבור שלי.. הנה עברו להם 4 שעות ודיגי בקושי לשירותים הולך שלא נאמר שאם הוא יכל היה מוותר גם על זה ולו רק בכדי להמשיך להתעלל בנו נון-סטופ..
פשוט לא עיקלתי את מה שאני חווה שם. ג'ון היה שם במיטבו. פשוט הכי טוב שאני שמעתי כולל פלמחים וכולל הספייס, ואם חבר אמר שיותר טוב מהפאבריק אז מי אני שאתווכח..
גיחה לא מתוכננת החוצה - שלא נדע כמו שאומרים
חוזרים פנימה וברקע אייג' אוף לאב..
מה נגיד ומה נאמר.. גם 15 שנה אחרי והטרק הזה הוא אחד מגדולות היצירה של האלקטרוניקה.
אחריו מגיע הבוטלג של סטופייג טיים של גרבר.. ואני כבר בעננים..
ידעתי שהתחיל אותו פרק זמן שלשמו באתי
אותה שעה (שלמעשה היו שעתיים כי ג'ון לא רצה לרדת) שבה יהיה את אותן הטרקים המיוחדים שג'ון תמיד שומר לסוף.. אותם קטעים ספייסים, הזויים, קשים במידה מסויימת לעיכול אבל הכי חשוב כאלו שיגרמו לי לאושר עילאי ודמעות בעיניים. באמת שלא שיערתי שאני אזכה לשמוע את אותם צלילי הפרוגרסיב טראנס של אמצע וסוף שנות ה90
אותם צלילים שהיו כה מיוחדים ושימשו סימן היכר מובהק לסשה ודיגי יותר מעשור. בשלב הזה הייתי פשוט במקום אחר, על רחבה/תקרה אחרת ולא של הטיאלוי. מקום שכה רציתי לחזור אליו. מקום שכבר חשבתי שלא קיים יותר.
ואז בא הג'ינגי והוכיח לי שאני טועה אבל ביג טיים טועה.
המסיבה הזאת לא רק שהייתה אחת הטובות שנכחתי בהן אי פעם במעט השנים שאני כן יוצא. המסיבה הזאת החזירה אצלי את ההערכה אל הג'ינג'י. אם בספייס שנה שעברה הוא קיבל אצלי המון נקודות זכות אז הפעם הוא קיבל מקום של כבוד בבית הנבחרים הפרטי שלי.
הוא הוכיח לי מעל לכל ספק שד'יגי בהחלט יכול להיות לא פחות מאשר שליח. שליח של אחווה, של אהבה, של יכולת לחבר ולקשר אנשים, וגם לספר להם את הסיפור שלו בצורה הכי מעניינת ומרתקת שיש.
ועד עכשיו אני לא מבין את האנשים שמחליטים ללכת הביתה דוקא מתי שהכי צריך להישאר. צריך להבין שעד שזה לא נגמר זה לא נגמר. ובסוף תמיד יש רגעים שזוכרים כי פשוט חובה להיות שם כשזה קורה
אותן 375 דקות לערך היו ללא ספק מסע שספק אם יחזור בשנית.
וגם אם לפעמים היו רגעים יבשים או טרק אלקטרואי מדי גם אז זה נעשה בצורה מקצועית מכל אספקט אפשרי.
מעבר לזה שנוכחתי לדעת עד כמה דיגי הוא די ג'יי מוכשר ולא משנה מה תגידו גם בגלגולו הנוכחי יש לו את זה ובגדול.
נוכחתי לדעת שהפרוג על שלל סוגיו חי ובועט, שלא כל המזויקה צריכה להיות לפי צו האופנה הנוכחי, איטית , שבורה, או לא קלה לעיקול בלא תוספי תזונה..
בלילה שבין חמישי לשישי גם קיבלתי את הגושפנקה למה שתמיד טענתי וידעתי:
"לא כל מה שחדש הוא טוב, ומה שטוב וישן משתבח עם הזמן".
היו שם קטעים מאוד ישנים מאוד בועטים אבל מאוד צבעוניים ומגוונים בטווח הצלילים והמלודיות שלהן.
דברים שבכלל חשבתי שאי אפשר לנגן כבר יותר כי הקהל לא יוכל את זה, אלא שכל מי שהיה שם לא הפסיק לרקוד, לחייך, למחוא כפיים, ובעיקר להיות נוכח ברגעי הקסם האלה כשחיוך רחב על פניו.
מא אני אגיד לכם לא בכל יום אפשרי לשמוע את דיגי מנגן את "סדר חדש - יום שני הכחול" במעודון מלא כשהמש כבר ממזמן בחוץ. לא בכל יום יש מסיבה שנגמרת אחרי 9 בבוקר, שלא רוצים לשחרר את הדיג'י רבע שעה אחרי שהוא סיים את הטרק האחרון שלו. לא בכל יום אתה יוצא עם תחושת סיפוק כלכך גדולה כמו שאני יצאתי ממנה באותו בוקר יפה של יום שישי.
אני חייב לציין רגע אחד שמבחינתי היה אחד הרגעים הכי מאושרים בחיים שלי בהקשר של מסיבה.
בערך לקראת שעה 4 כתבתי לדיגי על גבי מסך הסלולרי שינגן את הקטע של
Orbital - Lush 3.1
דיגי ראה הסתכל חייך אלי בנימוס ואמר שלא נראה לו בכלל
עם צביטה קלה המשכתי להנות עד מאוד.
בערך בשעה 8 קצת לפני או קצת אחרי. שמעתי את התו הראשון שהסגיר את הטרק הקסום הזה..
יעיד שותפי לפשע אילן שהתגובה שלי הייתה הלם טוטאלי ופשוט שכרון חושים שלא חשתי כמותו מעולם.
גם היום מספר ימים אחרי זה עדיין לא נתפס אצלי שחויתי את הרגע הזה. אותו קטע קסום משנת 91 - כן כן 91!
שפשוט לא יוצא אצלי מהפליליסט. מתנגן ב 8 בבוקר בטי-אל-וי בתל-אביב במועדון שמלא באנשים.
רצתי לאילן הבאתי לו חיבוק תוך ניגוב הדמעה שזלגה לי מהעין על כתפו ופשוט נשארתי לנסות ולהזיז את הגוף, להישאר עם הידיים למעלה, ואיכשהו לנסות לסגור את הפה מעצם השוק. אך לא כלכך הצלחתי. הייתי פשוט מרותק ומשותק למקום.
. את החמש דקות הללו אני כנראה יקח איתי לקבר, כי בשביל רגעים כאלה שווה לחיות. שווה לצאת. שווה להתוכח עם החבר הכי טוב שלך כמה שעות לפני, שווה לנסוע באוטובוסים כל הדרך מג'רוז, שווה לשלם 125 שקל על כרטיס, שווה להגיע הביתה אחרי 11 בצהריים. שווה לדבר עם כל החברים שלך יום, יומיים, שלושה אחרי על אותו ערב. והכי חשוב שווה להמשיך ולחיות מוזיקה..
זו בהחלט המסיבה שנמצאת אצלי במקום השני השנה לפחות כרגע. ה 1 .עדיין אצל הצרפתי. אבל לבטח במקום מאוד מכובד מכלל המסיבות בארץ
דיגי היה פשוט גדול מהחיים אבל בלי שום קשר זה המקום להודות לכל אותם חברים יקרים שהיו מסביב והיוו חלק גדול מהחוויה הזאת..
אני חש לכם המון הערכה והוקרה. למרות שיש קומץ מרירים משהו רובכם הייתם שם בזמן הנכון ובמקום הנכון.
במקרה של פורום זה, זה מסתכם אצלי בבנגי' שהיה גם פרטנר לנסיעה מצחיקה שבה הוא לא מפסיק לקדוח לי במוח ולנסות לשכנע אותי שעדיין יש טראנס איכותי היום
ותודה אחת גדולה לאילן - על זה שאתה תמיד שם גם ברגעי השמחה וגם ברגעי העצב. גם כשאני חופר לך ומציק לך יותר מאמא פולנייה, וגם כשאני ואתה מחפשים איך לרדת מהתקרה.
פשוט תודה על זה שאתה זה אתה..! אה וגם על הדיסקים. LOL
קיצר נהייתי יותר מדי ריגשי וגם זה עדיין לא מתאר את כל מה שחויתי.. אבל נעצור פה |
|
|
| benji904 |
| quote: | Originally posted by .A.Y.
בנג'י, רציני שאתה אידיוט
בגלל שאתה לא אוהב את הטראנס הפסיכודלי אתה חושב שהמוסיקה הזאת גרועה וכל הקהל שלה מורכב מאנשים לא מפותחים?
וואלה שתיהיה בריא
ואגב זה ממש לא נכון שכל הטראנס הפסיכודלי אגרסיבי וזה רק מראה כמה צ'אנס נתת למוסיקה הזאת
כי וואלה הפסי לא מסתכם בסקאזי אסטריקס וגם לא באינפקטד מאשרום
יש המון אמני פרוגרסיב גם בסצינה הפסיכודלי
ויש את מוסיקת הגואה שיותר מורכבת ממלודיות ואווירה סוחפת מאשר "פיצוצים"
וזה שיש לטראנס הפסיכודלי תרבות קצת שונה ממה שאתה רגיל לא הופך את אותם אנשים למה שציינת
ובכלל מזה ההכללות האלה? מאיפה לך מה אותם אנשים מחפשים?
קיצר דבר אחד בטוח אני יכול להגיד לך
שמבחינת קהל
אין, אבל פשוט אין מה להשוות בין סצינת הקלאב\הטראנס האירופאי\איך-שתרצה-לקרוא-לה, לקהל של הטראנס הפסיכודלי
ומהמעט שיצא לי לקרוא כאן ממה שכתבת
אתה נראה לי דוגמא יפה להבדלים..
ואגב רק בשביל הפרוטוקול
אני הרבה יותר אוהב את הטראנס האירופאי מאשר הפסיכודלי
אבל כבר מזמן יצא החשק להגיע למסיבות האלה כי פשוט יש אווירה של באסה
אה ורק לסיום חח מצטער שככה פלשתי לכם לאשכול
פשוט מגעיל אותי לראות אנשים כאלה אז הייתי חייב להגיב |
Well, it definately wasn't my intention to hurt and/or insult anyone personally; I'm sorry if it came over that way...I'm just very tired of a certain style of judging and analyzing that has been created here...sometimes a bit of exaggerating can do wonders to relief of the soul LOL...but I AM serious about the music: just my taste, is all...but as a finishing touch: you might just as well check out yourself, mister, by randomly calling people's opinions 'mag'il': I wasn't treating anyone THAT bad... |
|
|
| op1984 |
אהלן שוב
romigi,
ב-kiss
יש לו רק שעה, במקרה הטוב שעתיים אם אין דיג'יי אורח, לא נראה לי שהוא ינגן את הסט שם כי כל סט הוא טרי מהסטודיו שלו, כמובן שחלק מהטראקים יושמעו בתוכנית (וגם הושמעו בתוכנית האחרונה שלו לפני תל אביב ב-16.9)
אפשר להוריד את התוכניות משם:
http://electrosets.forumactif.com/index.htm
תחת
house
livesets
חבר'ה אני לא יודע מה איתכם, אם אני לא מוצא את הסט הזה שדיגוויד ניגן בחמישי אני הולך אליו הבייתה לקחת אותו!!
לא ייתכן שבכל חור שהוא מנגן אפשר למצוא את הסט להורדה שעה לאחר מכן וכשהוא מגיע ל-tlv
אין אפילו וידאו ב-youtube
אני ראיתי מלא שצילמו, אני גם צילמתי, אבל האיכות שלי לא תאפשר העלאה לאיזשהו אתר.
למישהו יש את המייל של דיגוויד לבקש ממנו שיוריד מה-
i-river
שלו וישלח לנו?
נקווה לבשורות טובות ולפיסת מידע בנושא
ביי ביי |
|
|
| op1984 |
romigi
לגבי הטראק הראשון
אני כמעט בטוח שהוא היה הראשון ולא השני ושעל זה אתה מדבר
זה היה
Underworld - Crocodile (Pete Heller Remix)
זה טראק חדש ביותר שהוא ניגן אותו לראשונה בתוכנית לפני המסיבה, טראק מדהים
ואגב התבלבלתי
באתר שנתתי התוכנית שלו נמצאת ב-
house links
radio shows
יאללה ביי ומקווה שנמצא את הסט מתישהו |
|
|
| romigi |
OP1984
לגבי הסט אם והוא ישדר אותו אז יהיה פרוס על גבי כמה תוכניות שכן את הסט שלו מהפאבריק מפברואר השנה הוא כבר שידר 3 חלקים בשלוש תוכנית שונות
והסט מהספייס של שנה שעברה שלמזלי גם נוכחתי בו הוא שידר בשתי תוכנית נוספות והשעה השלישית הייתה במסגרת האסנשייל מיקס של פיט טונג..
ככה שעוד לא עבדו תקותינו, ואם להתחשב בעובדה שג'ון אמר שהקהל היה אחלה והוא נהנה אז יש סיכוי..
נקווה לטוב.. |
|
|
| uzi |
יש לי עוד שאלה מכיוון אחר ותיהיו כנים.
אם נסתכל על העובדות היבשות אז רואים שהיה ארוע מלא בהופעה של דיגוויד.
אם ככה, אז יש קהל, יש הצלחה ויש מקום לחיי לילה מהסוג הזה.
אז למה הארועים האלה צריכים לסבול מחוסר איכות כל כך זוועתי?
למה אין מקום? למה הסאונד מגעיל? למה זה נראה ככה?
מה לעזעזל דפוק פה? |
|
|
| DJMIKE |
אכן אכן השיר הראשון היה
Underworld - Crocodile (Pete Heller Remix)
אחרי כמה שעות הוא גם ניגן את
Underworld - Crocodile (Huntermann Remix) |
|
|
| op1984 |
אהלן
romigi
הסיכוי שהוא אכן ישדר את הסט איפשהו נראה לי קלוש ביותר, זה סט של 6 וחצי שעות שהיו משולבים בו קטעים שיותר קרובים לטראנס מלודי שכמו שציינת הוא כבר לא מנגן מאות שנים ובטוח שלא ינגן אותם בסט של שעה שעתיים בתוכניות רדיו שונות.
עוזי, אני גם לא יודע לענות על השאלה שלך, אפילו להציג את דיגוויד אפשר להגיד שלא עשו את זה
עזוב את הסאונד רגע, העניין הוא, דוחסים 5000 איש למקום של 1000, זה מה שעיצבן אותי, חבר שלי הלך באמצע והשאיר אותי לחזור באוטובוס בגלל זה (אני גר בדרום), הוא לא יכל לסבול את הדוחק הזה, במיוחד ששברו לו חתיכה מהשן עם בקבוק בירה בטעות ישירות אליה.
אז מה אומרים?
אפשר לשלוח לדיגוויד בקשה למייל כדי שיעלה את הסט לאנשהו?
רעיון טוב.. |
|
|
| uzi |
לדעתי, זה נראה ככה בגלל שזו סצנה קטנה ומנסים להרוויח ממנה כמה שיותר.
לכן יש הרבה "חפיף", אי נוחות ואיכות זוועה, הכל על חשבון הבליינים!
בסוף כל ארוע כזה התעשיה שוב אומרת לעצמה:
"פראיירים לא מתים, הם מתחלפים.".
וככה זה ממשיך שוב ושוב, כמו מעגל.
אים הארוע נכשל אז הם אומרים:
"אין קהל, זה לא משתלם, הישראלים האלה מפונקים.".
ככה שזה אף פעם לא אשמתם, הם יכולים להביא את ארמין אבל לדאוג לאיכות הם לא מוכנים.
חס וחלילה שהם יוציאו עוד גרוש, ארמין כבר עלה להם מספיק... מניאקים. |
|
|
| THE_BLUE_DRAGON |
עזוב אותך השקעה עוזי
אני ראיתי באיביי מוכרים לייזרים ב150 דולר
אחלה לייזרים
למה מועדונים בארץ לא קונים בטח מפני שזה יפריע לפוזה על הבר עם הדרינקים חחח
אומנם זה לא לייזרים כמו של קיו-דאנס המטורפים אבל עדיין אחלה
אני מתכוון לקנות בקרוב
מתאים לי לשם אחד בשירותים בזמן החירבוניישן
:toocool: |