return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 3 4 
אחיות קטנות
View this Thread in Original format
HyPeRSoNiC
איזה עצביייייים!!!!!!!!!!!!
יש לי אחות קטנה, צפונית כזאת... והיא תופסת את המחשב כמעט כל היום........
הרגע, ראיתי שהיא הלכה לאכול ארוחת צהריים. אז התיישבתי על המחשב....
אקיצר, היא מאלה שמשאירות את האיי סי קיו ואת המירק פתוח כל היום.... אז היא באה ועושה לי "לא! אורן, קום! אני על המחשב!!!" אז אני עניתי לה:"לא נכון. את אוכלת ארוחת צהריים עכשיו. איך את יכולה להיות על המחשב?" אז היא אומרת לי: "הנה! האיי סי קיו והמירק שלי פתוחים!!! וזה אומר שאני על המחשב....." אז אמרתי לה: "למה לא? אולי גם אני אשאיר את האיי סי קיו שלי ואת האקספלורר עם העמוד הראשי של הפורום פתוחים וככה יהיה לי את המחשב כל היום!!!!!"
אז היא התייבשה והלכה.... ואחר כך היא עוד עושה לי פרצופים...... וזה לא פעם ראשונה, לא שניה, וגם לא עשירית שזה קורה...
איזה מעצבנת!!!

סתם, רציתי לשתף אותכם.....
Narcotic Mind
תביא לה מכות
חחחחחחח

סתם

כולה אחות קטנה
מה אתה שם זין
DjChook
בת כמה היא ?
כוסית ?

:crazy:
arik
חחחחחח
קודם כל של מי המחשב

היא שילמה עחיו מכספה?
קנו לה את המחשב או לכל המשפחה?

דבר שני אם אח שלי נגיד היה תופס לי את המחשב יותר ממה שמתחשק לי שהוא יתפוב הייתי תולה אותו על הדלת

אם אתה יותר גדול אז תראה לה מי שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dj Moriano
יש לי אחות קטנה מעצבנת כזאת אני מרביץ לה כל פעם שהיא נכנסת לחדר שלי והמחשב בחדר שלי .....
Hell_Copter
מה אתה שם זין בכלל...
אתה עולה על המחשב תסגור לה את המירק והאיי סי קיו
ותגיד אני לא רואה שזה פתוח ואז אין לה מה להגיד
Segev
לאחותי הקטנה יש מחשב משלה אבל אין לה אינטרנט וגם אין לה אומץ להתקרב לחדר שלי אז זה לא משנה היא כבר מחונכת:D
Flotser
אני אחות קטנה בבית!!!!!

:whip: :whip: :whip:
eran
NyKoN
חחח
אחותי עדיין בת 5 אז היא לא מבינה מהחיים שלה במחשב
אבל אני בהחלט מבין לליבך אחי
אחותי הקטנה מעצבנת לא פחות וזה מזכיר לי את הימים שהיה לנו מחשב בחדר אחר לגמרי ואני ישבתי ושיחקתי ואז האח הגדול שלי היה בא ומעיף אותי
תנסה גם...

או שתדאג שיהיה לך מחשב בחדר וזה...

NaOren
מזה השטויות האלה?
יש לי אחות קטנה
(13)

וואלה כל מה שאני אומר לה היא עושה?
או שאלימות...

תשאלו את חן איזה ילדה מחונכת היא....

אני צועק טל והיא עושה מה שאומרים לה...

ואסור לה בכלל להתקרב לחדר שלי

חחחחחח
HyPeRSoNiC
חחחחחחחח
קודם כל, תודה רבה על התגובות..... פחדתי שהמודים פה יסגרו לי את הטרד...... אבל פשוט הייתי מה זה מעוצבן..... הייתי חייב להוציא את זה.....

אקיצר, אחותי בת 13... צפונית מפונקת..... והמחשב נמצא בחדר שנקרא "חדר מחשב"....... שם יש לנו רשת ביתית של המחשב הנייד של אבא שלי, והמחשב שאני מקליד ממנו עכשיו..... שנקנה ע"י הוריי ונבנה על ידי.........
אקיצר, כל פעם שאני רוצה את המחשב, היא אומרת לי טוב אבל אל תסגור לי את המירק ואת האיי סי קיו.......
אני אומר סבבה וסוגר. חחחחחחחח וזה קורע אותי כל פעם מחדש!!!! והתירוץ שלי הוא תמיד שזה עושה קולות מוזרים וזה מאיט לי את ההורדות.... חחחחח

אבל ככה להעיף אותה בכוח אני לא יכול.... למה? כי כמו שציינתי בהתחלה, היא צפונית מפונקת....... אם אני מעיף אותה ככה, היא אומרת להורים שלי ואז הם מעיפים אותי..... בעסה...

בכל מקרה, אני עכשיו חוסך כסף, ואני לא יכול לחכות עד שיהיה לי מספיק כדי לקנות מחשב משלי, שיהיה במרתף יחד עם כל הציוד שלי......
אני גם שוקל לבנות דלת למרטף ולשים ריפוד גבס על הקירות כדי שאני אוכל להפציץ בווליום..... יש לי מגבר אחושרמוטה חזק שם למטה ואני לא רואה למה לא לנצל את זה.....
אני אשים עליו שם סיסמא והכל כדי שאף אחד חוץ ממני לא יגע בו..........
פשוט גן עדן!!!! אני לא יכול לחכות......... כשהזמן הזה יגיע, אחותי תוכל עשות עם המחשב שיש לנו עכשיו מה שהיא רוצה........ כל עוד אני לוקח ממנו את הצורב ואת ה-
G-Force 2 MMX-400
שלי!!!!!!!!

[EDIT]

וצ'וק, כן היא די כוסית...... אבל היא בת 13
ויש לה חבר
למה אתה שואל? אתה מעוניין??? חחחחחחחחחחח
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 3 4 
Privacy Statement