|
טירונות...! (pg. 2)
|
View this Thread in Original format
| princess cc |
| quote: | Originally posted by DjChook
princess.... I'll b watchin ... |
צ'מע...אנ'לא רוצה להלשין אבל
מממממממממממממ כשהיית בנאפה אז...
אופס... סמעק אני והפה הגדול שלי
...
;) |
|
|
| DjChook |
| hehehe !! have fun ! |
|
|
| FederalBI |
שפשוף נעים....
ד"א זה טירונות קשה או לא? |
|
|
| DJ-Kreing^^ |
| quote: | Originally posted by FederalBI
שפשוף נעים....
ד"א זה טירונות קשה או לא? |
טירונות של עתודאים זה לרוב 02 אם אני לא טועה... |
|
|
| FederalBI |
| ז"א זו טירונות קלה? |
|
|
| DJ-Kreing^^ |
ז"א זו טירונות קלה? |
יש המכנים אותה טירונות נקבות
;) |
|
|
| Sm0keMachine |
שיהיה בהצלחה חברים..!
יש לכם מושג לאן אתם הולכים? קורסים משהו?
קחו בקלות את הטירונות 02..טירונות שכונתית וכיפית..הייתי עושה אותה עוד פעם בלי לחשוב פעמיים! :D
רק באסה שזה נפל לכם על החגים..
למי ששאל - טירונות 02 זאת טירונות כלל צהל"ית לג'ובניקים..:)
וחן, אין לך מה להתגאות!!! תקופת הצעירות ,שהיא תקופה ארוכה מאודדדדד היא תקופה לא כייפית בכלל. אני ממליץ לכם לא להראות צעירים כדי שלא יתייחסו אליכם כמו צעירים..אז תשפצרו את הכומתה שלכם..תשפשפו קצת את הנעליים הצבאיות שתקבלו..ואולי אפילו תכבסו כמה פעמים את המדים כדי שהם לא יראו "דנדשים" מהבקו"ם..סתם עצה שלי :) תעשו מה בא לכם ;) |
|
|
| FederalBI |
מהזה לשפצר כומתה?
(סליחה על הבורות אני מתגייס ב2005)
:*( |
|
|
| taltul |
מהזה לשפצר כומתה?
(סליחה על הבורות אני מתגייס ב2005)
:*( |
לשרוף - לגלח - לשרוף - לגלח - לקפל ולשים בכוס כמה שיותר קטנה ללילה :)
תכלס אם חבר שלי לא היה מספר לי את זה היה בא לבקום כמו איזה צ'ונג... גם על השרוכים הוא סיפר לי למרות על זה יסבירו לכם בטירונות...
מיכאל 02 זה מה שנקרא טירונות של בנות - יחד עם זה אם תגיעו למחנה 80 אז תוכלו לנקור על יבש ולדבר עם המפקדים שלכם בלי שום בעיה כי שם זה ההההבית זונות...
אני לצערי או ההפך עשיתי טירונות בזיקים והייתה לנו שם משמעת חבלז הספקתי להישאר שעתיים ביציאה...
אז לא הכי כיף שבעולם כמו שאומרים אבל עדיין זה רק חודש אז חפיף...
נ''ב: היום חזרתי מהאבט''שים שלי שעשיתי אותם אם זה מעניין מישהו בבסיס סגור בשם אריה של חטיבת הבקעה באיזור השכם והכפרים הפלסתינים בשם ג'יפטליק או משהו כזה...
היה מן הסתם משעם כי לטחון 4-4 4-4 4-8 לא הכי כיף בעולם בתנאי שכל היום אתה מוכף בזבובים שבאים אליך מכל מקום יחד עם חום כך שהשתדלנו להיות כל הזמן בחוץ כלומר בלילה כמובן כי ביום לא יעזור כלום - מזיע כמו מטורף...
אבל היה גם קצת אקשן שזה מונית עם 20 קלצ'ניקוב שתפסו בכפר שלידינו יחד עם כל מני מכוניות שעצרו בלילה מול הגדר ללא פנסים וכביכול תיצפתו על הבסיס... אנחנו היינו עוד בסדר כפי שהבנתי יחסית לחבר'ה האחרים ששמרו בורד יריחו מי שמכיר שזה בדיוק ליד המחסום של יריחו והם שמרו עם שחפצ וכל הלילה קיבלו התרעות על הירי צפוי מכיוון היריחו של המחבלים...
בקיצר אכלו סרטים אחושילינג....
אבל בסופו של דבר הכל נגמר טוב ואף אחד לא חזר בשלום הביתה...
:) |
|
|
| DjChook |
טוב אז נתחיל מזה, אני לא כזההה צעיר, אומנם יש לי פזמ של 3 ימים... אבל הייתי על מדים עם משמעת יותר מחצי שנה, אז המדים מלוכלכים, והכומתה משופצרת , ויש לי סיכה לכומתה, ויש לי שתי סיכות על הכיסים, ותאמין לי אני לא נראה כזההה צעיר ;)
גם הנעליים הספיקו להשתפשף...
בלי שום קשר, אני עושה את הטירונות בניצנים, במחלקה עם כל הקורס, ומספיק חברים קרובים בכיתה
שיא הכייף :) בקיצר הטירונות הזאתי זה הדבר הכי שוק בעולם , בלי לבקש ישר קיבלתי פטור מריצות / מסעות / פקלים ואני שומר בישיבה.. מצחיק. והדבר הכי כייף... אנחנו עושים טירונות, ויוצאים שלושה רבעושים !!! במהלך הטירונות (סוגרים רק את השבת של יום כיפור)... אז מי אמר שטירונות בחגים זה לא כייף ?! |
|
|
| Flotser |
אני עושה בזיקים
טירונות שטות,
אין יותר מדי מה לספר.. |
|
|
| Sm0keMachine |
| quote: | Originally posted by DjChook
טוב אז נתחיל מזה, אני לא כזההה צעיר, אומנם יש לי פזמ של 3 ימים... אבל הייתי על מדים עם משמעת יותר מחצי שנה, אז המדים מלוכלכים, והכומתה משופצרת , ויש לי סיכה לכומתה, ויש לי שתי סיכות על הכיסים, ותאמין לי אני לא נראה כזההה צעיר ;)
גם הנעליים הספיקו להשתפשף...
|
עדיין אתה צעיר מת..
סתם אחי הכל בצחוק!;)
גם אני עושה את השבת של יום כיפור בבסיס.... :D
זאת ממילא שבת מגעילה גם בבית אז רציתי לעשות אותה |
|
|
|
|