return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 
חייב בדחיפות טק טראנס (pg. 2)
View this Thread in Original format
YoraY
טוב תאמת זה קצת מעצבן .. :|
כאילו זה מותר אבל עדיין זה מעצבן...

אני מנגן טק טראנס ואפשר לומר בדיוק את הסיגנון שציינת. אני יושב שעות ומקדיש פול זמן כדי למצוא טראקים ספציפים וייחודיים שחלקם מופיעים פה (ובעתיד אינשעעללה אני קונה גם אבל זה לא קשור) וסתם זה קטע מציק כזה שבנאדם בא ואומר תנו לי המלצות כדי שביומיים תהפוך להיות מה שאנשים מנסים להיות שנים רק כי קיבלת הזדמנות..

אבל אין לי תלונות אליך כאילו...... תלא עושה משהו שאסור פשוט זה קצת עוקץ והייתי חייב להעיר את זה...

דבר שני....... אני מתפלל בשבילך שבאמת תצליח להשאיר את הקהל ברחבה... כי מהניסיון שלי
psy נגד trance
(וגם אם זה טק טראנס)
פסי מנצח.....
זאת אומרת שמה שאתה מדמיין שהולך להיות הצלחה בעייני חובבי הפסיי לדעתי הולך להיות אכזבה

..קח בחשבון
Segev
אתה לא טועה בבן אדם אבל אני כבר מזמן נקי :D
sabi10
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
קודם כל אני חייב להתחיל בשאלה
שגב מה זה סיאס?
האם הייתי מכור לדבר שאני לא מודע אליו(או שלפחות לא מבין את משמעות שמו חח)?
אולי אם תכתוב באנגלית זה יהיה יותר מובן כי שעה אני מנסה לשבור את הראש מהזה סיאס חחח
ואני רואה פה חבר'ה מוכרים
יאמאן וואטס אפ מאן?עדיין אוהד של ביתר?
והשאלה הכי גדולה:האם סאבי הלך סוףסוף למסיבה בשנתיים שחלפו?
;)
אוי היו ימים :)

המסיבה האחרונה שהייתי בה הייתה עם יוהן חילן בזמיר..מזמן, דווקא מתאים לי ארמין במרץ.
אבל היית פה ושם (בעיקר בחודשים האחרונים) במסיבות פסיי שהיו לא רעות בכלל ואפילו טובות
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by YoraY
טוב תאמת זה קצת מעצבן .. :|
כאילו זה מותר אבל עדיין זה מעצבן...

אני מנגן טק טראנס ואפשר לומר בדיוק את הסיגנון שציינת. אני יושב שעות ומקדיש פול זמן כדי למצוא טראקים ספציפים וייחודיים שחלקם מופיעים פה (ובעתיד אינשעעללה אני קונה גם אבל זה לא קשור) וסתם זה קטע מציק כזה שבנאדם בא ואומר תנו לי המלצות כדי שביומיים תהפוך להיות מה שאנשים מנסים להיות שנים רק כי קיבלת הזדמנות..

אבל אין לי תלונות אליך כאילו...... תלא עושה משהו שאסור פשוט זה קצת עוקץ והייתי חייב להעיר את זה...

דבר שני....... אני מתפלל בשבילך שבאמת תצליח להשאיר את הקהל ברחבה... כי מהניסיון שלי
psy נגד trance
(וגם אם זה טק טראנס)
פסי מנצח.....
זאת אומרת שמה שאתה מדמיין שהולך להיות הצלחה בעייני חובבי הפסיי לדעתי הולך להיות אכזבה

..קח בחשבון

לחלק השני אני מודע אבל אני לא דואג
בקשר לחלק הראשון
מממ...
אני מבין למה אתה מתכוון
אבל האם הגאווה שלך פריעה לך עד כדי כך?
אני מאמין שגם האנשים שהגיבו כאן השקיעו זמן\מאמץ מסויים להשיג את הדברים האלה ואתה לא רואה אותם מקטרים בצורה הדי אנוכית שאתה עושה את זה
הם לא מתחילים לקטר ולהגיד"היי למה שזה יגיע לו אני ישבתי ושמעתי סטים כדי למצוא קטעים טובים אבל הוא תופס טרמפ על זה"
אז כנראה שיש אנשים טובים בעולם הזה שמנסים לעזור ושמים את האגו בצד
מצד שני יש את אלה שהיוהרה שלהם מפריעה מעט
אני מבין שאתה משקיע מאמץ וזמן למצוא קטעים טובים
אבל חביבי לא המצאת את הגלגל.כולנו ככה.
גם אני בתחומי משקיע לא מעט זמן בשביל למצוא קטעים טובים ויחודיים
זה לא אומר שאם מישהו פה יבקש פרוגרסיב האוס או טק האוס אני אתחיל להתחשבן איתו על כמה שעות ישבתי בשביל להשיג את הדברים ברשימה
להיפך,דווקא בגלל שאתה משקיע הרבה זמן כדי להשיג קטעים טובים,זה אמור להיות רצון שלך לשתף אחרים בזה במתוך רצון לתרום לסצנה כי זה מה שבסופו אמור להניע אנשים בפורומים כאלה:הרצון לתרום לסצנה ולפיתוחה.
ולא שכל אחד חי בעולם האנוכי שלו ורואה רק את עצמו.
אז יש לך קטעים נדירים ויפים.אז מה הטעם בזה שרק אתה מכיר אותם?תשתף אחרים בזה כדי שגם הם יוכלו להנות ולהתלהב הרי כולם בסירה אחת.
וזאת הסיבה שתרד ההמלצות עולה על גדותיו.כי אנשים חולקים את הידע שלהם ואת האהבה שלהם וזה המהות של פורום מוסיקה מר יוראי אם עד היום לא הבנת את זה.

רגע למה אתה מגיב בכלל?לא מגיע לנו שתשתף אותנו סתם ככה בדעות ובמחשבות שלך שלקח לך הרבה זמן לחשוב עליהן

אם אתה בא להגיב אז תבוא מכוונה טובה אם לא אל תבוא בכלל והתגובה שלך היתה מיותרת מאד לדעתי שעשתה בעיקר עוול לך.
עוד דבר אחד
"להפוך למה שאנשים מנסים להפוך שנים"
רגע אתה רוצה להגיד לי שעם אני ינגן את הקטעים שיש לך אז יום אחרי המסיבה מושיבים אותי במטוס בדרך לברלין או לונדון כדי לאייש עמדת רזידנט?
מה הקשר תגיד לי
אז אולי כל התגובה הזאת שלך באה ממקום של פחד וחשש שמה אני"יתפוס לך את המקום" או משהו בתחום הטק טראנס
אל תדאג
אני לא הולך ליצור מונופול בארץ על התחום
כולה פעם ראשונה שאני מנגן ואתה כבר מדבר כאילו לקחתי לך את הפרנסה
ממש לא לעניין בנאדם ומאחד שהוא אחד הבוגרים בפורום כמוך, ציפיתי ליותר
gErver
בבקשה אלכס,
ההמלצות שלי באו ממטרה לעזור.. וואלה אני כנראה לא קלעתי לעניין
הטראקים שרשמתי יכולים לעשות תעבודה.. תלוי.. עוד פעם
הטראק של רפלקט יושב על 138 ביפיאם בגירסה של טרילסיקרס

וזהו זה כבר לא משנה
תעשה חיים במסיבה.
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by gErver
בבקשה אלכס,
ההמלצות שלי באו ממטרה לעזור..

תעשה חיים במסיבה.

רואה יוראי?
תלמד !!!
DvJ
בבקשה אל פתחו פה ריב....
סתם יהיה טרד של איזה 20 עמודים.........
YoraY
שמע אני לא בא אליך בטענות ותלונות ו"אל" ו"תפסיק", רסמי אני אומר לך רק מה שאני מרגיש ואני רוצה שאנשים ידעו את זה כי פתחת פה משהו שחשוב לי באופן אישי ואני רוצה לשתף את זה עם הפורום.

ואל תשווה אנשים אחרים אלי.... יכול להיות שמצדם של אנשים אחרים בקשה מסוג כזה זה משהו בקטנה... אני זה משהו קצת שונה וסליחה שזה שוב נשמע אנוכי פשוט רואים את זה ע"פ התגובה שלי והאכפתיות שלי בנושא...

בקשר לטרד ההמלצות....... זה לא העניין פה...

עכשיו כמה דברים
א. אני לא פוסל יותר מדי מהדברים שאמרת כמעט הכל נכון כאילו אני יודע שאני נשמע כמווו... "זה הטראקים שלי רק אני מנגן אותם ושאף אחד לא ימליץ לו! שלי!" חח כאילו הייתי גם מוכן לתגובה כמו שלך אז אולי עכשיו אני אסביר תדברים יותר טוב..
הכוונה שלי יותר "אם היו אומרים לי לנגן טק האוס ואלקטרו הייתי אומר "לא תודה...." אני לא מספיק בקיא בסיגנונות האלה לא לוקח על עצמי תאחריות" ולאא.. הולך עכשיו לבקש מהפורום שלי שימליצו לי על טראקים טובים כדי לבנות סט שלא מדבר אלי.....
מהה.. העיקר להיות דיג'י?

ב. תחשוב שניה..... שאני פתאום אבוא אגיד

"חברים יש בעוד יומיים מסיבה ליין חדש ת"א בלבהלבהלה רצה הגורל ונבחרתי לתקלט שם... בקיצור אני בכלל מתעסק בקלאב טראנס אבל שם אני בכלל צריך לנגן טק האוס ואלקטרו... ועכשיו אני אבוא ואבקש ממך רשימה של טראקים חזקים ומומלצים שאתה מכיר
גם בשביל שתעשה לי טובה וגם בשביל לפתח את הסצנה...."
בינינו ... היית כועס עלי ואולי היית נותן איזו המלצה אבל גם לא בלב שלם........ למה? זה משהו שמוביל אותי לפסקה הבאה..

זה קצת מרגיז שככה מתאפיין דיג'י בארץ..... אתה בכלל מתעסק בטק האוס ואלקטרו (וממה שהבבנתי גם זו הסיבה שהרחיקה אותך מהפורום) ותוך יומיים הפכת להיות דיג'י טק טראנס ושמסתכלים קצת יותר מקרוב זה נראה קצת (סלח לי על הביטוי..) זנותי שככה נראה הדיג'י של 2006 מחליט שהוא רוצה לנגן סיגנון מסויים, מסתכל בהמלצות, מוריד, שומע, צורב מה שנראה לו, מנגן והופ תוך יומיים יש דיג'י-עם סיגנון חדש - עוד מעט נשים תווית "כל אחד יכול" וזהו.. זה מוריד מהערך של מהות הדיג'י

(מיילא זה היה פסיי... יסלחו לי סוגדי הסיגנון אבל זה ממש ממש לא משנה איזה טראק ישימו ברמקול... הקהל יאכל את זה בלי מלח [מניסיון]... וכל אחד שיודע מינימום מיקסוס יכול להיות בקלות להיות דיג'י של פסי טראנס ושוב אני מתנצל בפני כל אוהבי הסיגנון שהורדתי ככה מהפסיי קצת מהערך שלו אבל אין מה לעשות ככה זה בארץ..)

ג.
אתה אומר תרומה לסצנה בארץ.. ושמע אני מקווה שיהיה לך קהל מממאאדדד מפרגן ושהיה לו ערב מצוין למה ביומיים לדעתי תלא יכול לבנות סט טק טראנס שיחזיק קהל חיילים ברחבה ועוד בשעות של הפסי טראנס שנשארים ברחבה 10% מהקהל
שגם העשר האלה מצפים דבר אחד ויחיד! פ-ס-י... לא קלאב ולא טראנס ולא בטיח רק פסי...
... אזזז בזה תרומה לצערי אני לא רואה אולי אפילו להיפך למה לפי איך שאני מנבא את זה אתה עומד להבריח אנשים מהמוזיקה ואני מאד מקווה שזה לא יקרה אבל יכול להיות שאצל חלק מהאנשים תתפתח גישה רעה למוזיקה הזאת.

בעיקרון ישמח אותי לשמוע שהלך טוב..
ואתה תאלץ לסלוח לי שוב על החוצפה אבל אם אתה תבוא יום אחרי המסיבה לפורום ותגיד שהלך טוב אני לא יאמין לך... אני צריך הוכחה קצת יותר מוצקה מזאת..
(רסמי אם תמארגן מצלמת וידאו+סאונד ומצלם במקוטע קטעי איזה 5 טראקים של קלאב טראנס שניגנת ושהרבה אנשים נשארו להאזין ולרקוד אני נותן לך את עיטור הכבוד על תקן "זורע מוזיקה איכותית במועדון של קהל צעיר" שזה עיטור שלדעתי אנשים פה עדיין לא קיבלו - תקנו אותי אם אני טועה..) או שפשוט אני אגיע לשם ואראה בעצמי ואראה איך הדברים מתנהלים כמו שאני עושה בדרך כלל..

יש עוד דברים להגיד אבל זה יספיק לבנתיים...גם ככה חפרתי עמוק
YoraY
quote:
Originally posted by DvJ
בבקשה אל פתחו פה ריב....
סתם יהיה טרד של איזה 20 עמודים.........

חח מאוחר מדי.. :p

ואני לא רואה את זה כריב, זה דיון. אלכס בחור לעניין וסבבה ואני לא שונא אותו ואני לא בא אליו בטענה שהוא עושה משהו שאסור לעשות.

פשוט אני חושב שזה לא מנומס ומכובד לעשות דבר כזה...

הוא בנתיים מתווכח די לעניין ובצורה בוגרת ואם יש עוד אנשים שרוצים להגיד משהו בנידון ויש הרבה מה להגיד לשני הצדדים, מאד קל לתמוך בשני הצדדים... אתם מוזמנים :) רק קחו דוגמא מהתרבות דיבור שלנו.. ונסו לא להפוך את זה ל"ריב" כפי שאמרת...
DjChook
אלכס, רק בגלל שאתה ותיק פה בפורום לא סגרתי לך את הטרד.
יוראי, זה דביוק הסיבה שכן לעזור לו, כי הוא ותיק בקהילה ואנחנו זוכרים את יקירינו גם אם היום הם כבר פחות פעילים. אם זה היה משהו ב trainning מיד הוא היה מקבל זין :)

עכשיו, בקשר לויכוח עצמו, יוראי אין מה לעשות, הוא לא הולך לנגן במסיבת טראנס, וואלה יש מלא מלא דיג'יים שמנגנים את כל מה שמבקשים מהם
תקרא להם דיג'יי חתונות... אבל מה לעשות, יש ביקוש לזה

חוץ מזה, אני בטוח שאם היית מנסה בנרות למצוא לעצמך ייצוג,
אולי אפילו פונה לאלי, ומצטרף ל
ILTA
היו מוצאים לך מקומות לנגן בהם.

YoraY
quote:
Originally posted by DjChook
אלכס, רק בגלל שאתה ותיק פה בפורום לא סגרתי לך את הטרד.
יוראי, זה דביוק הסיבה שכן לעזור לו, כי הוא ותיק בקהילה ואנחנו זוכרים את יקירינו גם אם היום הם כבר פחות פעילים. אם זה היה משהו ב trainning מיד הוא היה מקבל זין :)

עכשיו, בקשר לויכוח עצמו, יוראי אין מה לעשות, הוא לא הולך לנגן במסיבת טראנס, וואלה יש מלא מלא דיג'יים שמנגנים את כל מה שמבקשים מהם
תקרא להם דיג'יי חתונות... אבל מה לעשות, יש ביקוש לזה

חוץ מזה, אני בטוח שאם היית מנסה בנרות למצוא לעצמך ייצוג,
אולי אפילו פונה לאלי, ומצטרף ל
ILTA
היו מוצאים לך מקומות לנגן בהם.

אני מקבל תדברים שך בחדווה (חח איך חיזקי מארץ נהדרת אומר.. )ד:)

אך! עדיין..... עד עכשיו שוררת בי תחושת אי נעימות עם הבקשה הזאת, יכול להיות שזה רק אני....

ותאמין לי.. (ורסמי תאמין, בלי שאלות) אני עושה יותר ממה שזה נראה ולוו דווקא בשביל לתקלט..
DJ Alex E.
מממ זה נהיה דיון מעניין
כמובן שחבל לי שהוא סוטה מהנושא ושאנשים יעדיפו להתעסק ב"עימות הזה"במקום לנושא הראשי של התרד אבל לא נורא נזרום עם זה
איפה נתחיל
קודם כל תודה חן על התמיכה
באמת התכוונתי לכתוב בהתחלה שאני יודע שמקומם של הודעות כאלה הוא בתרד ההמלצות
אבל כאמור זה מקרה די דחוף ובתרד של הטראקים הפוסט הזה היה נעלם בשטף ההמלצות
אני שמח שאתה עדיין זוכר אותי ושלפחות מישהו זוכר את התרומה שלי לפורום ויודע להעריך את זה

עכשיו להודעה של יוראי
נתחיל בזה שהטעם המוסיקלי שלי באמת היה הסיבה לכך שעזבתי
הרי בסופו של דבר זהו פורום של טראנס
ברגע שהטראנס כבר לא נשמע טוב בעיני,ואני מעדן את דברי חח(כמובן שזה לא היה ברגע אלא תהליך אבל לא ניכנס לזה)חיפשתי אפיקים חדשים ובמקביל לירידה שלי מהטראנס גיליתי פורום חדש שהכניס אותי למוסיקה שהייתי מודע אליה אבל חשוף אליה בצורה מועטה מאד
מפה לשם הגעתי לעוד פורום ולעוד סגנונות בעיקר בתחום הטכנו אבל עזבו זה חפירה

מה הנקודה?שטק טראנס מעולם לא הפסקתי לאהוב
גם בימי כטראנסאדיקט אדוק היה לי מחסור בנגישות לטק טראנס טוב אבל זה לא אומר שלא הייתי חולה על הסגנון האנרגטי היה שתמיד היווה בעיני תחליף לפסיכודלי
בנוסף,בעיני לפחות זה סגנון הטראנס היחיד כיום שנשמע כמו שהוא צריך להישמע
שאר הסגנונות כמו המלודיק והפרוגרסיב הידרדרו בצורה קשה,שלא לומר התמסחרו.
ומי שהיה שומע טק טראנס גם בעבר יודע שזה קרה גם לטק טראנס אבל במידה יחסית מועטה ככה שהוא עדיין נשמע לטעמי,בייחוד כשיש קווי דמיון לטקנו
בבקשה אל תגיבו על הפסקה הזאת בתגובות נזעמות שמגינות על הטראנס כי זוהי רק דעה אישית וטעם אישי ואני מבקש לא לפתוח פה עוד יוכוח על הסגנונות בנוסף לויכוח שגם ככה יש

למה הזכרתי את זה?כי אתה לא יכול להגיד שאני לא בקיא בטק טראנס
אמנם אני לא מכיר את החומרים שיצאו בשנה וחצי-שנתיים האחרונות,אבל הייתי חשוף למספיק טק טראנס בחיים שלי
כאמור יש לי גם מספיק חומרים על המחשב בשביל לבנות סט טוב,אבל פשוט העדפתי להתעדכן קצת כי זה אף פעם לא מזיק
אז אל תהפוך את זה למצב של"ואללה אין לו מושג מה זה טק טראנס אבל זה נשמע לו כמו סגנון עם אחלה שם אז הוא הלך לטראנסאדיקט לבקש המלצות"

בחייך

אז אתה לא יכול להגיד שהסגנון לא מדבר אלי ואני לא בקיא בו
סלח לי אבל זה שאני לא מעודכן לא אומר שאני לא בקיא

בקשר לאנוכיות
תשמע,אתה מבין למה התכוונתי
ושלא יווצר מצב שזה נראה שאני רודף ומתחנן להמלצות שלך
מי שעושה את זה עושה את זה מרצון אף אחד לא מכריח אותך אני יודע שבכל מקרה אני לא אצליח לגרום לך להבין למה אני מתכוון
יש אנשים כמו חן שמבינים את זה.יש אנשים כמו יוראי שלא.בסדר קורה.
עניין של פלורליזם אתה יודע.

בקשר לעניין של דיג'יי חתונות
בו אני אספר לך משהו
אני יש לי קשרים עם כל המשקיעים בחיפה
ואני חבר של כל היחצנים החזקים בחיפה
ככה שאין לי בעיה להידחף למסיבות ולתפוס אפילו ספוט קבוע
אם הייתי רוצה לנגן בכל מחיר הייתי עושה את זה כבר לפני שנים אבל הייתי נאלץ להיות כפוף לתכתיבים של המנהלים ולנגן מסחרית או פסיכודלי

אבל לא
עמדתי על הרגליים האחוריות

וכל החברים שידעו שאני שרוף על מוסיקה אמרו לי לך תתקלט מסחרית ופסיכודלי מה אכפת לך זה הזדמנות שלך העיקר לתקלט

אבל אמרתי לא
אני לא הולך לנגן דבר שאני לא אוהב

ומצטער מאד אבל אני בדיוק להיפך מאיך שאני מצטייר בעיניך
מי שמכיר אותי יודע שאני מאד קנאי למוסיקה שלי ולמוסיקה אלקטרונית איכותית בכלל ואני בחיים לא אתפשר על איכות
זאת בדיוק הסיבה שאני נוסע הרבה פעמים מהצפון כל הדרך עד תל אביב בשביל להנות מהמוסיקה שאני מכור אליה
לא משנה שזה סבל כל פעם הנסיעה הזאת,לא משנה שאני הולך למקומות עם קהל שהוא מספיק מבוגר בשביל להיות אמא ואבא שלי,לא משנה שבחיים לא הייתי במסיבה עם חברים שנהנתי בה(כי הם לא נוסעים לתל אביב ואני נמנע כמה שיותר ממסיבות המסחרה בחיפה אליהן הם הולכים שאני רק סובל מהן)ככה שיוצא שאני צריך לעבור לא מעט תלאו בשביל לשמוע את המוסיקה שלי
אבל הכל מתקזז ונעלם ברגע שאני שומע את הצלילים המופלאים

אתה מבין את העניין?
אז מצטער מאד אבל דיג'יי חתונות אני לא
ואני בחיים לא אנגן סגנון שאני לא אוהב וטראקים שאני לא אוהב
הרי כתבתי בהתחלה שהמשקיע אמר לי שים פסיכודלי ואמרתי לא מצטער מאד אני לא מנגן את זה אז הוא השתכנע ונתן לי יד חופשית בתחום הטראנס
מה אתה חושב,שאם זה היה תלוי בי לא הייתי מנגן טק האוס?
בטח שהייתי מנגן
אבל אין כרגע באפשרותי
אז מסתפקים במה שיש.טק טראנס זה סגנון שאני גם אוהב.לא הסגנון שאני הכי אוהב,אבל הוא בהחלט מתאים לאותה קשת רחבה של מוסיקה שאני נהנה לשמוע.

"דיג'יי עם סגנון חדש" חח אחי עוד לא התחלתי להיות דיג'יי איך אני אהיה כבר עם סגנון חדש
אגב לידיעתך
רשמתי שזה פעם ראשונה שאני מנגן אחרי כמה כמעטים
ולא פרטתי מה זה הכמעטים האלה
אז בוא אני אפרט לך
הכמעטים האלה פרושם 3 מסיבות בהן היה יכולתי להחליף דיג'י שלא הגיע או שפשוט יכולתי לעלות בסוף המסיבה כי למשקיע לא היה אכפת והיה לי את קייס הדיסקים שלי באוטו ככה שהיה לי מה לנגן מהמוסיקה שלי.
למה זה היה כמעט?כי הוא התעקש על פסיכודלי

אבל אני סרבתי
כן כן סרבתי להזדמנות לתקלט ובאותו רגע ממש לא ידעתי אם תהיה הזדמנות נוספת.באותו רגע חשבתי אולי זה ההזדמנות הראשונה והאחרונה שלי.
אבל כאמור כקנאי למוסיקה שלי וכאחד שדוגל מאד באנטי מסחריות והתפשרות על מוסיקה איכותית,סרבתי

מעז יצא מתוק וכעת תהיה לי הזדמנות לנגן משהו שאני אוהב
אני מקווה שזה מראה לך משהו עלי
לא שאני צריך להוכיח לך משהו
פשוט נשמע לי צורם שהדרך שבה אתה רואה אותי היא בדיוק הפוכה ממה שאני בייחוד לאור מה שעשיתי.

נמשיך הלאה
אתה חושב שאם היית מתחיל לנגן אלקטרו ורוצה באמת לנגן אלקטרו לא הייתי עוזר לך?תה יודע מה גם לא הייתי עושה לך את התחקיר הזה של למה וכמה ומי ומתי לא אכפת לי.היתי עוזר לך בכל הלב.אין דבר שאני נהנה ממנו יותר מאשר לשתף אנשים במוסיקה שאני אוהב,בייחוד כדי לעזור להם להתקדם בתחום ולאהוב את המוסיקה.

בנאדם רוצה להיחשף למוסיקה שאני מתמחה בה אז למה לא לעזור לו?
ואם בנוסף לזה,זה למטרות תקלוט,הרי העניין קדוש
אני רואה בכל אדם שהוא שנמצא בפורום של מוסיקה,מעיין קרוסאיידר שצריך להעביר את הידע שלו ואת המוסיקה שלו לסביבתו ולנסות וללמד ולפתוח כמה שיותר אנשים לאלקטרוני איכותי באשר הוא
חייבים להעביר את הידע הלאה ולנסות לשנות משהו במקום כל הזמן להתלונן כמה חרא וחרא וחרא לנו.מספיק שכל אחד ימשוך שניים או שלושה חברים שלו לתוך התחום ויגרום להם לאהוב את המוסיקה,כבר עשינו מעשה.
מעשה שאני עושה מאז אותה כיתה ח' בה נחשפתי לראשונה לסצנה.
מודה ומתוודה שזה לא עובד עם כולם,אבל כבר לא מעט אנשים יודעים בזכותי מה ההבדל בין האוס לטראנס ולמה טייסטו זה לא האוס ואיך מסתבר שפסיכודלי ועופר ניסים זה לא סגנון האלקטרוני היחיד שקיים
לא מעטים גם מצאו להם סגנון שהם ממש אהבו,בין אם זה הטק טראנס(שרבים אהבו)בין אם פרוגרסיב בין אם פאנקי ופרנץ' האוס בין אם זה טרייבל וכו'.כל אחד וטעמו.ותודו שזה כבר משהו
לא שאני מנסה להיות מודל לחיקוי.
אבל אם אחד יאמץ לעצמו את העניין זה בהחלט יהיה דבר חיובי.
אז כן מר יוחאי זה מה שנקרא תרומה לסצנה.כל אחד עושה את זה בשקט בשביל עצמו ובשביל הסצנה.
מה שמוביל אותי לפסקה הבאה

לדעתי להשמיע במועדון שהיה מאד ומתמיד מסחרי, סגנון שהוא לא מסחרי, זה התקדמות מאד גדולה
אתה לא יודע מאיפה יכול להתחיל המהפך של החדרת מוסיקה טובה למועדונים
אולי זה יהיה בזכות אותו סט שלי
אולי הקהל כן ייתפס וידרוש את זה כל שבוע
ואולי בעקבות זה הוא יתן לי יד חופשית יותר ואז אני אחשוף את הקהל לעוד סגנונות
never say never
תמיד יש תקווה שהקהל יאהב

נכון שהם אוהבים רק מסחרית
אבל אף אחד לא נתן להם הזדמנות לשמוע משהו אחר
דבר אחד בטוח
שבלילה שאחרי אני אוכל ללכת לישון בלב שקט ולומר ניסיתי
ולומר לעצמי שלא נכנעתי לתכתיבים של המנהלים וקיבלתי את ההזדמנות שלי למרות הכל
בעזרת השם היא תהיה מוצלחת והקהל יאהב

כאמור הסגנון נוסה על חברים שלי שמאד אהבו.
אם הם אהבו למה שהשאר לא?
כולי תקווה
ואתה בהחלט מוזמן לבוא ולראות
רוצה כתובת?
רחוב נתנזון 10 בחיפה

אין לי בעיה עם זה שלא תאמין
יש יותר מדי אנשים סקפטיים שבמקום להרים את הכפפה יושבים ממורמרים בבית וכל היום יודעים רק לדבר על כמה שהסצנה גרועה
לי זה נראה קצת לא הולם רק להתלונן כל היום במקום לנסות ולשנות משהו.
ולעשות שינוי לא נקרא לנגן במועדון שיש בו ליינים קבועים של אלקטרוני איכותי.
לנסות לשנות זה לחשוף את הקהל הרחב למוסיקה הזאת.באותן מסיבות מסחריות בהן נמצא רוב הקהל.
ככה יוצרים שינוי.
אני יודע שזה תמיד היה החלום שלי לנסות להכניס קצת חינוך במועדונים ופשוט לא היתה לי את האפשרות.
אז אולי באמת אני אקבל את התואר של זורע המוסיקה האיכותית.
כי זה החזון שלי לפחות.
ואולי לא
ואתה יודע מה?ילך,לא ילך,אני את שלי עשיתי

נ.ב
כאמור הדיון הוא בהחלט לגיטימי רק שהייתי מעדיף שהוא לא ימשוך את הטופיק לכיוון לא רצוי
לכן אולי כדאי לפתוח תרד שקשור לויכוח הזה ולנושא הכללי של החדרת מוסיקה אלקטרונית איכותית למועדונים ופשוט להעביר לשם את כל הפוסטים של הויכוח ולהשאיר את התרד הזה כמה שפחות אוף-טופיק...
ועוד דבר
בטח איבדתי את חוט המחשבה בכמה שלבים של הכתיבה
במיוחד לאור עייפותי
אם כמה מהדברים שכתבתי חוזרים על עצמם או נראים תלושים אז סליחה מראש

ואל תתנו לדיון הזה להפריע לכם להמליץ
מי יודע אולי אפילו יוראי ישתכנע לתת איזה פוסט לגיטימי בנושא
;)
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 
Privacy Statement