return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 
Twoj #1 DJ (pg. 2)
View this Thread in Original format
viscid
nie wybiore jednego, ale strasznie lubie Pentona
StereoPrincess
a co tydzien mi sie zmienia.

po miami, to lista jest bardziej dluga.

powiem Chus & Ceballos ale na prawde to morze byc 15 innych dj'ow.
Sat
w tej chwili Cristian Varela lub Ben Sims :rolleyes: .
Albo tez Adam Beyer za starych czasow. :tongue3
all the time: Liebing.

'm saying hello to the polish 4um ;].
maxstradamus
quote:
Originally posted by stren
wyjaśnij :conf:

przez dluzszy czas sluchalem wszystkiego (poczawszy na dancie, konczac na gangsta rapie). Potem w moje rece wpadlo GU014 i wtedy zobaczylem jak jedna osoba z dwoma dekami i mixerem jest w stanie zbudowac muzyke tak klimatyczna i skladna, od samego poczatku plyty do jej ostatnich sekund, jakiej nigdy dotad nie slyszalem.
Jakos sie tak zlozylo, ze w tym czasie S&D robili swoje delta heavy tour i zaczalem sie troche tym interesowac, niestety nie mialem z kim isc ich zobaczyc bo wszyscy znajomi byli zainteresowani inna muzyka...
Kilka miesiecy pozniej Digweed, Crystal Method i BT grali razem i juz wtedy bylem w posiadaniu paru plyt GU i Northern Exposures wiec nie bylo szans zebym nie poszedl na ten gig.
No i wtedy wszystko sie potoczylo automatycznie. Co niedzielne czekanie na EM i sciaganie setu za setem.
A jak sie przeprowadzilem do Toronto i poszedlem na kilka imprez tutaj...juz nie bylo powrotu.
stren
^ hehe niezla historia, moze topic zalozymy: "jak sie zainteresowales EDM ?"
marcinm
Nick Warren
potem:

Ferry Corsten
Armin Van Buuren
Blank and Jones
maxstradamus
quote:
Originally posted by marcinm
Nick Warren
potem:

Ferry Corsten
Armin Van Buuren
Blank and Jones

nie zeby cos bylo z tym nie tak, ale nick warren i ferry corsten to chyba nie wiele maja wspolnego...
moge sie mylic bo corstena daaawno nie slyszalem
Outsider
quote:
Originally posted by maxstradamus
nie zeby cos bylo z tym nie tak, ale nick warren i ferry corsten to chyba nie wiele maja wspolnego...
moge sie mylic bo corstena daaawno nie slyszalem

Ogolnie chyba z reszta nie ma za wiele wspolnego.
kappa82
Jak dla mnie numer 1 jest Mauro Picotto, jedyny dla mnie DJ, który sprawdził się w każdym gatunku jaki uprawiał, zaczynając od trancowo-komercyjnych (Komodo,Iguana),a na utworkach z gatunku Techno i Ambient kończac (ostatni albym Superclub).Jego wielogodziny set z Aria, Montreal to dla mnie mistrzostwo świata.
Tak off topic to powinna być druga kategoria DJ-producentów, gdzie dla mnie absolutnymi guru są Lauren Veronzez oraz M.I.K.E.
marcinm
quote:
Originally posted by kappa82
Jak dla mnie numer 1 jest Mauro Picotto, jedyny dla mnie DJ, który sprawdził się w każdym gatunku jaki uprawiał, zaczynając od trancowo-komercyjnych (Komodo,Iguana),a na utworkach z gatunku Techno i Ambient kończac (ostatni albym Superclub).Jego wielogodziny set z Aria, Montreal to dla mnie mistrzostwo świata.
Tak off topic to powinna być druga kategoria DJ-producentów, gdzie dla mnie absolutnymi guru są Lauren Veronzez oraz M.I.K.E.

naprawde? widzialem Picotto u nas pare mieseicy temu, i byl naprawde do niczego. takiego slabego dj nie slyszalem kiedykolwiek w zyciu. jedynym dobrym momentem w czasie jego set byl kiedy zagral "komodo" i potem "lizard" resztka jego set bylo zlozone z bardzo nudnych piosenek.

jak chodzi o nick warren, jest on "progressive house" a ferry jest "euro trance" wiec to jest duza roznica, ale obydwojga maja swoje zalety.

zoric
Moj je Ferry Corsten :toothless
marcinm
Ferry Corsten bym moim ulubionym dj'em, ale ostatnie pare razy kiedy go widzialem nie byl az tak dobry.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 
Privacy Statement