return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 
Twoj #1 DJ (pg. 4)
View this Thread in Original format
Fearless One
mi sie co¶ kojarzy że słyszałem/czytałem, że Morillo gra przeedytowane kawałki, tak że np wszystkie maj± ten sam bpm... ale czy gra wcze¶niej przygotowane sety... prawdę powiedziawszy nie wiem
maxstradamus
slyszalem tez, ze jest pedalem i nie ma lewej nogi
Zielak
Witam ; )

To mĂłj pierwszy poscik na tym forum:p

Jak dla mnie zdecydowanym numerem 1 jest oczywiscie Armin, co czwartkowe asoty słucham zawsze, on zaraził mnie muzyką trance i będę go słuchał cały czas:D
DJNeuro
Martin Roth!!! He was meant to go to Poland??

Check out the mix?

http://www.martinroth.net/promotion...DJ-MIX_July.mp3

Tracklist:

Ferry Corsten - Galaxia 2006
Karen Overton - your loving arms (Markus Schulz Remix) vs. Simon & Shaker - Zero (Original) [MR-Edit]
Plastikman - spastik
Super8 & POS pres. Aalto - 5 (Original Mix)
Mac&Mac - listen (Mac Zimms Remix)
Cirez D - mouseville theme
Sander van Doorn - Direct Dizko (Sander van Doorn Remix)
D-SAW - Track 1030
Rising Star - when things go wrong
Airwave - sunspot
Hanki
Roth sucks all the way! :D
GiB01
trudno okreslic swojego no.1 hmmmm jako dj'a szanuje bardzo Eddie'ego Halliwell'a ;)
mgoodwill
Za ich wspaniale ksywki sa numer 1:
DJ Pastus z osranego goralskiego klubu na Saucie Chicago i DJ Doctor Hortex z UN Club (Ktory ma teraz muze spoko nawet - klub, nie wiem kto tam djuje)

By the way, nigdy bym nie zgadl ze nazwa polusowskiego klubu UN znaczy "Unwind Now" lol:tongue3
Czapaja
pf numer 1 ? Nie dam rady wybrać numeru jeden; ale na wyróżnienie zasługuje Above & Beyond; za oryginalnośc ... min.
Stereoid
dj nr.1 to chyba tiesto, a tiddey z Polski
a producent nr. 1 Jonas Steur / Nitrous Oxide (chłopak się rozwija w prawidłową stronę:)), ewentualnie Kai Del Noi...
Czapaja
quote:
Originally posted by Stereoid
dj nr.1 to chyba tiesto, a tiddey z Polski
a producent nr. 1 Jonas Steur / Nitrous Oxide (chłopak się rozwija w prawidłową stronę:)), ewentualnie Kai Del Noi...

widać ze mega prostak z ciebie, Tiesto :| ? Tiddey :| ? Chyba sobie żarty stroisz a N20 przesadza z samplami, Nudny się zrobił odrazu po wydaniu North Pole i wątpie zeby zawrócił w tą dobrą strone jak ty to mówisz...

Hanki
Czapka a Ty co tak ostro?
Czapaja
bo widac ze vixą zalatuje :P bynajmniej peace
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 
Privacy Statement