return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 
Twoj #1 DJ (pg. 6)
View this Thread in Original format
GiB01
KC to przeciętniak, przeciez to ten dj speed znany z vixiarskiej przeszlosci :stongue: w sumie kazdy ma swoje zdanie ale kleszczu powiem ci ze jest wielu innych polskich produsjerow trance ktorzy tworz± fajniejsze tracki niz ten caly KC :toocool:
GiB01
a do tematu: ostanio jestem bardzo zachwycony produkcjami Kintar'a, piekny mroczny goa trance :eyes:
kleszcz
GiB01 zgadza sie ! :)

KC byl znany kiedys z utworow szczerze mozna powiedziec "vixiarskich" ale popatrz sie co sie dzieje gdy czlowiek zdaje sobie sprawe ze z taka muzyka daleko nie zajdzie :)

Chociazby jego numer "Reversed MIdnight" ktroy zostal zremixowany przez samego Lindena oraz Sandre Flyn :)
Te nazwiska juz same chyba mowia za siebie (dla mnie osobiscie) !

Nie nalezy oceniac czlowieka po tym jaki byl ale po tym jaki jest teraz :)
A teraz Krzysiek pokazuje ze Polak naprawde potrafi :)
kleszcz
GiB01 zgadza sie ! :)

KC byl znany kiedys z utworow szczerze mozna powiedziec "vixiarskich" ale popatrz sie co sie dzieje gdy czlowiek zdaje sobie sprawe ze z taka muzyka daleko nie zajdzie :)

Chociazby jego numer "Reversed MIdnight" ktroy zostal zremixowany przez samego Lindena oraz Sandre Flyn :)
Te nazwiska juz same chyba mowia za siebie (dla mnie osobiscie) !

Nie nalezy oceniac czlowieka po tym jaki byl ale po tym jaki jest teraz :)
A teraz Krzysiek pokazuje ze Polak naprawde potrafi :)
Stereoid
Krzysztof Chochlow przynajmniej szuka swojego stylu. i ten obecny nawet mi się podoba (oczywiście chodzi mi tu przede wszystkim o "reserved midnight", ale "the bass and belles" też jest całkiem niezłe. może tylko trochę za monotonne).
czips
Przede wszystkim Sander van Doorn :D

Za siłę i zaangażowanie jakie wkłada w dobór swoich setów oraz za styl i energię jaką przekazuje podczas swoich setów. Również za granie co miesięcznego setu na DI.FM w ostatnią środę każdego miesiąca. Wydaje się to być proste, jednak granie na wysokim poziomie przez cały czas łączy się z odpowiednim doborem muzyki,
a o to przy stylu Sander van Doorn'a czasem trudno. Mimo wszystko mu nadal udaje się mnie szokować!

Ponadto wszyscy producenci ze Spinnin' Records tacy jak np. Abel Ramos, Divini & Warning,
Ron van den Beuken, Randy Katana itd.

Za niesamowity klimat w jaki potrafią wprowadzić słuchacza, niesamowicie wyszukane utwory, zróżnicowane style oraz masę pracy wkładaną w edytowanie utworów tak aby pasowały 100 procentowo do ich setów, po to by słuchacz miał jak najlepszy komfort słuchania. Jedyne co mnie martwi to mało setów wychodzących bezpośrednio od nich.
Z drugiej strony jednak może być to gwarancja świeżości i jakości w granych przez nich setach, czym to usprawiedliwiam.
kayrio
number 1 all over the world : Cosmic gate, so hard, so deep, so crazyyy ... !!!

number 1 polish : adam nickey bo lubie swoj innovatywny styl, dobre muze ale N20 aka nitrous oxide tez dla swoj explosive tech trance style, to sa dla mnie 2 najlepsze polskie dj's
baron
quote:
Originally posted by GiB01
KC to przeciętniak, przeciez to ten dj speed znany z vixiarskiej przeszlosci :stongue: w sumie kazdy ma swoje zdanie ale kleszczu powiem ci ze jest wielu innych polskich produsjerow trance ktorzy tworz± fajniejsze tracki niz ten caly KC :toocool:

z tego co wiem to dj Speed nazywa sie Krzysztof Prętkiewicz i wystepuje teraz pod aliasami N2O/Nitrous Oxide/3rd Moon i wg mnie jest w pierwszej
3 polskich producentow trance o czym moze swiadczyc to ze jego numery gra nawet Armin:

18. Nitrous Oxide - Morning Light (Anjunabeats) - ASOT 295

16. Tune Of The Week - Nitrous Oxide - Orient Express (Anjunabeats) - ASOT 294

10. Mike Koglin & P.O.S. - Untitled Audio (Nitrous Oxide remix)(Anjunabeats) - ASOT 268

11. Tune Of The Week - Mike Koglin vs. P.O.S - Untitled Audio (Nitrous Oxide Remix) (Anjunabeats) - ASOT 267

10. Nitrous Oxide - North Pole - ASOT 250

18. Nitrous Oxide - North Pole (Anjunabeats) - ASOT 245

10. Nitrous Oxide - North Pole - ASOT 243

14. 3rd Moon - DNA (Somatic Sense) - ASOT 261

14. 3rd Moon - Diving In The Sky - ASOT 238

21. 3rd Moon - Diving In The Sky - ASOT 227
(z asot.powerplay.pl)

wiec co z tego ze robil kiedys vixe tak jak KC takie byly czasy na to byla koniunktura w klubach teraz KC produkuje calkiem nie zle

Moj DJ no1: brak:)
Djsketchbag
(sorry i forgot who to write in polish)
lets see here ... in no particular order cuz there all tied for #1 and i would not miss their shows

Chus and Ceballos
Erick Morillo (although he sucked last time i saw him)
Eric Entrana
Anthony Attella
Steve Angellos
Sebastian Ingrosso
Eddie Halliwell
Donald Glaude
David Guetta
Ritchie Hatwin
Steve Lawler
Adam Bayer
Chris Liberator
Dave The Drummer
Dj Icey
James Zabiela
SANDER KLEINENBERG
Axwell
Sven Vath
Eric Prydz
Satoshi Tomiie
Toronto Locals FTW!

I love EDM way too much just too pick one
Mr Moss
mimo ze wiele lubie... tez mi sie wydaje ze Danny Howells pasuje najbardziej na #1 dlatego ze widac w jego setach ze robi co lubi i sie przyklada, a no i mixing jest swietny.. czasami nie wiadomo gdzie 1 track sie konczy a gdzie drugi sie zaczyna

GiB01
@ baron
dla mnie n2o tworzy zabardzo schematycznie, tak typowo wlasnie pod armina i asot, ja juz duzo bardziej wole Nickey'a ktory tez nie tworzy "rewelacyjnych" numerow ale np. "Perfect Destiny" jest boskie :D

na t± chwile cenie najbardziej z polskich producentow Sonic Division i Viscid'a - obczajcie ich nowe tracki to sie przekonacie :eek:
kayrio
cosmic gate najlepszi !
leon bolier coraz lepiej
progression tez sa bardzo dobre !
tiesto dobre tylko very comercial i juz nie robi co robil kilka lat temu, szkoda ...
paul van dyk nie lubie swoj styl, nie lubie swoje track
armin still good !
menno de jong, phynn ... next trance generation

adam nickey, N20, i sunclyder najlepszi polskie djie ;)
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 
Privacy Statement