|
Twoj #1 DJ (pg. 5)
|
View this Thread in Original format
| Stereoid |
| jaką wixą?? co ty, człowieku mówisz? tiesto to mimo wszystko jeden z najlepszych dj'i na świecie (spójrz na jakikolwiek ranking i wszystko jasne), a jeśli mam wybrać jednego, to to będzie właśnie on. A Nitrous robi coś na większą skalę niż Polska. I za to powinien być doceniony... (po co ta złość:conf: ) |
|
|
| 4dri4n |
rankingi, komercja, itd itd dajcie spokoj..
Dj'a okresla sie nie za to kim jest, ale za to co tworzy.
Moim nr1 jest Armin Van Buuren i bedzie dlugo na tej pozycji :)
Poo |
|
|
| GiB01 |
| quote: | Originally posted by 4dri4n
rankingi, komercja, itd itd dajcie spokoj..
Dj'a okresla sie nie za to kim jest, ale za to co tworzy.
Moim nr1 jest Armin Van Buuren i bedzie dlugo na tej pozycji :)
Poo |
troche mnie rozbawila twoja wypowiedz, chyba oszukujesz sam siebie bo piszesz ze artyste ocenia sie po tym co tworzy w danym momencie a nizej napisales ze Armin to twoj no.1 to powiedz mi co on w przeci±gu tego roku takiego wspanialego stworzyl ze jest no. 1 co? :whip: |
|
|
| BTL |
| Judge Jules bez wyjatkow nr 1 ;) |
|
|
| 4dri4n |
Smiech to zdrowie ;) nie bronie Ci tego przywileju.
Aha, czyli dla Ciebie ktos jest No jesli jest na topie?
No to gratuluje podejscia, ja uwazam go za No 1 za caloksztalt. |
|
|
| AJo |
Jak dla mnie Armin van Buuren na pierwszym miejscu ze względu na to co robi(i jak) + styl życia + ludzie, którzy go otaczaj±. Każdy ma inny gust więc wypada tolerancyjnie podejsc do tego tematu.
//:eek: |
|
|
| GiB01 |
| quote: | Originally posted by 4dri4n
Smiech to zdrowie ;) nie bronie Ci tego przywileju.
Aha, czyli dla Ciebie ktos jest No jesli jest na topie?
No to gratuluje podejscia, ja uwazam go za No 1 za caloksztalt. |
to wg. twojego podejscia co roku wybieralbym paul van dyk'a, tiesto, armina i innych za caloksztal bo kiedys tam wczesniej oni byli jakby prekursorami i wiele znacz± w tej muzyce, wg. mnie najlepszego artyste ocenia sie po tym co tworzy, jak gra na imprezach, kontakt z ludzmi itp. w danym momencie !! nie bede ciagle rozpamiętywal ze arminem, paulem kazdy przeciętniak sie jara, bo non stop o nich slychac, wszędzie ich chc± ... pare lat temu rzadzili ale dzis nastala inna era, poprostu chce wam przekazać ze ARMIN, TIESTO i inni tego pokroju juz sie wypalili ;) |
|
|
| 4dri4n |
Szanuje Twoje zdanie, odmienne, ale co zrobic :)
Armin nie wypalil sie jeszcze i szybko to nie nastanie.
Ok, ale patrz kontakt z ludzmi to co piran van dijk czy jak mu tam, ma podobniez bardzo dobry kontakt z ludzmi, i to ma swiadczyc miedzy innymi o jego tworczosci? Sory ale nie sadze, armin ma wedlug mnie dobry kontakt z ludzmi, w audycjach co czwartek zawsze cos powie, i sprawia dobre wrazenie. Mysl sobie co chcesz, ja swoje wiem i przy tym zostane. Wiem tez sa inni swietni dje. Ale mam chyba prawo do takiej oceny, nie sadzisz? |
|
|
| Stereoid |
moim zdaniem każdy ma prawo do swojego zdania, obojętnia jakie ono jest. Armin to wciąż młody dj i raczej tak szybko nie skończy swojej kariery. Chociaż z drugiej strony osiągnął już właściwie wszystko...
z wyjątkiem 1. miejsca w dj mag:)
A co do tiesto, to faktycznie powoli nam schodzi ze sceny. Ale wydaje mi się, że jeszcze zdąży nas czymś zaskoczyć... |
|
|
| arhibald |
dla mnie ostatnimi czasy najlepsi sa sean tyas i john o'callaghan nie wiem jak fraj± wiec nie oceniam ich jako dj ale jako producentów a raczej jako remixerów wypuszczaja moim zdaniem najlepsze najbardizje kozackie wersje kawałków
niedługo trance connection i obu panów usłysze i będe mógl powiedizeć co¶ więcej na temat ich djowania |
|
|
| MaRvX |
| quote: | Originally posted by Zielak
Witam ; )
To mĂłj pierwszy poscik na tym forum:p
Jak dla mnie zdecydowanym numerem 1 jest oczywiscie Armin, co czwartkowe asoty słucham zawsze, on zaraził mnie muzyką trance i będę go słuchał cały czas:D |
Zielak ziooooomie no Ty jeden :P wreszcie ktos znajomy :D zgadnij kim jestem :LOL: hehe
wracajac do tematu hmm... sean tyas ma wporzo muzyczke ale jak to mozna zauwazyc robi caly czas na to samo kopyto chociaz mi to tam zbytnio nie przeszkadza :P ostatnio bardzo mi sie podobaja utworki kamila polnera :D a daren tate? ajjj ten to ma muzik :D oczywiscie pominalem wielu inych wspanialych producentow itp itd[/b][/color] |
|
|
| kleszcz |
Powiem krótko, konkretnie i na temat :) Dwa słowa:
Randy Katana

A dlaczego numer 1 ?
- za wszystkie tech, tribale które wychodzą spod jego ręki
- za to co prezentuje podczas kaĹĽdego koncertu
- za numer ktĂłry nie rĂłwna siÄ™ z ĹĽadnym innym - Fancy Fair !
- za to że w tak krótkim czasie osiągnął ogormny sukces i dzięki temu jest przykładem dla wielu początkujących Dj's
- za to że każdy jego numer czy też remix który się ukazje, pobudza ciekawość czym tym razem nas zaskoczy
- i na sam koniec za to, ĹĽe Katana jeszcze nie raz nas zaskoczy czymĹ› naprawde "wielkim"
Natomiast w drugiej kolejności, ostatnio naprawde zafascynowały mnie jego numery, przez co staram się poznawać osobę tego pana coraz bardziej, i za każdym razem naprawde mnie zaskakuje bardzo pozytywnie - mowa o:
Krzysztof Chochlow

Wbrew temu co powiedzą inni na temat tego Pana, zajmuje u mnie miejsce w czołówce tabeli za:
- za każdy numer który wychodzi spod jego ręki (również rmx)
- za Reserved Midnight który pokazuje iż "Polak naprawde potrafi" i dzięki temu KC chce udowodnić każdemu, że on również liczy się na światowej scenie muzyki trance !
- i na koniec bardzo cenię go za to i czuję do niego wielki respekt za jego metamorfoze ! ! ! Strzał w 10 ! ! ! Aż strach pomyśleć co by było jakby się taki talent zmarnował. |
|
|
|
|