return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 
Twoj #1 DJ (pg. 5)
View this Thread in Original format
Stereoid
jaką wixą?? co ty, człowieku mówisz? tiesto to mimo wszystko jeden z najlepszych dj'i na świecie (spójrz na jakikolwiek ranking i wszystko jasne), a jeśli mam wybrać jednego, to to będzie właśnie on. A Nitrous robi coś na większą skalę niż Polska. I za to powinien być doceniony... (po co ta złość:conf: )
4dri4n
rankingi, komercja, itd itd dajcie spokoj..
Dj'a okresla sie nie za to kim jest, ale za to co tworzy.
Moim nr1 jest Armin Van Buuren i bedzie dlugo na tej pozycji :)
Poo
GiB01
quote:
Originally posted by 4dri4n
rankingi, komercja, itd itd dajcie spokoj..
Dj'a okresla sie nie za to kim jest, ale za to co tworzy.
Moim nr1 jest Armin Van Buuren i bedzie dlugo na tej pozycji :)
Poo

troche mnie rozbawila twoja wypowiedz, chyba oszukujesz sam siebie bo piszesz ze artyste ocenia sie po tym co tworzy w danym momencie a nizej napisales ze Armin to twoj no.1 to powiedz mi co on w przeci±gu tego roku takiego wspanialego stworzyl ze jest no. 1 co? :whip:
BTL
Judge Jules bez wyjatkow nr 1 ;)
4dri4n
Smiech to zdrowie ;) nie bronie Ci tego przywileju.

Aha, czyli dla Ciebie ktos jest No jesli jest na topie?
No to gratuluje podejscia, ja uwazam go za No 1 za caloksztalt.
AJo
Jak dla mnie Armin van Buuren na pierwszym miejscu ze względu na to co robi(i jak) + styl życia + ludzie, którzy go otaczaj±. Każdy ma inny gust więc wypada tolerancyjnie podejsc do tego tematu.

//:eek:
GiB01
quote:
Originally posted by 4dri4n
Smiech to zdrowie ;) nie bronie Ci tego przywileju.

Aha, czyli dla Ciebie ktos jest No jesli jest na topie?
No to gratuluje podejscia, ja uwazam go za No 1 za caloksztalt.

to wg. twojego podejscia co roku wybieralbym paul van dyk'a, tiesto, armina i innych za caloksztal bo kiedys tam wczesniej oni byli jakby prekursorami i wiele znacz± w tej muzyce, wg. mnie najlepszego artyste ocenia sie po tym co tworzy, jak gra na imprezach, kontakt z ludzmi itp. w danym momencie !! nie bede ciagle rozpamiętywal ze arminem, paulem kazdy przeciętniak sie jara, bo non stop o nich slychac, wszędzie ich chc± ... pare lat temu rzadzili ale dzis nastala inna era, poprostu chce wam przekazać ze ARMIN, TIESTO i inni tego pokroju juz sie wypalili ;)
4dri4n
Szanuje Twoje zdanie, odmienne, ale co zrobic :)
Armin nie wypalil sie jeszcze i szybko to nie nastanie.
Ok, ale patrz kontakt z ludzmi to co piran van dijk czy jak mu tam, ma podobniez bardzo dobry kontakt z ludzmi, i to ma swiadczyc miedzy innymi o jego tworczosci? Sory ale nie sadze, armin ma wedlug mnie dobry kontakt z ludzmi, w audycjach co czwartek zawsze cos powie, i sprawia dobre wrazenie. Mysl sobie co chcesz, ja swoje wiem i przy tym zostane. Wiem tez sa inni swietni dje. Ale mam chyba prawo do takiej oceny, nie sadzisz?
Stereoid
moim zdaniem każdy ma prawo do swojego zdania, obojętnia jakie ono jest. Armin to wciąż młody dj i raczej tak szybko nie skończy swojej kariery. Chociaż z drugiej strony osiągnął już właściwie wszystko...
z wyjątkiem 1. miejsca w dj mag:)
A co do tiesto, to faktycznie powoli nam schodzi ze sceny. Ale wydaje mi się, że jeszcze zdąży nas czymś zaskoczyć...
arhibald
dla mnie ostatnimi czasy najlepsi sa sean tyas i john o'callaghan nie wiem jak fraj± wiec nie oceniam ich jako dj ale jako producentów a raczej jako remixerów wypuszczaja moim zdaniem najlepsze najbardizje kozackie wersje kawałków

niedługo trance connection i obu panów usłysze i będe mógl powiedizeć co¶ więcej na temat ich djowania

MaRvX
quote:
Originally posted by Zielak
Witam ; )

To mĂłj pierwszy poscik na tym forum:p

Jak dla mnie zdecydowanym numerem 1 jest oczywiscie Armin, co czwartkowe asoty słucham zawsze, on zaraził mnie muzyką trance i będę go słuchał cały czas:D

Zielak ziooooomie no Ty jeden :P wreszcie ktos znajomy :D zgadnij kim jestem :LOL: hehe

wracajac do tematu hmm... sean tyas ma wporzo muzyczke ale jak to mozna zauwazyc robi caly czas na to samo kopyto chociaz mi to tam zbytnio nie przeszkadza :P ostatnio bardzo mi sie podobaja utworki kamila polnera :D a daren tate? ajjj ten to ma muzik :D oczywiscie pominalem wielu inych wspanialych producentow itp itd[/b][/color]
kleszcz
Powiem krótko, konkretnie i na temat :) Dwa słowa:
Randy Katana

A dlaczego numer 1 ?
- za wszystkie tech, tribale które wychodzą spod jego ręki
- za to co prezentuje podczas kaĹĽdego koncertu
- za numer ktĂłry nie rĂłwna siÄ™ z ĹĽadnym innym - Fancy Fair !
- za to że w tak krótkim czasie osiągnął ogormny sukces i dzięki temu jest przykładem dla wielu początkujących Dj's
- za to że każdy jego numer czy też remix który się ukazje, pobudza ciekawość czym tym razem nas zaskoczy
- i na sam koniec za to, ĹĽe Katana jeszcze nie raz nas zaskoczy czymĹ› naprawde "wielkim"

Natomiast w drugiej kolejności, ostatnio naprawde zafascynowały mnie jego numery, przez co staram się poznawać osobę tego pana coraz bardziej, i za każdym razem naprawde mnie zaskakuje bardzo pozytywnie - mowa o:
Krzysztof Chochlow

Wbrew temu co powiedzą inni na temat tego Pana, zajmuje u mnie miejsce w czołówce tabeli za:

- za każdy numer który wychodzi spod jego ręki (również rmx)
- za Reserved Midnight który pokazuje iż "Polak naprawde potrafi" i dzięki temu KC chce udowodnić każdemu, że on również liczy się na światowej scenie muzyki trance !
- i na koniec bardzo cenię go za to i czuję do niego wielki respekt za jego metamorfoze ! ! ! Strzał w 10 ! ! ! Aż strach pomyśleć co by było jakby się taki talent zmarnował.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 
Privacy Statement