return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: [1] 2 3 4 5 
28.10.2006 - Sensation White @ Hala Ludowa (Wrocław)
View this Thread in Original format
ZyGa
28.10.2006 - White Sensation @ Hala Ludowa (Wrocław)
Wykonawcy to ID&T oraz Essence Music.
Bilety juz w sprzedazy:
Pula promocyjna 2000 biletow w cenie 100zł.

w przygotowaniu: http://www.sensation-white.pl/
Fearless One
line up jest już znany?
ZyGa
Niestety jeszcze nie.....
fala_energizer
Podobno ATB ma grać :D :eyespop:
ZyGa
Przed chwila doslownie dotarly do mnie te same informacje...

BTW: Witam Fala hehe ... jaki ten swiat maly :P
Mindphaser
I found some sets of Sensation White in Amsterdamhere but still no Sander K, anyone??
Piotrfan
Line'up zostanie ogłoszony w Pištek 4 sierpnia!
Piotrfan
Oficjalny Line'up:

ATB
Junior Jack
Marco V
Tom Novy
Above & Beyond
Angelo Mike
Toxic (PL)
hmm no to średnio. Above beyon - extra, marco v - też nie gorzej, ale jeszcze czegoś mi tu brak. No i ATB - nie wiem po co .Jakoś mi nie pasuje na Sensation - jako klasowej imprezy. Chyba jego osoba chcą przyciągnąc rzeszę słuchaczy radia eska :)
Osobiście mam w planach pojawić się na sensation, choć nic z w/w pseudonimów tak na mxa mnie nie przyciąga.
Marcin777
Above & Beyond napewno swietnie zagraja. ATB wczoraj gral na Nature-One i jego set byl znakomity. Brakuje jednak jeszcze kogos na ten line-up w SW w Polsce; Armin, Ferry, Rank 1, Blank & Jones, PVD lub Johan Gielen i bylo by super =)

SREBNY
Helo,
Nie ma co narzekać, trzeba się cieszyć że coraz więcej imprez odbywa się w tym "cudownym" kraju. Ja osobiœcie się wybieram - porównam SW w Amsterdamie i Wrocławiu. Niech zgadnę - róznica będzie kolosalna...ale i tak pojade. Chętnych zapraszam na www.kubolandsilver.com tam zdjęcia między innymi z SW/Amsterdam i Trance Energy/Utrecht
Hanki
Z uwagi na A&B sie wybiore.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: [1] 2 3 4 5 
Privacy Statement