|
28.10.2006 - Sensation White @ Hala Ludowa (Wrocław)
|
View this Thread in Original format
| ZyGa |
28.10.2006 - White Sensation @ Hala Ludowa (Wrocław)
Wykonawcy to ID&T oraz Essence Music.
Bilety juz w sprzedazy:
Pula promocyjna 2000 biletow w cenie 100zł.
w przygotowaniu: http://www.sensation-white.pl/ |
|
|
| Fearless One |
| line up jest już znany? |
|
|
| ZyGa |
| Niestety jeszcze nie..... |
|
|
| fala_energizer |
| Podobno ATB ma grać :D :eyespop: |
|
|
| ZyGa |
Przed chwila doslownie dotarly do mnie te same informacje...
BTW: Witam Fala hehe ... jaki ten swiat maly :P |
|
|
| Mindphaser |
| I found some sets of Sensation White in Amsterdamhere but still no Sander K, anyone?? |
|
|
| Piotrfan |
| Line'up zostanie ogłoszony w Pištek 4 sierpnia! |
|
|
| Piotrfan |
Oficjalny Line'up:
ATB
Junior Jack
Marco V
Tom Novy
Above & Beyond
Angelo Mike |
|
|
| Toxic (PL) |
hmm no to średnio. Above beyon - extra, marco v - też nie gorzej, ale jeszcze czegoś mi tu brak. No i ATB - nie wiem po co .Jakoś mi nie pasuje na Sensation - jako klasowej imprezy. Chyba jego osoba chcą przyciągnąc rzeszę słuchaczy radia eska :)
Osobiście mam w planach pojawić się na sensation, choć nic z w/w pseudonimów tak na mxa mnie nie przyciąga. |
|
|
| Marcin777 |
| Above & Beyond napewno swietnie zagraja. ATB wczoraj gral na Nature-One i jego set byl znakomity. Brakuje jednak jeszcze kogos na ten line-up w SW w Polsce; Armin, Ferry, Rank 1, Blank & Jones, PVD lub Johan Gielen i bylo by super =) |
|
|
| SREBNY |
Helo,
Nie ma co narzekać, trzeba się cieszyć że coraz więcej imprez odbywa się w tym "cudownym" kraju. Ja osobicie się wybieram - porównam SW w Amsterdamie i Wrocławiu. Niech zgadnę - róznica będzie kolosalna...ale i tak pojade. Chętnych zapraszam na www.kubolandsilver.com tam zdjęcia między innymi z SW/Amsterdam i Trance Energy/Utrecht |
|
|
| Hanki |
| Z uwagi na A&B sie wybiore. |
|
|
|
|