return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 
כמה כסף הייתם מוכנים לתרום/להשקיע כדי לעזור להפקה של טראנס לקום כאן (pg. 3)
View this Thread in Original format
Shahar
quote:
Originally posted by Black Dragon
שחר אתה לא מבין את הרעיון של הקונספט הזה פה
לא רוצים מסחרה, לא רוצים ילדים שבאים בגלל המקום ולא בגלל המוזיקה
ולא רוצים מקום של אלף איש ומעלה
הרעיון הוא לא לעשות קופה ענקית אלה אירוע איכותי לקהל ספציפי עם השקעה ביבוא דיג'יי מסויים ולעשות קופה שתכסה את ההוצאות + סכום לא גבוה כרווח
בנוסף לכך ידוע שהצוף יכול להביא 1000 איש אבל הם לא רלוונטים

אם הרעיון היה לעשות מסיבה מסחרית התרד הזה לא היה עולה

אין לי עניין לעשות מסיבה עם 20 איש רק כדי להגיד "עשיתי מסיבה"..המטרה זה להרוויח כמות כן משמעותית של כסף כדי לשפר הלאה ולהביא עוד קהל

מקום כמו הצוף יביא המון אנשים
וגם אם לא כולם אוהבים טראנס זה לא אומר שהמסיבה תהיה מגעילה
אבל הרחבה תהיה מלאה וזה מצוין וזה משנה את האווירה וזה ימשוך אנשים
YoraY
בקשר לשאלה.. התשובה שלי הייתה 12000+חצי שנת עבודה מסיבית.
ונסראללה לא עזר לי כל כך להרים ליין, במקום זה הוא תרם לי ערב שלם של קטיושות בחיפה והמון אנשים תקועים בבסיסים

אבל קניתי בכסף הזה המון ניסיון..

שחר.. זה לא הכיוון.. אני מבין גם מבין לאן אתה חותר
אבל מה שרוצים לעשות פה זה מיני ליין אנדרגראונד שכזה... ליין לאנשים עם גישה טובה למוזיקה 200 איש ולאף אחד לא כל כך אכפת מגיל או מבנות .. כאן המאזניים נוטים לכיוון המוזיקה

בייננו תהולך לצוף אתה לא יוצא משם...תתשים שם טראנס אפילו 5 דקות התגובות יהיו חריפות זה בלתי אפשרי.... תאמין ליייייי חבל על הויכוחים חשבתי על זה חצי שנה מהחיים שלי והגעתי ל1001 מסקנות זה בלתי אפשרי להכניס לפה טראנס בדרך הזאת...

מי שאמר מסיבת טבע.. שכח מזה טראנס ומסיבות טבע לא ילך בלירה... הטבע בארץ נועד לפסיי.. טראנס פשוט לא פשוט לא ילך... זו מוזיקה שיותר צועקת מועדון מאשר טבע..
שמע תכלס? - תביא תאנשים (שאוהבים טראנס) תהיה לך אחלה מסיבה אבל... זה בלתי אפשרי עזוב... סתם חפירות...
YoraY
אולי מוקדם לדבר אבל יאללה שיהיה שעמם לי גם ככה:

קודם כל אם אתם רוצים מסיבה 200 איש אתם צריכים להבין שאולי 50 במקרה הטוב באמת יהיו חולי טראנס...

כל השאר... ממש ממש לא...
לכן.. תתחילו לחשוב איך אתם עושים מטראנס משהו שיחזיק קהל על הרחבה..
זה לפחות בתור התחלה.. מה יהיה הלאה ה' גדול אבל קודם אתם צריכים להבטיח שקהל שלכם בוטח בכם....
Black Dragon
quote:
Originally posted by Shahar
אין לי עניין לעשות מסיבה עם 20 איש רק כדי להגיד "עשיתי מסיבה"..המטרה זה להרוויח כמות כן משמעותית של כסף כדי לשפר הלאה ולהביא עוד קהל

מקום כמו הצוף יביא המון אנשים
וגם אם לא כולם אוהבים טראנס זה לא אומר שהמסיבה תהיה מגעילה
אבל הרחבה תהיה מלאה וזה מצוין וזה משנה את האווירה וזה ימשוך אנשים

אם אין לך עניין אז חבל..כי זה כל הרעיון
לעשות מסיבה בצוף זה סתם לעשות מסיבה
וזה לא רק בשביל להגיד שעשינו מסיבה אלה עשינו מסיבה ולעמוד במטרה כלשהי

אם אתה רוצה לעשות מסיבת מסחרה אתה מוזמן ואני אפילו אפרגן לך
אבל זה לא מה שמתוכנן פה

ויוראי לא יודע מה איתך אני מכיר יותר מ200 איש שחולי טראנס :)
זה לא העניין כמה אנשים אוהבים כי לא חסר וכל פעם אני פוגש אנשים חדשים שאוהבים את המוזיקה הזו
רק שהשאלה כמה יבואו לאירוע שכזה
YoraY
על זה אני מדבר...

שבתור התחלה הסבירות שתמלא מועדון ב200 איש שאוהבים טראנס הוא בלתי אפשרי.......

אולי אם תשלם להם בכניסה הם יבואו....... אולי..... :)

אבל בעיקרון... אם יהיו 200 איש בפנים סביר להניח ש50 מהם יוהבו טראנס
Black Dragon
טוב אין לדעת, אנחנו נבדוק את העניין לכל הפרטים החשובים כולל חישוב מוערך של קהל שיגיע.
זה אומר שלפחות צריך לגעת ב1000 איש של קהל פוטנציאלי בשביל למשוך 200 שבאמת יגיעו לאירוע.
YoraY
בנאדם משתכנע להגיע למסיבה שהוא לעולם לא שמע עליה אחרי שהוא מקבל המלצות מ2 מקורות..ורצוי שיהיו אנשים הוא מכיר..

לכן אם אתם מרימים משו........ זה יהיה מתפקידו של כל אוהב טראנס פה להיות שגריר של האירוע... שזה כולה אומר לברבר עם האנשים הנכונים (שאוהבים טראנס..)
שהולך להיות אירוע משו טוב בלהלבהלבה

סתם טיפ שכזה...
.A.Y.
למסיבות של 99זון מגיעים בדרך כלל 100+ איש
אם תשתפו פעולה גם איתם ותזמינו גם את האנשים שאתם מכירים אנלא חושב שצריכה להיות בעיה למלאות מועדון ב200 איש
רק צריך לדאוג שה200 האלה ימשיכו להגיע קבוע..
אני עד היום הבאתי הרבה חברים למסיבות של 99זון וכל פעם יותר אנשים מתקפלים ולא רוצים לבוא כי שום דבר לא תפס אותם במיוחד (הם למשל מאלה שמעדיפים לבוא למועדון בשביל בנות מאשר מוסיקה)
ככה שצריך לחשוב טוב מה עושים כדי למשוך קהל קבוע.. כי מכורים אמיתיים של טראנס אין מספיק פה (וגם חלק מאלה שיש כמו שראיתם בדיון על המסיבה של 99זון.. לא ממש שמים זין על הסצינה בארץ)
uzi
quote:
Originally posted by .A.Y.
אם תשתפו פעולה גם איתם ותזמינו גם את האנשים שאתם מכירים אנלא חושב שצריכה להיות בעיה למלאות מועדון ב200 איש
אני עד היום הבאתי הרבה חברים למסיבות של 99זון וכל פעם יותר אנשים מתקפלים ולא רוצים לבוא כי שום דבר לא תפס אותם במיוחד (הם למשל מאלה שמעדיפים לבוא למועדון בשביל בנות מאשר מוסיקה)
ככה שצריך לחשוב טוב מה עושים כדי למשוך קהל קבוע.. כי מכורים אמיתיים של טראנס אין מספיק פה (וגם חלק מאלה שיש כמו שראיתם בדיון על המסיבה של 99זון.. לא ממש שמים זין על הסצינה בארץ)

אלי, שמעת? כשהם ידעו שאנחנו בקטע של להביא אומני טראנס... אז בטח הם ישמחו!
uzi
quote:
Originally posted by YoraY
בקשר לשאלה.. התשובה שלי הייתה 12000+חצי שנת עבודה מסיבית.
אבל קניתי בכסף הזה המון ניסיון..

YORAY
אתה תיהיה מעוניין להשקיע אם נעשה מסיבה "קטנה" כזו עם אומן בעל שם יחסית?
אני בטוח כן!

YoraY
quote:
Originally posted by .A.Y.

כדאי לך שהמשפט שבסוגריים לא יהיה מכוון אלי...

ושמע... הקהל של 99 מורכב אכן מחולי טראנס אבל אל תשכח שגם חלק נרחב ממנו זה בעצם הפורום שלהם.. זו נקודה שצריך לחשוב עליה..
אתה גם צריך לחשוב על העיקרון ש.. גם עד! שמצאת חולה טראנס אחד שגר סתם נגיד ב..... כפר סבא... אוקי? - הבנאדם הזה יצטרך לבוא עם החברים שלו? ובדיוק כמו שתארת בדוגמא שלך... החברים שלו לא ירצו במסיבה וירצו להתקפל

אתם רוצים שאנשים לא יתקפלו תנו להם הרבה אלכוהול... זו שיטה טובה.
ודרך אגב זה גם יעזור להם להתחבר למוזיקה... :)

אבל שוב לעולם אל תהיו אופטימים... המוזיקה הזאת מאד מונוטונית...אף אחד לא אוהב אותה תרצו או לא תרצו...היא מאד שונה ומוזרה לאנשים.. נסו להכנס לראשים של האנשים בארץ זה יביא אתכם לפתרונות ומסקנות
uzi
אני מזכיר לך שאני מעונין באומן של מלודי \ אפליפטינג.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 
Privacy Statement