return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 
כמה כסף הייתם מוכנים לתרום/להשקיע כדי לעזור להפקה של טראנס לקום כאן (pg. 8)
View this Thread in Original format
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar
עובדה שבאתי ואני יבוא למסיבות של נקססט
אבל מה לעשות מסיבות "קטנות ואיכותיות" לא מדליקות אותי והאמת זה גם לא יחזיק הרבה זמן
בדיוק כמו שהליין בשרון לא החזיק

וזאת הסיבה שאין לי מה לחפש שם

אווו אז הכרת ליין קטן אחד שלא עובד

תזכיר לי כמה אתה יוצא לתל אביב?

פאקוטק ליין מינימל וטכנו קטן שמחזיק בצורה רווחית כבר 4 שנים לפחות

פטיש ליין שמחזיק כבר 8 שנים בתל אביב למרות שלא מעט מהמועדונים שהוא התארח בהם בעבר הם כבר ז"ל - מעולם הוא לא חרג מגבולות המועדון הקטן והאינטימי ולמרות זאת הוא ליין מצליח וזאת למרותצ שהדיגיים הם מקומיים בלבד

פרוגרסיב טרסדייז במקסים רץ כבר למעלה משנה בהצלחה יפה מאוד כשהמסיבות שהם מביאים די גיים מחול הם לרוב סיפור הצלחה

אפשר גם להכניס את הדנזל והליין של ימי שני למרות שהוא נבדל מהאחרים גם בגלל היותו ליין אמצע שבוע - ועדיין הוא קיים כבר שנתיים ולא שמעתי על קולות של סגירה שם...

4 דוגמאות כדי להפריך את התאוריה שלך...
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אווו אז הכרת ליין קטן אחד שלא עובד

תזכיר לי כמה אתה יוצא לתל אביב?

פאקוטק ליין מינימל וטכנו קטן שמחזיק בצורה רווחית כבר 4 שנים לפחות

פטיש ליין שמחזיק כבר 8 שנים בתל אביב למרות שלא מעט מהמועדונים שהוא התארח בהם בעבר הם כבר ז"ל - מעולם הוא לא חרג מגבולות המועדון הקטן והאינטימי ולמרות זאת הוא ליין מצליח וזאת למרותצ שהדיגיים הם מקומיים בלבד

פרוגרסיב טרסדייז במקסים רץ כבר למעלה משנה בהצלחה יפה מאוד כשהמסיבות שהם מביאים די גיים מחול הם לרוב סיפור הצלחה

אפשר גם להכניס את הדנזל והליין של ימי שני למרות שהוא נבדל מהאחרים גם בגלל היותו ליין אמצע שבוע - ועדיין הוא קיים כבר שנתיים ולא שמעתי על קולות של סגירה שם...

4 דוגמאות כדי להפריך את התאוריה שלך...

הליין היחיד שבאמת יש לו רמה זה הדנזל
שאר הליינים שאמרת עדיף לא לחשוב עליהם
:nervous:
Glenn-Holmes
quote:
הליין היחיד שבאמת יש לו רמה זה הדנזל
שאר הליינים שאמרת עדיף לא לחשוב עליהם
:nervous:

ומאיפה אתה יודע?...

ספר לנו באמת על הפעם שבקרת בליינים האלה והגעת בגלל אותה למסקנה הזו...

:rolleyes:
YoraY
משעמם לכם הא?

אילן תפתח איזה טרד חדש שאנשים ידברו בו...
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
ומאיפה אתה יודע?...

ספר לנו באמת על הפעם שבקרת בליינים האלה והגעת בגלל אותה למסקנה הזו...

:rolleyes:

היה מספיק לי מלקרוא על המסיבות האלה
ועל ה"אווירה המיוחדת במקסים" בעעעעע
Flotser
אני חושב שהדוגמא הכי טובה לליין שהתחיל בקטן ולאט לאט גדל למיימדים לא מביישים בכלל זה ה
Infuse
גיל הולך לשם די קבוע ואני מאמין שהוא שואב מהם גם סוג של השראה :)

מאחל לכל מי שמנסה שיצליח להגיע גם ליותר!
Glenn-Holmes
quote:
היה מספיק לי מלקרוא על המסיבות האלה
ועל ה"אווירה המיוחדת במקסים" בעעעעע

קיצר הויכוח הזה סגור
ככל שנתקדם עם הויכוח הנקודה שאתה אדם אטום שפוסל דברים מחוסר ידע רק תתחדד
mitre
מה זהו? נגמר? שבוע שלם רשמתם אותו הדבר אחד לשני, טוב נו גם הסברתם לשחר איזה 10 פעם מה אתם רוצים לעשות...
אני מבין שחוץ מדיבורים לא קרה כלום וחבל...

מרוב שלארץ באים רק פעם בחודשיים-שלוש, במקרה הטוב, די-ג'יי מחו"ל בינוני ומעלה, אני חושב שיהיה מספיק אנשים לפחות בהתחלה שגיעו למסיבת "קטנה" כזאת. לי ולעוד כמה חברים שלי אין בעיה להוציא +-100 שקל על כניסה למקום עם מוזיקה שנאי אוהב (כי פשוט אין הרבה בארץ) אולי אם הזמן אם תביאו יותר אז אנשים כבר יתחילו להיות מפונקים...
לדעתי אם יהיה פרסום במקומות אסטרטגיים נכונים, לא צריכה להיות בעיה למצוא את ה-200 איש.

בתור חייל, אין לי בעיה להשקיע 300-400 שקל לדבר כזה (טוב נו נפסיד 100-200 שקל, לפחות ניסינו) ואני יכול להביא עוד 3-10 אנשים, הכל תלוי מי, מתי ואיפה.

יהיה נהדר אם יהיה ליין כזה, בהצלחה!
Black Dragon
אחי זה עדיין קורה מאחורי הקלעים :)
לפחות שם אף אחד לא מפריע לזה להתממש ויש התקדמות
uzi
אני השבוע קצת נרדמתי כי ראש השנה והייתי צריך לעזור בבית!
אבל צריך אכן לבדוק כמה רעיונות ולברר מחירים... :D

mitre
אשמח אם תעדכנו מה קורה עם זה...
אחרי שעברתי על אתרים של איזה 70 ראשונים של DJMAG לא מצאתי אחד שמגיע בחודשיים הקרובים לארץ... ועבר כבר יותר מחודש מאז ה-CosmicGate...
YoraY
אני חושב שהם צריכים להמשיך את הקו של 99 לשפר את הפרוייקט שכבר בהגדרה נחשב כהצלחה

מעצבן העניין של הגילאים אבל כנראה שזה מה יש ו... בעזרת השם לאט לאט...

אני מאמין שהפקה אחת חייבת להיות ממש השיא של השיא ואז צריך גם להביא כככככמה שיותר אוהבי טראנס מכל הארץ ולא לוותר וכולם מיחצנים וזה בעצם יהיה ערב שיא כזה .. פעם ב..
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 
Privacy Statement