|
כמה כסף הייתם מוכנים לתרום/להשקיע כדי לעזור להפקה של טראנס לקום כאן (pg. 7)
|
View this Thread in Original format
| YoraY |
| quote: | Originally posted by .A.Y.
קיצר דיי לזיין כבר תשכל נמאסת אפילו עליי ואני בקושי נמצא פה
מרחם על שאר הקבועים כאן |
חחחחח די צודק ..
ואילן תתכונן לנקות פה קצת תטרד מתחיל להיות פה מסריח
אני אסכם כמה נקודות.. המצב בארץ מבחינת קלאב טראנס כל כך גרוע שאין יותר מדי ברירות ולפחות בתור התחלה לארגן הפקה כשהחבל המשיכה שלה שבצד אחד מוזיקה איכותית ובשני קהל איכותי (גיל, בנות, מראה) נוטה לטובת המוזיקה.. ולאף אחד לא אכפת כבר העיקר שיהיה מוזיקה טובה.....
אבל תכלס אם יש שילוב של 99 עם האנשים מטראנס אדיקטד... זה כבר לא התחלה.. אוקי 99 זה התחלה אבל אם באמת משתפים פה פעולה מכל הלב אני רואה פה מסיבה ראשונה לפחות 250 איש, מי מהם יגיע פעם הבאה - אני בטוח שעשרים-שלושים אחוז מהם לא יחזרו אבל ה70% ידברו וימליצו וישלימו את הפער יחד עם מאמצים נוספים של המארגנים ובטח יהיו אנשים שכל כך יוהבו תרעיון שישימו יד גם כן וידחפו את זה..
מה שטוב אצל המארגנים גם זה שאין להם שום אינטרס כספי - הם עושים את זה בשביל הכיף ובשביל הסצנה שאין כמובן..
זו חייבת להיות הפקה מחתרתית כזאת... זה מאד רחוק מלהיות משהו שכל הכוסיות יבואו אליו כי זה לא מסחרי ואין בזה מוזיקה שחורה בכלל
זה יכול להיות משהו שרואים בו קצת בנות, זה יכול להיות משהו עם הרבה אנשים שמבינים מוזיקה ואוהבים קלאב טראנס.
אני חושב שבשלב מסויים יהיה חכם להגביל את הגיל ל18.. אבל לאדע זה נושא לא פשוט.. עכשיו לפחות זה כמעט בלתי אפשרי |
|
|
| Glenn-Holmes |
הסיכום שלי לעניין הוא כזה
שחר הבנו מה הדיעה שלך
אני לא חושב שיש מישהו שמקבל אותה כי וואלה אין פה אף אחד עשיר בנתיים חוץ ממך (אבל אתה טוב רק בלדבר ולדבר ולדבר....) אז אף אחד לא מעוניין להכנס להרפתקאות שהתוצאה שלהם נראית ידועה (מועדון גדול כמעט ריק לחלוטין)
במקום זה אנחנו מעוניינים בהפקה איכותית במקום קטן עם נציגות גדולה לאנשים שבאמת אוהבים תמוזיקה נטו (שוב משהו שלא מדבר אליך)
במילים אחרות
הבנו מה אתה אומר
מבחינתנו אם לא טוב לך אז כשיגיע היום תשאר בבית ותחכה ליום שאחרי כדי לכתוב עוד שטויות בקשר למסיבה |
|
|
| Black Dragon |
שחר אתה לא מבין שהמטרה היא להרים אירוע לאנשים שאוהבים את המוזיקה הזו
מסתבר שוואלה אתה לא אוהב וואללה אתה לא מפרגן ואני רואה שאתה גם לא תגיע אז נחסוך את ההזמנה שלך לאירוע
רק תבין שהמסיבות לא מצליחות רק מאנשים כמוך שאוהבים לדבר אבל לא להגיע..
חבל שאתה באמת לא רואה מה שאנשים פה מנסים לבנות כי אתה אוהב ללכת ראש בקיר
וזה מצחיק אותי חשבתי לבנות חומה רק בשבילך אפילו אני אקנה לך קסדה שתוכל לנגוח בקיר כמה שבא לך
הדעה שלך ממש קטנה על הרעיון פה ובתאכלס כל הקטע של ההפקה הזו היא לקבוצת אנשים ספציפים וכנראה אתה לא בתוך הקבוצה הזו.. מצטער |
|
|
| epsilon1 |
| quote: | Originally posted by Black Dragon
שחר אתה לא מבין שהמטרה היא להרים אירוע לאנשים שאוהבים את המוזיקה הזו
מסתבר שוואלה אתה לא אוהב וואללה אתה לא מפרגן ואני רואה שאתה גם לא תגיע אז נחסוך את ההזמנה שלך לאירוע
רק תבין שהמסיבות לא מצליחות רק מאנשים כמוך שאוהבים לדבר אבל לא להגיע..
חבל שאתה באמת לא רואה מה שאנשים פה מנסים לבנות כי אתה אוהב ללכת ראש בקיר
וזה מצחיק אותי חשבתי לבנות חומה רק בשבילך אפילו אני אקנה לך קסדה שתוכל לנגוח בקיר כמה שבא לך
הדעה שלך ממש קטנה על הרעיון פה ובתאכלס כל הקטע של ההפקה הזו היא לקבוצת אנשים ספציפים וכנראה אתה לא בתוך הקבוצה הזו.. מצטער |
עזוב ילך ילך לא ילך לפחות מנסים...
שמישהו יתחיל להזיז תעניינים למה אפשר להתברבר ככה שנה |
|
|
| DvJ |
| quote: | Originally posted by YoraY
אני אסכם כמה נקודות.. המצב בארץ מבחינת קלאב טראנס כל כך גרוע שאין יותר מדי ברירות ולפחות בתור התחלה לארגן הפקה כשהחבל המשיכה שלה שבצד אחד מוזיקה איכותית ובשני קהל איכותי (גיל, בנות, מראה) נוטה לטובת המוזיקה.. ולאף אחד לא אכפת כבר העיקר שיהיה מוזיקה טובה.....
זו חייבת להיות הפקה מחתרתית כזאת... זה מאד רחוק מלהיות משהו שכל הכוסיות יבואו אליו כי זה לא מסחרי ואין בזה מוזיקה שחורה בכלל
זה יכול להיות משהו שרואים בו קצת בנות, זה יכול להיות משהו עם הרבה אנשים שמבינים מוזיקה ואוהבים קלאב טראנס. |
אלכוהול חופשי
בנות כניסה חופשי
יפתור חלק מהבעיות........ |
|
|
| YoraY |
בנות חופשי זו הצעה טובה
אלכוהול חופשי............... זה קצת בעייתי מבחינה כספית אבל אני מקווה שיהיה לחבר'ה את התקציב לפנק כמה שיותר עם הזמן |
|
|
| §chop¥ |
טוב אני חייב להודות שלא נכנסתי לטרד הזה עד עכשיו כי גם אני חם עם חברים שלי להרים הפקה ומניסיוני רב הזמן זה רק תיכנונים ובסוף לא יוצא כלום...
מקווה שמשהו באמת יצא מזה כי כבר נמאס מכל המועדונים והפקות בארץ ולהביא אומן כמו אוקנפולד זה בהחלט שינוי משמעותי.
לצערי אני לא רואה את עצמי תורם יותר מדי (חוץ מלהביא כמה חברים) למסיבה כי אני הלכתי לאיבוד בטראנס וחוץ מאוקנפולד וון דורן (שאני לא אוהב) אני לא מכיר בכלל את השמות שנתתם כאן
בהצלחה בכל מקרה ! |
|
|
| DJentlman |
| quote: | Originally posted by DvJ
בנות כניסה חופשי
|
רעיון בכלל לא רע לדעתי שיכול להקפיץ את העניין (ואת כמות האנשים) למרות שמדברים פה על איכות אני בספק אם 250 בנים ישמחו לרקוד רק אחד עם השני בלי לראות אחת או שתיים מהמין השני (ולא ,הברמנית הכוסית שאולי תגיע לא נכללת).
בכל אופן , כמו שאחרים אמרו , צריך להתחיל לפעול במקום לדבר , שמישהו יעשה רשימה מאורגנת כמו שצריך של דברים שצריך לעשות ואז לסמן כמו ילדים כיתה א' V על כל דבר שנעשה. אחרת , באמת הרעיון ישקע. |
|
|
| Black Dragon |
תמיד אפשר לעשות כניסה לבנות חופשית עד השעה 02:00 :)
רק להפיץ את הבשורה לבנות שיבואו
כמובן עם כל מיני פינוקי אלכוהול וכאלה |
|
|
| YoraY |
תמיד אפשר לעשות כניסה לבנות חופשית עד השעה 02:00 :)
רק להפיץ את הבשורה לבנות שיבואו
כמובן עם כל מיני פינוקי אלכוהול וכאלה |
שימו טונה כסף על שתיה - בעיקר לבנות..
:) |
|
|
| Shahar |
רק תבין שהמסיבות לא מצליחות רק מאנשים כמוך שאוהבים לדבר אבל לא להגיע.. |
עובדה שבאתי ואני יבוא למסיבות של נקססט
אבל מה לעשות מסיבות "קטנות ואיכותיות" לא מדליקות אותי והאמת זה גם לא יחזיק הרבה זמן
בדיוק כמו שהליין בשרון לא החזיק
וזאת הסיבה שאין לי מה לחפש שם |
|
|
| YoraY |
יופי עכשיו כשכולנו חכמים אתם יכולים להמשיך הלאה..
ישר כח ו.. תעדכנו אותנו :) |
|
|
|
|