return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 
כמה כסף הייתם מוכנים לתרום/להשקיע כדי לעזור להפקה של טראנס לקום כאן
View this Thread in Original format
Glenn-Holmes
כן פשוט כמו שזה נשמע שאלה שעלתה לי בשיחות עם אנשים מסוימים כאן והחלטתי לפתוח אותה לפורום

אתם חופשיים לענות 10 אגורות או כלום אם זה משאתם מתכוונים באמת
אני מצפה לתשובות רציניות עד כמה שאפשר

שימו לב הדגש הוא על עזרה - משמע סכומים סמליים ולא גבוהים כל אחד כראות עיניו וכחשיבות המטרה עבורו
Shahar
כמו שכתבתי בפוסטים לאלי וגיל
וכמו שאמרתי לך
אני יגיד גם פה ותתפוס אותי במילה
אני מוכן לעזור במה שצריך..כל עוד זה בצורה יפה ותרבותית וכדי לא לחזור לויכוח ההוא לא ניכנס לזה

וכמו הדוגמא שנתתי
כל אחד יכל לתרום סכום סמלי והיה אפשר לממן באנר
וזה רק דוגמא קטנה
Glenn-Holmes
עדיין מדבר בשם כולם?
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
עדיין מדבר בשם כולם?

כן
ואני מתכוון
כל אחד
כי כמו שאנשים יכולים לזרוק כסף על סיגריות
הם יכולים גם לתרום כמה שקלים
ואני בטוח שבזה כולם מסכימים
uzi
כדי להביא לפה פעם אחת את פרסיזן או רונסקי ספיד או איזה תקליטן אחר ממש טוב של מלודי מרומם... והפקה מסודרת, נקיה מכובדת, ולא רועשת ומחניקה...
לפחות 3000 שקל!!!
ויש לי עוד חבר שמוכן לעזור! מי גבר ונכנס איתי?!
ועוד יותר מזה! אני מוכן לא להרויח שקל.. מבחינתי העיקר להחזיר את ההוצאה אם אפשר!

תרשו לי לשתף אותכם בחזון שלי, אני מאוד רציני! לא חייבים מועדון ענק ולא חייבים הוצאות מיותרות וככה אפשר להוזיל משמעותית את העלות. כשארמין מגיע לפה בקושי פעמיים בשנה כולם מוכנים לשלם מאה שקל לכרטיס ולסבול צפיפות, מחנק ורעש איימים! אם נארגן בקושי 50 לאיש וכל אחד ישלם מאה שקל בכניסה, לכולם יהיה מקום, כולם יוכלו לדבר עם התקליטן, המסיבה תיהיה נוחה נקיה ואיכותית וככה יהיה רווח מסויים שמפצה על העלות... אולי ההפסדים אם יהיו לא יהיו גדולים! ככה לא נצטרך אף ליין ואף הפקה אחרת! אנחנו נגשים את עצמינו ונעשה חגיגות לעצמינו! נעשה את זה ברוח דיי אינטימית ולא המונית! לפי המחירים שאני קיבלתי מהתקליטנים עצמם, רובם הגדול מוכן לבוא בשביל פחות מאלף דולר (כולל כרטיסי טיסה).
לאילו שמפחדים להשקיע, תחשבו על זה כמו לקנות מחשב חדש. מה זה אלפיים או שלושת אלפים שקל? בחייכם! פעם אחת בחיים שנארגן מסיבה לעצמינו! איכותית! סאונד נח! אווירה אינטימית בין חברים ואוהבים ומביני עיניין במוזיקה הזו! שכולם מכירים את האומן והמילים של הטראקים! ויש מקום לכולם! חודש אחד של עבודה בשכר מינימום והגשמתם את זה! כוס אמק!!! זה גרושים!!!!!!
תבינו, הסצנה בעולם ממש נאבקת כדי לשרוד, אומנים מעולים מוכנים להגיע בגרושים! כדי להגשים חלום לא צריך לשלם מיליון דולר! אפשר להגשים אותו גם בגודל יותר קטן- זה אותה ההרגשה! מסכן אלכס, בחיי, עדיין צעיר וקשה לו להכנס למועדונים והוא מכיר את האומנים יותר מהמפיקים! כשהוא יהיה כבר גדול אז הסצנה פה תמות! הוא סומך עלי ועלינו שאנחנו נכניס אותו! אתם קולטים???? תחזרו למציאות זה דיי קל!! יש גם משא ומתן ואתם לא יודעים איזה מחירים יפים אפשר לקבל! אתם חושבים שמועדונים בארץ עושים ים של כסף? מעטים כן! כי האחרים נלחמים על הכנסות!!! הם צריכים יזמים צעירים כמונו שנביא דם חדש! שביא לפה גל חדש!!!!!
אנחנו יכולים להיות עוד יותר חכמים ולפנות להפקה משותפת עם הפורום השני! אני נותן את הראש שלי שהם יסכימו! לא רק יסכימו הם עוד יצרו הפקה משותפת איתנו! ואז כשתקליטן בעל שם חשוב יגיע לפה זה יהיה בזכותכם! אתם תסתכלו לאנשים בעיניים ותגידו שאתם הבאתם אותו לפה! ומפה והלאה אלוהים גדול!!!!
ועוד דבר לגבי הפסדים, הרי הם יתחלקו בין המשקיעים! אף אחד פה לא יספוג הפסד של כל ההשקעה! יותר טוב שלא תלכו למסיבות בארץ שנה שלמה ותחסכו למסיבת חלומותיכם! אתם יודעים מה? יש לנו כל כך הרבה כח ואתם בכלל לא מבינים את זה! אלי מאילטה היה נותן את החיים שלו העיקר שיתארגן פה איזה הון קטן!!!! יש לי חברים שיכולים לארגן לנו ציוד סאונד בכיף!
אם אתם לא תשקיעו, אם אתם לא תסכנו את ה"משכורת המינימום" הזו פעם אחת בחייכם כדי להגשים חלום.... אז אתם פחדנים! ואתם יכולים לבכות על הסצנה כמה שתרצו! בעיה שלכם!!!! אם אתם מפחדים להגשים את חלומותיכם מבלי לסכן את המעט שבמעט.... אתם תסיימו את חייכם עם חור בלב!
אם הצלחתי לשכנע משהו אחד, בשבילי זה היה עולם ומלואו!

לא צריך להיות חזיר על הרווחים!
בחיי אלוהים שאני מוכן לא להרוויח, רק להחזיר את ההשקעה, ואפילו להפסיד סכום מסויים ולדעת שהגשמתי את חלומי והיה לי ערב ברמה עולמית - אישי ואיכותי!
Black Dragon
עוזי אתה מוזמן להתקשר אליי מחר ונדבר על זה
הבעיה לא בלהרים הפקה אלה בלהביא אנשים.

אם יש כמות מובטחת של 150-200 איש שישלמו מחיר יחסית גבוה בשביל הפקה באמת איכותית אז אני יכול לעזור ובהרבה

* הרעיון שלך להפקה באמת לאנשים שרוצים את המוזיקה וכל זה באמת יכול להיות מוצלח
אפשר לארגן הפקה ל200 איש או משהו כזה שהכניסה לאירוע תהיה רק למוזמנים בלבד
לעשות את הערב יותר אינטימי עם קהל שאוהב את המוזיקה
ככה גם הקהל יהנה ובמיוחד הדיג'יי שיקבל את כל האהבה של הקהל.
Segev
לדעתי זה לא כמה אתה מוכן להשיקע אלה כמה אתה יכול..
כי אם אני הייתי יכול הייתי משקיע גם חמש שש אבל אין לי את הכסף..
מה שכן משכורת חודשית אחת מהצבא.. למה לא..
uzi
quote:
Originally posted by Segev
לדעתי זה לא כמה אתה מוכן להשיקע אלה כמה אתה יכול..
כי אם אני הייתי יכול הייתי משקיע גם חמש שש אבל אין לי את הכסף..
מה שכן משכורת חודשית אחת מהצבא.. למה לא..

משכורת צבאית זה יפה מאוד! אני בקושי מאמין שיש פה אנשים שבכלל יתרמו!

אם משהו מכיר מקום יחסית קטן בשביל מסיבה "אינטימית" כזו מוזמן לתת לי בקשה מחיר או טלפון.

***** דרך אגב, 200 בליינים בכרטיס במאה שקל, מכסה הכל מעל ומעבר! *****
Dj Alex (ISR)
תכתבו מכתב לגאידמק
DJMIKE
קודם כל בתשובה לטופיק

מאות שקלים כעזרה, אלפי שקלים כהשקעה

ולנושא אחר שדיברו עליו פה

15,000 ש"ח יספיקו להפקה מאוד יפה, במקום יפה, עם די ג'יי בעל שם עולמי
כלומר
200 אנשים
ב-75 ש"ח לכרטיס

זה כל מה שצריך כדי לכסות הוצאות

זה לא סתם מספרים באוויר, אלא מבדיקה ונסיון שלנו להביא מישהו (לא משנה שמות עכשיו) לפני כמה חודשים

כמו שאלי אמר
הבעיה היא לא כמה מוכנים להשקיע אלא מאיפה מביאים את האנשים

אפשר בהחלט להרים משהו כזה בארץ, תלוי כמה בכמה מוכנים להיות גמישים בגילאי הכניסה

לי ולשולץ יש קהל קבוע של כ-100 איש למסיבות כאלה, מספר שיגדל יותר ויותר עם הזמן אבל כרגע זה לא מספיק למסיבה כזאת

אם למישהו יש קהל בגודל דומה (קבוע, לא מיח"צ) אז בהחלט אפשר להרים כאן משהו

כסף זה לא בעיה, בתנאי שלא נכנסים להפסדים עמוקים (את זה אפשר לעשות כבר עכשיו).

חשוב לזכור שזאת לא מסיבה שאפשר להרים דרך יחסי ציבור, אלא הקהל צריך להתבסס על מוזמנים שיודעים שיגיעו בוודאות. אפשר אפילו להגיע למצב של מכירה מוקדמת של כל הכרטיסים (בהחלט אפשר לעשות את זה)

יש עוד דרכים לחסוך בהוצאות כמו חסויות שניתן להשיג בלות יחסית, פניה למפיקים גדולים יותר שיעשו מסיבה יום אחרי לקהל אחר ונשתתף איתם בהוצאות המלון, הטיסה, מיסי נמל, מזון, הסעות וכו'

ובקיצור

מי שרציני ויש לו כסף להשקיע מוזמן לדבר איתי

Shahar
בדיוק השבוע דברתי על זה עם חבר שלי שיש לו ליין בצוף

אני חושב שהוא יכול לארגן את המקום במחיר טוב
הקהל זה כבר פחות בעיה
אבל תצטרכו לסבול ילדים
Black Dragon
אם לא הבנת שחר, הקהל יעד הוא קהל שבא בשביל המוזיקה ספציפי זה כל הרעיון
ולא רק להשכיר מקום ולמלא אותו באנשים
חוץ מזה שהרעיון פה הוא לקח מקום יותר קטן מהצוף
משהו של 400-500 איש