|
בגדים (pg. 2)
|
View this Thread in Original format
| KosmiK-G8 |
| quote: | Originally posted by Shahar
חחח אחי בשנקין קינג גורג בוגרשוב זה לבוא תכלס כדי לקנות סטייל... קניונים לאו דווקא...
תלוי מה הוא אוהב.. ולעבור בחנויות בשלושת הרחובות זה עניין של 4-5 שעות... פלוס מדידות זה כבר הרבה יותר ואני אומר מניסיון...
אורן אם אתה לא הכי בקטע של סטייל לך סתם לעזריאלי שיש שם באמת מבחר ע-נ-ק ולא תצטרך לשרוף שם סתם מלא שעות.. וגם תמצא כל מה שתרצה... |
לא דברתי על זה אחי
אני התכוונתי רק לכאוס בעזריאלי
אם כל הכבוד אין לו מה לחפש עכשיו בקסטרו מן לדוגמא שמביישים את עצמם עם הקולקציה הכי מגעילה שלהם אי פעם בקיץ הזה
וקרוקר זה כבר שחיטת מחירים
פוקס זה בגדים כדי ללכת לישון איתם לא לצאת איתם מהבית בטח לא למועדון
לי קופר חוץ מגינסים תאמת לא משהו כבר....וגם הם שוחטים קצת תכיס
ו.....לא זוכר מה עוד יש שם
קיצר כאוס גם בגדים על רמה וגם מחירים סבירים לאללה
בכל מקרה אם הוא לא בדיוק יודע מה הוא רוצה עדיף לו שנקין והאיזור כי יש שם מבחר גדול יותר של חנויות סטייליסטים
ובכלל לא עדיף אם אתה משלם הרבה כסף על בגדים לפחות שיהיו שווים את זה..?
אני אומר לך עד עכשיו הוריד שלי נפוח מהקולקציה של קסטרו מן
בני זונות 150 שקל אל חולצה לבנה |
|
|
| TTman |
| quote: | Originally posted by KosmiK-G8
בראסמי אחי
אמא שלי קנתה לי בלי שאני אבקש, יעני רצתה להפתיע אותי
היא באה הביתה, אני רואה את החולצה, סתם חולצה רגילה...
אני שואל אותה כמה היא עלתה
היא עושה לי 150 ש"ח
קיבלתי בלבלה, לא ידעתי מה לעשות
????????מזה מזה מזה
???סה"כ קסטרו, מה הם חושבים שהם ורסצ'ה |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by KosmiK-G8
לא דברתי על זה אחי
אני התכוונתי רק לכאוס בעזריאלי
אם כל הכבוד אין לו מה לחפש עכשיו בקסטרו מן לדוגמא שמביישים את עצמם עם הקולקציה הכי מגעילה שלהם אי פעם בקיץ הזה
וקרוקר זה כבר שחיטת מחירים
פוקס זה בגדים כדי ללכת לישון איתם לא לצאת איתם מהבית בטח לא למועדון
לי קופר חוץ מגינסים תאמת לא משהו כבר....וגם הם שוחטים קצת תכיס
ו.....לא זוכר מה עוד יש שם
קיצר כאוס גם בגדים על רמה וגם מחירים סבירים לאללה
בכל מקרה אם הוא לא בדיוק יודע מה הוא רוצה עדיף לו שנקין והאיזור כי יש שם מבחר גדול יותר של חנויות סטייליסטים
ובכלל לא עדיף אם אתה משלם הרבה כסף על בגדים לפחות שיהיו שווים את זה..?
קודם כל מה רע בחנויות סטייליסטים?
דבר שני אמרתי לו שאם הוא מחפש סטייל זה שם..
בקשר לגינסים - ר-ק דיזל...
אממ.. יש לי גם גריפ קסטרו וקסטרו מן.. אבל פחות מדיזל..
דיזל אני ה-כ-י אוהב.. אבל זה לא סטייל....
לקסטרו יש קולקציה קצת יפה וקצת מאכזבת... הייתי לפני כמה ימים בקניון רעננה אם אנלא טועה ויש שם חנות בגודל של החור תחת שלי..
גועל נפש אני אומר לך........
אין לי בעיה עם המחיר של הבגדים ושלמתי כבר יותר כסף על חולצות ארמני אבל קסטרו הביאו דברים מסריחים.. אם אתה רוצה באמת לראות כל מה שיש לקסטרו לך לחנות הענקית שלהם (ה 3 קומות..) יש שם באתמ ה-כ-ל..
פוקס - אל תזכיר את זה בכלל שאתה מדבר על אופנה..
קרוקר ענקיים... השבוע או שבוע שעבר קניתי חולצה מעלפת שלהם!!! שחורה צמודה מליקרה פתוחה בחזה.. (לא מכופתרת) מהמממממתתתתתת.. (זה מה שהייתי איתה אתמול בטיאלוי.. פרטתי עליה יותר נראה לי בפורום של זה..) אממ.. גריפ... גינסים מהממים לאוהבי סטייל.. כאוס - שוב אני לא כזה מתלהב מהאופנה שלהם לא הרבה משם זה סטייל.. זה סתם בגדי יציאה וחלק אפילו לא... אבל תלוי איך אתה מסתכל .. אם אתה מסתכל מבחינת הכיס אז תצודק תקנה שם ... אם בכל זאת אתה פתוח להצעות קצת יותר יקרות פנה אלי
| quote: | Originally posted by TTman
בראסמי אחי
אמא שלי קנתה לי בלי שאני אבקש, יעני רצתה להפתיע אותי
היא באה הביתה, אני רואה את החולצה, סתם חולצה רגילה...
אני שואל אותה כמה היא עלתה
היא עושה לי 150 ש"ח
קיבלתי בלבלה, לא ידעתי מה לעשות
????????מזה מזה מזה
???סה"כ קסטרו, מה הם חושבים שהם ורסצ'ה |
שמע הכל זה השם... יש לך לקוחות אז אתה מעלה מחיר.. קצת הולכים ממך אתה ישר מוריד.. אין מה לעשות..
אבל הם יפים.. למרות שכמו שאמרתי.. לפי מה שראיתי שהיתי בקניון (ברעננה אני חושב) החנות שם הייתה קטנה אז זה ממש אל כל המ שיש לקסטרו אבל באמת היה מגעיל ואהבתי יותר את האופנת אביב שהייתה ב-ת ב-ת ב-ת זונה...
והיא ממש נחטפה מהמדפים ולא נשארו דגגמים..
יש לי חולצה אפורה עם כתביות לבנות שלהם.. הדגם ה-כ-י מבוקש.. ואתה יכול לשאול בקסטרו :D
כל הדגמים שהביאו אז היו מהממים ומיוחדים...
ישלי גם שחורה צמודה שלהם קצרה שכתוב עליהם בכל מיני צבעים שטויות.. אפילו לא קראתי אבל אתה בטוח מכיר
אם יש לך את הקטלוג אני אוכל להגיד לך בדיוק על מה אני מדבר..
תחכה חודש ככה ויתחילו להוציא סתיו אני מאמין או להביא עוד דגמים באמת פצצות... קסטרו לא מאכזבים בטח לא לאורך זמן |
|
|
| HyPeRSoNiC |
חחחחחחחחחחח
סבבה
תודה אנשים!
ובקשר למחיר, יש לי 2000 שקל!!!
ונראה לי שאני אקציב מזה בערך 600-700 שקל לבגדים...
לא קניה רצינית
סתם שיהיה לי לפחות מכנס ושתי חולצות ככה..... משהו כזה
ובקשר לסגנון - יש לי ראש מאוד פתוח
יש כאוס וקאסטרו ברחובות אז אני אתן קפיצה
ובקשר לשאר המותגים, מתישהו אחרי הבגרויות אני אסע לעזריאלי.... בטח גם עד אז יהיה לי קצת יותר כסף... |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
חחחחחחחחחחח
סבבה
תודה אנשים!
ובקשר למחיר, יש לי 2000 שקל!!!
ונראה לי שאני אקציב מזה בערך 600-700 שקל לבגדים...
לא קניה רצינית
סתם שיהיה לי לפחות מכנס ושתי חולצות ככה..... משהו כזה
ובקשר לסגנון - יש לי ראש מאוד פתוח
יש כאוס וקאסטרו ברחובות אז אני אתן קפיצה
ובקשר לשאר המותגים, מתישהו אחרי הבגרויות אני אסע לעזריאלי.... בטח גם עד אז יהיה לי קצת יותר כסף... |
קודם כל ככה: כדאי שקודם תלך להסתובב בחנויות אחר כך תחליט מה אתה קונה.. כי לדוגמא אתה יכול בכסף הזה לקנות גינס אחד:)
יש לי דיזל שקניתי ב 799....
עכשיו מותגים.. אל תלך לי על קניון אחי.. לך לשנקין אני מאמין שיש שם תחלופה יותר מהירה.. וחוץ מזה לא יזיק יום אחד קצת לראות סטייל ככה שגם אם לא תקנה שם תסתכל קצת מה זז וזה.. תביא כמה קטלוגים אתה לא תפסיד....
בקיצר.. 600-700... תעשה כמה סיבובים ואז תחליט מה אתה קונה.. אם אתה צריך איזה פרטים על משהו תפנה אלי בכיף יש לי כמעט כל קטלוג שבא לך
:D |
|
|
| cluBBer |
| quote: | | כאוס - שוב אני לא כזה מתלהב מהאופנה שלהם לא הרבה משם זה סטייל.. זה סתם בגדי יציאה וחלק אפילו לא... אבל תלוי איך אתה מסתכל .. אם אתה מסתכל מבחינת הכיס אז תצודק תקנה שם |
ממתי "כאוס" נהיה יותר זול ממותגים אחרים
?
ועל איזה מותגים אתה מדבר |
|
|
| HyPeRSoNiC |
קודם כל ככה: כדאי שקודם תלך להסתובב בחנויות אחר כך תחליט מה אתה קונה.. כי לדוגמא אתה יכול בכסף הזה לקנות גינס אחד:)
יש לי דיזל שקניתי ב 799....
עכשיו מותגים.. אל תלך לי על קניון אחי.. לך לשנקין אני מאמין שיש שם תחלופה יותר מהירה.. וחוץ מזה לא יזיק יום אחד קצת לראות סטייל ככה שגם אם לא תקנה שם תסתכל קצת מה זז וזה.. תביא כמה קטלוגים אתה לא תפסיד....
בקיצר.. 600-700... תעשה כמה סיבובים ואז תחליט מה אתה קונה.. אם אתה צריך איזה פרטים על משהו תפנה אלי בכיף יש לי כמעט כל קטלוג שבא לך
סבבה אחי
בהזדמנות אחרי הבגרויות אני אגרור איתי חבר וניתן קפיצה לשנקין |
|
|
| Sm0keMachine |
טוב אם אמרתם שלא להזכיר את פוקס אז לדעתי גם לא כדאי להזכיר את קאסטרו..כי קאסטרו זה המותג הכי המוני בארץ כמעט..כולם לובשים קאסטרו וזה מסחרי ומעפן..
אני ממליץ ללכת לשינקין.. לקנות במרסל, מאמז (שיינקין 38) דיזל וכו'..
למרות שבזמן האחרון הבגדים במרסל על הפנים..:whip:
טוב הייתי מרחיב יותר אבל שחר כבר כתב מספיק
אז יאללה ביי
|
|
| cluBBer |
| quote: | Originally posted by Sm0keMachine
טוב אם אמרתם שלא להזכיר את פוקס אז לדעתי גם לא כדאי להזכיר את קאסטרו..כי קאסטרו זה המותג הכי המוני בארץ כמעט..כולם לובשים קאסטרו וזה מסחרי ומעפן..
אני ממליץ ללכת לשינקין.. לקנות במרסל, מאמז (שיינקין 38) דיזל וכו'..
למרות שבזמן האחרון הבגדים במרסל על הפנים..:whip:
|
מסכים איתך בכל מילה |
|
|
| Flotser |
עוד טרד של
"תנו לפלוצר להרגיש מוזר שהוא לובש חולצות של פוקס וג'ינס ב120 שקל"
...
:p
סתם תהיו בריאים אני ארגיש בסדר,
גם ככה רועי יבוא וירגיע אותי אם מצב רוחי יתדרדר
:crazy:
יאללה אני הלכתי לישון מחר עבודה
כמו חמור אני עובד בשביל גרושים!!! |
|
|
| Shahar |
| חח אחי שכל אחד ילבש מה בא לו .. מה החרטא הזה... תלבש מה שתחושב ושים אלף זין על מה שתשמע.. |
|
|
| itamarsan |
חח אחי שכל אחד ילבש מה בא לו .. מה החרטא הזה... תלבש מה שתחושב ושים אלף זין על מה שתשמע.. |
ראסמייייי
אורן אם אתה רציני בקשר לזה תגיד לי איזה יום נדפוק פשיטה בבוגרשוב ובשינקין כי גם אני חושב לקנות קצת דברים חדשים אוקייי |
|
|
|
|