return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 
גזענות כאן ובכלל (pg. 4)
View this Thread in Original format
bekol ram
די תרדו מצבעים
תפסיקו להתקיף ולהתגונן בלי סוף
תתחילו להתעסק בעניינים יותר זורמים

אה כן
גם אני מניאק
YoraY
quote:
Originally posted by Goashem
אתה עקבתה אחרי מה שקרה בצרפת אחי? זה בידיוק על מה אני מדבר. ולדעתי צרפת, מבחינת הכלכלה והסובלנות, בכמה דרגות מעל ישראל.
ובקשר לגזענות בפוסט הראשון שלך אתה כתבתה כאילו רק רוסים ואתיופים הם עבריינים בגלל זה הבהרתי לך שוב מה גרם לי לחשוב שיש לך דעות גזעניות.

אה לא אחי חס וחלילה לא לזה התכוונתי... אני מבטיח שלא השתמשתי במלה "רק" או כל דבר שמכוון לזה שרק 2 העדות האלה קשורות לעבריינות בארץ

חח זה ממש מטומטם להגיד דבר כזה

הארץ שלנו זה גוש עבריינות אחד גדול.....

מה שקרה בצרפת (שוב... אחי אין לי מושג בפוליטיקה אז בא לא נפתח את זה יותר מדי) אני רק יודע שהתנהגות כמו שיש שם זה רק ערבים יודעים.. רק ערבים כל כך פרימיטים שפותרים בעיות בדרכים כאלה של טרור...

אז אם תתגיד לי שעם ערבי יכול להתפרק אני אסכים - צריכה להיות לו סיבה טובה אבל זה יכול לקרות, כי רובם ממש חיות ודפוקים בשכל לפעמים. אבל כל עם אחר בחיים לא היה מגיע לרמת שפל כזאת
Flotser
quote:
Originally posted by YoraY
מה שקרה בצרפת (שוב... אחי אין לי מושג בפוליטיקה אז בא לא נפתח את זה יותר מדי) אני רק יודע שהתנהגות כמו שיש שם זה רק ערבים יודעים.. רק ערבים כל כך פרימיטים שפותרים בעיות בדרכים כאלה של טרור...

אז אם תתגיד לי שעם ערבי יכול להתפרק אני אסכים - צריכה להיות לו סיבה טובה אבל זה יכול לקרות, כי רובם ממש חיות ודפוקים בשכל לפעמים. אבל כל עם אחר בחיים לא היה מגיע לרמת שפל כזאת

שכחת עוד איזה עם אחד...
מה שלא תגיד על ערבים, הם עדיין צדיקים ליד הנאצים

אתה מנסה להשמע אובייקטיבי ולנמק מה שאתה אומר, אבל בסופו של דבר כל פוסט שלך מכיל הכללה דפוקה אחרת
Glenn-Holmes
quote:
אה לא אחי חס וחלילה לא לזה התכוונתי... אני מבטיח שלא השתמשתי במלה "רק" או כל דבר שמכוון לזה שרק 2 העדות האלה קשורות לעבריינות בארץ

חח זה ממש מטומטם להגיד דבר כזה

הארץ שלנו זה גוש עבריינות אחד גדול.....

בסוף יצאה ממך הגזענות ובגדול...

goashem אני מרשה לך לייצג גם אותי בדיונים פה הפוסטים שלך חכמים הגיוניים ואני מסכים איתם בעיניים עצומות עד כה

בקיצור יוראי..."ערבים" כמו שאתה קורא להם הם לא פחות חכמים ממך ממני ומעוד רבים כמונו לגבי משקורה בצרפת זה מוכיח בדיוק דבר הפוך
כמה אנחנו כעם כל כך מטומטמים
יכולים להעלות לנו כאן מחירים בלי סוף ואף כלב לא יעשה יותר מלנבוח לאשתו על כמה שהמצב גרוע
אף אחד לא יצא לרחוב
וכל המטומטמים האלה אחרי 4 שנים של קללות והבטחות שהם לא יתנו עוד קול אחד לליכוד/עבודה יחזרו ביום הבחירות עם הזנב בין הרגליים...הפוליטיקאים כבר מכירים תמשחק
חודש/חודשיים לפני בחירות מחזרים אחרי הבוחרים ויש פה כל כך הרבה מטומטמים שזה פשוט עובד...

אז בצרפת בני מיעוטים פשוט יצאו לרחובות וניסו לעשות שינוי כלשהו...אם נאהב את זה או לא ואם נסכים אם זה או לא
YoraY
חח מסתבר שהבחור לא סתם דיבר באוויר

שמעו חברים - שוב.... בפוליטיקה אני לא מבין

"רובם ממש חיות ודפוקים בשכל לפעמים"

ולא הכללתי שום דבר ורק לייתר ביטחון הוספתי את "רובם" שלא יבואו יגידו אמרתי כולם ו"לפעמים" שלא יבואו שאמרתי שתמיד הם כאלה

דבר אחד אני יודע - לאכפת לי כמה זמן, לא אכפת לי כמה לא התייחסו אליהם, לא אכפת לי כלום... אכפת לי רק מהעובדה שרק הם ידועים בטרור הגועלי וכל חודש צריך לשמוע עליהם בכל העולם... חברים אנשים כאלה נקראים חיות... נקודה..... יש להפגין ויש לרצוח חפים מפשע...

ואם אתם שואלים אותי אם אני גזען איפה שהוא אז כן מה לעשות (אבל רק כלפי ערבים!... זה לא קשור לויכוח שהחל פה בהתחלה..) , אני לא אוהב כמעט את כל הערבים. אני לא אוהב אנשים שהורגים אנשים חפים מפשע (וברור שלא כאלה שתומכים בזה) ובקשר למה שהולך בצרפת אני לא אוהב שהם פוגעים ברכוש בצורה כזאת קיצונית - כאילו.. הלו? אני חושב שהבינו בכל העולם כבר תנקודה שהם רוצים להעביר והם ממשיכים לעשות ברדק...

והולמס אני מצטער שאני לא יכול להתייחס לפירוט שנתת לגבי מה שהולך בצרפת כי אני ופוליטיקה לא הולכים כל כך טוב - אני מעדיף קלאב טראנס
:)
YoraY
quote:
בקיצור יוראי..."ערבים" כמו שאתה קורא להם הם לא פחות חכמים ממך ממני ומעוד רבים כמונו

כפרה עליהם איזה חכמים נשמות טהורות - סך הכל הם חכמים שרוצים לעשות עבודת קודש נכון?

יאללה בא ניתן להם להיות פה רופאים בישראל

רגע... לא תפסו איזה זוג רופאים ערבים לפני זמן לא קצר שריגל במשך איזה ביליון שנה למען טרור?!? - וסליחה אני ממש לא בקיא בפרטים

אבל אחרי שראיתי את זה - גם העובדה שהם חכמים לא מעניינת אותי

שיהיה להם לבריאות אבל הצביעות כנראה יותר חשובה להם

איך אפשר לסמוך על ערבי חכם שכולה בא לעבוד בישראל..... איך תסביר לי אחרי דבר כזה...
YoraY
שמעו חברים אני לא אומר שככככל הערבים על הפנים, אבל מה לעשות העם הזה במשך שנים לא משנה תדרך שלו להזיז דברים

אז יש שם אוכלוסיה שלמה של אנשים טובי לב..... אחלה.........

חבל שהם לא עושים יותר מהלהיות טובי לב כי בנתיים אנחנו אוכלים תחרא...

ברור שיש אנשים כאלה ויש המון אבל

א. יש המון! גם מהצד השני

וב. תלא תראה שהם מנסים לעשות משהו\להזיז עניינים

תגיד לי יש להם שירי שלום בכלל? פחח...

הם שותקים ופה ושם תתראה איזה אזרח כולו חסר ביטחון אומר למצלמה..."כן.. כן. אנחנו רוצים שלום רוצים..."
תודה רבה לך באמת...

למה אין להם הפגנות של שלום?
למה רק אנחנו יודעים להפגין לשלום?

לאדע למה הם כאלה אולי הם מפחדים אחד מהשני כי הם יודעים שהחלק הפנאטי קצת איבד שיווי משקל אבל לשבת ולשתוק זה לא הפיתרון.....

אני אישית איפשהו נגעל מעצמי איך שאני מדבר עליהם ... אומר לכם רסמי... אבל ההתנהגות שלהם גורמת לי להשמע ככה...
נכון זה לא ככככככככככככלללללללללל הערבים נכון.... אבל הגעתי למסקנה שאתה לא יודע מי טוב ומי רע... פתאום משפחה ערבית שכל הזמן דגלה בשלום ורצתה שלום ורק שלום אחד הבנים שלה הולך להפגין מול חיילים הם יורים בו אחיו מחליט לנקום הולך מפוצץ את עצמו הורג 20 איש חפים מפשע והנה עוד משפחה שפעם חשברה רק שלום איבדה 2 בנים ועכשיו כל היום אומרת מוות ליהודים...

אתם מבינים איפה אני עומד?
bekol ram
כמו שאמרת יש ויש
בוא נתרכז בטובים
ולא נכליל ערבים,
אלא טרוריסטים

ובקיצור אם אתה לא אוהב טרור ואלימות
תתחיל בלא ליצור שום סוג של אלימות
הכל מתחיל במילים
שהופכים לאמונות
ורצונות שבהמשך קשה להשיג אותם
אז עוברים לכוח

מילים, גזענות, הסטה
תחשוב על זה..

אף אחד מאיתנו לא אוהב טרור
כולנו רוצים לחיות טוב
ולראות אנשים שמחים סביבנו

טוב, אני יפסיק פה לפני
שיהיה יותר מדי דביק
YoraY
quote:
Originally posted by bekol ram
כמו שאמרת יש ויש
בוא נתרכז בטובים
ולא נכליל ערבים,
אלא טרוריסטים

דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני פתוח לגמרי בדיון הזה ואולי תשנו את דעתי.. זה למה חשוב לי להגיב פה כי באמת אני בתמימות מנסה להסביר תדברים שלי ואולי להבין למה אני טועה או אולי אני צודק...

עכשיו בקשר למה שאמרת... בא תסביר ע"פ מה שכתבת את הסיפור הזה:
(מתוך הפוסט הקודם שלי)

פתאום משפחה ערבית שכל הזמן דגלה בשלום ורצתה שלום ורק שלום אחד הבנים שלה הולך להפגין מול חיילים הם יורים בו אחיו מחליט לנקום הולך מפוצץ את עצמו הורג 20 איש חפים מפשע והנה עוד משפחה שפעם חשברה רק שלום איבדה 2 בנים ועכשיו כל היום אומרת מוות ליהודים

ע"פ הסיפור הזה רוב המשפחות הערבית הן פוטנציאל לטרור תמבין... זה בדם שלהם זה בתרבות שלהם זה מה שגורם לי לשנאה כלפיהם
bekol ram
אני לא יגיד לך שזאת לא בעייה
הם בני-אדם כמונו,
צריך לכבד אותך ולחשוד בהם באותו הזמן

ומה לעשות אי אפשר לסמוך על אף אחד
אבל שנאה רק הורסת יותר

בקיצור מה שנשאר לנו
זו המוסיקה

וכמו שאמיר בניון שר
"מזל שיש אותך"

YoraY
quote:
Originally posted by bekol ram
אני לא יגיד לך שזאת לא בעייה
הם בני-אדם כמונו,
צריך לכבד אותך ולחשוד בהם באותו הזמן

ומה לעשות אי אפשר לסמוך על אף אחד
אבל שנאה רק הורסת יותר

בקיצור מה שנשאר לנו
זו המוסיקה

וכמו שאמיר בניון שר
"מזל שיש אותך"

חחחחחחח
כפרה עליך בהחלט חשדהו אבל כבדהו
או איך שלא אומרים אבל היית חייב לבחור בדוגמא של אמיר בניון?
DjNumShum
quote:
בלה בלה בלה בלה

בקיצור התכוונתי לכל מה שכתבת ואני חייב להגיד שאם אתה באמת מכוון למה שרשמת אתה סתום רצח. בדרך כלל אני לא מגיב בכלל פה לפוסטים אבל עכשיו הייתי חייב. תגיד לי אתה באמת חושב שמה שקורה בצרפת עכשיו זה רק בגלל שהם מוסלמים? זה בכלל לא קשור אנשים עושים מעשים נואשים כתוצאה ממרמור ומייאוש, המחבלים פה בארץ, אתה באמת חושב שהם רוצים למות? אתה באמת חושב שהם מאמינים שהם מקבלים 70 בתולות ויהיה להם אחלה בגן עדן? מעטים הם אלה שחושבים ככה.
תבין שכל מחבל כזה זה מחבל שחי בפחון עם 9 האחים שלו ו2 ההורים ואין להם כסף לאכול ואין להם כלום. אז מה יש לו להפסיד?! בטח שהוא יתאבד מציעים לו שידאגו למשפחה שלו ויהיה להם טוב. זה אנשים נואשים אתה לא מבין, מה הקשר בכלל שהם מוסלמים.
ואותו דבר בצרפת המוסלמים סובלים כבר הרבה שנים מגזענות מצד השלטונות ומצד הצפרתים בכלל ובגלל זה יש את המהומות עכשיו.
הסיבה היחידה שברוב הארוים מעורבים מסולמים זה בגלל שהם חיים במדינות לא מפותחות עם שלטון מושחט וכלכלה חלשה וזה מה שגורם לייאוש שלהם.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 
Privacy Statement