|
Skad jestes? (pg. 7)
|
View this Thread in Original format
| crickmaverick |
| jestem z bobrownik koło włocławka |
|
|
| ragie |
| Piła /wlkp/ wita :):):) |
|
|
| AdReNaLiNa |
| Jestem z malej miejscowosci w regionie Rzeszowa.. a obecnie Oshawa, na wschod od Toronto |
|
|
| moosepl |
| witam zdastvujcie Slupsk sie klania taka zapadla miescina 18 km od morza na Pomorzu Srodkowym:D |
|
|
| Vikingus |
| dzisas... na tyle naszych trance loving polakow, nie moge uwierzyc ze tylko ja mieszkam w NY :nervous: |
|
|
| Hanki |
| quote: | Originally posted by Vikingus
dzisas... na tyle naszych trance loving polakow, nie moge uwierzyc ze tylko ja mieszkam w NY :nervous: |
Jeszcze Thomas Datt. ;) |
|
|
| mimaj |
| quote: | Originally posted by Hanki
Thomas Datt. ;) |
ogólnie tak jakoś dupe na swój kraj wypiął, ale co tam...
;-] |
|
|
| Hanki |
| quote: | Originally posted by mimaj
ogólnie tak jakoś dupe na swój kraj wypiął, ale co tam...
;-] |
Wcale nie. Mialem okazje z nim zamienic kilka slow na ten temat i wyglada to tak, ze nie wypial sie na kraj, tlyko na swoich rodakow w NY, bowiem tam ludzie zamiast trzymac sie razem i sobie pomagac tlyko skazca sobie do gardel i robia ogolnie rzecz ujmujac nieciekawy wizerunek Polakom na swiecie i w Stanach, wiec Datt woli nie byc postrzegany jakos taki stereotypowy Polak i w sumie nie dziwie mu sie... |
|
|
| Thomas Datt |
| quote: | Originally posted by Hanki
Wcale nie. Mialem okazje z nim zamienic kilka slow na ten temat i wyglada to tak, ze nie wypial sie na kraj, tlyko na swoich rodakow w NY, bowiem tam ludzie zamiast trzymac sie razem i sobie pomagac tlyko skazca sobie do gardel i robia ogolnie rzecz ujmujac nieciekawy wizerunek Polakom na swiecie i w Stanach, wiec Datt woli nie byc postrzegany jakos taki stereotypowy Polak i w sumie nie dziwie mu sie... |
Dzieky ze sam nie musze tego mowic!
Urodzony w Kolobrzegu... |
|
|
| Mr. Phillips |
| Ostrów Wlkp. wita :) |
|
|
| AusaJpl |
| urodzony w bydgoszczy... mieszkam rowniez w bdg ;] |
|
|