return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland

Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 
Skad jestes? (pg. 7)
View this Thread in Original format
crickmaverick
jestem z bobrownik koło włocławka
ragie
Piła /wlkp/ wita :):):)
AdReNaLiNa
Jestem z malej miejscowosci w regionie Rzeszowa.. a obecnie Oshawa, na wschod od Toronto
moosepl
witam zdastvujcie Slupsk sie klania taka zapadla miescina 18 km od morza na Pomorzu Srodkowym:D
Vikingus
dzisas... na tyle naszych trance loving polakow, nie moge uwierzyc ze tylko ja mieszkam w NY :nervous:
Hanki
quote:
Originally posted by Vikingus
dzisas... na tyle naszych trance loving polakow, nie moge uwierzyc ze tylko ja mieszkam w NY :nervous:

Jeszcze Thomas Datt. ;)
mimaj
quote:
Originally posted by Hanki
Thomas Datt. ;)

ogólnie tak jakoś dupe na swój kraj wypiął, ale co tam...
;-]
Hanki
quote:
Originally posted by mimaj
ogólnie tak jakoś dupe na swój kraj wypiął, ale co tam...
;-]

Wcale nie. Mialem okazje z nim zamienic kilka slow na ten temat i wyglada to tak, ze nie wypial sie na kraj, tlyko na swoich rodakow w NY, bowiem tam ludzie zamiast trzymac sie razem i sobie pomagac tlyko skazca sobie do gardel i robia ogolnie rzecz ujmujac nieciekawy wizerunek Polakom na swiecie i w Stanach, wiec Datt woli nie byc postrzegany jakos taki stereotypowy Polak i w sumie nie dziwie mu sie...
Thomas Datt
quote:
Originally posted by Hanki
Wcale nie. Mialem okazje z nim zamienic kilka slow na ten temat i wyglada to tak, ze nie wypial sie na kraj, tlyko na swoich rodakow w NY, bowiem tam ludzie zamiast trzymac sie razem i sobie pomagac tlyko skazca sobie do gardel i robia ogolnie rzecz ujmujac nieciekawy wizerunek Polakom na swiecie i w Stanach, wiec Datt woli nie byc postrzegany jakos taki stereotypowy Polak i w sumie nie dziwie mu sie...

Dzieky ze sam nie musze tego mowic!

Urodzony w Kolobrzegu...
Mr. Phillips
Ostrów Wlkp. wita :)

AusaJpl
urodzony w bydgoszczy... mieszkam rowniez w bdg ;]
krzak90
Gniazdów k/Myszkowa k/Częstochowy!!! :P
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 
Privacy Statement