|
Sasha is Back to israel Whisky A-gogo & Nitzanim (pg. 10)
|
View this Thread in Original format
| Segev |
| יש לי שאלה אתם חושבים שמישהו שלא אוהב האוס יש לו מה לחפש שם? |
|
|
| YO-I |
| quote: | Originally posted by Segev
יש לי שאלה אתם חושבים שמישהו שלא אוהב האוס יש לו מה לחפש שם? |
יש לך את סקעעעעעזי הגועל נפש, מצטער בשבילך אם בגללו תלך לשם |
|
|
| Segev |
| לאא חחח אם כבר אני הולך זה לסשה אבל אני יודע שהוא מנגן האוס ואני לא ממש אוהב את המוזיקה הזאת אז אין לי ממש למה לבוא נכון? |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Koby
מי מגיע היום? |
אני מאשר הגעתי אחרי שהתאוששתי מלילה ארוך וכמעט לאורך כל הלילה גם לילה מצוין |
|
|
| Glenn-Holmes |
לאא חחח אם כבר אני הולך זה לסשה אבל אני יודע שהוא מנגן האוס ואני לא ממש אוהב את המוזיקה הזאת אז אין לי ממש למה לבוא נכון? |
יש לך למה
א. לפתוח קצת תראש למוזיקה שאתה כנראה בדרך כלל לא נחשף אליה מספיק ואולי אתה עוד תאהב אותה
ב. למיטב זכרוני זה לא שראית המון די גיים עד היום
אני אתמול הלכתי לראות את איוואן סמאג' די גיי שהוא בגדר של עילוי לאלה שאוהבים את הסגנון שלו - ואני לא שמעתי עד אתמול סט אחד שלו בלי קשר אם נהניתי או לא (נהניתי מאוד היה סט מצוין) זה תמיד טוב לתת קצת צ'אנס גם לסגנונות אחרים - משלא ידעתי זה כמה איוואן סמאג' לא רחוק ממני מבחינת קו מוזיקלי לפחות בחלקים מסוימים בסט (שבהם הוא דגל בקו טקי-טרייבלי בלי יותר מדי נגיעות אלקטרו ועם ביט פרוגרסיבי בקטעים רבים לאורך תחילת הסט) |
|
|
| Segev |
שמע יש הרבה במה שאתה אומר אני גם לא בעד הקטע הזה של לפסול איזה שהו סוג של מוזיקה...
אני עוד חושב על זה
בכאל מקרה שיהיה ערב מצויין לכל מי שהלך |
|
|
| Shahar |
לאא חחח אם כבר אני הולך זה לסשה אבל אני יודע שהוא מנגן האוס ואני לא ממש אוהב את המוזיקה הזאת אז אין לי ממש למה לבוא נכון? |
יש לך בעיות שינה או משו? הבנתי שהוא מתמחה בזה ויודע לעזור =]]
ו..גם למי שאוהב אהוס אין מה לחפש שם חוץ מלבוא עם שק"ש ולהנות |
|
|
| YO-I |
תראו, זה נכון שסאשה היום זה לא אותו סאשה של נניח תחילת שנת אלפיים או תקופת הגלובאל באיביזה, אז הוא ניגן בערך מה שארמין ומרקוס שולץ מנגנים היום, קטעים של
BT, TILT, Breeder,Der Dritte Raum,DJ Sakin & Friends
הוא היה מלך הדיפ טראנס ובגלל זה התאהבו בו אז, הקטע שלו אקספנדר עד היום נחשב לאחד הגדולים בהיסטורית המוזיקה האלקטרונית, אני בטוח שיש חלק גדול מהאנשים שהולכים למסיבה הערב בגלל הקטע הזה בתקווה שהוא ינגן אותו
אז נכון, הוא משלב קצת אלקטרו, קצת מינימל והרבה עבודה על אבלטון אבל סאשה עדיין השאיר לעצמו את הטאצ' של הספייסיות שכל כך אפיינה אותו ולכן גם אלו שלא מתים על האוס יכולו להינות מהסט של סאשה
ועוד לא הזכרתי את אלבום האומן שלו
Airdrawndagger
שבעיניי זה פשוט יצירת מופת, תשאלו את החברה שלי ששמעה לראשונה את האלבום היום ותראו מה היא תגיד לכם
תהנו |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by YO-I
תראו, זה נכון שסאשה היום זה לא אותו סאשה של נניח תחילת שנת אלפיים או תקופת הגלובאל באיביזה, אז הוא ניגן בערך מה שארמין ומרקוס שולץ מנגנים היום, קטעים של
BT, TILT, Breeder,Der Dritte Raum,DJ Sakin & Friends
הוא היה מלך הדיפ טראנס ובגלל זה התאהבו בו אז, הקטע שלו אקספנדר עד היום נחשב לאחד הגדולים בהיסטורית המוזיקה האלקטרונית, אני בטוח שיש חלק גדול מהאנשים שהולכים למסיבה הערב בגלל הקטע הזה בתקווה שהוא ינגן אותו
אז נכון, הוא משלב קצת אלקטרו, קצת מינימל והרבה עבודה על אבלטון אבל סאשה עדיין השאיר לעצמו את הטאצ' של הספייסיות שכל כך אפיינה אותו ולכן גם אלו שלא מתים על האוס יכולו להינות מהסט של סאשה
ועוד לא הזכרתי את אלבום האומן שלו
Airdrawndagger
שבעיניי זה פשוט יצירת מופת, תשאלו את החברה שלי ששמעה לראשונה את האלבום היום ותראו מה היא תגיד לכם
תהנו |
בוא לא נגזים ונגיד שסאשה ניגן משארמין מנגן היום
א. כי הוא ניגן בפיץ' נמוך בהרבה
ב. כי הוא ניגן קטעים שהגוון שלהם היה מראש מאוד פרוגרסיבי
לגבי הטאץ' של סאשה
אני חושב שבכל זאת משהו השתנה
משלא השתנה בסאשה וזה אני אומר אחרי המסיבה זה היכולת שלו לבנות סט
בגדול היו לו כבר סטים מלודיים יותר גם בשנה האחרונה למשפספס הנה תיאור קצר של ה-3 שעות (טראקליסט ריק כמעט לחלוטין נדבר על הסגנון)
סאשה פתח עם אינטרו של lo-step - burma
וגם הקטעים שבאו אחרי היו מאוד נמוכים
לאט לאט הוא טיפס למעלה ולמעלה ואחרי 40 דקות הגענו כבר לשיא שממנו היה ברור דבר אחד - סאשה יהיה חייב להתחיל לרדת
במקום זה הוא התחיל לשחק איתנו טניס בסגנון חופשי
הרמה-הנחתה-הרמה-הנחתה וכו'
בהמשך קבלנו גם כחצי שעה של קטעים עם באסים עמוקים - בחצי שעה הזו כל מעבר לקטע חדש לווה בירידה מסוימת ואז כניסה אימתנית שנבנתה לאט לאט של הבאס - את רוב הקטעים לא הכרתי אבל בנקודה הזו זו ללא ספק עבודה פרי ידיו של סאשה
3 שעות בדיוק ארך הסט שאחריו קיבלנו את רצון העם - מר עופר ניסים בכבודו ובעצמו שזרק על הקהל את מיטב הפירות של הקטעים שהוא הצליח לגנוב בדיוק קטע וחצי של טרייבל בהחלט לא רע הוא הספיק לנגן לפני שהוא התחיל לנגן את ה"יצירות" שלו
שלא תטעו לא רקדתי אפילו לשניה פשוט עד שסאשה ירד מהעמדה ועד שמצאנו אותו כי חיכינו לו בחוץ (היינו בטוחים שיבריחו אותו משם)לקחה איזה חצי שעה
אז כן יש לי תמונה עם סאשה
די מכובד :)
המשימה הבאה: לחמם את סאשה במסיבה
תנו לי עד 2013-2014 וגם המשימה הזו תושלם |
|
|
| §chop¥ |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
שלא תטעו לא רקדתי אפילו לשניה פשוט עד שסאשה ירד מהעמדה |
כנ"ל
זה קצת בעייתי העניין הזה,
כי אני נהנתי מהמוזיקה. לא משהו שאני אשמע ככה בזמני החופשי
אבל היה נחמד. לעומת זאת חברים שלי שבאו למסיבה התאכזבו שזה מה שהוא שם,
ואני מבין אותם כי זה היה ממש גועל נפש שבשעה שש בבוקר שמים
bob sinclair - world hold on
כאילו,
מה זה אמור להיות ?שש בבוקר בוב סינקליר !?!?!?!!
אז נכו שזה היה מעין רימקס אבל בכל זאת
מה נסגר ?
זה היה כאילו כל המסיבה התפתחה והתגברה עד לשש בבוקר בשביל בוב סינקליר.
וראו את זה טוב מאד שכאשר סקאזי עלה, כולם (גם אני וחברים שלי) רקדו כאילו הם כרגע הגיעו.
לפי דעתי לא משנה עד כמה אנשים אוהבים את המוזיקה של סאשה
בשביל מסיבה עד הבוקר בניצנים זה פשוט לא הולך...
וחבל. |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by §chop¥
לפי דעתי לא משנה עד כמה אנשים אוהבים את המוזיקה של סאשה
בשביל מסיבה עד הבוקר בניצנים זה פשוט לא הולך...
|
לא הייתי לפני 6 שנים אבל אחד מהאנשים שאני מכיר כן היה
7 שעות סט של סאשה
והקהל אכל את זה טוב מאוד
זה עובד בכל העולם
למה פה לא?
אני יכול לשפוך סיבות שאני מאמין שיש להן חלק בעניין
1. בשום מקום בארץ אפילו לא במסיבה הנ"ל אין מערכת סאונד טובה מספיק
אתה יכול לשמוע אלקטרו בצורה טובה (החימום של שלומי זידאן -היה נראה כאילו הסאונד בסדר)
אבל פרוגרסיב עם באסים עמוקים זה כבר יותר מדי למערכת סאונד שם והסאונד היה מאוד בינוני ואף פחות מכך
סיבה נוספת
הישראלים ככלל חיים על אחד משתי דברים
או משהם מכירים
או משמהיר מספיק עבורם מכדי לחשוב בכלל
לא נשארתי לסקאזי באמת ובתמים כי עופר ניסים גרם לי פשוט לרצות לעוף משם כמה שיותר מהר וגם כי אני לא אוהב את סקאזי במיוחד
פסיי טראנס וניו יורק האוס (ואגב עופר דווקא בשעה שהייתי ניגן גם קצת טרייבל שזה סגנון שקל יותר לאוזן שלי לספוג ) אלה שתי הסגנונות שאני לא מצליח להתחבר אליהם בטח לא במצב שהייתי אתמול (לא שתיתי טיפה אחת של אלכוהול - רק מים וחיקויי רד בול נקיים לפני שנכנסנו למסיבה)
סאשה נתן סט טוב מאוד
בטח טוב משל עופר ניסים
בטח ראוי משל עופרה לידיים באוויר
סאשה בנה את הסט בצורה הנכונה כדי להביא למצב שבהרבה קטעים הוא יראה כמה אלפי אנשים עם ידיים באוויר
אבל מה לעשות. היו שם יותר מדי אנשים שלא מבינים מוזיקה אלקטרונית וכשבן אדם לא מבין משהו וגם לא מנסה להבין אותו בתוספת מערכת סאונד שגם לא עוזרת לו להבין אותו כנראה שזה קשה לדרוש שאותו בן אדם יתחבר לכל העניין
ואני עוד מאמין שיגיע היום שהגלגל לא יתהפך ב-180צ מעלות אבל פרוגרסיב יהפוך ליותר דומיננטי
לא רק בארץ אבל זה יבוא קצת (וכנראה גם באיחור) לביטוי גם כאן |
|
|
| §chop¥ |
סיבה נוספת
הישראלים ככלל חיים על אחד משתי דברים
או משהם מכירים
או משמהיר מספיק עבורם מכדי לחשוב בכלל
|
מסכים
לא נשארתי לסקאזי באמת ובתמים כי עופר ניסים גרם לי פשוט לרצות לעוף משם כמה שיותר מהר
|
אנחנו נסענו לאכול שווארמה באשקלון בהופעה שלו
פסיי טראנס וניו יורק האוס אלה שתי הסגנונות שאני לא מצליח להתחבר אליהם |
גם אני
ושלא יהיה ויכוח, גם אני חושב שהסט של סאשה היה הרבה יותר מזה של עופר ניסים למרות שלא הייתי ואכלתי שווארמה
אבל לפי דעתי שבשביל רייב עד הבוקר לא מתאים סאשה...
אני זוכר ששמעתי את
erick e
באומן בירושלים, וכל הקהל התבאס ממש כמו אתמול אבל אני מאד נהנתי
מסוג המוזיקה שלו. אבל הוא לא מהדייג'יי שמלהיבים את הקהל, מילא כמה מאות במועדון אבל כמה אלפים בחוף זה ממש לא מתאים |
|
|
|
|