|
Sasha is Back to israel Whisky A-gogo & Nitzanim (pg. 4)
|
View this Thread in Original format
| omergunr |
| אה חחחחחחחחחחחחחחח :D |
|
|
| spring |
paul van dyk זה לא שמועה
באתר שלו מופיע
15.6.06 Tel Aviv
PvD in Israel / Haoman 17
settime: 02:30 - 05:00
אז מקווה בפעם השלישית בשנתיים האחרונות
להיות שם |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Scorchio
מצחיק שאתה נמצא בפורום של טראנס וכותב דבר כזה ואתה לא יודע שהבנאדם אחראי על אחת מקלאסיקות הפרוגרסיב טראנס הגדולות ביותר שנעשו
אני מדבר כמובן על
Xpander.
דבר שני, סאשה וג'ון דיגוויד
היו שני הדיג'יים הראשונים שהוציאו דיסק אוסף ממוקסס
מדובר כמובן על ה
Renaissnace - The Mix Collection
זה היה הדיסק מיקס הראשון שיצא אי פעם, ב-1994
חוץ מזה הצמד אחראי גם לסדרת
Northern Exposure
ולדיסק המעולה
Communicate.
מדובר בדיג'יי שהמהווה את אחת מאבני הדרך בסצינת המוזיקה האלקטרונית העולמית.
ועם כל הכבוד לגלובאל של פול אוקנפולד שנחשב לאחד הדיסקים הטובים בסדרה, הוא לא משתווה לשני המיקסים של סאשה:
009 - San Francisco
013 - Space, Ibiza
אל תשתגעו עם המחיר
כרטיס יעלה 100 שקל
לא כדאי לפספס את המסיבה הזאת. |
דעתי שצח ישלים את החסר בנוגע לפרטים ויהפוך את הפוסט שלי ליותר טוב
יאללה משעדיין רוצה למצוא תירוצים מוזמן לחפש אותם
הנוהל הוא נוהל ארמין
גם אם אני חולה מת אני שם |
|
|
| Sm0keMachine |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
דעתי שצח ישלים את החסר בנוגע לפרטים ויהפוך את הפוסט שלי ליותר טוב
יאללה משעדיין רוצה למצוא תירוצים מוזמן לחפש אותם
הנוהל הוא נוהל ארמין
גם אם אני חולה מת אני שם |
+1 !!!! :crazy: |
|
|
| Viber |
ועם כל הכבוד לגלובאל של פול אוקנפולד שנחשב לאחד הדיסקים הטובים בסדרה, הוא לא משתווה לשני המיקסים של סאשה:
009 - San Francisco
013 - Space, Ibiza |
איביזה ניראה לי דיי סטנדרטי לעומת הגלובאל אנדרגראונד של אוקנפולד,לא חידש לי הרבה בתקופה ששמעתי אותו
אבל אתה מורעל אז אין לי מה לנסות לשכנע אותך
:D |
|
|
| DJ Alex E. |
| quote: | לא היה לו איזה להיט בספרדית שכל זה אותו צעקה? זה היה שהייתי בן 11 משהו כזה נירא לי חחחח
כי כ"כ שנאתי את השיר הזה :) |
כשכבר חשבתי שראיתי הכל.......
:wtf: |
|
|
| Scorchio |
| quote: | Originally posted by Viber
איביזה ניראה לי דיי סטנדרטי לעומת הגלובאל אנדרגראונד של אוקנפולד,לא חידש לי הרבה בתקופה ששמעתי אותו
אבל אתה מורעל אז אין לי מה לנסות לשכנע אותך
:D |
זה לא שאני מורעל.
זה שאני לאחרונה הבנתי מה זה לשמוע מוזיקה בצורה אחרת.
זה פשוט שהמוזיקה של סאשה מדברת אליי יותר, הגלובאל של אוקנפולד מצוין לעצמו אבל הולך לאיבוד במקרים מסויימים לדעתי.
באילו הגלובאלים של סאשה, בנויים בדיוק כמו שאני אוהב.
מלמטה למעלה, עם יציאות חזקות באמצע.
ואני אגיד לך למה הוא גם גאון,
סאשה בא לישראל פה בשנת 2000 וניגן סט שכולם נשארו המומים ממנו, זאת הייתה הפעם הראשונה שמישהו ניגן דיפ האוס ופרוגרסיב ספייסי בישראל ומשם השתנתה כל תרבות המוזיקה - הפרוגרסיב נכנס חזק.
אבל אם תשמעו את הסט שלו אתם תבינו שמה שהוא עשה זה פשוט לקחת קטעי טראנס קיימים ולנגן אותם בפיץ' פשוט הרבה יותר נמוך, וזה גם בדיוק מה שהוא עשה בגלובאל 013.
אם תשמע את הקטעים כסינגלים תראה שהפיץ, שלהם הרבה יותר מהיר ממה שהוא ניגן אותם בגלובאל.
הבנאדם יצר תפיסה חדשה לגבי מוזיקה. |
|
|
| Glenn-Holmes |
אני חושב שהדבר היפה ביותר לגבי סאשה שאפשר להגיד עליו היום בפה מלא זה שבזמן שהרבה די גיים גדולים שעשו את שלהם והותירו את חותמם על הסצינה בסוף העשור הקודם ותחילת העשור הזה קצת איבדו כיוון חלקם וחלק אחרים ניסו לגלות את עצמם מחדש מי בצורה מוצלחת (בעיקר דיגוויד) ומי בצורה פחות מוצלחת (אוקנפולד, אנטוני פאפא, דייב סימן ועוד)
בעוד כל אלה שינו כיוון וחיפשו דרכים וכיוונים מוזיקליים שונים סאשה תמיד נותר נאמן לדרכו ולראיית העולם שלו עוד מימי קדם
הם שינו כיוון מוזיקלי כדי לעדן את עצמם כדי גיים וכיוצרים
סאשה הבין שהדרך לעדכן את עצמך לא חייבת להיות פזילה לסגנונות אחרים אלא היא יכולה להיות שינוי מוחלט של דרך התקלוט המקובלת ומתן אופציה
לקהל להאזין בצורה אחרת למוזיקה שהוא יודע שהוא יקבל מסאשה
לשמור על קו מסוים במשך יותר מעשור ולהמשיך להיות פופולרי כל התקופה הזו בסגנון המוזיקלי מספר אחת בטבלת הסגנונות שאנשים אוהבים להכריז עליהם כמתים זה לא דבר של מה בכך
זו לא סתם גדולה
זו גאונות לשמה |
|
|
| Viber |
זה לא שאני מורעל.
זה שאני לאחרונה הבנתי מה זה לשמוע מוזיקה בצורה אחרת.
זה פשוט שהמוזיקה של סאשה מדברת אליי יותר, הגלובאל של אוקנפולד מצוין לעצמו אבל הולך לאיבוד במקרים מסויימים לדעתי.
באילו הגלובאלים של סאשה, בנויים בדיוק כמו שאני אוהב.
מלמטה למעלה, עם יציאות חזקות באמצע.
ואני אגיד לך למה הוא גם גאון,
סאשה בא לישראל פה בשנת 2000 וניגן סט שכולם נשארו המומים ממנו, זאת הייתה הפעם הראשונה שמישהו ניגן דיפ האוס ופרוגרסיב ספייסי בישראל ומשם השתנתה כל תרבות המוזיקה - הפרוגרסיב נכנס חזק.
אבל אם תשמעו את הסט שלו אתם תבינו שמה שהוא עשה זה פשוט לקחת קטעי טראנס קיימים ולנגן אותם בפיץ' פשוט הרבה יותר נמוך, וזה גם בדיוק מה שהוא עשה בגלובאל 013.
אם תשמע את הקטעים כסינגלים תראה שהפיץ, שלהם הרבה יותר מהיר ממה שהוא ניגן אותם בגלובאל.
הבנאדם יצר תפיסה חדשה לגבי מוזיקה. |
זאת בדיוק הנקודה שזה טראקים שגם טיאסטו ניגן למשל..לא הכי הרשים אותי העובדה שהוא מוריד את הפיצ' כי יש מלא כמו 00 פלמינג שעושים את זה המון לז'אנרים אחרים שישמעו כמו הז'אנר שהוא רוצה
אבל גם אני באמת אוהב תגלובאלים של סאשה והקטעים שלו כך שאני לא יתחיל להתווכח איתך על עניינים של דירוג |
|
|
| Glenn-Holmes |
זאת בדיוק הנקודה שזה טראקים שגם טיאסטו ניגן למשל..לא הכי הרשים אותי העובדה שהוא מוריד את הפיצ' כי יש מלא כמו 00 פלמינג שעושים את זה המון לז'אנרים אחרים שישמעו כמו הז'אנר שהוא רוצה
אבל גם אני באמת אוהב תגלובאלים של סאשה והקטעים שלו כך שאני לא יתחיל להתווכח איתך על עניינים של דירוג |
בנקודה הזו ראוי לציין שיש קטעים שאתה יכול להיות מופתע לגלות שהם נשמעים טוב גם בפיץ מאוד נמוך או לחילופין מאוד גבוה
משצח אמר כאן ושיתקן אותי אם אני טועה זה שסאשה היה הראשון שעשה את זה
אני לא יודע אם זה נכון אבל אני לא יתווכח על משהו שאני לא יודע אם צח אומר אני סומך עליו שהוא יודע על זה דבר או שניים |
|
|
| Scorchio |
כמו שאילן אמר
זה באמת מה שהתכוונתי אליו
סאשה היה הראשון שהתחיל לנגן קטעי טראנס בפיץ' נמוך הרבה יותר
אתה טוען שאלו אותם קטעים שטייסטו ניגן?!
אוקיי
תראה לי מתי טייסטו ניגן את
Bluefish - One
Aquilia - Dreamstate
Orbital - Nothing Left [Breeder Remix]
BT - Fibonacci Sequence
Breeder - The Chain
Natious - Amber
אני יכול להמשיך ולהמשיך...
לשם השוואה, קח את הגלובאל הראשון של ג'ון דיגוויד
באוסטרליה - 006
ותראה איזה מהיר הוא, עכשיו קח את שני הגלובאלים של סאשה, שהם סגנון מאוד דומה למה שדיגוויד ניגן ותשווה ביניהם.
של דיגוויד נשמע כמו טראנס ואילו שני הגלובאלים של סאשה נשמעים כמיקסים של האוס, מכאן נתבע הביטוי
Deep Trance
וסאשה היה הראשון שהתחיל את זה - ניגון קטעי טראנס בפיץ' נמוך
יצר להם משמעות מוזיקלית אחרת. |
|
|
| DJ Alex E. |
תרשה לי לחלוק עליך אילן
אני מסכים עם זה שפאפא די עזב את הסגנון המקורי שלו בייחוד אחרי ששמעתי את הסט שהוא נתן באולטראסאונד בחיפה
אותו כנל סטיב לאוולר
פאפא היה מלך הדארק פרוג האוס ולאוולר מלך הטרייבל
וככל שהסגנונות נעשו פחות פופולרים הם אכן התחילו לפזול לכל הכיוונים בהצלחה די מועטה...
משום מה
למה משום מה?כי הסט של פאפא ששמעתי היה מצויין.היה רחוק מהמקור שלו אבל היה מצויין
למה הוא לא מצליח כיום?לא יודע
אולי הוא גמר את הסוס.אולי הוא לא בולט כבר כי יש רבים כמוהו...
אבל בקשר לסאשה
הוא דווקא כן שינה סגנון
מהדיפ פרוגרסיב טראנס שהיה מנגן ויוצר פעם,הוא עבר לנגן את הקשת הרחבה של ההאוס
כמו חברו דיגוויד הוא מייצג את תחום הפרוגרסיב האוס אבל אפשר לשמוע אצלו גם הרבה מאד אלקטרו וטק האוס.הוא לא בוחל בשום סגנון ודווקא אחת מהסיבות לשבחים שנותנים לו היא שהוא כן ידע לשלב את הסגנונות הפופולריים של ימינו בסטים שלו ולא נשאר דבוק לפרוג |
|
|
|
|