return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 
Sasha is Back to israel Whisky A-gogo & Nitzanim (pg. 13)
View this Thread in Original format
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by YO-I
אילן יקירי, מעולם לא התחברתי לרוק כבד, מבחינתי רוק כבד זה ז'אנר קשה לשמיעה כמו פסיי טראנס אבל יחד עם זאת זו כן מוזיקה

הבעיה עם סקאזי שהוא כנראה חשב שלשלב גיטרות חשמליות שמגיעים עם המוטיבים של הרוק הכבד יחד עם מוזיקה אלקטרונית זה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה

למה לא לפנות לקהל של רוקיסטים ולקהל של טראנסיונרים אבל ראבאק השילוב הזה כל כך נוראי

יש כמה הרכבי טראנס ששילבו גם גיטרות חשמליות כמו סאן פרוג'קט שהם כן הצליחו למרות כל המוזיקה הרועשת שלהם והיו להם כמה קטעים חביבים

תאר לך אילן יקירי שמישהו היה לומד בצורה הכי בסיסית לתפעל את הקיובייס או כל תוכנה אחרת, היה בונה טראק מכמה צלילים והיה מציג את זה כדבר הבא כי הוא שילב שם כינורות, זה מוזיקה? אולי בהגדרה הטכנית כן אבל זה נקרא לזלזל באינטליגנציה של האנשים, לצערי יש מקרים שזה עובד

אין לי שום דבר אישי נגד אשר סוויסה, יתרה מזאת, שינגן איפה שבא לו ושייצג אותנו בחו"ל אני מקווה בכבוד אבל מה שאותי מעציב בכל העניין הזה שלא קשור בהפקות המוזיקליות שלו, שמערבבים בשר בחלב, למה חייבים לדחוף את סקאזי לכל מסיבה של דיג'יי גדול

אילן, מבטיח לך שאם תיתן לי כאן את התשובה הנכונה, אתה תבין הכל
:)

לגבי השילוב שלו במסיבות גדולות בלי שום קשר לתוכן ולסגנון שהמסיבות האלה אמורות להכיל אני מסכים במאה אחוז
אין ספק שזו הדרך של המפיקים לצאת בצורה הטובה ביותר
להביא לנו שם גדול בסצינה העולמית וגם לכסות תהשקעה
לצערי הייתי צעיר מדי בשנים שבהן לא היה צריך לדחוף אך אחד לליין אפ של מסיבה שסאשה עיטר את ההזמנה שלה
לשבת עם זקני הדור שנמצאים בחצי השני של שנות ה-20 לחייהם ויכולים להתרפק על הימים ההם זו חוויה עם טעם חמוץ מתוק
מצד אחד לשמוע את הסיפורים על הימים ההם מעורר תאבון ואף תקווה שאולי הגלגל שהתהפך לצד אחד יכול לעשות סיבוב נוסף של 180 מעלות בשנים הבאות

מצד שני תקווה לחוד מציאות לחוד והמציאות היא שלנסות לדמיין מה היה בארץ בימים ההם זה המיטב שאני יכול לעשות

אני חושב שבנימה זו יצאנו ממעגל הדיון לגבי סקאזי ונכנסנו למעגל של התרפקות על ימים שהיו ואינם - קהל שהיה ואינו ואדם אחד (אני) שלא היה שם כשזה קרה

נו טוב כמאמר גדולים חכמים ובעיקר שתויים ומסוממים ממני :D בשביל זה יש איביזה

שנה הבאה בתקווה שאני יחזור לשם ליותר משבוע קצר ובלתי מספק (היה כל כך טוב ששבוע זה פשוט לא מספיק)
span-king
הסט של סשה היה טוב מאוד ואני וחברה רקדנו בטירוף.

הקהל היה זוועתי והאירגון כנ"ל...

איך אני משיג את הסט (אודיו) או את הוידאו שהבנתי ששודר באותו רגע בלילה? נשאר באוויר רק קטע של 20 דקות...

הטרק האחרון היה בשביל לתת לאדנורפינים של הריקודים למלא ואתך כשאתה מרים ידיים באוויר, תמיד שמים טרק מלודי ורגוע בסוף....

בקיצור שסטים של סשה יהיו הבעיות שלנו בארץ אני מוכן לשפוך את הסף על חודש להפעה שלו או של דיגוויד
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by span-king
הסט של סשה היה טוב מאוד ואני וחברה רקדנו בטירוף.

הקהל היה זוועתי והאירגון כנ"ל...

איך אני משיג את הסט (אודיו) או את הוידאו שהבנתי ששודר באותו רגע בלילה? נשאר באוויר רק קטע של 20 דקות...

הטרק האחרון היה בשביל לתת לאדנורפינים של הריקודים למלא ואתך כשאתה מרים ידיים באוויר, תמיד שמים טרק מלודי ורגוע בסוף....

בקיצור שסטים של סשה יהיו הבעיות שלנו בארץ אני מוכן לשפוך את הסף על חודש להפעה שלו או של דיגוויד

השמועה האחרונה ממקור יודע דבר בהנהלת הטי אל וי ששותפים להפקות האלה של הייניקן הן על דיגוויד וסאשה ביחד כאן כנראה בראש השנה

לא לצלוב אותי אם זה לא קורה
אבל אם כן...

פאק!!!!!
Pillow One
מישו? אני נואשששש
fusi
:והנה הגלרייה שצולמה ע"י חבר שלי עדי

Sasha & SKAZI (!!!) @ Nizanim, 2/6/06

...עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
fusi
:והנה הגלרייה שצולמה ע"י חבר שלי עדי

Sasha & SKAZI (!!!) @ Nizanim, 2/6/06

...עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Pillow One
מישו? אני נואשששש

תשמע...
זה לא שזיהיתי הרבה...

היה קטע חדש של דיגוויד שצח יודע תשם משהו beach

היה אינטרו שסאשה עשה מ
lostep - burma (sasha remix)

gabriel & dresden - eleven

וגם
broken toy - the hell
קטע מטריף שקניתי בעצמי לפני כחודש מביטפורט
סאשה הרים לו תבי פי אם בדיוק לרמה שצריך כדי לחרפן אדם נורמלי :D

אהה והבנתי מצח ועוד אנשים שהיה בוטלג נדיר שנעשה לאקספאנדר וסאשה שילב רק חלק מהקטע בלי הקטע המרכזי
span-king
הטרק הלפני אחרון היה HEAVEN SENT
כמובן

מה היה הטראק האחרון שהוא שם?

?
Sm0keMachine
quote:
הטרק הלפני אחרון היה HEAVEN SENT
כמובן

מה היה הטראק האחרון שהוא שם?

?

ממש אבל ממש לא..
הטרק הלפני האחרון היה בוטלג של
SASHA - XPANDER

ואני מצטרף לשאלה לגבי הטרק האחרון!
זהו הטרק שאיתו סאשה גם סיים את הסט המדהים שהוא נתן ב
MIAMI WMC 2006
YO-I
לגבי אקספאנדר, זו הגירסא שהוא ניגן

Sasha-Xpander (Ricky Ryan Edit)

span-king
ממש לא.

זה היה HEAVEN SENT

שני טרקים לא דומים.

ח'ברה תנו קצת קרדיט זה שני טרקים קלאסיים אין מצב לבלבל בינהם. אולי אתם מתכוונים לטרק לפניו.

אז מה היה האחרון? זה עם הווקאלז?
Glenn-Holmes
quote:
ממש לא.

זה היה HEAVEN SENT

שני טרקים לא דומים.

ח'ברה תנו קצת קרדיט זה שני טרקים קלאסיים אין מצב לבלבל בינהם. אולי אתם מתכוונים לטרק לפניו.

אז מה היה האחרון? זה עם הווקאלז?

אני לא חושב שיש מצב כלשהו בעולם שהבן סנט התנגן ולא זסיהיתי אותו

במיוחד בגלל דברים כאלה כשמגיע די גיי שכזה אני לא שותה ומגיע מאה אחוז מרוכז ומוכן להתפרע כשהדם נקי לחלוטין

תשאל את משאתה רוצה שהיה שם ויש שם אנשים יותר כבדים ממני כמו למשל צח שבוודאי אשף נוסטלגיות בעל רקורד מרשים יותר ממני ובכל מקרה התשובה תהיה זהה אין מצב שנוגן הבן סנט
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 
Privacy Statement