return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 
Sasha is Back to israel Whisky A-gogo & Nitzanim (pg. 12)
View this Thread in Original format
Scorchio
המוזיקה של סקאזי היא זולה, מגעילה, דוחה ותרשו לי להוסיף חסרת כל תוכן.
אני לא שונא פסיי-טראנס, יש הרכבים שאפילו אני אשמח לשמוע באופן חד פעמי
סקאזי הוא לא אחד מהם, זה פשוט רעש, שריטות צלילים, חריקות, צרחות ופשוט כל מה שאמנים אינטיליגנטיים בחרו להוציא מהמוזיקה שלהם, ואת זה סקאזי אימץ.
וזו גם בדיוק הסיבה שזה כל כך מצליח, זה מדבר אל הקהל הישראלי שלא מחפש אינטיליגנטיות במוזיקה, שלא מחפש בנייה של סט, שלא מחפש מקוריות, פשוט רוצה לקבל בראש.

סקאזי אולי פופולרי אבל מוזיקאי הוא לא זה שהוא עומד עם גיטרה לא מקנה לו את המעמד מוזיקאי.
Flotser
quote:
Originally posted by DjChook
מיכאל זה היה ציני?

לא!

ותלוי למי אתה קורא ה"רוב", אני בטוח שהרוב הגדול של האנשים שהקשיבו לפסייטראנס כמה שנים לפני כל התפוצצות המסחרית של הפסייטראנס, לא יכולים לסבול את מה שסקאזי עושה לז'אנר המיוחד הזה במוזיקה.

ומה שצח אמר.
DjChook
פסדר אני כבר ממזמן השלמתי שיש אנשים שנהנים ללכת נגד הזרם
Glenn-Holmes
quote:
העולם שייך לרוב, והרוב ינצח. גם אם אנשים יתמרמרו ויחשבו שהם יותר טובים.... הם יפסידו.

משפט מגוחך לטעמי

וצח לראשונה זה הרבה זמן אני חולק עליך
לא אוהב תמוזיקה של סקאזי אבל לא קורא לה זולה
אין ספק שהישראלים שמקבלים מסיבות שכאלה כמסיבות של לדפוק תראש רוצים את סקאזי שעושה תעבודה הזו בלי הרבה בעיות

בוא נחזור למשפט של חן
אולי אתה רוצה לשמוע בריטני ספירס כל היום ולבדוק מדי יום ביומו מה ה"רוב" קובע שנכון לעשות בכל רגע נתון
סורי על הציניות הזו אבל היא במקום
הרוב לא בהכרח צודק ולא בהכרח טועה
האם אתה רוצה דוגמאות למקרים שבהם הרוב טעה ובגדול? אני חושב שעדיף שתחשוב טוב עם עצמך כי אני מה זה לא חושב שזה מתאים לערב נושא כמו שהתכוונתי להביא כדוגמה בשיחה הזו
Viber
quote:
פסדר אני כבר ממזמן השלמתי שיש אנשים שנהנים ללכת נגד הזרם

אני מנסה להבין על מה אתה מדבר ואני באמת שלא מבין
אני לא בא לפגוע בך או משו אבל זה בולשיט כל מה שאתה אומר בפוסטים האחרונים,מוזיקה אלקטרונית גם הולכת נגד הזרם - בואו כולנו נלך נישמע אםטיוי ונעשה מה שהשכן עושה...
DjChook
מה שהתכוונתי, זה שאני מרגיש שיש פה חטירה מוגזמת למחתרתיות
זה התחיל מבחינתי עם כל הנושא של מסיבות חיילים, שלא מעט אנשים מפה מתנגדים אליה, בגלל המוזיקה "המסחרית" שמנגנים בה...
באיזשהו מקום אני הבנתי שוואלה, מוזיקה מסחרית עושה לי את זה.

יותר ממוזיקה מחתרתית. עכשיו אם אני אגיד שלא כל מוזיקה אלקטרונית היא מחתרתית (ואעלה את השם של עופר ניסים), יהיו פה צעקות על זה שהוא עושה מוזיקה מסחרית ובטח שוב יעלה המושג זולה, ובטח גם יזכירו את זה שהוא הומו ומשחק אותה דיג'יי....
אבל בשורה התחתונה, מבחינתי? הוא מוכר, והוא מעלה מודעות לסגנונות שהם לא
MTVים...

אותו דבר עם סקאזי, כמו שהזכירו פה את ה
DVD
מההופעה ביפן... זה העם הישראלי שאוהב לדפוק בראש? יש היום בעולם קהילה רחבה של אנשים שמעשנים סמים, ושמתחברים למוזיקה פסיכודאלית, בין אם זה של סקאזי או של אמנים אחרים, ואני לא חושב שמזכותו של אף אחד לשבת מול המחשב שלו ולקטול את האמנים האלה, ועוד על איזה בסיס? על זה שהבנאדם הספציפי לא אוהב את המוזיקה שלו, או שהוא לא חושב כמוהו.

צח תסלח לי שאני אומר את זה, אבל הביקורות שלך הן של בנאדם שאוהב האוס. בנאדם שאוהב את הסטים שנבנים לאט, מבחינתך לשמוע את סאשה זה כמו ללכת לקונצרט... עכשיו שלא תבין אותי לא נכון, אתה לא היחיד שאוהב אותו אין ספק, ואני בטוח שלא סתם הוא נחשב שלאחד הטובים בעולם בתחומו,
אבל אתה צריך להבין שיש פשוט המון אנשים שלא מתחברים לזה, ואתה יודע מה אנשים עושים למה שהם לא מתחברים אליו? משמיצים אותו.

אז תסלח לי אבל אני מקווה שזה יהיה בשבילך נקודה למחשבה לפני שאתה מבקר סגנונות אחרים ואמנים/דיג'יים אחרים שלא הולכים עם הסגנון שמדבר אליך.

אולי אתם לא אוהבים את הביקורות שלי, אבל אני יודע שבניגוד לרוב פה, אני מתחבר בסופו של דבר, ויודע להעריך מוזיקה על כל גווניה, ולא מחפש את הטעויות או את הדברים שלא בסדר.

כשעופר ניסים עלה לעמדה במצעד האהבה של לפני שנתיים.. גם אני וחבר שלי צחקנו עליו... עד שראינו איזה אמוק נכנס באלפי האנשים שעמדו סביבנו... בניגוד אלינו, לא הסתכלו עליו, ולא עניין אותם בכלל אם הוא מתקלט או שהוא מניף את הידיים באוויר.

הם באו בשביל המוזיקה שעושה להם טוב, ואני אומר... למה שלא יהיה להם את זה?

ואילן, לא סתם גלגל"צ היא התחנה עם הכי הרבה רייטינג בישראל.
Koby
חפירות מאוד לא מועילות לדעתי..לא הבנתי בכלל מה כל אחד פה רוצה להגיד..
אילן("אני שונא את סקאזי אבל אל תקראו לו זול")..מה המטרה של זה? אם אתה לא אוהב אותו אז למה להגן אליו?
ויש גם את צ'וק("הרוב אוהב את סקאזי אז מי אתם שתגידו שהוא זבל") על איזה רוב אתה מסתכל? ערסים או\וגם נרקומנים שלא אכפת להם איזה מוסיקה לשמוע?

שכל אחד יעשה מה שבא לו..יאהב\לא יאהב מה שבא לו בלי שמישהו יבוא וינסה לתקן אותו..אז הבחור שאוהב סאשה לא סובל את המוסיקה של סקאזי..מי אתם שתתווכחו עם הטעם של אותו בנאדם...תספרו לו כמה טוב הוא היה ביפן עד מחר..זה לא ישנה טעם של בנאדם..

נראה לי אנשים פה צריכים איזה זיון טוב או משהו..שיפסיקו קצ להתעסק בחרתא..
YO-I
יפי נפש הם אותם האנשים שקוראים לנו יפי נפש רק בגלל שאנחנו אומרים את האמת בפנים גם אם היא כואבת

נו באמת? סקאזי זה איכות? אם כן אפשר לסגור את הבסטה עכשיו ולהפסיק לשמוע מוזיקה אלקטרונית היום

זה לא עניין של טעם אישי, הרבה פעמים שיבחתי אומנים שהם לא בדיוק כוס התה שלי כי המוזיקה שלהם הופקה בצורה מקצועית ויש משהו אחד שמייחד אותם כמפיקים מוזיקלים

מה מיוחד בסקאזי? זה שקוראים לו אשר סוויסה והוא בחר בכינוי יפני כדי שכל המחורעים המסוממים ביפן שעלק אוהבים אותו שם יצהלו כשהם רוקדים לצלילי הגירזונים של המוזיקה שלו? 0

נכון ששמונים אחוז מהאנשים שהולכים למועדון לא ממש מבינים בצד הטכני של התיקלוט ולא מעריכים דיג'יי טוב וזה מה שעצוב בסיצנה שלנו, שדיג'י בעל שם עולמי, המייקל ג'ורדן של המוזיקה האלקטרונית מנגן בארץ ואנשים מעדיפים להתלהב מגיטרות לא מרגשות ויצור ששמו סקאזי רק בגלל שהוא מה שעשו אותו

אבל עזבו, הרי תמיד יהיו את אלו שיבואו ויגידו הנה עוד פלצן שחושב שהוא מבין במוזיקה ומנסה לחנך אותנו, חבר'ה, מצידי תשמעו את אבי ביטר, אבל להגיד שסקאזי מנגן מוזיקה זה באמת הזוי
DjChook
אני באמת חושב שאני מפספס כאן משהו
מישהו יכול בבקשה לתת לי ביקורת אמיתית ונוקבת על סקאזי
חוץ מלצחוק על זה שהוא ישראלי מכוער או שהמוזיקה שלו גרועה / גירזונים / גיטרות לא מרגשות

מה לדעתכם הוא לא עושה נכון?
Scorchio
חן, אתה כל כך טועה בביקורת שלך
אני ממש לא נעול רק על האוס
אני אוהב גם הרכבים בודדים של פסיי, קלאב טראנס, טקנו ועוד המון סגנונות.

אני לא אסביר שוב פה את דעתי, תגידו מה שאתם רוצים ועל הזין שלי אם תגידו שאני צבוע, בגלל אנשים כמו סקאזי המצב פה בארץ בקאנטים.

Glenn-Holmes
משהורג אותי כאן זה שאת הדיעות האלה אני קורא מאנשים שאני מעריך את הטעם והדיעה המוזיקלית שלהם מאוד
גם צח וגם יוחאי אני חושב שקטונו מלשפוט מה מוזיקה טובה יותר או טובה פחות

אנחנו בוודאי מסכימים על דברים רבים שנוגעים לטעם האישי של כל אחד מאיתנו
אבל יוחאי להגיד שזה לא מוזיקה זה קצת יותר מדי
מה אתה חושב על רוק כבד סתם לדוגמא? מעניינת אותי דעתך כי זה סגנון שבעברי הלא רחוק התחברתי אליו בצורה זו או אחרת ואני יודע שיש רבים שלא אוהבים כלל תסגנון שטוענים שזו לא מוזיקה
YO-I
אילן יקירי, מעולם לא התחברתי לרוק כבד, מבחינתי רוק כבד זה ז'אנר קשה לשמיעה כמו פסיי טראנס אבל יחד עם זאת זו כן מוזיקה

הבעיה עם סקאזי שהוא כנראה חשב שלשלב גיטרות חשמליות שמגיעים עם המוטיבים של הרוק הכבד יחד עם מוזיקה אלקטרונית זה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה

למה לא לפנות לקהל של רוקיסטים ולקהל של טראנסיונרים אבל ראבאק השילוב הזה כל כך נוראי

יש כמה הרכבי טראנס ששילבו גם גיטרות חשמליות כמו סאן פרוג'קט שהם כן הצליחו למרות כל המוזיקה הרועשת שלהם והיו להם כמה קטעים חביבים

תאר לך אילן יקירי שמישהו היה לומד בצורה הכי בסיסית לתפעל את הקיובייס או כל תוכנה אחרת, היה בונה טראק מכמה צלילים והיה מציג את זה כדבר הבא כי הוא שילב שם כינורות, זה מוזיקה? אולי בהגדרה הטכנית כן אבל זה נקרא לזלזל באינטליגנציה של האנשים, לצערי יש מקרים שזה עובד

אין לי שום דבר אישי נגד אשר סוויסה, יתרה מזאת, שינגן איפה שבא לו ושייצג אותנו בחו"ל אני מקווה בכבוד אבל מה שאותי מעציב בכל העניין הזה שלא קשור בהפקות המוזיקליות שלו, שמערבבים בשר בחלב, למה חייבים לדחוף את סקאזי לכל מסיבה של דיג'יי גדול

אילן, מבטיח לך שאם תיתן לי כאן את התשובה הנכונה, אתה תבין הכל
:)
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 
Privacy Statement