return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
Sasha is Back to israel Whisky A-gogo & Nitzanim (pg. 5)
View this Thread in Original format
Viber
quote:
Originally posted by Scorchio
כמו שאילן אמר
זה באמת מה שהתכוונתי אליו
סאשה היה הראשון שהתחיל לנגן קטעי טראנס בפיץ' נמוך הרבה יותר

אתה טוען שאלו אותם קטעים שטייסטו ניגן?!
אוקיי
תראה לי מתי טייסטו ניגן את
Bluefish - One
Aquilia - Dreamstate
Orbital - Nothing Left [Breeder Remix]
BT - Fibonacci Sequence
Breeder - The Chain
Natious - Amber
אני יכול להמשיך ולהמשיך...
לשם השוואה, קח את הגלובאל הראשון של ג'ון דיגוויד
באוסטרליה - 006
ותראה איזה מהיר הוא, עכשיו קח את שני הגלובאלים של סאשה, שהם סגנון מאוד דומה למה שדיגוויד ניגן ותשווה ביניהם.
של דיגוויד נשמע כמו טראנס ואילו שני הגלובאלים של סאשה נשמעים כמיקסים של האוס, מכאן נתבע הביטוי
Deep Trance
וסאשה היה הראשון שהתחיל את זה - ניגון קטעי טראנס בפיץ' נמוך
יצר להם משמעות מוזיקלית אחרת.

אני חושב שזה קצת מעליב את המוזיקה האלקטרונית להגיד שאם משחקים בפיצ" של הטראקים זה משנה אותם ברמה שאתה טוען,תחשוב מה אדם מחוץ למוזיקה הזאת יגיד על אמירה שכזו??, אבל זו רק דעתי...
ניראה לי שאוקנפולד עשה את הדבר שאתה מדבר עליו ב
VOYAGE INTO TRANCE אבל אני לא בטוח...

אם פיוידי ניגן הטראקים האלה או טיאסטו או מישו אחר אתה יודע למה התכוונתי,הטראקים הטובים שם כבר הוצגו.
לא יודע לא הרגשתי והדיסק של סאשה חידש לי כל כך הרבה מבחינת המוזיקה עצמה כמו הגלובאל של אוקנפולד
ואם כבר להשוות בין הסטים של שניהם,איכותם והשינוי שהם מכניסים בטראקים עלינו לתהות למה כל חבר בפורום הרחב הזה מחזיק ב
של אוקנפולד EM TOUR
מ99-2000 לעומת מיעוט שמחזיק בסטים שסאשה עשה באותה תקופה מחוץ לגלובאל אנדרגראונד שאף פעם לא שמעתי עליהם אפילו
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Viber
אני חושב שזה קצת מעליב את המוזיקה האלקטרונית להגיד שאם משחקים בפיצ" של הטראקים זה משנה אותם ברמה שאתה טוען,תחשוב מה אדם מחוץ למוזיקה הזאת יגיד על אמירה שכזו??, אבל זו רק דעתי...
ניראה לי שאוקנפולד עשה את הדבר שאתה מדבר עליו ב
VOYAGE INTO TRANCE אבל אני לא בטוח...

אם פיוידי ניגן הטראקים האלה או טיאסטו או מישו אחר אתה יודע למה התכוונתי,הטראקים הטובים שם כבר הוצגו.
לא יודע לא הרגשתי והדיסק של סאשה חידש לי כל כך הרבה מבחינת המוזיקה עצמה כמו הגלובאל של אוקנפולד
ואם כבר להשוות בין הסטים של שניהם,איכותם והשינוי שהם מכניסים בטראקים עלינו לתהות למה כל חבר בפורום הרחב הזה מחזיק ב
של אוקנפולד EM TOUR
מ99-2000 לעומת מיעוט שמחזיק בסטים שסאשה עשה באותה תקופה מחוץ לגלובאל אנדרגראונד שאף פעם לא שמעתי עליהם אפילו

לא רוצה להכנס להשוואות בין השניים אבל סוף שנות ה-90 היו השנים היפות של אוקי
ודבר נוסף ואני יצטט כאן מישהו שהתייחס בתגובות בויינט לאדם אחר שכתב לו שכל החברים שלו לא מצביעים קדימה אז הוא לא מבין איך מדברים על כך שהם הולכים לקחת 35-40 מנדטים (זה היה בבוקר יום הבחירות - לפני שנודעו בכלל התוצאות)
"הסיבה היא שמעגל החברים./אנשים שאיתם בדקת הוא לא מעגל מייצג של כלל הציבור הישראלי
סקר לוקח כמות מסוימת מדגמית שכוללת את כל רבדי החברה הישראלית ותוצאותיו יש בהן בכדי להשליך על המגמה של התוצאות האמיתיות בקרב כלל הציבור"

אלקס לגבי משאמרת סאשה נותר נאמן מאוד באופן יחסי לפרוגרסיב נכון שזה כבר לא דיפ טראנס של פעם אבל בסופו של דבר גם בבחירות הקטעים שלו היום הוא יבחר קטעים שבונים נכון סט פרוגרסיב
בטק האוס יש קטעים שיכולים להשתלב לא רע בכלל בסטים של פרוגרסיב - יש קטעים שהם גבוליים בין פרוגרסיב האוס לטק האוס
בנוסף לזה אם כבר השוואה בין דיגוויד לסאשה של ימינו אלה
בוא נדבר על התחושה ששניהם מעבירים סטים שלהם
אצל סאשה זה עדיין התחושה הסוחפת מהפנטת של פרוגרסיב התחושה של בנייה התפתחות והתקדמות לכל אורך הסט

אצל דיגוויד התחושה היא (ויסלח האדם שאני ישתמש במילותיו - בכל מקרה הוא לא כותב בפורומים וזה כבוד עבורי לצטט אותו)
של סאונדים מתכתיים בעוד סאשה בונה סטים עם סאונדים שנותנים תחושה כאילו הם מלטפים אותך ועוטפים אותך בחום אצל דיגוויד כיום יש משהו אפילו קצת לא אנושי במוזיקה כשמופיע ווקאל בסטים של דיגוויד זה כאילו כדי להזכיר לנו שעדיין יש משהו אנושי פה
ועם זאת לדיגוויד יש גם את הדבר המיוחד לו שאי אפשר שלא להעריך אותו עליו
שמיעת סט של דיגוויד גורמת למאזין לרצות עוד אלקטרו
עוד מינימל
עוד טק האוס
כי זה דיגוויד של היום
נותן מנות קטנות ומדודות מכל אחד מאלה
ותמיד משאיר טעם של עוד
בהחלט הרגשה קסומה שאני לא חושב שיש עוד די גיי שהצליח לספק עבורי לפחות
Viber
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
לא רוצה להכנס להשוואות בין השניים אבל סוף שנות ה-90 היו השנים היפות של אוקי
ודבר נוסף ואני יצטט כאן מישהו שהתייחס בתגובות בויינט לאדם אחר שכתב לו שכל החברים שלו לא מצביעים קדימה אז הוא לא מבין איך מדברים על כך שהם הולכים לקחת 35-40 מנדטים (זה היה בבוקר יום הבחירות - לפני שנודעו בכלל התוצאות)
"הסיבה היא שמעגל החברים./אנשים שאיתם בדקת הוא לא מעגל מייצג של כלל הציבור הישראלי
סקר לוקח כמות מסוימת מדגמית שכוללת את כל רבדי החברה הישראלית ותוצאותיו יש בהן בכדי להשליך על המגמה של התוצאות האמיתיות בקרב כלל הציבור"

עזוב לא התכוונתי להתעסק בפופולאריות (איכס),זה סתם ניפלט
הכוונה הייתה שגם לסטים של או7נפולד יש כבוד מסויים ואפילו הרב ביותר
אצל אנשים מסויימים בתחום הזה של מיקסים שעליו דובר.
Glenn-Holmes
quote:
עזוב לא התכוונתי להתעסק בפופולאריות (איכס),זה סתם ניפלט
הכוונה הייתה שגם לסטים של או7נפולד יש כבוד מסויים ואפילו הרב ביותר
אצל אנשים מסויימים בתחום הזה של מיקסים שעליו דובר.

זה שגם לאוקנפולד יש כבוד וכבוד גדול גם צח יסכים איתך בוודאות
Viber
quote:
זה שגם לאוקנפולד יש כבוד וכבוד גדול גם צח יסכים איתך בוודאות

כמו שאמרתי
אנחנו מיתעסקים בקטנות,בדירוג
:)
Glenn-Holmes
quote:
כמו שאמרתי
אנחנו מיתעסקים בקטנות,בדירוג

יאפ וזה כבר אינדיווידואלי לכל אחד
Viber
quote:
יאפ וזה כבר אינדיווידואלי לכל אחד

אהה
לכן אני מרגיש כאילו אני משחק בקקי?
Scorchio
quote:

אצל דיגוויד התחושה היא (ויסלח האדם שאני ישתמש במילותיו - בכל מקרה הוא לא כותב בפורומים וזה כבוד עבורי לצטט אותו)
של סאונדים מתכתיים בעוד סאשה בונה סטים עם סאונדים שנותנים תחושה כאילו הם מלטפים אותך ועוטפים אותך בחום אצל דיגוויד כיום יש משהו אפילו קצת לא אנושי במוזיקה כשמופיע ווקאל בסטים של דיגוויד זה כאילו כדי להזכיר לנו שעדיין יש משהו אנושי פה
ועם זאת לדיגוויד יש גם את הדבר המיוחד לו שאי אפשר שלא להעריך אותו עליו
שמיעת סט של דיגוויד גורמת למאזין לרצות עוד אלקטרו
עוד מינימל
עוד טק האוס
כי זה דיגוויד של היום
נותן מנות קטנות ומדודות מכל אחד מאלה
ותמיד משאיר טעם של עוד
בהחלט הרגשה קסומה שאני לא חושב שיש עוד די גיי שהצליח לספק עבורי לפחות

ואחרי כל מה שכתבת פה,
עדיין פספסת אותו לטובת ארמין...

אוי אילן אילן....

בכל מקרה לטופיק
לאוקנפולד יש כבוד עצום עבורי, בדיוק כמו לסאשה
למה רוב חברים הפורום הזה מחזיקים ביותר סטים של אוקנפולד?
כי אוקנפולד הוא דיג'יי של טראנס, ותמיד היה מזוהה עם טראנס.
סאשה לעומת זאת, התחיל מהאוס, בדרך עבר שינוי והייתה תקופה של 2-3 שנים שהוא ניגן טראנס אבל תמיד היה מזוהה יותר עם הצד ההאוסי.
אתה נמצא בפורום של מכורים לטראנס, זה רק הגיוני שאוקנפולד יהיה פה יותר פופולרי.
לך לפורום של גלובאל אנדרגראונד ותשווה שם בין אוקנפולד וסאשה נראה מה יגידו לך...
Viber
quote:
Originally posted by Scorchio
לאוקנפולד יש כבוד עצום עבורי, בדיוק כמו לסאשה
למה רוב חברים הפורום הזה מחזיקים ביותר סטים של אוקנפולד?
כי אוקנפולד הוא דיג'יי של טראנס, ותמיד היה מזוהה עם טראנס.
סאשה לעומת זאת, התחיל מהאוס, בדרך עבר שינוי והייתה תקופה של 2-3 שנים שהוא ניגן טראנס אבל תמיד היה מזוהה יותר עם הצד ההאוסי.
אתה נמצא בפורום של מכורים לטראנס, זה רק הגיוני שאוקנפולד יהיה פה יותר פופולרי.
לך לפורום של גלובאל אנדרגראונד ותשווה שם בין אוקנפולד וסאשה נראה מה יגידו לך...

כן בסדר,התכוונתי שגם אוקנפולד עשה פעם את האפקט הזה של לשנות את הפיצ" או מה שלא יהיה ונתן לטראקים של טראנס תחושה יותר עמוקה...

ופורום של גלובאל אנדרגראונד גם לא נייטרלי לגמרי מכיוון שזאת סידרה שמזוהה יותר עם האוס
;)

אקיצר שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה
DJ Alex E.
יגאל התחושות האלה שאתה מדבר עליהן נובעות פשוט מבחירת הטראקים שלהם
למרות שאני מוצא הרבה דמיון בינהם,אולי סאשה נוטה טיפה יותר לכיוון המלודי של הפרוג וההאוס בכלל ולוקח קטעים יותר"אטמוספריים" לעומת דיגוויד שהוא יותר הארדקור בקטע הזה...אם אפשר לקרוא לזה ככה
אגב
דיגוויד ומינימל???
:wtf:
זה בערך כמו עופרה ומוסיקה אלקטרונית
:rolleyes:

Scorchio
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
יגאל התחושות האלה שאתה מדבר עליהן נובעות פשוט מבחירת הטראקים שלהם
למרות שאני מוצא הרבה דמיון בינהם,אולי סאשה נוטה טיפה יותר לכיוון המלודי של הפרוג וההאוס בכלל ולוקח קטעים יותר"אטמוספריים" לעומת דיגוויד שהוא יותר הארדקור בקטע הזה...אם אפשר לקרוא לזה ככה
אגב
דיגוויד ומינימל???
:wtf:
זה בערך כמו עופרה ומוסיקה אלקטרונית
:rolleyes:

אלכס אתה כנראה לא מעודכן,
דיגוויד בזמן האחרון מנגן המממוןן מינימל
למשל:
DJ T - Ambush
Locoidice - Carthago
Peace Division - Blacklight Sleaze

ועוד....
DJ Alex E.
:eyespop:
באמת???

אני האמת קצת לא מעודכן בסטים האחרונים שלו...
פשש הסאונד הזה באמת השתלט על העולם

Locodice - Carthago
קטע אדיר אבל הוא לא כזה מינימל...
אולי יותר מן דיפ טק האוס כזה...מזכיר לי את הדברים שמתיו ניגן שכמו שהוא הגדיר אותם היו:טקנו היפנוטי ושחור(נגיד ששחור זה דיפ חח)
נכון הביט של הקטע הזה מאד מינימליסטי אבל זה כבר מינימל מעודן כזה,הרמוני יותר,עם כינורות.משהו שעוד אפשר להבין שדיגוויד ינגן כי הוא לא על טהרת הטקנו.זה משהו כמו
Fairmont - Gazebo
שיכול להשתלב בכל סט כי הוא לא ממש מוגדר
אני לא מאמין שדיגוויד מנגן קטעים על טהרת המינימל.אין לי מושג איך נשמעים שאר הקטעים שהשמעת אבל אם לשפוט לי הקטע הזה,אז עוד אפשר להבין שהוא מנגן את זה
אני לא רואה אותו מנגן מינימל טקנו אמיתי כמו
Alter Ego - Daktari (Robag Wruhmes Handkas Mit Musikk remix)
לדוגמא פשוט אין מצב

ולאן הגענו שאפילו
Peace Division
יוצרים מינימל
:conf:
אני צריך להוריד איזה סט ולשמוע באמת...
אחרת כל הפוסט הזה היה מיותר
;)
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
Privacy Statement