return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 
חילן בדום.. (pg. 2)
View this Thread in Original format
Dj Alex (ISR)
quote:
Originally posted by Koby
אלכס...רגע לפני שאתה מתקשר....

קוראים לו מוריס:nervous:

יש חסוי מה תה דואג..
oDrori
ארג, אני סוגר. שמישהו יקליט
omergunr
רגע מרקו וי ויוהן חילן זה באותו יום?
באותו מועדון ?

אני מבולבול :nervous:
Shahar
quote:
Originally posted by Dj Alex (ISR)
מה קרה אתה משתמש בביטויים של אשכנזים?

אני מנסה להיות אשכנזי זה נראה כיף
פחחחח
Koby
quote:
Originally posted by Shahar
אני מנסה להיות אשכנזי זה נראה כיף
פחחחח

לאיזה פח התכוונת? פחחחחח אשפה?
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by omergunr
רגע מרקו וי ויוהן חילן זה באותו יום?
באותו מועדון ?

אני מבולבול :nervous:

חילן בדום בתל אביב
מרקו וי בזונה בחולון
YuVaL
OMGWTFBBQ :P:P

אללללה יוהןןןןןןןןן מלחמה.
Glenn-Holmes
יאללה אני שם
כולי תקווה שלא יאכזבו ויתנו לו לנגן מעט מדי - בכל זאת ליין שאני לא מכיר ואין לו רקורד עד כה של ייבוא שמות גדולים מהסצינה
sh33p
גם אני קופץ לשם
בתקווה שיכניסו אותי :nervous:
Glenn-Holmes
אוקיי חזרתי אחרי בערך שעתיים וחצי סט של יוהן

לצד רקגעים מהנים , רגעים מצחיקים וסתם רגעים אני חייב לציין שזה היה הסט הגרוע ביותר ששמעתי בוודאי מחילן - בשלוש הפעמים הקודמות שראיתי אותו הוא היה טוב יותר

חילן נורא אוהב את האפקטים של הסי די גיי 1000 ותאמת? זה נורא מוסיף כשהוא משתמש בהם בנקודות מסוימות
הבעיה שלו שבלטה יתר על המידה הלילה היא יכולת טכנית טובה פחות במקסוס
המון בריחות מורגשות פחות ומורגשות הרבה יותר

אגף הקטעים לא זיהיתי יותר מדי וחלק זיהיתי באיחור
סולטווטר היה כיף לשמוע (אחרי שהצלחתי להבין בתוך כל הרעש שזה זה) אבל אוי יוהן יוהן...איפה בניית הסט...קטע אלקטרו אחרי קטע מלודי עמוס פאדים?
killing the vibe
זה בדיוק משזה עשה - וזה קרה לו יותר מפעם אחת בסט
מבחינתצ בחירת קטעים שלא הכרתי היו כמה קטעים מאוד מעניינים - לא מספיק לטעמי

בתוך כל זה אפשר להגיד גם דברים טובים
יש ליוהן קשר טוב מאוד עם הקהל
זה יכול להיות חיובי (סבלני מאוד לקהל, לוחץ תיד ומחייך גם אם באים אליו ממש באמצע המיקס, מטריף את הקהל ע"י תנועות על העמדה ) וזה יכול להיות שלילי
(אתה די ג'יי יוהן לא אמ סי - תניח תמיקרופון בצד)
שורה תחתונה :
בלי בניית סט מיוחדת (ואפילו סט חסר כיוון) עם קטעים טובים פה ושם (זה כבר דיעה אישית יהיו בוודאי כאלה שאהבו יותר) ועם טכניקה בינונית מאוד אני בטוח שהדי גיי שראיתי הלילה לייב הוא כבר מזמן לא אורח של כבוד בטופ של הדי גיים עבורי

markfeldman
טוב, גם אני לא זיהיתי מי יודע מה הרבה קטעים, הוא ניגן פול חומר חדש וטוב שכך !

מה כן היה, הפעם אני לא ארשום את כל הרשימה מפאת חוסר הזיהוי:

Fedde Le Grand - Put Your Hands Up 4 Detroit
Zehavi & Rand - Paroxetine
Tiesto - Lethal Industry
Johan Gielen - Physical Overdrive
R.K. - Plastic Fantastic
Yves Deruyter - Born Slippy
U2 - Staring At The Sun (Brothers In Rhythm)
Chicane - Saltwater
YuVaL
טוב.. אני אישית הגעתי עם ציפיות מאוד גבוהות לשמוע את יוהן אחרי המסיבה הקודמת.. שהייתה לפני איזה 3 שנים.. שבה הוא פירקקקק לחתיכות את כל הקהל..

אבל לצערי הרב, התאכזבתי ובגדול.
קודם כל בוא נגיד שסאונד סיסטם של הדום זה המערכת סאונד הכי גרוע ששמעתי בארץ.. לא שיש לי ניסיון גדול.. אבל הסאונד היה נשמע כמו גוש אחד ענקי.. יותר מדי באס שגרם לכל הצלילים הגבוהים להשמע מחורבשים לגמרי.. ועכשיו אני יושב פה וכותב לכם עם צפצופים עצבניים באוזניים ואני בקושי שומע.

יוהן התחיל לאט.. רגוע, כמו תמיד יוהן מחייך ובאמת כמו שאילן אמר יוצר קשר מצויין עם הקהל.. אבל לקראת אמצע הסט שהתחילו להזרים לו דרניקים.. הבנאדם התהפך לגמרי.. הוא היה שיכור טילים, והחליט שהוא מתלהב מאוד מהאפקט לופ של ה
CDJ 1000
והחליט להשתמש בו בכמעט כל טראק עד סוף הסט.
אפילו שהוא ניגן את
PAROXTINE
של זהבי ורנד.. שהוא קטע מפציץ, הוא החליט שבא לו להרוס את העלייה לגמרי ועשה איזה לופ של דקה וחצי והרס לגמרי את הקטע.
אבל יש לי עדיין כמה נקודות אצלי כי הוא ניגן קטע של קוב =).

בקיצור, אני אישית התאכזבתי מאוד. רמת מקסוס נמוכה מאוד מצד יוהן, המיקסים היו נורא כבדים ולא זורמים, המון בריחות. הבחירת מוסיקה שלו גם לא הייתה משו, אבל אני מאמין שזה בגלל שהוא היה ממש ממש שיכור. פעם הבאה שמביאים דיי ג'יי בסדר גודל כזה.. עדיף שיבדקו שהוא לא הפוך עוד לפני שהוא מתחיל את הסט, ואחרי זה לתת לו עוד ועוד דרינקים, כי זה ממש ממש הרס.

בקיצור, אכזבה.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 
Privacy Statement