| Meltdown |
כפי שכולם הבינו, אני באופן אישי מאוד התרגשתי לקראת הסט של פלמינג, מכיוון שלראשונה שמעתי אותו בלייב סט.
הערב שלי התחיל ב 12.30, והוא התחיל בצורה מצויינת לאור העובדה, שהתברר לי שיש לי כניסה חינם (באמת הגיע הזמן לכך(.
די התבעסתי מכמות האנשים שהייתה במועדון, הכמות הייתה דומה לכמות שהייתה בסט של שולץ, וכמו בסט של שולץ, הרמפה השנייה והבר שלידה היו סגורים.
היה לי מאוד מוזר להיות במסיבה של נקסט, שאין בה כמעט נציגות לאנשי טרנאס אדדיקט השונים, מלבד אילן, אך זה לא הפריע לי להנות ובגדול.
פלמינג עלה ב 2.25, ומהרגע שהוא הגיע לעמדה, המטרה שלי הייתה לדפוק איתו תמונה, שנוכל להראות לנכדים, ואחרי שקצת טחנתי לאלעד הצלם בראש, המשימה הוכתרה בהצלחה, מגיעה גם תודה להלפרין על כך, שהזכיר לפלמינג את עניין התמונה, למקרה שישכח.
לגבי הסט של הלפרין, אני יכול לומר בוודאות, שלאחר הרבה זמן, נהנתי מאוד מהסט שלו, הוא די התאים את עצמו למה שפלמינג מנגן.
פלמינג פשוט נתן בראש עם קטעים כמו
U2 - VERTIGO (REMIX)
SOUL SQUEEZE
וקטעים נוספים שאני לא זוכר את שמם.
לסיכום, אני יכול לומר באופן חד וברור, שהחלום שלי התגשם במלואו, מכיוון שציפיתי לסט פסיי טראנס מעולה של פלמינג, וזה אכן מה שקיבלתי, אני כבר מצפה לפעם הבאה שהוא יהיה כאן.
ולגבי כל מי שלא היה, יש מצב, שהייתם נהנים גם מפלמינג, כי כל מי שהיה אתמול ב טי אל וי נהנה לפחות כמוני.
עוד פחות משבוע, עד לאפטר עם טילט |
|
|