return to tranceaddict TranceAddict Forums Archive > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 
רפורמה בפורום !!! (pg. 2)
View this Thread in Original format
princess cc
quote:
Originally posted by sabi10
אז רבותי, בשביל זה יש לנו את עורך הפורום, ואם הוא אינו יכול לעשות את עבודתו כרואי אז מן הראוי שאולי הוא ישחרר את עצמו מהתפקיד ומישהו אחר יתפוס את מקומו.

אנשים תמיד יבלבלו את המוח בדברים לא חשובים, לא משנה מה אנחנו נעשה תמיד זה יגלוש. לכן המוד צריך לדעת מתי לשים לזה גבול ולסגור את הת'רד ואולי אפילו להרחיק אנשים שלא מפסיקים לכתוב שטויות
.

+1

אני חוזרת לביטס בורד!!!!ביייייייייייייייה
Dr.SuS
זו בדיוק הסיבה שאני לא ממש מופיע כאן הרבה
זה נראה לי יותר כפורום של חברה של אוהבים טראנס או קיי אבל הדגש הוא על החברה לא על הטראנס.
ובתכלס לא חסר פורומים
FreaKaZoid
+1

אני גם "פרשתי" לתקופה מסויימת אבל עכשיו אני מקווה לחזור...
אני יודע שלא איכפת לכם או משהו אבל רק רציתי לציין.
Rising
תפסיקו לבכות!!!!

תמיד יש על מה להתלונן אה??
זה משהו.. ישראלים זאת תופעה בפני עצמה :whip:

תמיד מדברים על תקופות הזוהר של הפוום שהיה פעיל והכל.. אבל מה ייחד את אותה תקופה?
בדיוק מה שקורה עכשיו.. שיש נושאים וכולם מדברים
ומשתתפים - במקרה הזה דוגמא: הטרד על שחר..
לא דובר שם על טראנס והיה דגש על חבורות... וכן זה מה שעושה את הפורום.

וככה זה צריך להיות - זה הדברים ששומרים על הפורום חיים.. וחודש-חודשיים אחורנים היו כמו אותן תקופות שמדברים עליהן ומתגעגעים אליהן כמו שאומרים.

מה יהיה אם חן ינקה פה את כל הזבל? מה יישאר? רק טרדים על טראנס?
זה סתם יוציא את ה"נשמה" מהפורום והוא יהפך להיות נורא משעמם..

על מה התלונות?
אז נכון לא חסרים פורומים אבל פה יש לכם פה חבר'ה עם אחלה אופי ואישיות וגם עם דבר משותף כמו לכם... האהבה ל-טראנס!!!
חלק לפחות שאיתם יוצא לי לדבר מדיי פעם באיסיקיו ובסמנג'ר.

לא עדיף? מי רוצה פה רובוטים שמדברים על טראנס 100 % נטו כל היום?

:whip: :whip: :whip:
DJ Alex E.
אתם כל כך מחמיצים את הנקודה....
לא הבנתם שום דבר ממה שניסיתי להגיד
לא אמרתי שאין פה מקום לדיבורים שלא קשורים טראנס
בטח שיש מקום !!
אני פשוט אמרתי שלא נראה לי הגיוני שהם יהוו את החלק המרכזי של הפורום הזה ושהמוסיקה תידחק לפינה ותהפוך לנושא מישני שמתרכז בתרד אחד.לא יתכן שזה יקרה בפורום שנוסד על בסיס טראנס.
ברור שדיבורים על כל מה שמסביב מוסיפים ויש להם מקום כאן
אבל בצורה מסויימת.ולא שכל הפורום יהיה מפוצץ רק בזה
בגלל זה אני אומר ומסכים עם טלטול,שבאמת צריך לחלק את הפורום הזה איכשהוא לשניים:פורום דיבורים ופורום מוסיקה
ושוב,חן,תעשה טובה
דבר עם סוואמפר
luckystrike
אז אז כמה מילים על העניין גם ממני ... :)

כמקים הפורום הזה וכמוד לשעבר (היו ימים...) אני יכול להגיד שכבר עברנו
הרבה והוותיקים פה יודעים על מה אני מדבר. כבר ניסינו להקים אתר
ILTA
חדש עם פורום משלו והיו מלא רעיונות והתחלנו לעבוד על זה אבל בסוף אחרי
כמה וכמה ניסיונות הרעיון נפל.

מעבר לזה אני יכול להגיד לכם שדיברתי בזמנו עם סוואמפר על לעשות לנו תת פורום בתוך הפורום הישראלי כדי שיהיה חלוקה טובה יותר ופחות בלגן ובהתחלה הוא הסכים ואחרי התייעצות עם שאר המודים (למי שלא ידע יש פורום בלתי נראה שבו חברים כל המודים) סוואמפר החליט להשהות את הרעיון כי אנחנו לא מספיק חברים בפורום למרות שלדעתי זה לא דווקא נכון אבל יש בזה צדק כי לרוב הפורומים האחרים המקומיים אין את זה .
אפשר לנסות לדבר עם סאוומפר שוב אבל אני חושב שאין טעם ובאמת

שבכל הזאר אני מסכים עם אורן (ריזינג אני מקווה שאני לא מתבלבל והזיכרון שלי זוכר שאתה אורן) והוא צודק בכל מילה ...
אין מה לדבר פה רק על טראנס זה לא הסקשן של המיוזיק דיסקשן פה.

ועכשיו בלי כל קשר סתם ככה משהוא שרציתי להגיד כל הפורום של טראנס אדיקט השתנה , המון וותיקים עזבו ואני יכול להגיד לכם שזה לא רק ב
ILTA
אלא גם בפורום הכללי המון מרגישים שיש פה אנשים שלא ממש בתחום יותר מדי אלא סתם איכשהוא הגיעו לפה - תסתכלו על רוב הט'רדים במיוזיק דיסקשן - זה לא מה שהיה פעם אבל זה לא בהכרח רע - זה רק אומר שאנשים חדשים נכנסו ל"תרבות" הזאת והם לומדים מחדש בדיוק כמו שכל אחד מאיתנו היה בהתחלה...

קיצר אני אולי לא פה בזמן האחרון וזה דיי מובן (שיחרור מהצבא,חו"ל וכו') אבל אני חולה על הפורום והאנשים פה
ובאמת שאני מסכים עם ריזינג לגבי כל העניין ...
YuVaL
אוי מורן... איפה אתה בנאדם תגיד ת'לא יודע כמה אתה חסר?
זוכר את ימי הפורום של לפני שנתיים\שלוש?
שהפורום רק נפתח...
עם

Trance-Man
ו
Alonzo??

יאללה אחי אלה היו ה-זמנים... היה ממש כיף אז
כל נושא מעניין, איזה 3 דפים לפחות ולא טרדים על כאבי ביצים שיורדים תוך כמה שעות.. איפה הימים האלה תגיד.. .איפה?

לא יודע
היום שאני נכנס לפורום אני לא מקבל תחושה של ביחד בכלל.. אני מקבל תחושה שכולם פה אחד נגד השני, מנסים להוכיח משהו... וזה חבל, הפורום צריך להיות במטרה לשתף אחד את השני בחוויות וצחוקים ולא לראות מי רושם שם של שחרור יותר מהר... :\
luckystrike
quote:
Originally posted by YuVaL
אוי מורן... איפה אתה בנאדם תגיד ת'לא יודע כמה אתה חסר?
זוכר את ימי הפורום של לפני שנתיים\שלוש?
שהפורום רק נפתח...
עם

Trance-Man
ו
Alonzo??

יאללה אחי אלה היו ה-זמנים... היה ממש כיף אז
כל נושא מעניין, איזה 3 דפים לפחות ולא טרדים על כאבי ביצים שיורדים תוך כמה שעות.. איפה הימים האלה תגיד.. .איפה?

לא יודע
היום שאני נכנס לפורום אני לא מקבל תחושה של ביחד בכלל.. אני מקבל תחושה שכולם פה אחד נגד השני, מנסים להוכיח משהו... וזה חבל, הפורום צריך להיות במטרה לשתף אחד את השני בחוויות וצחוקים ולא לראות מי רושם שם של שחרור יותר מהר... :\

ראסמי היו ימים ...
גם אחר עם עודד, אריאל, נמרוד וכולם ...
איפה הימים ?
והחומוס בגדרה ? :):):)

תאכלס צודק אחי אבל ואללה תמיד יש עליות וירידות וברור שהעיקר זה לשתף אחד את השני בחוויות ובכלל אני פה אמנם רק כמה ימים אבל באמת פחות מדברים על המוזיקה ויותר על דברים אחרים - שוב לא שזה מפריע זה פורום שאפשר לדבר בו על הכל (זה כתוב גם בחוקי הפורום) אבל עדיין איפה אהבת האלקטרוני ?

הכל שטויות אחי העיקר הפורום חי והאנשים פה סבבה ולאט לאט הכל ישתפר ...

נראה לי שעוד סיבה שפחות מדברים על הטראנס עצמו זה בגלל שאין מה לעשות לדעתי בשנתיים שלוש האחרונות גם הטראנס ירד טיפה ברמה לעומת הטראקים של האולד סקול ... אתה זוכר 98-2001 ...
Shahar
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
אתם כל כך מחמיצים את הנקודה....
לא הבנתם שום דבר ממה שניסיתי להגיד
לא אמרתי שאין פה מקום לדיבורים שלא קשורים טראנס
בטח שיש מקום !!
אני פשוט אמרתי שלא נראה לי הגיוני שהם יהוו את החלק המרכזי של הפורום הזה ושהמוסיקה תידחק לפינה ותהפוך לנושא מישני שמתרכז בתרד אחד.לא יתכן שזה יקרה בפורום שנוסד על בסיס טראנס.
ברור שדיבורים על כל מה שמסביב מוסיפים ויש להם מקום כאן
אבל בצורה מסויימת.ולא שכל הפורום יהיה מפוצץ רק בזה
בגלל זה אני אומר ומסכים עם טלטול,שבאמת צריך לחלק את הפורום הזה איכשהוא לשניים:פורום דיבורים ופורום מוסיקה
ושוב,חן,תעשה טובה
דבר עם סוואמפר

אתה בעצמך אומר שמדברים פה פחות על מוזיקה
תחשוב שיעיפו את כל הדיבורים שלא קשורים - אתה תיכנס לפה ותראה 2-3 תגובות מכל השבוע!! זה מה שתרוצה?!

אם המוזיקה תופסת קצת מקום כנראה שאין לאנשים מה לדבר כרגע ...מה אתה רוצה בכח שידברו העיקר לכתוב?! אז משתפים חברים גם בנושאים אחרים
וכולנו חברים ורוצים לשתף אחד תשני
ושוב - יוחאי עשה טיפול שיניים...מה אתה רוצה שהוא יתחיל לשלוח לכל אחד ואחד מהפורום את הסיפור באיסיקיו? לא יותר טוב לדון בזה פה בטרד אחד עם כולם?

ויובל הטרד אם הטרדים נעלמים מהר אז מה בעיה? אף אחד לא יראה ולא ישמע עליהם והכל סבבה...זיינת תצמך קיצור חחחחחח

ואלקס מורן וחן לא מנהלים את טראנס אדיקט
הם לא יכולים לפתוח פורומים חופשי
זה מה יש כרגע ופה צריך לרכז הכל

תמשיכו ככה!!
DjChook
טוב, אני חושב שעכשיו זה זמן טוב בשבילי, כסמכות המבצעת כיום בפורום הזה, להגיב.

קראתי את כל מה שכתבתם (כן, אני יודע שזה דיי נדיר) ובצורה מוזרה אני באמת מסכים עם התגובה של אורן, ושל מורן

ויותר מזה, חבר'ה, לא טוב לכם.. תעזבו...

משום מה האנשים שמתבכיינים כמו ילדים קטנים "תחליפו את חן" "אני חוזר ל XXX" - אתם לא באמת מאיימים פה אתם יודעים.. אנשים באים ואנשים הולכים
וגם אני מתישהו יפנה את מקומי למוד אחר.. כמו שקרה בעבר עם המודים המיתולוגיים...

כל אחד פה מספר על זה שהוא רשום ב 20 פורומים, לאתר החדש של "סוכנות ILTA יש פורום" וגם ככה חצי מכם חברים בו, אז למה אתם ממשיכים לזיין ת'שכל על המקום הזה ?

אני כבר ממזמן הייתי נגד כל החיבור הזה, שאנשים פותחים פה טרד' על כל שטות של ILTA. אבל בינתיים עזבתי את זה, כי ת'אמת אני רואה בזמן האחרון כמו שאמרו, המון פריחה בפורום.. אנשים מדברים, מגיבים, מתעניינים... מצחיקים... כייף להיות פה מוד.

אבל זה גם מבאס לקבל כאפות לפנים מאנשים שלא מעריכים את זה.

הרי בינינו, אם הייתי פועל כמוד 100 אחוז כמו ש"התפקיד דורש" אז חצי מההודעות פה לא היו מגיעות ליעדן, היו נמחקות מחוסר תוכן וטרד'ים היו נמחקים... אני חושב שהאנשים שהשאירו אותי פה, היו מספיק בטוחים שאני אצליח לשמור על מה שהם שמרו.. וזה בתכלס מה שזה

זה לא הפורום שלי, אני לא המנהל שלו, אני האחראי שלו.. זאת אומרת שאני שומר עליו, ומשתדל לגרום לו לפעול בצורה הטובה ביותר...

עכשיו בקשר ל STICKY, טיפה פוספסה הסיבה שלהם
בתור חבר בפורום, אני רואה את זה כמחויבות, לקרוא כל הודעה חדשה בהם... הם ה THREADS שלכאורה "החשובים בפורום" ולכן הם עומדים שם למעלה מעל הכל!

בקשר לפתיחת טרד'ים, אני לא חושב שצריך להתבאס מזה... אם אתה רוצה להגיד משהו, תגיד אותו.. גם אם הטרד' נסגר, הוא לא נמחק. ומי שבאמת ירצה לעזור, יעזור לך בפרטי.

עד כאן.

YuVaL
לא טוב לכם תלכו?
סליחה?... אני גדלתי בפורום הזה... לא יודע מה איתך, אבל הפורום הזה בהחלט היה חלק מההתבגרות שלי, גם המוזיקלית וגם בחיים (יכול להיות שזה נשמע קצת פטטי) אבל זה נכון.. ואני לא חושב שבגלל שאתה "הסמכות המבצעת" פה בפורום, שלהזכיר לך גם אני הייתי לתקופה ארוכה מאוד... אתה יכול להגיד לאנשים שבגלל לא טוב להם פה הם צריכים לעזוב.. זה ממש לא עובד ככה.
אתה בתור מוד צריך לרסן את מה שנכון לפה ומה שלא נכון
יש טרדים שממש ממש לא קשורים.. וצריך לסגור
לא כל אחד שיש לו כאב ביצים צריך לפתוח על זה טרד חדש... כי את הרוב זה לא ממש מעניין פה.
m0sh
מה בדיוק לא קשור ולא מעניין בת'רד על האוזניים שלי

קודם כל אני לא זוכר שהיה פעם נושאים לא קשורים לטראנס
עכשיו אני גם לא חושב שזה צריך להיות פורום רק לטראנס!
מה זה השטויות האלו!?
יש דברים אחרים בחיים ותמיד היה פה אחווה בין כולם.

עכשיו באמת כבר הגיע לרמה שהוא שיש לנו כאלה שבאמת מגזימים כמו (מצטער) שחר ויאמן

אבל הפורום זה מלא בפירסומים בלתי פוסקים
cough ilts cough etn
שזה ממש מוגזם כבר

בסופו של דבר יש מקום לשיפור ואני כבר עזבתיח את המקום הזה,אבל מה לעשות ככה זה
הצעתי כבר להיוח מוד אבל לא רצו אותי
סך הכל חן עושה את המקסימום שהוא יכול,אתם צריכים לזכור שיש חיים מחוץ לפורום ואין כל כך הרבה זמן.
אבל יובל ,לא משנה שגדלת פה -החיים משתנים וצריך להתבגר,מה לעשות זה לא אותו דבר וזה לא יהיה אז או שתקבל את זה או שלא יודע.
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 
Privacy Statement