|
רשימת הסינגלים שלי נכון לתאריך 11-04-02 שעה 14:30 (pg. 6)
|
View this Thread in Original format
| DjChook |
| quote: | Originally posted by Dj Moriano
בגלל שאמא שלך סגנית מנהלת אז אנחנו נותנים לך את הכבוד.....:D |
אתם מתחילים להזכיר לי את החברים שלי מהביה"ס
המורה:"חן אתה רוצה שאני אספר לאמא שלך איך אתה מפריע לי בשיעורים"
חבר שלי:"תזהרי, אמא שלו תפטר אותך"
:) |
|
|
| Dj Moriano |
| חחחחחח בכיתה ו' המחנכת שלי היא הייתה החברה הכי טובה של אמא של חבר טוב שלי ואמא שלו גם לימדה את הכיתה המקבילה אז לא עשו לו כלום אף פעם..... |
|
|
| Gil Shwarts |
| ואחותי מצד הדוד השני מהסבא השמיני מהבן דוד של הנין החמישי שנשוי לבת של חמותה של אחותה זורק זין על כל ההכרות האלה אז בבקשה ממכם, בחזרה לנושא! |
|
|
| Dj Moriano |
| quote: | Originally posted by Gil Shwarts
ואחותי מצד הדוד השני מהסבא השמיני מהבן דוד של הנין החמישי שנשוי לבת של חמותה של אחותה זורק זין על כל ההכרות האלה אז בבקשה ממכם, בחזרה לנושא! |
איזה מהם???
לרדת על מיקאדו או הסינגלים?? |
|
|
| MoSH_MaN |
| אפשר לדבר על הקטע של הטארקים עם ההומו הזה שחמש שניפ בסצינה...חחח |
|
|
| DjChook |
ואחותי מצד הדוד השני מהסבא השמיני מהבן דוד של הנין החמישי שנשוי לבת של חמותה של אחותה זורק זין על כל ההכרות האלה אז בבקשה ממכם, בחזרה לנושא! |
גיללללללל
קרעת אותי עכשיו
בשיא הרצינות |
|
|
| Pinto |
חחחחחחחח |
|
|
| Gil Shwarts |
| quote: | Originally posted by DjChook
גיללללללל
קרעת אותי עכשיו
בשיא הרצינות |
חחחחחחחחח כן גם אני
ירדו לי דמעות מרוב צחוק כשכתבתי את זה :) |
|
|
| DJ-Energy |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דיי גיל אתה הורג אותי אם הדברים האלו
:stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: :stongue: |
|
|
| dJ mikAdo |
:) :) :)
אתם צודקים אני באמת לא מתאים לפורום הזה!
חבל אם היתם מדברים יפה ושמים לב שאני פשוט מביע עמדה אז אולי זה היה מתפתח לכיוון אחר!
אבל מי שמכיר אותי וזה בטוח שלא אתם יודע שאני אף פעם לא אקלל למרות שיורדים עלי ילדים בני 16
תהנו לכם
:) |
|
|
| Gil Shwarts |
| quote: | Originally posted by dJ mikAdo
ואם לא שמעתם עלי זה טוב כי יותר מזה אני לא אומר! |
זוכר את זה?
יאללה טוס לי מהמסך לפני שאני יעשה משהו שאני יתחרט עליו ימטומטם אוכל בעכוז!
אתה לא מקלל כי אתה יודע שאם תתחיל כל הפורום הזה יינחת עלייך טילים וצ'וק בראשם אז שקול מילים או שתשקול שיניים! |
|
|
| DJ-Energy |
תעשו לי טובה תפסיקו לריב
אני ממש לא רוצה לסגור ת'טרד הזה |
|
|
|
|