|
המלחמה של יגאל באמפי3 ממשיכה (pg. 3)
|
View this Thread in Original format
| princess cc |
מה הויכוח בכלל? כולכם צודקים פה...
בתכלס זה הרבה יותר נכון ומוסרי לקנות מקורי
כי זה לא פייר כלפי היוצרים שמוציאים ת'נשמה ומתאמצים
ליצור מוסיקה טובה ובסוף אנשים מורידים מהאינטרנט
בלי שהם ירוויחו מזה, למרות שתסתכלו גם על הצד החיובי שבעניין
בגלל שזה חינם יותר אנשים מורידים, מה שאומר יותר הכרה, יותר פרסום, יותר הופעות, יותר כסף!
וזה נכון שהמחירים בארץ לחומר מקורי הם מרקיעי שחקים יחסית למדינות אחרות בעולם, ביננו כמה כבר עולה להפיק דיסק?
אז לא אמרתי שימכרו במחירי עלות ברור שהם צריכים להרוויח
אבל בכל זאת.. יש גבול... אם המחירים היו סבירים אני בטוחה שכולם היו עוברים לקנות מקורי ואני בהחלט מאמינה לך אילן שזה הרבה
יותר כיף והרבה יותר נעים לשמוע כשאתה יודע ששילמת על זה כסף!
וח'ברה רדו ממנו! הוא החליט מה שהחליט ואני מורידה בפניו את הכובע על
ההחלטה הזו... אני בטוחה שזה לא היה קל...
אתם כאלה לא מפרגנים... הבן אדם רוצה ל"השתקם" ו"לחזור לדרך הישר" ובמקום לתמוך בו אתם משמיצים אותו...
ראסמי זה לא לעניין!
אני חושבת שבהחלט מגיעה לו התנצלות! |
|
|
| Flotser |
| quote: | Originally posted by princess cc
וח'ברה רדו ממנו! הוא החליט מה שהחליט ואני מורידה בפניו את הכובע על
ההחלטה הזו... אני בטוחה שזה לא היה קל...
אתם כאלה לא מפרגנים... הבן אדם רוצה ל"השתקם" ו"לחזור לדרך הישר" ובמקום לתמוך בו אתם משמיצים אותו...
ראסמי זה לא לעניין!
אני חושבת שבהחלט מגיעה לו התנצלות! |
מה זה קשור בכלל למה שכולם אמרו פה.
?
..... |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
תבינו
גם לפני שנה או שנתיים אם זה היה קורה הייתי
בעד
ומה אני קוטל פה אנשים כל שני וחמישי?
שחר לא עשינו חיים במסיבה של חילן
ובאילטה נייט?
יש עלי פוזה בארועים האלה?
טלטול?
יובל לא ראה אותי כל התקופה הסזאת אולי הוא חושב שאני עכשיו יזה פוזאיסט לוחם צדק שחושב שכולכם גנבים חסרי מצפון
האמת היא שתבינו משאבי אמר הכי נכון
קניית מוזיקה חוקית זה ממכר
זה כיף
זה משהו אחר
יש בזה הנאה מסוג אחר - קשה להסביר את זה נסו ותבינו
אז לסיכומו של עניין
בואו אני יפרוש בכמה משפטים את משנתי בנושא
התקווה שלי היא להגעה לאיזשהו מצב של אפשרויות הורדה חוקית במחירים גלובליים לחודש ללא הגבלת כמות שבסופו של דבר תתגמל את האמנים וכן גם את חברות התקליטים במידה זו או אחרת
האם זה ריאלי?
אני מקווה גם שיהיה שלום אמת בינינו לבין הפלשתינאים ותבינו מזה מה אני חושב על זה...
ושחר אם אתה מבין אז אתה מבין....
נראה לי מוזר מאוד שגוף שיעבוד בשירות המדינה לא יוכל לשלם כסף טוב למומחי מחשבים שיוכלו כן לעשות דברים מתוחכמים
שוב אני לא מבין בזה
אני פשוט חושב שברגע שיתחילו לפעול יהיו בצד ההוא מומחי מחשבים לא מעטים |
בקשר לשאלה הראשונה
בתכלס כל הפעמים שהיינו ביחד היית מלך תכלס והלוואי שתהיה ככה פה
התגובות שך לפעמים מעצבנות אנשים (לא אותי) אבל תנסה להבין אחי אנשים לא קונים ואתה בא כל פעם ומדבר אליהם יעני אתה כמה רמות מעליהם
ותחשוב זה חברים שלך, זה לא אנשים שראית ברחוב
זה מבאס אותך שאתה מדבר איתם ככה.
ובקשר למומחים - אחי בכל תחום יש מגבלות...הם לא יכולים להכין תוכנה שתסרוק את כל האינטרנט ותחפש אנשים שמורידים טראקים
יש מגבלות בזה ולא חשוב כמה בנאדם יהיה חכם...תנסה לקרוא שוב תהסבר שלי ואני יכול להבהיר לך דברים שלא תבין |
|
|
| m0sh |
אילן מה נהית לי חסיד?!
אז קנית פטיפונים ועכשיו אתה נגד אמ פי 3?
דווקא ממך לא ציפיתי...
לא לכולם יש כסף לקנות תקליטים וגם אין מבחר יותר מידי גדול בארץ
וזאת עובדה שתקליטים פשוט יקרים מידי!
ואתה עובד וקורע את התחת שלך בשביל זה ולא כל אחד יכול...
יש הרבה אנשים שמורידים MP3
וקונים תקליטים לתקלט
כלומר אם היית ככה זה היה בסדר גמור לדעתי.
אין מה לעשות זה עסק יקר והיום כל דבר אפשר להשיג לא חוקי...כל תוכנה וכל משחק וכל סרט משותף לא חוקי באינטרנט...אז זה בסדר ומוזיקה לא?!
אני אישית קניתי אמ פי 3 בחצי יורו לפני הרבה זמן ואני חושב שזה יהיה חכם אם ימכרו אמ פי 3 וכ"ו |
|
|
| YuVaL |
סיסי... באמת הקטע האחרון שרשמת פשוט לא קשור
ראית אותנו איפשהו משמיצים את אילן על זה שהוא החליט להתחיל לקנות תקליטים ולא להוריד אמ פי 3?
כי זה ממש ממש לא נכון.. אני לא יודע אם קראת את כל הטרד' הזה אבל אם תקראי אותו שוב
פעם תראי שכל אחד מאיתנו הוריד בפניו את הכובע שהוא החליט לקנות תקליטים.
אילן: אני יודע שבתור בנאדם לא השתנת ואתה אחלה בנאדם שבעולם בלי ספק בכלל
אבל זה מה שאתה משדר פה בפורום ולא מחוץ לו... אלה פה...
אתה נותן לכולם את הרושם שכאילו מה שאנחנו עושים זה חטא ואתה בגלל שאתה קונה תקליטים אז זהו, אתה רמה אחת מעלינו.
ועובדה שזה לא רק אני אומר את זה אלה גם הרבה פה.
מילה אחי אם זה היה רק אני אז סבבה אולי זה היה משהו בי לא בסדר.
אבל תאכלס אחי, קח את זה לצומת לבך, וגם אם זה מציק לך לפעמים תנסה להתאפק ולחשוב איך הצד השני מרגיש... |
|
|
| taltul |
גם אני מצטרף לאלה שלא ממש הבינו אם בכלל איך בדיוק תגובה של סיסי קשורה לדיון...
אף אחד לא השמיץ את אילן חס וחלילה העננין הוא פשוט וקל ולדעתי זה בכלל לא קשור לאמפי 3 או מה שזה לא יהיה - יש מה שנקרא יחס לאנשים ויש מה שנקרא פוזות שאת האחרונות כדאי להצניע ולהימנע מהן...
אילן - לא אהבתי את התגובה שלך אחרי כל התגובות פה של מיכאל ושל יובל - אתה בכלל מתעלם מהן וממשיך באותו כיוון של תקליט טוב ואמפי 3 רע...
אני מסכים איתך במאה אחוז וכל אחד יסכים פה כמובן - זה שאנחנו חוטאים זה משהו אחר אתה אל תבוא לשפוט אותנו מנע מעצמך את המלאכה הזאת...
אתה מתחיל להזכיר לי [לא בצורה מלאה אבל עדיין מזכיר] את היוצרים הצעירים שהורידו את תוכנות והתחילו ליצור בשאיפה כדי שיחתימו אותם כמה שיותר... כלומר זה נראה כאילו אתה קונה תקליטים לא בישבילך ובישבילך הנאתך אלא בישביל לבוא לפורום ולהגיד כל פעם מספר התקליטים שכבר ישך ולהתחיל לשפפוט פה אנשים לימין ולשמאל...
מה נסגר???
תהיה צנוע יותר...אף אחד פה לא אומר שהוא כזה מגניב כי הוא מוריד אמפי3 ולא אומר את זה לכל העולם כמה טראקים הוא הוריד היום...
חלאס להתחרפן ולתפוס פוזות שממש לא מתאימות לאחלה בן אדם שכמוך...
אל תאבד את הכריזמה שלך אחי...כי אשכרה נשמע כמו אחד שהשתגע...
תמשיך לקנות וכמה שיותר אני מוריד את הכובע רק אל תגיד כל פעם שתקנה תקליט חדש שאתה כל כך מגניב ואנחנו לא!!!
זהו את שלי אמרתי... מי שבא לבן שמן נפגש שמה :) |
|
|
| YuVaL |
| quote: | Originally posted by taltul
גם אני מצטרף לאלה שלא ממש הבינו אם בכלל איך בדיוק תגובה של סיסי קשורה לדיון...
אף אחד לא השמיץ את אילן חס וחלילה העננין הוא פשוט וקל ולדעתי זה בכלל לא קשור לאמפי 3 או מה שזה לא יהיה - יש מה שנקרא יחס לאנשים ויש מה שנקרא פוזות שאת האחרונות כדאי להצניע ולהימנע מהן...
אילן - לא אהבתי את התגובה שלך אחרי כל התגובות פה של מיכאל ושל יובל - אתה בכלל מתעלם מהן וממשיך באותו כיוון של תקליט טוב ואמפי 3 רע...
אני מסכים איתך במאה אחוז וכל אחד יסכים פה כמובן - זה שאנחנו חוטאים זה משהו אחר אתה אל תבוא לשפוט אותנו מנע מעצמך את המלאכה הזאת...
אתה מתחיל להזכיר לי [לא בצורה מלאה אבל עדיין מזכיר] את היוצרים הצעירים שהורידו את תוכנות והתחילו ליצור בשאיפה כדי שיחתימו אותם כמה שיותר... כלומר זה נראה כאילו אתה קונה תקליטים לא בישבילך ובישבילך הנאתך אלא בישביל לבוא לפורום ולהגיד כל פעם מספר התקליטים שכבר ישך ולהתחיל לשפפוט פה אנשים לימין ולשמאל...
מה נסגר???
תהיה צנוע יותר...אף אחד פה לא אומר שהוא כזה מגניב כי הוא מוריד אמפי3 ולא אומר את זה לכל העולם כמה טראקים הוא הוריד היום...
חלאס להתחרפן ולתפוס פוזות שממש לא מתאימות לאחלה בן אדם שכמוך...
אל תאבד את הכריזמה שלך אחי...כי אשכרה נשמע כמו אחד שהשתגע...
תמשיך לקנות וכמה שיותר אני מוריד את הכובע רק אל תגיד כל פעם שתקנה תקליט חדש שאתה כל כך מגניב ואנחנו לא!!!
זהו את שלי אמרתי... מי שבא לבן שמן נפגש שמה :) |
+1
Lets hear everybody give me an AMEN TO THAT!. |
|
|
| Shahar |
בואו נסגור את זה ככה
כולנו יודעים שיגאל מלך ולא אחד שחושב הוא אבועלי, אפשר להבין אותו שאחרי כל כך הרבה זמן שהוא חיכה לזה עד שסוףסוף הוא קנה הוא שמח וכנראה השמחה והכיף עלו לו לראש יותר מדי והוא זרק פה תגובות לא מתאימות.
בתכלס יצא לי להיות איתו ב 2 מסיבות וליובל יצא להיפגש איתו ולטלטול יצא להיות איתו במסיבות. לא מאמין שמישהו מאיתנו יכול להגיד שיגאל מציק בקטע הזה או עושה פוזות, להפך כיף איתו ורציני רואים שהתגובות שלו באו מתוך שמחה ולא מתוך כוונה רעה לפגוע. נסו להבין אותו ויגאל אחי נסה להבין אותנו. קנית ועלית מדרגה למעלה וכולנו שמחים ומפרגים אנלא מאמין שמישהו פה לא שמח בשבילך! אבל כמו שאף אחד לא בא אלייך ויושב לך על הוריד ואומר לך יפראייר למה אתה קונה, גם אתה לא צריך לשבת לאנשים על הוריד ולהעיר בקטע של האמפי3. בסה"כ אתה גם היית מוריד ואתה אוהב את החברים פה והם אוהבים אותך...זה טעות לריב ולהגיע לרמות כאלה של ויכוחים בגלל שטות!
סגרו תנושא הזה באמת חבל להמשיך! |
|
|
| Rising |
| quote: | Originally posted by Shahar
סגרו תנושא הזה באמת חבל להמשיך! |
כמו כל נושא שלך... באמת חבל לפתוח סתם :tongue2 |
|
|
| princess cc |
| quote: | Originally posted by Rising
כמו כל נושא שלך... באמת חבל לפתוח סתם :tongue2 |